|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.8.2011 17:24:17   
Sensia
Sto me star pogura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne bi ja imala nista protiv da sam usla u deveti al ipak je to Semica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma lijepo je to cuti i kad neko fula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical nemoj da i tebi sta krene od nervoze, ti polako viri, na tenane

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24176
9.8.2011 17:27:22   
gerberka
Selma jesi tu? cu tebi javiti akoBogda u februaru, pa nek se palačinka i malena jedu od muke.

jel valja? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

j

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24177
9.8.2011 17:27:28   
animagical
ja sam nesto citala o masazi medjice, to mi ej i dr preporucio, pa sam sinoc pocela...nije lako kao sto izgledauser posted image bar to masiranje kao untrasnje strane medjice...oo kako su me pukla krsta boljeti iza toga...mm me jadan masirao pola sata..mislim da ta masaza bas iritira i izaziva kontrakcije, i to one bezvezne, nepravilne

sensia-ne bih imala nista protivuser posted image dosadan je ovaj bol u gospodji i krstima...

< Poruku je uredio animagical -- 9.8.2011 17:28:26 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24178
9.8.2011 17:29:01   
Selma.A.M
user posted image
IZVORNA PORUKA: gerberka

Selma jesi tu? cu tebi javiti akoBogda u februaru, pa nek se palačinka i malena jedu od muke.

jel valja? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

j

user posted image user posted image   Hhaahahaha ima da crknu od muke user posted image user posted image  malena će me banovati sa foruma user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24179
9.8.2011 17:33:20   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image selma, da, da..al moramo nekako vratiti udarac user posted image

djeca su ti prelijepa Boga mi user posted image user posted image user posted image jel malac ljubomoran, kako se on drži user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 24180
9.8.2011 17:33:58   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam nesto citala o masazi medjice, to mi ej i dr preporucio, pa sam sinoc pocela...nije lako kao sto izgledauser posted image bar to masiranje kao untrasnje strane medjice...oo kako su me pukla krsta boljeti iza toga...mm me jadan masirao pola sata..mislim da ta masaza bas iritira i izaziva kontrakcije, i to one bezvezne, nepravilne

sensia-ne bih imala nista protivuser posted image dosadan je ovaj bol u gospodji i krstima...

Animagical bona nebila kuda te TM masirao sat vremena? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nije ni cudo sto si imala kontrakcije user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 9.8.2011 17:34:21 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24181
9.8.2011 17:34:29   
star
IZVORNA PORUKA: Sensia

Sto me star pogura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne bi ja imala nista protiv da sam usla u deveti al ipak je to Semica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma lijepo je to cuti i kad neko fula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical nemoj da i tebi sta krene od nervoze, ti polako viri, na tenane

Ja se jos hvalim da sam zapamtila nesto user posted image user posted image user posted image user posted image trudnicki glupitis user posted image user posted image user posted image jos pozurila da ispravim a konekcija me zeza cijelo vrijemeuser posted image user posted image user posted image pa jos gluplja budem...nek je nasoj Semici sretno a tebi cu maksuz pratiti pa da ti prva cestitam user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24182
9.8.2011 17:35:50   
Hanady RR

Animagical bona nebila kuda te TM masirao sat vremena? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nije ni cudo sto si imala kontrakcije user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e dobro si i ja čitam pa reko šta je sad masirao međicu il krsta...mislim s eako je međicu dobro se nije porodilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24183
9.8.2011 17:36:26   
Sensia
Oplakah od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24184
9.8.2011 17:40:00   
enči80
Haj ženeuser posted image
Animadžikal ,šta je ovo malena preko reda?user posted image user posted image user posted image
Sretno malenauser posted image

Ja sam još uvijek 3u1,ako nekoga interesuje i izgleda da ću tako još barem 10-ak dana.Bila na pregledu u subotu i beba 2 se okrenula glavom gore dok je beba 1 još uvijek glavom dolje,pa idemo na prirodni porod ...jadna jauser posted image ...ja stvarno nemam srećeuser posted image

Čestitam sa zakašnjenjem nove sedmice,mjesece...

Posebno čestitam Jeleni godišnjicu braka sa malim zakašnjenjem,da ih aBd dočekate još mnogouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24185
9.8.2011 17:40:26   
Selma.A.M

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image selma, da, da..al moramo nekako vratiti udarac user posted image

djeca su ti prelijepa Boga mi user posted image user posted image user posted image jel malac ljubomoran, kako se on drži user posted image

Hvala puno,nema veće "fale" za roditelje  malac je se počeo privikavati,ljubomoran za sad nije,više ju je ignorisao user posted image  eh od jučer se svako malo zaleti pa je poljubi user posted image  i dira je za rukice pa se ona iznervira jer sve misli da je jelo pa krene glavicom da ga jede a on pobjegne...Ma drama  user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24186
9.8.2011 17:41:34   
enči80

Jadnik mužićuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24187
9.8.2011 17:41:54   
gerberka
IZVORNA PORUKA: enči80

Ja sam još uvijek 3u1,ako nekoga interesuje i izgleda da ću tako još barem 10-ak dana.Bila na pregledu u subotu i beba 2 se okrenula glavom gore dok je beba 1 još uvijek glavom dolje,pa idemo na prirodni porod ...jadna jauser posted image ...ja stvarno nemam srećeuser posted image

user posted image user posted image user posted image srce slatko, samo polako.

mozda se beba i okrene glavom dolje..mojoj sestri se okrenula dan prije..a do tada je planiran CR.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24188
9.8.2011 17:43:12   
Sensia
pa blizanci se tako i okrenu pa kad beba A izadje onda se beba B okrene. to je ispravno za prirodni porod Enci?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24189
9.8.2011 17:44:52   
gerberka
selma, al se ismijah user posted image user posted image user posted image znači, već je počelo user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24190
9.8.2011 17:45:11   
ciciban26
Joj vidi ovdje desavanja a ja prespava cijeli dan user posted image

Je li to kod Malene pocelo ili mi se cini user posted image .
Ja sam se obaljestila,nesto me boli grlo i glava pa sam cijeli dan prespavala..Hebem ti necu se valjdsa u sred augusta razboliti...To ti je kad se ne mozes posteno preznojiti,kzu sve lose na znoj ode..pih niti smijem te masazice niti keksice user posted image user posted image user posted image
Nego Animagical procital ti sta nam je sestra na vjezbicama rekla,samo navali na keks,nema bolje pomoci..a masza neka bude uvodni dio user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24191
9.8.2011 17:46:02   
enči80

IZVORNA PORUKA: enči80

user posted image user posted image user posted image srce slatko, samo polako.

mozda se beba i okrene glavom dolje..mojoj sestri se okrenula dan prije..a do tada je planiran CR.

Daj Bože,doduše kakve su mi bebe vrckave sve je mogućeuser posted image
Hvale gerbo na ohrabrenjuuser posted image user posted image
Okrenula se prije 3 dana i bukvalno sam joj glavu vidjela kada se okretala...x -filesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24192
9.8.2011 17:49:15   
enči80

pa blizanci se tako i okrenu pa kad beba A izadje onda se beba B okrene. to je ispravno za prirodni porod Enci?

Bolje je kada su obje glavom ali eto.i moja dr. kaže da će se okrenuti pa se nadati.user posted image Bojim se samo da me ne napate pa onda stave na cr pogotovo radi prvoga iskustvauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24193
9.8.2011 17:49:48   
animagical
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e dobro si i ja čitam pa reko šta je sad masirao međicu il krsta...mislim s eako je međicu dobro se nije porodilauser posted image

ma krsta je masirao,ali ako cu se poroditi od tolike masaze medjice ima i to da izmasira odmah vecerasuser posted image user posted image user posted image

enci, vidis je ti sto se uvali preko redauser posted image user posted image user posted image ma hajde, neka je, nek joj samo lahko prodjeuser posted image   imas na netu neke vjezbe za pomaganje bebama da se okrenu u trbi, mislim da imaju na rodi...pa probaj sta ti fali...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24194
9.8.2011 17:50:12   
Sensia
ciciban, tako je mene grlo sahvatalo u julu, kad su bile one najvece vrucine, uzasno sam kasljala, al ti odmah veceras uzmi stavi oblogu od meda i bibera na grlo, meni je to dosta smirilo i spinovani caj pij da ne kasljes puno

Sto nam se palacinka ne javlja?????

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24195
9.8.2011 17:57:38   
enči80
Animadžikal rekla mi je dr.da ležim na lijevom boku da bi se beba okrenula,pa to i radim.Znaš samo što mi je krivi sve do sada bile okrenute u istom smjeru i sad se posvađaleuser posted image user posted image user posted image Tražila sam te vježbe ali nisam ih ovdje našla,pokušat ću na rodiuser posted image Jel' i u tebe standardno,bolovi dolje i krsta?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24196
9.8.2011 17:57:54   
animagical
meni za grlo pomognu one isla moos a smiju ih trudnice uzimati... joj jesam nekakva neraspolozena, opet me stitna pocela zezati, herpes na usni nikako da prodje...ma sva sam bez vezeuser posted image

palachinko, are we there yet?user posted image imal sta???

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24197
9.8.2011 17:59:59   
animagical
enci, ma sve isto, eto jedino fino grlic mi se skratio na neka 25mmuser posted image ma bolucka, beba stuca a mene dole ziga, bas je nisko...imam nekakav osjecaj da ce mi ispastiuser posted image   kako ti? imal kakvih bolova? ja samo neke glupe nepravilne i prestanu kad prohodam i sl...

Neposredna veza do poruke: 24198
9.8.2011 18:01:27   
palachinken
nista ne smijem napisati da ne pomislite hahah
čekam ja kraj mobitela, valjda mi se dijete nece probuditi gladnouser posted image user posted image a ne smijem zenu nazvati, mozda se poradja :D

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 24199
9.8.2011 18:08:01   
enči80

enci, ma sve isto, eto jedino fino grlic mi se skratio na neka 25mmuser posted image ma bolucka, beba stuca a mene dole ziga, bas je nisko...imam nekakav osjecaj da ce mi ispastiuser posted image   kako ti? imal kakvih bolova? ja samo neke glupe nepravilne i prestanu kad prohodam i sl...

Standardno kao i kod tebe,pritisak dolje i krsta me razvaljuju.Reče mi dr.do termina ću vrlo vjerovatno jer mi ni posteljica nema znakova sazrijevanjauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *