|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.8.2011 16:10:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

jos sam ja tu, 2u1 user posted image user posted image user posted image user posted image

necete se vi mene lako rijesiti ni mog hasimcica user posted image user posted image user posted image

imam osjecaj da cu se ukakiti user posted image valjda od treme... spremna sam, torbu sam spremila za 10 minuta user posted image user posted image user posted image

malena draga idi...
meni kad s ekakilo to je bio poroduser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 24151
9.8.2011 16:13:12   
palachinken
Zasto imam osjecaj da cemo danas svi virkati na RR da vidimo ima li teme o cestitanju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24152
9.8.2011 16:14:33   
malena27 RR
ne osjetim ja nesto plaho bolove, ja bih rekla da su i dalje na 20-tak minuta.... jutros sam bila 2 cm otvorena, pa vidjecemo oko 5 kakvo je stanje.... boli me malo gospodja ali nista strasno... a hasim se uznemirio pravo. ubi me....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 24153
9.8.2011 16:15:51   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken

Zasto imam osjecaj da cemo danas svi virkati na RR da vidimo ima li teme o cestitanju user posted image

Ja hoću!
Kad si se ti palačinko porađala MM je mislio da sam poludila user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24154
9.8.2011 16:18:12   
malena27 RR
ma javljam ja do 6 sati palacinki mojoj ako ostanem...samo dok vidim sta ctg kaze user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 24155
9.8.2011 16:19:21   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ja hoću!

user posted image user posted image user posted image
Čovječe, kakva zadnja epizoda Esmeralda, ovo je trista puta uzbudljivije user posted image

Malena, sigurno imas hurmi u frizideru, pa opleti!
Uzvišeni Allah kaže:
...i porođajni bolovi je prisiliše da dođe do stabla jedne palme. "Kamo srece da sam ranije umrla i da sam potpuno u zaborav pala!" -uzviknu ona. I melek je, koji je bio niže nje, zovnu: "Ne žalosti se, Gospodar tvoj je dao da niže tebe poteče potok. Zatresi palmino stablo, posuće po tebi datule svježe, pa jedi i pij i budi vesela! A ako vidiš čovjeka kakva, ti reci: "Ja sam se zavjetovala Milostivom da ću šutjeti, i danas ni s kim neću govoriti."
(Merjem 23-26)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 24156
9.8.2011 16:23:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ja hoću!

evo i moj kontatuje d anisma normalna sekunde...
smao mene vadi imama slike sa malenom iz zenice..pa znam je user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 24157
9.8.2011 16:27:33   
malena27 RR
cure idem polako.... pusa svima i do skorog tipkanja user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 24158
9.8.2011 16:32:32   
animagical

ne osjetim ja nesto plaho bolove, ja bih rekla da su i dalje na 20-tak minuta.... jutros sam bila 2 cm otvorena, pa vidjecemo oko 5 kakvo je stanje.... boli me malo gospodja ali nista strasno... a hasim se uznemirio pravo. ubi me....

vidi, vidi....user posted image user posted image jel ovo krenuo drugi krug?user posted image jeeeee...nisam jos nista citala,nisam u toku...odoh da vidim sta je to bilo...jel to stize crnogorceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24159
9.8.2011 16:50:55   
rose 87
malena sretno i da sve bude uredu ako Bog dauser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24160
9.8.2011 16:55:11   
gerberka

ja tek sad išćitala

Mnogo sreće lutko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 24161
9.8.2011 16:56:30   
Selma.A.M
Malena da bude sa srećom aBd user posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 24162
9.8.2011 16:57:00   
palachinken
Ja sam mobitel stavila na vidno mjesto, samo čekam sms od malene

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24163
9.8.2011 16:57:47   
Selma.A.M

Čim bude se javila prvo tipkaj ivdje pa onda joj čestitaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 24164
9.8.2011 16:59:38   
gerberka

ma javljam ja do 6 sati palacinki mojoj ako ostanem...samo dok vidim sta ctg kaze user posted image

ona izgleda nikog ne voli osim svoje palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

de javi joj, samo da smo blagovremeno obavještene user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 24165
9.8.2011 17:01:37   
DIJAMANT

Sretno Malena! ABd da noćas čujemo tu veliku sretnu vijest da se rodio mali Bajro user posted image user posted image user posted image

Ja sam ustreptala, imam neku tremu ispred Malene (a ko da je skoro bila 25. sedmica). Ustvari ja sam vam se tad nekad pridružila user posted image

Neposredna veza do poruke: 24166
9.8.2011 17:01:46   
animagical
ja ovamo uzela veliku kesu cipsa i zasjela...user posted image izgledam ko mm kad je svjetsko u tokuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24167
9.8.2011 17:01:48   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: gerberka

ona izgleda nikog ne voli osim svoje palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gerberko jesi to ljubomorna user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja ću čekati da se porodi aBd pa ću joj onda prigovoriti user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24168
9.8.2011 17:04:44   
Hanady RR

joj nikud ne idi...ja vko ividm s anisi ona line ima da zapucam za zenicuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 24169
9.8.2011 17:11:26   
animagical
ma malena je zena i po, ona ce to zacasuser posted image aBd da joj lahko prodje...

Neposredna veza do poruke: 24170
9.8.2011 17:16:44   
Sensia
Uh citajuci i cekajuci, rucah, u neznanju haman cijeli somun pojedoh.

Zbog Malene cu koju kilicu nabaciti danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24171
9.8.2011 17:17:41   
bebix
Malena sretno, drzimo ti figeuser posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24172
9.8.2011 17:19:15   
animagical
joj tisine...svi iscekuju...de nesto pricajte, ja samo sto ne podjem grickati nokte...

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 24173
9.8.2011 17:20:05   
star
vidim da je ovdje pravo napeto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malena sretnoooooooo...ja sve cekam da mi se javi na fb a ona na rr digla sve na noge  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja danas na vjezbice isla pa bilo pravo zanimljivo...lijepa mi je grupa ali ni jedna od user posted image se ne druzi ovdje sa nama nazalost...
da dam komentar na ono maslinovo ulje...od mog rodjaka zena prije 2 sedmice ja mislim rodila zdravog djecaka mashalla 4700 tezak, prirodno i nije uopste ni pukla niti su je rezali...izletio ko iz topa user posted image user posted image user posted image kaze u 9-ti kad udjes svako jutro kasikica maslinovog i sve je ok user posted image user posted image pa neka sam i ja glupko (sto kaze Ciciban) ja cu ga popiti user posted image user posted image
Palachinkice mali je mashalla presladak..svaka nova slika me razveseli..profilna je vrh sa ovim slatkim usnicama i rukicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ostele cestitke na sedmicama i sta jos ima da se cestita...ah da, zapamtila sam da je sensia usla u 9-ti..pa nek je sretno user posted image

Neposredna veza do poruke: 24174
9.8.2011 17:20:32   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: gerberka

Gerberko jesi to ljubomorna user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja ću čekati da se porodi aBd pa ću joj onda prigovoriti user posted image

jesam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ma da njoj hairli sve prođe, iako bih i ja voljela uzeti muštuluk user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 24175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *