|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Univerzitet u Tuzli
8.12.2009 8:15:38   
bebacha
Nadam se da je tema na mjestu.Vec danima razmisljam o ovom problemu i mogucem rjesenju pa kontam da mozda neko vec ima iskustva s ovim ili zna nesto o tome.svi vec znate da sam trudna i posto je postojao rizik od spontanog morala sam mirovat.Tako da nisam mogla ici na predavanja na fakultet jer bi morala putovat u Tuzlu(treca sam godina).vec nekih mjesc dana ne idem.doktorica mi je savjetovala da ne idem do sljedece kontrole koja je oko 20 ovog mjesca-znam da je tp puno vremena i postoje velike sanse da izgubim godonu a gpdina je na fakultetu duga,pogotovo za mene koja cu imat dvoje djece.mene interesuje dali je to moguce opravdat ljekarskim uvjerenjem(koje mogu dobit od svoje doktorice)-koliko se vremena moze pravdat.kome da se obratim u vezi s tim.znam da je najbolje da odem na fakultet i licno se raspitam,to cu i uredim al mi trebaju vasi savjet i nadam da ce neko imat odgovor.

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Univerzitet u Tuzli
8.12.2009 9:16:30   
w.pooh
Bebacha ne znam da li možeš opravdati ljekarskim uvjerenjemuser posted image ja do sada ne znam nijedan takav slučaj..ja sa ostala trudna kada sam odslušala 4 godinu tako da nisam imala obaveze ići na fakultet..još uvijek imam nekoliko ispita da ga završim, samo još da nađem vremena pored user posted image , mužauser posted image i posla da učimuser posted image
Možda bi bilo dobro da nazoveš Univerzitet i raspitaš se malo ako već moraš mirovati


_____________________________

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Univerzitet u Tuzli
8.12.2009 9:33:15   
Arko
Ako smijem pitati koji je falutet u pitanju?
Ako pored predavanja imas vjezbe,njih mozes opravdati. Samo je pitanje hoces li dobiti potpis zbog izostanaka (bez obzira sto su opravdani), posto nisi prisustvovala.
Predavanja, mislim da isto mozes pravdati.
Moraces (bar ja tako mislim), da ides kod svakog profesora ili ass ponaosob sa opravdanjem. Zato uzmi original opravdanje, kopiraj ga nekoliko puta, i te kopije ostavljaj njima, naravno pokazujuci im original, koji cuvaj uz sebe.
Ne znam koji je fakultet u pitanju, tako da lupam, ali postoji li kasnije kod vas opcija nadoknade pojedinih vjezbi, ili pisanja nekog seminarskog rada u slucaju izostanka?
Zelim ti puno srece.


< Poruku je uredio Arko -- 8.12.2009 9:34:11 >

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Univerzitet u Tuzli
8.12.2009 10:15:15   
bebacha
fakultet je pmf,odsjek geografija.sutra cu na fax pa cu vidjet.ako i uspijem dobit potpise sad opet me vise brine sljedeci semestar jer mi je termin krajem juna.tako bi ja morala ici u junu po potpise a bicu vec deveti mjesc a moram putovat sat vremena do tuzle.bojim se da ce mi i ovaj semestar propast ako ne uspijem zavrsit sljedeci.jednostavno se bojim koliko cu bit sposobna putovat u trecem djelu trudnoce.mislim da bi najbolje bilo kad bi ovu godinu obnovila al nebi je mogla upisat ni sljedece jer bi beba bila mala.tako bi morala pauzirat.bojim se dali cu to mof izdrzat a stvarno mi je stalo da zabsrim fakultet.neznam sta da radim

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Arko)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Univerzitet u Tuzli
8.12.2009 10:28:34   
Arko
Ne znam sta bih ti rekla. Mozda da zamrznes godinu, znaci ne racuna ti se ni obnova nit ista. Samo je zamrznes, i onda kad budes namjeravala da nastavis, upises redovno.
A sto se tice potpisa, mislim da nemas razloga da se sekiras, jer ako budes isla redovno na predavanja, onda neko drugi moze da nosi tvoj index za potpise. Ne znam samo sta ce tvoj dr reci za putovanja i sl, nakon sto trudnoca bude malo veca.
Iz sveg srca ti zelim da zavrsis fakultet, i ne mogu ni da zamislim kako ti je, ali znas kako kazu: "Uporni zavrsavaju fakultet, a ne pametni!" user posted image
I svaka ti cast,jer pored svih obaveza, ne odustajes, a meni je to najvaznije user posted image Samo ne odustaj user posted image


< Poruku je uredio Arko -- 8.12.2009 10:33:33 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Univerzitet u Tuzli
8.12.2009 10:39:19   
bebacha
znaci da je i kod nas moguce zamrznut godinu.sutra cu kod sefa odsjeka pa cu vidjet.ma problem je sto vjerovatno necu biti sposobna putovat pred kraj trudnoce jer tek sam treci mjesec a stomak se prijemjeti.sta ce tek bit kasnije.bojim se da ce mi biti previse naporno jer ce biti i toplo.kontamda to nece biti dobro za bebu.joj nemogu biti pametan.hvala na savjeti i podrsci.  



_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Arko)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Univerzitet u Tuzli
8.12.2009 16:12:23   
Crvena
Bebacha, a sta mislis da se pismeno obratis Nastavnickom vijecu? Navedi razloge i prilozi ljekarsko uvjerenje user posted image

_____________________________

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Univerzitet u Tuzli
8.12.2009 17:23:02   
Arko
Jel mislis na Vijece profesora user posted image Ne znam bas da na faxu ide tako, da drito njima pises. Znam da kada se pravdaju izostanci, opravdanja se nose na svaku katedru, i tako opravdas izostanke i na vjezbama, i na predavanjima, tj za svaki predmet ponaosob, jer svi rade nezavisno jedni od drugih.
Jedino da napises molbu, i odneses je na Studentsku sluzbu, i onda kada bude Vijece Profesora, vjerovatno da se i tvoj "slucaj" ubaci u temu za raspravu, pa da se odluci. Zaista ne znam.

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Univerzitet u Tuzli
18.12.2009 17:54:42   
apokalipsa
evo imala bih i ja pitanje, pa bi mi koristila svaka informacija..

Dakle, imala bih volju upisati bosanski jezik na filozofskom, ali zanima me da li je moguće pohađati fakultet vanredno?
Ne živim u Tuzli, trebala bih putovati dva sata, radim, tako da mi je gotovo nemoguće redovno prisustvovati predavanjima...

Jeli vam išta poznato u vezi toga? 

(odgovor članu Arko)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Univerzitet u Tuzli
28.1.2010 10:39:17   
ledena
jeste moguce je studirati vanredno to se sada zove za vlastite potrebe

(odgovor članu apokalipsa)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *