|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  908 909 [910] 911 912   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
31.7.2011 17:38:58   
Sonja
ma vjeruj da sam odmah pomislila na to al reko da pitam..
ja sam vala poniska 163cm a mm 183cm
tako jos ako je istina da je curica onda nemam sta da se plasimuser posted image
al opet ono ssto se kaze crv sumnje uvijek imauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22726
31.7.2011 17:39:26   
star
IZVORNA PORUKA: animagical

ja konacno spakovala kesu za bolnicuuser posted image nisam jos ubacila sok i slatkise za vracanje energije, ali ostalo valjda jesamuser posted image jesam poranilauser posted image

animagical kod mene na (s)tickeru 31+4 a novi termin sa uzv (po razvoju bebe 14.09.2011.)nam je tacno 2 sedmice prije sto znaci da sam ja 33+4...samo ti dan bjezim user posted image user posted image user posted image e sad kad ce beba van vidjecemo user posted image user posted image a ja jos nisam ni pocela s pakovanjem...mozda bi trebala nesto pripremitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22727
31.7.2011 17:40:48   
gerberka
IZVORNA PORUKA: star
gerbo opet te pitam jesi pravila lazanje????user posted image

ja pravila domaci hljeb pa kuca miriseeeeeeeee mmmmmmmmmm

user posted image user posted image user posted image

nisam vidjela user posted image user posted image user posted image LAZENJE SU MRAAAKKK, jucer smo pravili!!! HVALA MILA user posted image Jer su jako skupe u restoranu, a ovako se baaas, bas najedes..hehe original user posted image

i ja pravila domaci jutros..imala mahuna i podgrijala ih user posted image

ko je to spremio kese za bolnicuuser posted image user posted image user posted image puno srece mila user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 22728
31.7.2011 17:42:55   
gerberka
štrudla mi je mrak...bravo mi user posted image i jauser posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22729
31.7.2011 17:44:12   
star
IZVORNA PORUKA: gerberka

štrudla mi je mrak...bravo mi user posted image i jauser posted image user posted image

cestitam...mmmmm sad se i meni jede user posted image user posted image drago mi je da su lazanje bile dobre...mm je lud za njima user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22730
31.7.2011 17:46:06   
gerberka
hajde zenicanko bujrum user posted image

mm i ja smo ludi za lazanjama i lignjama user posted image

ja bih voljela sa vama podijeliti recept i foto slikanje za lignje, ali to pravi mm, pa se nadam da je uredu..kad bude pripremao da ja slikam i zakačim na RR user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 22731
31.7.2011 17:47:51   
Sonja
ooo kakva strudla..gdje je receptuser posted image
joj mene dr. kritikovala zbog debljanja zena primjetila koliko sam se bucnula a jos na vagu nisam stala..u cetvrtak sam gotovauser posted image
gerberka samo ti nastavi sa strudlama i kolacima pa ces se pridruzit ovim "purasicama" user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 22732
31.7.2011 17:50:22   
ciciban26
Hej teletabisici samo da vam mahnem user posted image
Mi izbacujemo ormar iz spavace (na cije mjesto ce doci krevetic) tako da sam cijeli dan zatrpana u odjeci i nemam vremena mahalati s vama.
Najvise me interesovala ova Animagical,sta je i kako je user posted image user posted image user posted image ..Vidim s nama i jos 2u1 i lakse se dise user posted image user posted image user posted image
Sonja cestitke na user posted image ,cestitam svima i na novim mjesecima sedmicama....
Gift
Prava trudnjaco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image
Cula sam se s Anicom,malo je bolje i sve vas puno pozdravlja...
Etoooo,odoh ja opet u carstvo odjece user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22733
31.7.2011 17:56:02   
star
IZVORNA PORUKA: gerberka

hajde zenicanko bujrum user posted image

mm i ja smo ludi za lazanjama i lignjama user posted image

ja bih voljela sa vama podijeliti recept i foto slikanje za lignje, ali to pravi mm, pa se nadam da je uredu..kad bude pripremao da ja slikam i zakačim na RR user posted image

ja sam ti za lignje musterija uvijek al ovaj moj ni da cuje :DD on vjeruje samo u cevape :DDD ko se jos iz mora najeouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22734
31.7.2011 18:16:29   
pahuljica_25
Vidim danas smo sve vrijedne bile hehe neke u kuhanju a neke čišćenju.Uh mm i ja smo isto danas imali generalku u stanu pred Ramazan i stan sad baš blista i miriše,mada sam ja skoro samo nadgledala a mm vrijedno moje sve radio
Dok sam napravila ručak i ručala tako sam nešto klonula i izgubila snagu,valjda i ovo vrijeme...
Da li se i vama dešava da nekad cijeli dan malo ili nimalo osjetite?Moja nekad cijeli dan lupa,gura i prevrće se a nekada kao danas i jučer jedva da malo kucne i onda se baš zabrinem
Bebice1 i ja pokušavam da smanjim rast kilograma pa izbacujem hljeb ali onda nekad se opustim i pravo se najedem
Meni je nekako baš neobično što ovaj Ramazan neću postiti,mm će morati samAli Bože zdravlja ima vremena kad ćemo i postiti i napostiti....

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 22735
31.7.2011 18:21:17   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sonja

ooo kakva strudla..gdje je receptuser posted image
joj mene dr. kritikovala zbog debljanja zena primjetila koliko sam se bucnula a jos na vagu nisam stala..u cetvrtak sam gotovauser posted image
gerberka samo ti nastavi sa strudlama i kolacima pa ces se pridruzit ovim "purasicama" user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Skvo recept, na fotokuhanju, mislim strana 19 user posted image user posted image

ej meni ne treba vaga da vidim sta vec radim od sebe user posted image user posted image user posted image samo uzmi cinjenicu da sam pripadala onoj grupi ljudi koji pojedu kolacu u mjesec dana..a vidi sad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podžonila sam ja jutros purom, da me očisti..taman da se fino primi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ove purašice su kao neka sekta, začaraju te i postaneš dio njih user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 22736
31.7.2011 18:23:15   
gerberka
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Vidim danas smo sve vrijedne bile hehe neke u kuhanju a neke čišćenju.Uh mm i ja smo isto danas imali generalku u stanu pred Ramazan i stan sad baš blista i miriše,mada sam ja skoro samo nadgledala a mm vrijedno moje sve radio

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   i mm, s tim sto sam ja dosta posla vidjela u premotavanju, slaganju, brisanju..sve ono sto smiju okrugle purašice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a za bebu, mislim da je to ok user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 31.7.2011 18:24:04 >

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 22737
31.7.2011 18:35:43   
animagical
IZVORNA PORUKA: star

IZVORNA PORUKA: animagical

ja konacno spakovala kesu za bolnicuuser posted image nisam jos ubacila sok i slatkise za vracanje energije, ali ostalo valjda jesamuser posted image jesam poranilauser posted image

animagical kod mene na (s)tickeru 31+4 a novi termin sa uzv (po razvoju bebe 14.09.2011.)nam je tacno 2 sedmice prije sto znaci da sam ja 33+4...samo ti dan bjezim user posted image user posted image user posted image e sad kad ce beba van vidjecemo user posted image user posted image a ja jos nisam ni pocela s pakovanjem...mozda bi trebala nesto pripremitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe e sipak meni je novi termin po uzv 25 avgust, ne dam se stici tako lakouser posted image user posted image user posted image dr kaze da bebu ocekujemo uz ramazanuser posted image a po zadnjoj m sam 34+3 user posted image vidi ti tiker ponovo

< Poruku je uredio animagical -- 31.7.2011 18:36:26 >

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 22738
31.7.2011 19:02:39   
gerberka
cure, malo me desni bole, nema kvarova, ali kao da sam nahladila..osim ispiranja kaduljom ( necu piti samo ispirati ) ima li jos neka neki savjet..neka pasta..ja imam lacalut za osjetljive desni...tnx user posted image

Neposredna veza do poruke: 22739
31.7.2011 19:08:31   
animagical
to za desni ti je skroz normalno u trudnoci, nekim zenama tako puno nateknu da i krvare...znam jednu kojoj su stalno bile takve sve do poroda...mozes probati propolis sprej za zube i desni i bilo sta od onih baby kapi za lakse izbijanje zubauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22740
31.7.2011 19:14:24   
gerberka
hvala user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22741
31.7.2011 20:16:47   
Selminja
ola zenice sta radite, kako stome user posted image
Kako meni godi ovo vrijeme, otvorila sirom prozor i tamamim breskve.
Animagical nadam se da si ok user posted image
Jedva cekam da Selma dodje iz bolnice pa da nam isprica kako je prosla.
Moja komsinica se prekjucer porodila, curica 4.5kg i 56 duga masalah reko user posted image a iznad glave mi user posted image jer ne mogu ni zamisliti kako se napatila, a kaze da jest. Najbitnije da je sve ok.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22742
31.7.2011 20:52:16   
animagical
masalah curiceuser posted image ma dobro sam, curi mi nesto u bojiuser posted image ali nije previse pa mi se na da ici u vojnu u dezuru nego cu ionako sutra zvati divanovica da se narucim, naime sutra se konacno ciko vraca s odmorauser posted image vjeruj-evo dva sata peglam bebece stvari, bilo mi ostalo podosta, a puno vala i ima...

kako si ti? idu pripreme za bebu?user posted image ja spakovala i torbu i kontam praviti halvu kasnijeuser posted image pukla me energija....uh

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22743
31.7.2011 20:59:14   
Selminja
Ne spominji mi slatko user posted image
Joj, vjeruj sjetim se tebe kako si nas tusila s purom i mescini da si tad bila 6-7 mjesec i da nisi dobila vise od 1kg mjesecno, (jesam li u pravu?) pa se tjesim, jer sam prosli put stvarno pretjerala. Ja kad udjem u deveti sve dijete prestaju, tako da, uzivaj u halvi, milki, kolacima, nuteli.....user posted image user posted image
Dobro sam ja, malo oticem primjetila sam,kad si ti pocela oticat? Ja cu za koji dan u 7 mjesec ja mislim da je prerano? Danas mi se japankice urezale ...

Neposredna veza do poruke: 22744
31.7.2011 21:04:44   
nicaze
olla user posted image evo i mene ako me niste zaboravile jer nisam se javila zadugo....
ja tek dosla kuci bila kod svekri na malom odmoru....vidim selma se porodila bas mi je drago....cestitam od user posted image

ja evo gledam ovaj dm-ov katalog i naidoh na neki ko poklon paket za bebe marka neka bebylove nikad nisam cula za tu marku pa me zanim dali je kvalitnetna da kupim

pozzuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22745
31.7.2011 21:05:53   
animagical
ma oticanje je malo i do ovog vremena, sad vruce sad sparno, sad kisa...evo mm en moze da skine prsten, natekle mu rukeuser posted image a ja oticem aktivno od krecenjauser posted image user posted image znaci tamo negdje pocetka jula,  mogu obuti samo japanke, baletanke nazor i pokipe mi noge preko za 10 min, a tene nikako ne mogu da naguram na noge...cak mi starke kad raspretlam, iako su dva broja vece...molim Boga za malo sunca, zima mi u japankamauser posted image user posted image ah sta ces, jesmo trudnice ili nismouser posted image   digni none, nek ti tm malo izmasira navece kremicom...istusiraj ih hladnom vodom...smanji unos soli...jedi lubenicu-dobra je za diurezu...svasta ti ja napametovahuser posted image ja to sve praktikujem,al opet cim 10 min na noge one ko baloni
da me vidis sad poslije peglanja...natecena mi koljena, ne vide seuser posted image
ma pura je zakon, meni se svi smijali, a sad svi jedu puruuser posted image user posted image sad sam na dijeti cokolada, sladoled, torte, pizza, krofne, nutela.....boli me briga, dobra sam...uscuvala se u sestom mj

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22746
31.7.2011 21:07:04   
animagical
IZVORNA PORUKA: nicaze

olla user posted image evo i mene ako me niste zaboravile jer nisam se javila zadugo....
ja tek dosla kuci bila kod svekri na malom odmoru....vidim selma se porodila bas mi je drago....cestitam od user posted image

ja evo gledam ovaj dm-ov katalog i naidoh na neki ko poklon paket za bebe marka neka bebylove nikad nisam cula za tu marku pa me zanim dali je kvalitnetna da kupim

pozzuser posted image

babylove je super, moj sestric sve koristi..imaju i pelene, ok su i one...to je nesto svabsko, samo dm prodajeuser posted image

(odgovor članu nicaze)
Neposredna veza do poruke: 22747
31.7.2011 21:12:24   
nicaze
hvala pa otici cu vidjeti jer nije skupo oko 17 km je taj paket a dodze sampon i kupka.njegujuce ulje,losion za tjelo,krema za lice i tjelo,krema protiv iritacije i crvenila kasickice za jelo ,igracka ,i podloga za prevjanje... mada mozda pola od ovih stvari nece trebati ali neka se nadze sta je tu je....

Neposredna veza do poruke: 22748
31.7.2011 21:17:17   
Selminja
I ja sve radim sto ti nabroja, ja jos nisam krecila ali oticem, ali i do vremena je. A koliko si za vrijeme "puretine" user posted image mjesecno dobila kg? Ja pazim evo vec 9-ti dan i nisam jos ni grama dobila user posted image

(odgovor članu nicaze)
Neposredna veza do poruke: 22749
31.7.2011 21:17:47   
animagical
pa eto dodje pologa pa hajd i isplati se...a realno ja planiram samo koristiti becutan kupku, sapun i bademovu kremu, tj pavlovicevu...mislim, tesko da cu bebce tek rodjeno mazati losionom za tijelo ili kremom za liceuser posted image ih... dok se ja snadjem, dobra mu je i bademova za svudauser posted image  

(odgovor članu nicaze)
Neposredna veza do poruke: 22750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  908 909 [910] 911 912   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  908 909 [910] 911 912   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *