Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Malena sretno..... rjetko se ukljucim u ovo doba i eto taman imam sta da vidim. Nadam se da ce sve sto prije biti gotovo!!! I na najbolji moguci nacin!!!!!
opet prijenos uzivo , malena sretno i da sve prodje kako treba abd...
eeej, gledala sam Lanu na slikama..pahulja nježna, mala, slatka
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Prije jedno sat i po sam dobila vijest od jedne babice da je nasa malena tamo sa bas bas jakim kontrakcijama i zato su je ostavili, a ona, hrabrica, uopste ne osjeti bolove. Kaze da ce je poroditi veceras (mozda su vec, ko zna) ili naaajkasnije sutra ujutru. Ona je u smjeni sutra ujutro, pa ce javiti ako sta bude
hvala ti bas,, da i vase bebice abd budu lijepe, njezne, slatke i pametne bas kao i moja Lana
Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...
Prije jedno sat i po sam dobila vijest od jedne babice da je nasa malena tamo sa bas bas jakim kontrakcijama i zato su je ostavili, a ona, hrabrica, uopste ne osjeti bolove. Kaze da ce je poroditi veceras (mozda su vec, ko zna) ili naaajkasnije sutra ujutru. Ona je u smjeni sutra ujutro, pa ce javiti ako sta bude
masalah, znala sam ja da je ona hrabra da joj bude sa srecom i da lahko prodje, i ona i beba
palachinken na koji broj si tu babicu dobila...da ih nazovem i kažem da je porađaju namah... ja večeras ja sutra ujutro za bebu je svejedeno koji vrag nju drže u neizvjesnosti....
daj zovite i kažite ....malenu porađajte namah...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Sta nam je s Jelenom, nisam upratila da se javljala danas...
Tu sam ja draga ali nesto nisam orna za kucanje, a trudim se da sa ovom svojom smizlom sto vise vremena provedem... kad pomislim da prekosutra idem u bolnicu i da je necu vidjeti 5-6 dana ja bih iz sve glasa .
Sta nam je s Jelenom, nisam upratila da se javljala danas...
Tu sam ja draga ali nesto nisam orna za kucanje, a trudim se da sa ovom svojom smizlom sto vise vremena provedem... kad pomislim da prekosutra idem u bolnicu i da je necu vidjeti 5-6 dana ja bih iz sve glasa .
nemoj jelo
da te ispratimo sretni i još dretniju dočekamo sa sinom u rukama...
Pusti...biće A dobro...biće i dretnija i veselija kad vas bude više
nemoj sebi presiju stavrti...ja znam...sve sam to prošla...kad se sjetim kako sma ja 9.februara 2009 plakala i 10 i 11 a 12 .februara svoje sma pile drugo rodila i onda sa se na sebe ljutila što sam s ebezveze sikirala.
Da je meni tada 9.ferbuara imao ko reći ovako ja tebi svježe iskustvo ja bih odmah prestala tugovati...
vdijet ćeš 12.avgusta već oko 14 časova bićeš super full odlučna mama
sad zvala nasu forumasicu koja je babica gore, kaze da ceka informacije samo su dvije gore jer je sezona godisnjih....tako da nisam zvala ja bolnicu, muz od malene je u bolnici i ceka....cim dobijem info javljam
upravo je vode u salu, rekla mi babica za pola sata da nazovem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Trudna sam...Ispocetka sam osjecala mucninu,povracanje,spavanje itd....A evo zadnja dva dana nista ne osjecam od toga...Jel to ok!..iLI je to samo privremeno primirilo se...
odgovorite mi (97%) odgovorite mi (3%)
Broj svih glasova: 70
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!