|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  892 893 [894] 895 896   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.7.2011 11:13:46   
Semica
Gift hvala....user posted image

Selma-obavezno sms!!! i sretno milaaaa.....sa uzbudjenjem cekam ( a vjerujem i ostale ) 19h....a tek tiii...eeeehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 22326
29.7.2011 11:14:55   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Semice user posted image cestitam na 34 sedmici user posted image

Hvalaaaaaaaaaaaaaaa milaaa user posted image Sutra u 35-tu...aaaa ne mogu da vjerujeeeeeeeeeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 22327
29.7.2011 11:16:19   
Semica

Korisnici na ovoj temi: Semica, sanela.asja, Skvo RR, Sandrich, star, Nina_Lana, Sensia, Lejla Ka, Gift, malena27 RR, pauza

Mashalaaaaah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam jos ni jednom potrefila da nas je ovolikooooooooooooooo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22328
29.7.2011 11:16:37   
sanela.asja
Eeeeeee pa evo i mene u osmom mjsecu prebacio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22329
29.7.2011 11:17:29   
Semica

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Eeeeeee pa evo i mene u osmom mjsecu prebacio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Bjavoooooooooooooooooooooooooooooo....i cestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 22330
29.7.2011 11:18:16   
Sensia
Ohohoho pa ovjde ima svasta nesta za cestitati

Cestitam svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22331
29.7.2011 11:20:03   
Sandrich

bravooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 22332
29.7.2011 11:26:29   
Gift
aaa Selma evo me ja se unerevozila za tebe, nakaki me trnci spopadoseuser posted image ...sa srecom veceras..javljaj se..
Sanela cestitke i tebi...user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 22333
29.7.2011 11:27:14   
Silver
eh moje drage hvala vam na cestitkama user posted image

Ja sam vec gledala na internetu, stvari, na ikei posteljine i dekoracije...sva sam u fazonu sad....user posted image  zafrkavaju me svi, ali boli me briga...

Nisam sve citala sta se desavalo...pa cu sad na tenane user posted image  

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 22334
29.7.2011 11:32:47   
Selma.A.M
Semice čestitke na skoroj 35  nedelji........
Sanela čestitke na 8 mjesecu........

Ja sam nerovozna za nepovjerovati,samo da dođem gore pa čini mi se da će mi biti lakše kad pređem bolnički prag a do tad ludim,ako mi vjerujete da nisam još ni doručkovala ( znam nije ok ali...)

U jednu ruku molim Boga da je to-to a u drugu molim Boga da me vrate kući user posted image user posted image  ali eto one koje su rađale razumjet će,a i one koje nisu sigurna sam da razumiju .............

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo poslala muža da izađe iz kuće,nabija mi nerovozu džabe samo me grli,ljubka,valjuta se oko mene , i on "uprpio"  ....
Svojim nisam ništa javljala,ustvari nisam nikome osim vama,tek kad budem znala na čemu sam onda jer nebi mogla podnjeti još poziva...Na fb-u ne pišite ništa dok vam se ne javim plz user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22335
29.7.2011 11:33:59   
ciciban26
Ej drage trudnjacice evo cula sam se s Anicom, danas se tek pojavila njena dr. i ukljucili su joj terapiju (antibiotike). Jos uvijek ima bolove ali valjda ce sad od terapije popustiti user posted image user posted image user posted image user posted image

Selma stize bebaca user posted image ..Sretno mila,drzimo fige i obavezno nam se nekako javi user posted image user posted image .
Jelo sad si ti na redu da ti odbrojavamo user posted image user posted image user posted image
Semice cestitke na 34 sedmice,uhhhhh usitnilo i tebi user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22336
29.7.2011 11:35:07   
star

cestitaaaaaaaam...ja jucer usla u 8. samo ti dan bjezim user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22337
29.7.2011 11:35:56   
Silver
Selmic to ti ides gore ???? user posted image user posted image user posted image user posted image

aBd bice to sve super vidjeces....

javi i nama ovdje sta se desava cim budes u prilici, znas da svi navijamo za tebe!!! user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 22338
29.7.2011 11:37:11   
Bebica11
animagical se jos ne javlja

a evo i ja se spremam na "pregled" u dz, ne znam sta ce mi s terapijom ako se moram posebno narucivati na uzv,joj jesu komplikovani, al zato sutra svakako idem privatno svojoj dr aBduser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22339
29.7.2011 11:37:42   
Semica
Ciciban...usitnilo mi da valja...aBd jos koji dan i eto me u devetom....wuhuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 22340
29.7.2011 11:38:12   
Semica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

a evo i ja se spremam na "pregled" u dz, ne znam sta ce mi s terapijom ako se moram posebno narucivati na uzv,joj jesu komplikovani, al zato sutra svakako idem privatno svojoj dr aBduser posted image

Sretno mila!!!user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22341
29.7.2011 11:40:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ej drage trudnjacice evo cula sam se s Anicom, danas se tek pojavila njena dr. i ukljucili su joj terapiju (antibiotike). Jos uvijek ima bolove ali valjda ce sad od terapije popustiti user posted image user posted image user posted image user posted image

evo i ja sam joj slala sms

da sam znala da si i ti ne bih maltretirala zenu

hajde sigurno ima razlog za terapiju, i cim joj odrede i primi bice joj lakse aBd

Boze Boze kako to covjeka od danas do sutra sahvata

tako i mene one kontrakcije, nikad covjek nije siguran da mu se sutra nece izokrenuti

al nadamo se najboljem aBduser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 22342
29.7.2011 11:40:34   
animagical

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Sandrich

aha..ok...hvala. user posted image

hahahauser posted image zadeveraste zenu

meni UVIJEK to pise, evo sad cemo i u 6. ubrzo ako Bog da, NEMOJ SE SEKIRATI BONICKO

A ta je dg meni kao dobro jutro-...samo ti u po frke zamjene sa prijevremeni porod.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to vjerovatno od 24. sedmice, kako se to na latinskom napise il to na nasem napisu???

to je od 28 sedmice, i napisu partus pretemporis iminensuser posted image ja se obradovala kad sam to vidjela na nalazuuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22343
29.7.2011 11:40:43   
mamina princeza
Evo me od dr iz doma zdravlja Stari grad. Otovila kranton i porazgovarala. Uzela uputnicu za ne daj boze da opet pravo prokrvarim ovih dana. S tim d azaista ne znam gdje onda da idem  - Puzic me je primio sinoc u opstoj i fino pregledao i sve napsiao al na kraju mi skoro fino rekao da vise ne dolazim tamo ako je moguce izuzeva ko ono bas krene pravo da ispada iz mene.

Mislim da cu ovu trudnocu da se usmjerim na Jezero nemam mi druge.

Ko dmen pise ab i..nesto to prijeteci pobacaj to mi je pisalo i prosli put. A oni to pisu za svako krvarenje radi sigurnosti.

Sandrich .. sta je s tobom nisam upratila kakve ti probelem eimas. Jel i kod tebe ista dijagnoza?

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22344
29.7.2011 11:44:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Semica

Sretno mila!!!user posted image

hvala semice

i btw CESTITKE SVIMA NA NOVIM MJESECIMA I NA SEDMICAMA vise vas covjek(bar ja) ne moze upratiti
user posted image

user posted image

evo Anica se javila i meni govori isto za antibiotik i ginipral infuziju su joj ukljucili, al je razocarana s ponasanjem NJENE DR privatno i u kliniciuser posted image sto me uopce ne cudi i naravno hvali dr Gavrankapetanovic i Imsiriju, ISTE SU I MENE GLEDALE DOK SAM BILA GORE

eto sve ovisi ko je covjek-covjek je al eto,

izguraces anice a i mi svi aBd, ko je vjernik nek uputi dovu za anicuuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22345
29.7.2011 11:44:51   
Sandrich
Mamina princeza kod mene na zadnjem nalazu pise ab imminens uroinfectio

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 22346
29.7.2011 11:45:23   
animagical
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Hvala puno na ljepim željama user posted image

Možda je večaras možda sutra ne znam,samo mi je rekla da ako mi bolovi krenu jači i češći da automatski prestanem jesti i piti jer moram u operacionu salu ............

Nalazi su svi ok  hBuser posted image ................Javim vam se večeras makar sms-om  

Sretno!

sretno i od meneuser posted image user posted image user posted image jupi...user posted image
ja bila na pregledu..isto otvorena, pise deblji prst, mirovanje, ginipral 4x1..ma sve isto...
beban ima 2572 gruser posted image i dug je oko 46 cmuser posted image prava beba, nema stauser posted image samo je dr bio fin i jedno pet puta me zamolio da mirujem...a ja sve-mirujem od sutra... natekla sam kao balon, a pritisak mi 100/55 bili se zabrinuli, ma reko uvijek mi je takav, bez brigeuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 22347
29.7.2011 11:46:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Evo me od dr iz doma zdravlja Stari grad. Otovila kranton i porazgovarala. Uzela uputnicu za ne daj boze da opet pravo prokrvarim ovih dana. S tim d azaista ne znam gdje onda da idem  - Puzic me je primio sinoc u opstoj i fino pregledao i sve napsiao al na kraju mi skoro fino rekao da vise ne dolazim tamo ako je moguce izuzeva ko ono bas krene pravo da ispada iz mene.

Mislim da cu ovu trudnocu da se usmjerim na Jezero nemam mi druge.

Ko dmen pise ab i..nesto to prijeteci pobacaj to mi je pisalo i prosli put. A oni to pisu za svako krvarenje radi sigurnosti.

Sandrich .. sta je s tobom nisam upratila kakve ti probelem eimas. Jel i kod tebe ista dijagnoza?

ma ja- dodji im kad "ispadalo" iz tebe ne daj Boze, FUJ FUJ FUJuser posted image

na jezero ti draga, nisu ni tamo puno bolji al za nijansu jesu ako je tako u opcoj, i DOSADJUJ ZA SVOJU BEBICU, ha ja

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 22348
29.7.2011 11:52:35   
Semica
Animagical-velikaaaaa bebaaaaaaaaaaaaauser posted image ...drago mi je da je sve okiuser posted image ....i miruj zeno ne zezaj se user posted image

Kod mene pocele strije po stomakuuser posted image tek sad vidjela kad sam slikala pupu..a jojj...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22349
29.7.2011 11:53:03   
malena27 RR
cure moje debele user posted image user posted image user posted image   cestitam na novim sedmicama i mjesecima user posted image user posted image user posted image user posted image
silver cestitam na user posted image user posted image user posted image user posted image
zao mi je zbog anice, nadam se da ce terapija uskoro i brzo djelovati i da ces uskoro biti kuci svojoj... mislimo na tebe...

selma, je li to krenulo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  892 893 [894] 895 896   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  892 893 [894] 895 896   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *