|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  969 970 [971] 972 973   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.8.2011 21:16:08   
Hanady RR
aman aman...
ja šta štela imamo u zenici mašallahuser posted image

Hajd da vidimo ko je prvi muštulugždijauser posted image

user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 24251
9.8.2011 21:18:56   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Animagical ti stani u red... user posted image
Prvo Skvo, ja, Ina, Zumbulcica, Enci pa onda ti user posted image

ma sipak vam svimauser posted image hajd tebe moram pustiti, al ove ostale jokuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24252
9.8.2011 21:19:49   
Hanady RR
Još su u saliuser posted image

oj majkooooooooo što mi minute sporo prolaze

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24253
9.8.2011 21:20:12   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

upravo je vode u salu, rekla mi babica za pola sata da nazovem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

aaaa ja sokiranauser posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast malenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad ce to ona zacasuser posted image enci, stani u red ja vec stojimuser posted image

Stojim ja,ali neće neštouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Sad će hašim,aBduser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24254
9.8.2011 21:20:15   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

upravo je vode u salu, rekla mi babica za pola sata da nazovem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

joojjj zene najezi se sva MALENAAAA   sretno zeno jos malo i eto tebi bebace tvoje :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 24255
9.8.2011 21:20:49   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Još su u saliuser posted image

oj majkooooooooo što mi minute sporo prolaze

Pa tek je proslo par minuta user posted image user posted image user posted image joj hanady, hanady user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 24256
9.8.2011 21:21:43   
sanela.asja
Malena neka sve s hairom prodje i da nam se javis s bebicomuser posted image user posted image
Selma lutko mojaaa,slusal te ta cupa cupavauser posted image user posted image
Animagical ti i ja slicne simptome imamo user posted image i kod men bas nisko bebi dole glavica i imam osjecaj da ce ispast blagi bolove 2 stepen posteljica.e sad cekam cetvrtak da vidim sta je sa grlicem meni samo daje da izguram do devetog user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 24257
9.8.2011 21:24:04   
enči80

Korisnici na ovoj temi: enči80, ElmaB, sanela.asja, Hanady RR, Šanti, Mirkica, vjestica, Mjeseceva Pratilja, nadam se73, Daj daj, palachinken
+ još one što se kriju kao npr.Jelena,Animagical...user posted image user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 24258
9.8.2011 21:25:24   
sanela.asja
Enci pa cekamo Hasimagu user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24259
9.8.2011 21:25:36   
Anoniman
Joj tako mi je drago zbog Malene, toliko ocekivani princ hvala Bogu brzo ce u mamino narucje user posted image

Hanady znam ja sve to, ali dok to ne prodjes ne mozes to znati... bice to sve ok, samo da se moj pisonja rodi ziv i zdrav, a ja sto sam u down-u to ce proci user posted image

Neposredna veza do poruke: 24260
9.8.2011 21:30:24   
enči80

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Enci pa cekamo Hasimagu user posted image user posted image

Ma znam,ali nikad više prisutnih na temi pa zatouser posted image user posted image
Jel ti muž ozdravio?

JelenaT ne valja ti onaj spisak,čuj skvoRR prije mene,jok bogamiuser posted image user posted image
Tebe moram pustiti,i inu a i zumbula ali ove dvije no,nouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24261
9.8.2011 21:30:28   
nadam se73
zene imali kakvih vjesti javljaj te 

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24262
9.8.2011 21:30:49   
Lady26

Jeloooooooooooo ne daj se draga....malo ces pozeljeti Anciku ali ces joj aBd doci sa bracom u narucju...
Uvijek si bila pozitivna, nemoj sad tako.... user posted image

Ako mogu kako pomoci, znas vec.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24263
9.8.2011 21:31:41   
palachinken
Ja dijete sa sise skidoh da vidim ima li šta, odoh ga opet hranit

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24264
9.8.2011 21:32:14   
Anoniman
Enči draga nisam mislila kad sam kucala taj "spisak" da mora ici tim redom user posted image . Sto se mene tice hajte svi prije meneuser posted image . Imate fore dva i po dana user posted image

(odgovor članu nadam se73)
  Neposredna veza do poruke: 24265
9.8.2011 21:32:49   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja dijete sa sise skidoh da vidim ima li šta, odoh ga opet hranit

hahhaha ja pola spavati padam ali kad vidjeh da iscekujemo princa  odustah :)))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24266
9.8.2011 21:34:56   
M kao Mama
sad am zvala niko se ne javlja znači u sali su,

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 24267
9.8.2011 21:37:04   
Anoniman
Lady, hvala draga user posted image .

Ja danas bila kod frizera gornjeg, sutra sredjivanje frizure donje user posted image . Kako mi je ovo nekako cudno kad znam tacno kad ce se beba roditi, nema onog nekog iscekivanja kao kad cekas bolove pa hoce li ili nece vise, a ovako htjela, ne htjela 12. mu je delozacija user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 24268
9.8.2011 21:37:15   
mama2009
mustulukkkkk 3200 djecak

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 24269
9.8.2011 21:37:43   
M kao Mama
Došao mali bebač, 3.200 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 24270
9.8.2011 21:38:05   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: mama2009

mustulukkkkk 3200 djecak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitiammmmmmmmmmmmm   od srcaaaa neka je ziv i zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 24271
9.8.2011 21:38:24   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mama2009

mustulukkkkk 3200 djecak

Hvala dragom Bogu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 24272
9.8.2011 21:38:39   
Anoniman
Cestitamooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna veza do poruke: 24273
9.8.2011 21:38:57   
Hanady RR
ona je još u saliuser posted image user posted image

rodila je duša moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 24274
9.8.2011 21:39:47   
nicaze
jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  969 970 [971] 972 973   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  969 970 [971] 972 973   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *