Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Silver...a i ostale- kupi obicne crne hlace i odnesi krojacici nek izreze gornji dio samo gdje stomak dođe- od vrha do dna i ubaci crni triko i na fazon da se moze suzavati i prosirivati dugmetom. Moje su sve trudnicke bile takve,jer su mi isle na zivce prave trudnicke - nogavice prepresiroke, hlace preskupe,...samo neki ŠKNJ modeli,....
aaaaaaa ideja za 10! bas bi mogla to uraditi...tnx !!!
Silver...a i ostale- kupi obicne crne hlace i odnesi krojacici nek izreze gornji dio samo gdje stomak dođe- od vrha do dna i ubaci crni triko i na fazon da se moze suzavati i prosirivati dugmetom. Moje su sve trudnicke bile takve,jer su mi isle na zivce prave trudnicke - nogavice prepresiroke, hlace preskupe,...samo neki ŠKNJ modeli,....
Potpisujem
ja igrom slucaja znam siti na masini i uzela sam dvoje svojih pantalonica koje inace duze nosam (nisu bas nove). odsjekla pas i umjesto toga nasila donji dio neke stare maice u istoj ili slicnoj boji kao i hlace (odjsekla onaj dio "struka majice). Cak sam i jedne farmeke tako napravila I meni je bio problem za posao jer ne mogu u helankama i sl....
doduse ja se nisam puno udebljala pa sam mogla svoje standradne pantole prekrojiti ali super ideja kome mama ili neko blizi zna siti na masinu
hvala silver a meni jurtos dr. opste prakse kaze moram u skerlicevu.ccc nista mi nije jasno sto ne mogu od njih,ali u svakom slucaju hvala
eeeee cuj to...meni moj dr. nikad nepravi problem nego odem jedno, a on mi da po dvije uputnice i za slijedeci pregled da imam...da necekam...
a u skerlicevoj..hhhmmm...ja idem kod rade rakic...ona je super...ona je meni otvorila bolovanje...ako bas nemoras na gak mozes i kod nje to uraditi...ona je ljubazna...mada kazu i za dr. kulenovic da je pravo fina, a ja sam bila jedno i kod dr. dujso i ona je super...idi logikom kod koje je manja guzva, kod rade su ogromni redovi...kod ovih drugih dr...najvjerovatnije ces brze dobiti termin...
Mamina princeza 01.10.2008. Mamin princ 25.12.2011.
Sensia i ja sam svoje stare farmerke jer ja inace farmerke obozavam, al i one koje se puno udebljaju,jeftinije ih dođu neke obicne hlace koje inace super stoje i onda samo preprave.
P.S. otvori biznis na RR pa zenama prekrajaj!
Joj neku noc se najavise nakvi dijasporci iz San Franciska, molim te lijepo, eto da vide bebu, ja se skrsila, raskloni po kuci, muz leti po kolace i ostalo, spremili sve i cekamo. Hem su zakasnili 5 sati i dosli taman na iftar, hem donijeli kocku i kafu Jesam grozna, ali ja sve cekam kad ce Mahdija pogurat' a ono nista Elem, od tih babina ja vazda nekako u minusu. Na kraju je uvijek ona'u se i u svoje kljuse'
uh ja poodmakla s trudnocom, a jos nikad nisam otisla u skerlicevu, a prosli put sam od njih uzela uputnicu za porod... a gore imam i karton bojim se da ako ne odem do kraja trudnoce do njih da mi nece dati uputnicu kad se odem porodit...
moze li se uputnica za porod uzet od dr. opste prakse u dz???
valjda nece doci praznih ruku
Joj neku noc se najavise nakvi dijasporci iz San Franciska, molim te lijepo, eto da vide bebu, ja se skrsila, raskloni po kuci, muz leti po kolace i ostalo, spremili sve i cekamo. Hem su zakasnili 5 sati i dosli taman na iftar, hem donijeli kocku i kafu Jesam grozna, ali ja sve cekam kad ce Mahdija pogurat' a ono nista Elem, od tih babina ja vazda nekako u minusu. Na kraju je uvijek ona'u se i u svoje kljuse'
hahahah od dijaspore iz amerike nema neke fajde... ja kad sam se udala...od sviju nekakvi pokloni ovo-ono...dosao njegov amidza iz amerike...kad....kafa i secer i sok i carape...jednje njemu jedne meni !!! ali kao sto ti rece...'u se i u svoje kljuse....samo sam se sad zabrinula....da nisu sta bili ubacili u carapu...hmmm...
hahahaha e javicu vam se poslije gostiju...ovi su iz Australije i Austrije,od muza daidza i tetke...pa eto ja se sve nadam. SVe u svemu kazu samo ce na brzinu kafa i sok, da ne pravim nista za jelo, jest ce kod svekrve...i 3 puta sam zvala da vidim da nesto napravim jer navikla ja, posebno kad mi neko prvi put dolazi..al jok tako da cu samo kupiti kolac
hahahaha e javicu vam se poslije gostiju...ovi su iz Australije i Austrije,od muza daidza i tetke...pa eto ja se sve nadam. SVe u svemu kazu samo ce na brzinu kafa i sok, da ne pravim nista za jelo, jest ce kod svekrve...i 3 puta sam zvala da vidim da nesto napravim jer navikla ja, posebno kad mi neko prvi put dolazi..al jok tako da cu samo kupiti kolac [/quote]
drznice...i tebi drzim fige i sretno hahahahaha