|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Molim procitajte!
9.4.2008 16:38:42   
Anoniman
Drage moje forumasice svih ostalih podforuma na RINGERAJA forumu,
lijepo vas molim da prije nego sto otvorite novu temu, provjerite da li je vec nesto pisano na tu temu i ako jeste, ukljucite se u raspravu na vec postojecu. Novootvorene teme u kojima se ponavljaju pitanja o kojima vec ima otvorenih nekoliko rasprava, zakljucavat cu, a zatim i brisati.
Provjerite takodjer da li ta tema odgovara mjestu , tj. podforumu gdje ste je postavile.

Ako otvarate nove teme, a nema ih medju ponudjenima... molim vas da povedete racuna o nazivu teme
ne da dajete imena tipa.. pomoc ili molim savjet ili sta da uradim? i slicno...
Konkretan naziv teme upucuje na ono sto nas zanima, a i tako cemo to lakse naci.

I najvaznija stvar, a na sto sam i ja upozorena od strane administratora, je to da nazive tema NE pisete velikim slovima....  kao ni svoje postove (velika slova oznacavaju deranje ili vikanje). Dozvoljeno je samo 10% svoga posta napisati velikim slovima, a kao znak da na nesto posebno poklanjate paznju.

Hvala i pozdrav
user posted image user posted image
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Molim procitajte!
21.8.2008 15:53:25   
Anoniman
UPOZORENJE!

Molim vas da prilikom cestitanja rodjendana / godisnjica ili bilo cega drugog ne koristite vise "CITIRANJE". Pokazite malo kreativnosti ili radije samo napisite poruku: "sretan rodjendan",  "sretna godisnjica" i sl.
Ovo citiranje stvarno zauzima puno prostora na stranici, pa zbog toga djeluje nepregledna, a i izgleda ko da je jedna te ista forumasica cestitala bezbroj puta.

Hvala

  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Molim procitajte!
15.6.2009 23:50:53   
Visnja RR
Kako bi unaprijedili naš forum, odlučili smo da malo više povedemo računa oko poštivanja tema koje nose sa sobom kako pitanja, tako i mišljenja i iskustva.

U posljednje vrijeme smo primijetili da se jako punotema začatava, javljaju se bespotrebni odgovori, čime se gubi smisao prvobitne teme, a nagomilavaju stranice.
Opet se nadamo da ste svi pročitali pravila foruma, koje su donijeli administratori ove naše RR, jer ona nisu tu bez razloga, već da se poštuju.

Ono što je postalo diskutabilno u posljednje vrijeme, jesu upravo ti postovi koji su „skrenuli sa kursa“, i koji bivaju obrisani od strane nadležnog moderatora, zbog cega moderatori dobiju pp s pitanjima: zašto je neki post izbrisan ili editovan zašto je autor opomenut i sl ?...
Molim vas, prije takvih pitanja da provjerite da li kršite pravila, i da lice vaš post biti nešto što će davati nove diskusije, bez osnova, i bez dodirne tačke sa temom.

Nijedan post nije izbrisan bez razloga...

Bilo bi lijepo, da se vratimo zdravim diskusijama i da će začatavanja tema, biti manje...

Tim Moderatora RR




< Poruku je uredio Visnja RR -- 24.8.2012 16:56:41 >


_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *