|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
31.7.2011 1:05:15   
animagical
e ne znam, evo mislim se da uzmem neku krpu pamucnu u boji pa vidim kakva fleka ce se na njoj napraviti...tesko mi je odrediti kolicinu na dnevnom uloskuuser posted image ima onaj neki fazon s setnjom pola sata s pamucnom krpom u boji...mislim ici u opstu bolnicu, ne znam ko je dezurni veceras...nekako mi se ne ide...divanovic mi se vraca tek u pon s odmora

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 22676
31.7.2011 1:12:27   
Lejla Ka
Pa sad, ako ne osjećaš bolove, ti sad fino u krevet i spavaj. Sve to možeš i u jutro, mislim nazvati i konsultovati se. Ako šta pljuhne u noći, znat ćeš šta ćeš user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22677
31.7.2011 1:19:44   
animagical
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Pa sad, ako ne osjećaš bolove, ti sad fino u krevet i spavaj. Sve to možeš i u jutro, mislim nazvati i konsultovati se. Ako šta pljuhne u noći, znat ćeš šta ćeš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma ja sam se sad bas nasmijala. hvala!user posted image i laku nocuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 22678
31.7.2011 1:22:30   
Lejla Ka
I ne bi bilo loše za svaki slučaj da ispod čaršafa staviš nekog najlončeta. Sutra izvadiš i nikom ništa. Bolje spriječiti nego sušiti user posted image (uprkos smješku ja ovo ozbiljno) Laku noć!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 22679
31.7.2011 8:44:00   
pahuljica_25
Jutroooo uspavale ste se ženice jutrosuser posted image
Ja sam čitavu noć sanjala da sam u porodilištu i čekam kontrakcije da se porodim uhhh živa sam se isprepadala,Bože na hajjr.
Izgleda kako ovi mjesecim odmiču samo mi to stoji u glaviuser posted image
Pozdravljam vas.....idem praviti pržene paprike sa kajmakomuser posted image mljac mljac

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 22680
31.7.2011 9:18:10   
sanela.asja
Jutro i od mene ja sam uzasno spavala nikako nemogu da se namjestim ako je meni godi negodi Dzordzuuser posted image ,a ako njemu godi negodi meniuser posted image user posted image i tako cjelu noc ...jos sam setala ko vampir i pojela pola lubenice ko mjesecar user posted image user posted image
Sta nam je s Animagical jel pljuhnulo sta,rano je jos za toga neka bebcetauser posted image
Cujel se ko sa Selmom kako su ona i bebica???

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 22681
31.7.2011 9:32:45   
Ina86
Jutro zenice i od nas dvije user posted image
Ja se naspavala bas dobro, i evo sad gledam sta bi mogla malo raduckati po kuciuser posted image
Jel neko uspio skontati do cega je pa nam nestane tona nakon 20 min na onom videu sto skidosmo, ja i drugi put skinula i opet istouser posted image
Animagical, i ja imam pojacan vaginalni iscjedak vec dva dana, mislim da je to normalno pred kraj trudnoce..
pozdrav svimauser posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 22682
31.7.2011 9:53:53   
zumbulcica
Jutro zeneeee.Uranile,naspavale? Nadam se da je Animagical ok.Polako zeno,ne mozes preko reda,ima onih koji su ispred tebeuser posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 22683
31.7.2011 10:41:05   
palachinken
joj zahuktalo e ovdje...animagical, sretno, pa šta god bude! virkam danas, čekam tvoj raport!
malena, od srca ti preporučujem pilates loptu kad krene, dobro, neće još, ali eto... a bujrum i kod mene uz stepenice, vidiš da su sretne user posted image
jelo, sitno brojiš, i tebi svu sreću!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 22684
31.7.2011 10:43:05   
palachinken
Joj žene, ne znam što vas zeza mlijecna staza, kod mene fino radi, mozda nemate sve potrebne codece? Probat cu ripovati opet u drugom programu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 22685
31.7.2011 11:01:09   
Skvo RR
Kako bebac palachinken?

Ja opet zombijala...grrrrr....ubi me nesanica u pojam....

I meni nesto nece ton od 20 minute....ne kontam.user posted image

Animacal..javi nam se.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 22686
31.7.2011 11:04:26   
Gift
morgen od mene...mi se fino napajkili a kad sam posla ustat leda zatrokirala...valjutam se bas ko pravi teletabis...
Palachinken, tebi Mahdiju user posted image
nadam se da je Animagical dobro...
ja usla u 7-mi mjesec, sad sam i ja prava trudnjacauser posted image user posted image ...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 22687
31.7.2011 11:36:26   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Malena rekla sam ja tebi odmah na pocetku kad si prvi put stavila bebine mjere user posted image

Bebice meni je ginipral pomogao, kao sto sam rekla krenuli trudovi u 16. nedjelji i pocela se otvarati i ginipralom sam zaustavila. To mi bilo u prvoj trudnoci.
A zasto recepte uzimas u ginekoloskoj ambulanti? Ja recepte za dobrostan, ginipral sam uzimala u ambulanti porodicne medicine kod svog dr.

NE DAJU BOGA MI, pa znas da sam se neki dan nervirala zbog toga,pa cak zena u apoteci rekla da mi treba ljekar opce med.dati a ona ne da,kaze trazite ginekologauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22688
31.7.2011 11:40:47   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift

morgen od mene...mi se fino napajkili a kad sam posla ustat leda zatrokirala...valjutam se bas ko pravi teletabis...
Palachinken, tebi Mahdiju user posted image
nadam se da je Animagical dobro...
ja usla u 7-mi mjesec, sad sam i ja prava trudnjacauser posted image user posted image ...

hehehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eto ga gift udje i ti u sedmi a ko da smo juce na temi iscekivanje radile testove user posted image user posted image user posted image user posted image
e basmo u par dana ti mea i ja, bice zanimljivo pred foto finish ako Bog da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22689
31.7.2011 13:17:24   
sanela.asja
GIft user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22690
31.7.2011 14:05:34   
Bebica11
Hello zenice

Evo i mene da se javnem. Jutros na sabahu mi krcala crijeva al sam se prevarila da zaspim i onda doruckovala KUHANO jaje i pol, i pavlake(nemasne jucer kupila u intereksu), i jednu kiflu okruglu(da izbacim hljeb skroz ne mogu,stvarno)....eto i sad popila casu mlijeka s ml.masn. 1,5% i tako.

Nesto me malo zateze s lijeve strane al jucer mi jedna zenica s kojom sam lezala u bolnici kaze da od giniprala bude lakse i da ce biti bolje sa svakim danom aBd. eto jedva cekam

Pravim s mm neki kolac koji nikad ni ja nikad nisam pravila, al sam mu rekla da necu jesti, samo da mu pomognem jer se njemu prave a usput kontam nek ima sta za sehur i iftar jace da ne mislim ova 2-3 dana.

Ja necu moci postitiuser posted image al i to mi je dr jucer odvratno rekla "ne znam dal ces postiti il neces" cuj ne zna(a nisam je ni pitala jer nisam ni mislila postiti) a treba mi ona reci, dovoljno mi je sto sam na ginipralu 3 puta dnevno da ne mogu a kamoli ostalo...pa sam rekla "nisam ni mislila postiti doktorice" i tako...joj jos me drzi ona neg energija od jucer koju je istresla na mene

Jos je mm digao balkon, imamo onu betonsku vaznu, a zemlja ne valja, nista cvijece nije uspjelo pa cemo sve to dici, hoce usput i to da izgletuje i ofarba i tako malo da sredimo. Kupili su nam i njegovi neke roletne od trstike, a ja jos hocu neke fine stolice za balkon da nabavim, valjda ce biti negdje finih jer i prolazi sezona...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 22691
31.7.2011 14:12:19   
animagical
evo me,  nije nista pljuhnulo, al curka li curkauser posted image ma nema govora o radjanju dok kucu ponovo ne ocistim od-do...davno se krecilo, moram ja to opet...sta ima kod vas? nadam se da ste sve dobro...odoh da vas citam

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22692
31.7.2011 14:13:16   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

evo me,  nije nista pljuhnulo, al curka li curkauser posted image ma nema govora o radjanju dok kucu ponovo ne ocistim od-do...davno se krecilo, moram ja to opet...sta ima kod vas? nadam se da ste sve dobro...odoh da vas citam

samo se ti zezaj a covjek ti 5 puta ponovio MIROVANJE..hmmmm

Neposredna veza do poruke: 22693
31.7.2011 14:17:18   
Bebica11
Gift cestitke na 7.mjesecu, da i ja brzo to docekam ako Bog dauser posted image

sad je lakse disati jelde? nekako je sve neki blagi strah do 7. pogotovo ko ima ove kontrakcije i sl., bar ja mislim da je takouser posted image

A JA SAM DANAS NAPUNILA ZVANICNO 21 sedmicu i usla u 22.HVALA DRAGOM BOGU jer je bebi napredniji nego po proracunatom terminu jer mi je ranije bila ovulacijauser posted image user posted image

I daa...bebica se javlja mamici, valjda joj godi malo bez apaurinauser posted image , al zato mamu zateze s lijeve straneuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22694
31.7.2011 14:19:32   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

da ti nista ne objasnjavam, vidjeces kad ti pocnes da se gnijezdis...nema mirovanja koje ce te sprijeciti da obrises prasinuuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22695
31.7.2011 14:25:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

da ti nista ne objasnjavam, vidjeces kad ti pocnes da se gnijezdis...nema mirovanja koje ce te sprijeciti da obrises prasinuuser posted image user posted image

hajd uhvatilo me ako Bog dauser posted image

jer sam ja operisana od trljuckanjauser posted image

doduse, neki dan sam htjela uzeti i sama ribati kupatilo od muke,nisam ga mogla gledati i kontam "uh da me nije uhvatilo" kad mm govori "napomeni me da ujutro operem kupatilo"user posted image user posted image user posted image i onda mi je lakse bilo, jer je do kupatila bilo koje se bas zaprljalo a ne do meneuser posted image

EEEEE a sinoc lezimo ja i mm pred spavanje i ono zagrljeni KAD SAM JA VRINULA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ a mm "sta je bilo" i onda mi naumpade jela od neki dan i podjoh se smijati..po prvi put me grc uhvatio od noznog prsta do koljena kao da me neko reze i to na par sekundi samo, uh jest strasno bilo...rekoh-evo i grcevi poceliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22696
31.7.2011 14:28:55   
Gift
Bebice prode jedan strah al se javlja drugi, jer ono prijeteci spontani sad zbog skarecnog grlica prelazi u strah od prijevremenog poroda..al nedam se ja...samo pozitiva...
cestitam na novoj sedmici..sad ces bebicu sve cesce osjecat, moja se juce nije smirivala, svaku minutu se okrece, okrece i okrece, nece me cudit ako sad opet bude zadak....
moram slikat stomu, odjednom je buknuo user posted image

Sensia fakat ko da smo juce (ne)iscekivale, vrijeme stvarno leti, kazu da uspori u 9-om user posted image pa vidjet cemo...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22697
31.7.2011 14:31:07   
Sensia
Heheheh, evo mm i ja se razletili da "oslobađamo prostor" u stanu. teta bila prosle sedmice fino pocistila pred Ramazan a mi sad krcimo papirine i osale stvari.....
Juce cijeli dan bila na svadbi pa onda otisli na SFF na film..... i umjesto da danas lezim....uh ja se razletila ko da ce mi sve pobjeci

Bebice, sto se tice dijete, nemoj biti rigorozna prema sebi, gledaj samo da ne jedes masnu i  tesku hranu (ustipke, rostilj, lisnato......) i slatko naravno u velikim kolicinama.....

Sto vise povrca i voca i bice to sve super. Naravno da mozes jesti hljeb, pogotovo ako je crni ipak si trudna i treba ti energija, a tu je i nasa divna pura :-) pa lagano po jedan obork dnevno zamijeni purom sa pavalakom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical fino smo rekli nema prekoreda user posted image  kad budes brisala prasinu skupi nogice user posted image
Cuvaj se zeno i prati to "curkanje" 

Neposredna veza do poruke: 22698
31.7.2011 14:34:26   
animagical
gift samo strpljenja, sve to prodje...a trudnice izgleda samo nesto cekaju...sjecam se iscekivanja da radim betu, pa onda brige-samo da napunim 12 sedmica...pa onda eh da mi je u 4 mjesec pa u peti...pa onda onih 28 sedmica kad pocnu pisati prijeteci prijevemenii porod-kao da me dr castio kad je to napisaouser posted image eh sad cekam da udjem u deveti...pa cu cekati da se porodim...a onda krenu ona tipicna mamina iscekivanjauser posted image dizanja glavice, prevrtanja, zubica, sjedenja...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22699
31.7.2011 14:39:35   
Gift
Animagical tacno je sve takouser posted image user posted image user posted image ma samo da sve bude hairli....

Neposredna veza do poruke: 22700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *