|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.8.2011 19:32:58   
Nina_Lana
opet prijenos uzivo user posted image user posted image user posted image , malena sretno i da sve prodje kako treba abd...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24226
9.8.2011 19:43:05   
Visnja RR
Malena user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24227
9.8.2011 19:46:42   
mamina princeza
Malena sretno..... rjetko se ukljucim u ovo doba i eto taman imam sta da vidim. Nadam se da ce sve sto prije biti gotovo!!! I na najbolji moguci nacin!!!!! 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 24228
9.8.2011 20:08:00   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

opet prijenos uzivo user posted image user posted image user posted image , malena sretno i da sve prodje kako treba abd...

user posted image user posted image user posted image eeej, gledala sam Lanu na slikama..pahulja nježna, mala, slatka user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24229
9.8.2011 20:31:07   
Sensia
Samo da virnem ima li sta za Malenu, ovo je izmedju iftara i kahve user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24230
9.8.2011 20:32:27   
palachinken
Prije jedno sat i po sam dobila vijest od jedne babice da je nasa malena tamo sa bas bas jakim kontrakcijama i zato su je ostavili, a ona, hrabrica, uopste ne osjeti bolove. Kaze da ce je poroditi veceras (mozda su vec, ko zna) ili naaajkasnije sutra ujutru. Ona je u smjeni sutra ujutro, pa ce javiti ako sta bude

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 24231
9.8.2011 20:36:39   
Nina_Lana
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

opet prijenos uzivo user posted image user posted image user posted image , malena sretno i da sve prodje kako treba abd...

user posted image user posted image user posted image eeej, gledala sam Lanu na slikama..pahulja nježna, mala, slatka user posted image user posted image user posted image

hvala ti bas,,
da i vase bebice abd budu lijepe, njezne, slatke i pametne bas kao i moja Lana user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24232
9.8.2011 20:36:49   
Ina86
Malena drzimo fige da ako Bog da ubrzo ugledas svoje bebce,, da sve prodje u najboljem redu... Sta nam je s Jelenom, nisam upratila da se javljala danas... 

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

Neposredna veza do poruke: 24233
9.8.2011 20:53:47   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Prije jedno sat i po sam dobila vijest od jedne babice da je nasa malena tamo sa bas bas jakim kontrakcijama i zato su je ostavili, a ona, hrabrica, uopste ne osjeti bolove. Kaze da ce je poroditi veceras (mozda su vec, ko zna) ili naaajkasnije sutra ujutru. Ona je u smjeni sutra ujutro, pa ce javiti ako sta bude

masalah, znala sam ja da je ona hrabrauser posted image da joj bude sa srecom i da lahko prodje, i ona i bebauser posted image

Neposredna veza do poruke: 24234
9.8.2011 21:02:57   
Hanady RR
palachinken na koji broj si tu babicu dobila...da ih nazovem i kažem da je porađaju namah...
ja večeras ja sutra ujutro za bebu je svejedeno koji vrag nju drže u neizvjesnosti....user posted image

daj zovite i kažite ....malenu porađajte namah...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24235
9.8.2011 21:03:36   
M kao Mama
upravo je vode u salu, rekla mi babica za pola sata da nazovem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24236
9.8.2011 21:04:12   
palachinken
Ma i ja to kažem, samo kod nas ima termin "carski poslije iftara" user posted image Ali hajd, bolje nego da je gladni operisu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24237
9.8.2011 21:04:54   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

upravo je vode u salu, rekla mi babica za pola sata da nazovem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ooooooooooj ludilo!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 24238
9.8.2011 21:06:39   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image
malena malena eto hašimčića ubrzooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Alllahu smao na hair i dorbo da ga ubrzo zagrli i poljubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 24239
9.8.2011 21:07:10   
nadam se73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

Neposredna veza do poruke: 24240
9.8.2011 21:07:31   
animagical

aaaa ja sokiranauser posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast malenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad ce to ona zacasuser posted image enci, stani u red ja vec stojimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24241
9.8.2011 21:07:57   
Anoniman
Malena sretnooooo... Bas mi je drago, samo da prodje sve dobro i da sto prije drzi svoju bebicu u rukama user posted image

Neposredna veza do poruke: 24242
9.8.2011 21:08:25   
bebacha
Malena uz tebe smo.jos malo i tvoj dugoocekivani sin ce biti u tvom narucju.sva sam se najezilauser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu nadam se73)
Neposredna veza do poruke: 24243
9.8.2011 21:09:13   
Anoniman
Animagical ti stani u red... user posted image
Prvo Skvo, ja, Ina, Zumbulcica, Enci pa onda ti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24244
9.8.2011 21:10:04   
M kao Mama
Uh ja se opet porađam a da nisam ni svjesna

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24245
9.8.2011 21:10:52   
Anoniman
Sta nam je s Jelenom, nisam upratila da se javljala danas...

Tu sam ja draga ali nesto nisam orna za kucanje, a trudim se da sa ovom svojom smizlom sto vise vremena provedem... kad pomislim da prekosutra idem u bolnicu i da je necu vidjeti 5-6 dana ja bih iz sve glasa user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24246
9.8.2011 21:13:58   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sta nam je s Jelenom, nisam upratila da se javljala danas...

Tu sam ja draga ali nesto nisam orna za kucanje, a trudim se da sa ovom svojom smizlom sto vise vremena provedem... kad pomislim da prekosutra idem u bolnicu i da je necu vidjeti 5-6 dana ja bih iz sve glasa user posted image .

nemoj jelouser posted image user posted image

da te ispratimo sretni i još dretniju dočekamo sa sinom u rukama...

Pusti...biće A dobro...biće i dretnija i veselija kad vas bude višeuser posted image user posted image

nemoj sebi presiju stavrti...ja znam...sve sam to prošla...kad se sjetim kako sma ja 9.februara 2009 plakala i 10 i 11 a 12 .februara svoje sma pile drugo rodila i onda sa se na sebe ljutila što sam s ebezveze sikirala.

Da je meni tada 9.ferbuara imao ko reći ovako ja tebi svježe iskustvo ja bih odmah prestala tugovati...

vdijet ćeš 12.avgusta već oko 14 časova bićeš super full odlučna mamauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24247
9.8.2011 21:14:39   
mama2009
sad zvala nasu forumasicu koja je babica gore, kaze da ceka informacije samo su dvije gore jer je sezona godisnjih....tako da nisam zvala ja bolnicu, muz od malene je u bolnici i ceka....cim dobijem info javljam

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24248
9.8.2011 21:15:14   
gerberka

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 24249
9.8.2011 21:15:16   
ElmaB
Sretno Malena!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trudnoca-POMOC
amaniamanic

Trudna sam...Ispocetka sam osjecala mucninu,povracanje,spavanje itd....A evo zadnja dva dana nista ne osjecam od toga...Jel to ok!..iLI je to samo privremeno primirilo se...

odgovorite mi (97%)

odgovorite mi (3%)

Broj svih glasova: 70

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *