animagical
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Moji isto stigli nalazi i blago receno katastrofalni, ne znam kako cu sa ovakvim nalazima na CR... transfuzija mi ne gine. I pored thoteme dva puta na dan, caja, soka od zare, c vitamina, spinata, malina, borovnica meni zeljezo od prije mjesec dana sa 8 spalo na 3,5. Popodne cu kod dr pa cu vidjeti sta on predlaze, ali nije mi bas normalno da pored maksimalne doze thoteme ovako opada. Ja generalno raspremila djeciju i spavacu sobu, dva balkona izribala, evo sad cekam da cura zaspi pa da dnevni ocistim i dosta od mene za danas, trebam se pripremiti za dr... treba srediti donji trap i ako cu traziti da me ne gleda ginekoloski jer nemam koristi , ali za svaki slucaj. Moja cura bila sa bakom u set__nji tri sata, kad dosla ja je nahranila i okupala, neda dijete susiti kosu, poludila ganjajuci je po kuci sa fenom, em je frizerski onaj fen pa dug kabal, em ga prikopcala na produzno kablo od 10metara i opet ne mogu da je stignem . Sad eno pjeva u krevetcu, a ja se nadam da ce zaspati. jelo, moja seka bila na hitnom cr sa zeljezom 2, kasnije primila jednu dozu krvi...ali doduse nije mjesec mogla fino na noge bas mi je zao...a jedino ti preostaje zeljezo u bocama, nema da omasi...jer po meni nemas kad da ovim standardnim tableticama, ampulicama i cudima nadoknadis toliki manjak? a bebice 11,5 nije ni za kakve brige
< Poruku je uredio Skvo RR -- 3.8.2011 18:06:24 >
|