Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imam osjecaj da cu se ukakiti valjda od treme... spremna sam, torbu sam spremila za 10 minuta
malena draga idi... meni kad s ekakilo to je bio porod
ne osjetim ja nesto plaho bolove, ja bih rekla da su i dalje na 20-tak minuta.... jutros sam bila 2 cm otvorena, pa vidjecemo oko 5 kakvo je stanje.... boli me malo gospodja ali nista strasno... a hasim se uznemirio pravo. ubi me....
Zasto imam osjecaj da cemo danas svi virkati na RR da vidimo ima li teme o cestitanju
Ja hoću! Kad si se ti palačinko porađala MM je mislio da sam poludila
Čovječe, kakva zadnja epizoda Esmeralda, ovo je trista puta uzbudljivije
Malena, sigurno imas hurmi u frizideru, pa opleti! Uzvišeni Allah kaže: ...i porođajni bolovi je prisiliše da dođe do stabla jedne palme. "Kamo srece da sam ranije umrla i da sam potpuno u zaborav pala!" -uzviknu ona. I melek je, koji je bio niže nje, zovnu: "Ne žalosti se, Gospodar tvoj je dao da niže tebe poteče potok. Zatresi palmino stablo, posuće po tebi datule svježe, pa jedi i pij i budi vesela! A ako vidiš čovjeka kakva, ti reci: "Ja sam se zavjetovala Milostivom da ću šutjeti, i danas ni s kim neću govoriti." (Merjem 23-26)
evo i moj kontatuje d anisma normalna sekunde... smao mene vadi imama slike sa malenom iz zenice..pa znam je
ne osjetim ja nesto plaho bolove, ja bih rekla da su i dalje na 20-tak minuta.... jutros sam bila 2 cm otvorena, pa vidjecemo oko 5 kakvo je stanje.... boli me malo gospodja ali nista strasno... a hasim se uznemirio pravo. ubi me....
vidi, vidi.... jel ovo krenuo drugi krug? jeeeee...nisam jos nista citala,nisam u toku...odoh da vidim sta je to bilo...jel to stize crnogorce
cure idem polako.... pusa svima i do skorog tipkanja
ja tek sad išćitala
Mnogo sreće lutko
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ma javljam ja do 6 sati palacinki mojoj ako ostanem...samo dok vidim sta ctg kaze
ona izgleda nikog ne voli osim svoje palačinke
de javi joj, samo da smo blagovremeno obavještene
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Ja sam mobitel stavila na vidno mjesto, samo čekam sms od malene
joj nikud ne idi...ja vko ividm s anisi ona line ima da zapucam za zenicu
ja danas na vjezbice isla pa bilo pravo zanimljivo...lijepa mi je grupa ali ni jedna od se ne druzi ovdje sa nama nazalost... da dam komentar na ono maslinovo ulje...od mog rodjaka zena prije 2 sedmice ja mislim rodila zdravog djecaka mashalla 4700 tezak, prirodno i nije uopste ni pukla niti su je rezali...izletio ko iz topa kaze u 9-ti kad udjes svako jutro kasikica maslinovog i sve je ok pa neka sam i ja glupko (sto kaze Ciciban) ja cu ga popiti Palachinkice mali je mashalla presladak..svaka nova slika me razveseli..profilna je vrh sa ovim slatkim usnicama i rukicama ostele cestitke na sedmicama i sta jos ima da se cestita...ah da, zapamtila sam da je sensia usla u 9-ti..pa nek je sretno
ma javljam ja do 6 sati palacinki mojoj ako ostanem...samo dok vidim sta ctg kaze
ona izgleda nikog ne voli osim svoje palačinke
de javi joj, samo da smo blagovremeno obavještene
Gerberko jesi to ljubomorna Ja ću čekati da se porodi aBd pa ću joj onda prigovoriti
jesam
ma da njoj hairli sve prođe, iako bih i ja voljela uzeti muštuluk