Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh da se i ja nadovezem na kolica, hahaha, posto vidim da ce nas aBd biti vise sa ovim Graco ultima +, mogle bi se jednom sastati i svi u grad sa istim kolicima ;))). Ja asm se isto odulcila aBd za Graco ultima + u onoj smedja/bez vaijanta, preeeeeeeeeedivna je, i sa onom korpom sto dodje. U sarajevu izadje 499, ali cemo mi to fino preko bimaco naruciti i izadje 426Km a za tu razliku madrac ;))) ma sve sam izracunala ;))))
ah da, dvuomila se izmedju ultima i mirage, medjutim moj visoki muz udara nogama u sipku ispod tockova u mirage a i ljepsa su mi ova ultima svakako sva sam se u njih... kad je deckic, smedje i plavo, a kad aBd bude curica smedje i rozo, ma IMA LI LJEPSE kombinacjie ihihihi
Sto se tice robice malo razgledaj bice vremena da se sve kupi..... ja sam samo gledala prvo a pocela sam sa sitnicama u 7.........
slazem se...i ja cu mozda od 7. poceti ako Bog da, prerano je prije
sensia ne zezaj, sta cu vam ja, nekom muka ima posao nekom muka nema, doduse i ja sam mami nesto radila al sam ustala u pola deset pa valjda mi jos jutro jer mi je brzo proslo nisam cak ni doruckovala-rucala
Ciciban ahhahaha joj zamisli te kome, odvedes dijete u grad koje samo guguce a vratis ista kolica ali s djetetom koji prica uveliko ahhahaha ;D Nego, gdje si ti gledala kolica? Zbog cijene i to? Ja sam se iznenadila da je veilka razlika u cijeni as ve isto, mm planira za zenicu ovih dana pa da u Dzananovica dole uzme ova kolica i korpu i to...
Ciciban ahhahaha joj zamisli te kome, odvedes dijete u grad koje samo guguce a vratis ista kolica ali s djetetom koji prica uveliko ahhahaha ;D Nego, gdje si ti gledala kolica? Zbog cijene i to? Ja sam se iznenadila da je veilka razlika u cijeni as ve isto, mm planira za zenicu ovih dana pa da u Dzananovica dole uzme ova kolica i korpu i to...
Ma ja sam ti svugdje zavirila . Gledala u onoj radnji na Pofalicima,u Bingu u Hadzicima,Amku na Mojmilu hoces jos da nabrajam ..Uglavnom ova Ultima + su najjeftinija u Amku 476 km tako da cemo i mi naruciti iz Bimaca..Slala sam im mail da se o svemu raspitam Inspektor pravi
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
A sto se kolica tice...ja jos nisam odlucila...to nam je sveki rekla kupit-samo da mi kazemo koja hocemo...znam sigurno da hocu ona na kojima mogu rucku okretati i sprijeda i straga kolica...a ostalo cu vec skontati...
Nova sam na ovoj temi i trebala bi mi vaša pomoć-evo o čemu se radi:u 15-toj sam nedelji trudnoće i sledeće sedmice bi trebala da radim Triple-test(zbog spontanih koje sam imala prije nego što sa rodila svoju )
Zanima me da li se UZ koji se radi neposredno prije uzimanja krvi radi vag.sondom ili ide preko stomaka. Bila bih vam jako zahvalna ako bi mogle one koje su ovo radile da mi odgovore
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Sta ja jedina ostala na chiccu?
p.s. nisam u raji izgleda
Bujrum u raju.. Mada bolje ti je ovako,ti ces bar biti sigurna da svoje dijete vozis kuci
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
aaaaaaaaaaaj vidi fakat 419 ;)) majke mi neki dan bili 426 ;))) joj moram co'jku reci da pohiti i da Hin uzme ;))) mozda dodju i na 400 kako je krenulo ;))))
da vas pitam, kakve ste vi sa mesom?tj podnosite li ga u
dr mi je rekao da moram jesti proteina, po nalazima valjda tj meso i jaja
meni se da Bog oprosti smucilo na piletinu i ne mogu je nikako, bas , od pocetka je ne jedem niti mogu jaja osim ponekad kuhano(evo danas sam se natjerala da pojedem jedno)
ribu mogu, eto neku noc sam oslic jela
crveno meso volim al JAAAKO tesko probavljam i imam zgaravicu i muci me stomak pa i njega izbjegavam
i eto odmah se na nalazima pokazalo , moram sad traziti po netu hranu s proteinima...stvarno imam problem s tim u trudnoci dok mimo trudnoce nemam i mogu sve jesti