|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pomoć za trogodišnjeg Amera
3.2.2012 18:46:55   
ElmaB
Nažalost još jedno dijete je obolilo od leukemije i potreban mu je hitno novac za izmještanje vani.

Potrebno još 750 eura Pomozimo trogodišnjem Ameru Lužiću u brobi protiv leukemijeMali Amer se od decembra 2009. godine liječi na Klinici za hematologiju pod dijagnozom akutne, limfoblastne leukemije. Trenutno se nalazi u Beogradu odakle bi trebao u Sloveniju na provjeru nalaza.

Sabina Lužić, je samohrana majka i nije u mogućnosti da osigura novac za liječenje svog djeteta i, kako nam je rekla, potrebno je još 750 eura kako bi Amer otišao u Sloveniju.

Do sada su uz pomoć dobrih ljudi uspijevali skupiti novac za terapije koje nisu krajnje rješenje, obzirom da je Konzilijum ljekara preporučio daljnje liječenje sprovođenjem alogene transplantacije matične ćelije od HLA podudarnog nesrodnog davaoca (utvrđeno je da Amer nema podudarnog srodnog davaoca) koju nije moguće sprovesti u Bosni i Hercegovini.

Ovo je prilika da se pokaže humanost i pomogne malom Ameru da ode na terapiju, jer svaka terapija i pregled daju šansu da se njegovo trenutno stanje ne pogorša, kako bi se skupio novac za Amerovo daljnje liječenje negdje u inozemstvu.

Malom Ameru možete pomoći novčanom donacijom na račun koji je otvoren u Raiffeisen banci broj: 1610550000000032 – 09-55-09619-3 na ime majke Sabina Lužić.

Također, majku možete kontaktirati i putem telefona: +387 62 048 076 begin_of_the_skype_highlighting              +387 62 048 076      end_of_the_skype_highlighting

Uz vašu pomoć, mali Amer će imati priliku da ozdravi i ima sretno djetinjstvo.


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pomoć za trogodišnjeg Amera
21.9.2012 14:51:18   
alatarijela
Nazalost ovome djecaku je ponovo potrebna pomoc user posted image

http://www.radiosarajevo.ba/novost/90425/hitno-potrebno-2800-km-da-se-spasi-djeciji-zivot


Ko moze neka pomogne...

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *