Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma bas mi nekako bez veze sve ovo...brini o ovome, brini o onome...da vise hoce proci... bebo-napolje ali najavi se dan ranije ljubi te majka aBd bice dobro...odoh da pravim iftar pa cu sutra zvati cika divanovica, nek me primi odmah na prvi slobodan termin ja bez njega ne pikam pregled... pa cu vidjeti sta on kaze
E hvala Bebice...razmislit cu o dr. Pa nesto kontam ako se sad ovako udarci osjete...sta nas ceka poslije...Nisu ni moji nesto cesti udarci...ali cim legnem na leđa pogotovo onda nastane panika, haos hehehe
hej zene malena, ufura ti u deveti, hajd sad idi se poradjaj, necu se cak ni uvaljivati preko reda samo bih voljela da mi bude uz ramazan palacinko-beban je divan, pazen, mazen, prava beba za gnjavljenja jesam se ismijala oko tog pjevanja na solji a da uzmes neki cepic za stolicu? sporty, znas ti sta je pura? ako ne znas-saznaces
To ti je ono sto ja jedem sa puno maslaca i prelijem jogurtom tako da.... Otpada Kazem ja danas svekrvi koliko vaga pokzuje, zena ne moze vjerovat, pa kaze nije moguce, ne vidi se uopce na tebi... Ma i ja mislim da laze Al ja sam uvijek bila mrsavica, 54 kile mi je bilo imati vrh a jela sve i svasta... Sta cu kad ova beba puno trazi, kupi kukuruz, pa onda za 2 min.hoce sladoled, pa mi onda pizzetu... Kako ce tek bit kad se rodi
Samo da vas pozdravim drage moje Vidim da ste se o hrani raspisale,uhh ja evo već dva dana jedem pitu "šljivopitu",samo šljive,malo griza i još manje šećera a meni to tako godi,pravi lagani desert + probava funkcioniše zagarantovano...mislim da ću ovo jesti svaki dan naravno ako mi se ne smuči heheh a valjda ne lijepi kilograme....
Ciciban draga ti ga bas furas, sta ti pijes/jedes pa ti tako furaju sedmice da i ja poguram :)))) Jutros me neka panika uhvatila oko poroda, hocu li ja to moci... Uh ne bi mi lijepo budjenje, ali sam onda skontala vala od Boga je pa kako god. Odoh se sad spremati pa na posao :D malo kansim ihihihi
Ja nisam smjela ni da je pravim,ma ni da je spomenem Bila bi to utopija za moje "kilice",ovako provjereno-palenta i vaga ne place Hehe naucila sam mm kako da smota onu pelenu,isplati se jednu u kuci imati
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Ciciban draga ti ga bas furas, sta ti pijes/jedes pa ti tako furaju sedmice da i ja poguram :)))) Jutros me neka panika uhvatila oko poroda, hocu li ja to moci... Uh ne bi mi lijepo budjenje, ali sam onda skontala vala od Boga je pa kako god. Odoh se sad spremati pa na posao :D malo kansim ihihihi
Heh ja jela sve i svasta pa sad patim ,stizes me stizes babiloko . Nego hajde ti s nama na vjezbice,fino ohrabri ona teta,puhci ovako-puhci onako napni i eto bebe.
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Ja nisam smjela ni da je pravim,ma ni da je spomenem Bila bi to utopija za moje "kilice",ovako provjereno-palenta i vaga ne place Hehe naucila sam mm kako da smota onu pelenu,isplati se jednu u kuci imati
Heheheeh svaka cast, kod vas bas visinske pripreme..... ja ne stigoh da provjezbam moram kupiti pelene ma hajde kakve kilice, vidjela sam ja juce ko je među "najmanjim pupama"
Heh ja jela sve i svasta pa sad patim ,stizes me stizes babiloko . Nego hajde ti s nama na vjezbice,fino ohrabri ona teta,puhci ovako-puhci onako napni i eto bebe.
meni ono malo kad puhce pa pred kraj vrisne nije bilo bas ona to bas zaoprave vrisne malo me frka hvatala.....