|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.8.2011 8:22:26   
ciciban26
Teletabisici moji evo i nas ticker prebacio  u 8. mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo sad jos jedna slatka user posted image user posted image a bujrum i
user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 24301
10.8.2011 8:30:26   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Teletabisici moji evo i nas ticker prebacio  u 8. mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo sad jos jedna slatka user posted image user posted image a bujrum i
user posted image

Ooooooooooooooo ciciban, pa cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eto i mene za par sedmica. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kazu da taj 8. najbrze proleti a onda se 9. oduzi user posted image

A ove slastice ti nisu trebale ovako rano user posted image  sta nam je sa Meom, cini mi se da je juce imala pregled user posted image

Neposredna veza do poruke: 24302
10.8.2011 8:31:53   
pahuljica_25
Jutrooooouser posted image E Ciciban hvala ti na ovoj kafi baš mi sjede a i ovi slatkiši mhmmm.Tako mi je drago zbog Malene neka je sve hajjirli prošlo.Ja sam se jučer malo uplašila,kada sam došla s posla počelo me boliti po dnu stomaka,onako blago ali iritirajuće i nije prestajalo.Ja već pomislila kontrakcije nedaj Bože,pa sam uspaničeno zvala doktoricu i ona mi rekla da popijem apaurin i buscopan zahedno,da odležim malo i ako ne bude bolje da joj se javim.A ja nisam još nijednu tabletu popila  u trudnoći tako da mi je bilo baš žao ali što se mora mora se.Uglavnom smirilo se i jutros nisam otišla na posao,hoću još da odmorim.Nekad mi se čini kao da imam neku upaluuser posted image user posted image Tek sledeći petak sam naručena na redovnu kontrolu a prije toga trebam raditi nalaze krvi i urina pa vidjet ćemo..uhhhh u trudnoći insanu hiljadu pitanja iznad glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24303
10.8.2011 8:36:05   
ciciban26
Hvala Sensia user posted image ... I ovo je brzo proslo,uh eto brzo pisujee..
A sta ti mala imas protiv ovog slatkisa ne valja ha user posted image ,eto za tebe maksuz i tikvenica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

E stvarno sta nam je s Meomuser posted image Juce u 17 h je imala pregled..Mea javiiiii seeeee

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24304
10.8.2011 8:38:07   
palachinken
Joj sinoć je bas napeto bilo! Citav forum na nogama user posted image Meni babica javlja iz porodilista da je rodila, a ja njoj ma znam vec, propade ti mustuluk! Zena se zabezeknula hahahah

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 24305
10.8.2011 8:43:06   
Ina86
Jutro zeniceuser posted image user posted image user posted image
Ciciban, cestitke na osmom mjesecu mila, sad ce to brzo proci... Meni se iskreno oduzio ovaj deveti mjesec, doktor mi rekao da je posteljica zrela, da bi beba mogla svaki cas, pa je najgore ovo iscekivanje...
Palacinko, sinoc bilo bas zanimljivo, najvaznije da je sve dobro proslo, fine kod vas te babiceuser posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24306
10.8.2011 8:43:19   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj sinoć je bas napeto bilo! Citav forum na nogama user posted image Meni babica javlja iz porodilista da je rodila, a ja njoj ma znam vec, propade ti mustuluk! Zena se zabezeknula hahahah

Eh tako je bio na nogama i 19.07. user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pahuljice,dobro da se smirilo..Bice to sve ok,mora nas nesto zezati i boluckati,ipak smo user posted image . Ako sumnjas na upalu,pij brusnicu preventivno,ne moze ti odmoci (do 2l dnevno)

Neposredna veza do poruke: 24307
10.8.2011 8:45:54   
zumbulcica
Jutro zene,ja redovno propustim ono najuzbudljivije,tek jutros vidoh da se Malena porodila.Cestitke i ovdeuser posted image
Vidim vi se castite na sabahuuser posted image ,neka,neka....posle pura,fazoni....
user posted image

Neposredna veza do poruke: 24308
10.8.2011 8:47:22   
zumbulcica
Cici,cestitam 8.user posted image ,jos malo i gotovouser posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 24309
10.8.2011 8:48:51   
sanela.asja
Sanela.asja čupavica sluša mašala samo je veliko momak malo problematičan,počeo je izigravati bebu,svako malo se mazulja i valjuta po krevetu ali valjda i to prođe uskoro...Za sad najviše vremena provodim dojeći malenu pa je to njemu pomalo čudno jer on očekuje da idemo opet kao nekada zajedno na dvorište,da se ganjamo (a ja od rane još potrčati ne mogu )  i tako...Eto ti upita a ja ti se izjada malo

Ah Selmic tu smo da se jadamo jedni drugima uhhh i ja neznam kako ce moja Asja sa bratom user posted image
Jutro drage moje sinoc bas uzbudljivo bi ja sanjala da imam bolove i da se poradjam valjda mi od sinoc se uvrtilo u glavu..user posted image user posted image Ja sutra na kontrolu pa malo u shoping da kupim sta svom pisonji user posted image user posted image
CiCiban cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
Jao sta je Malena dobila ovih ruzica i sloncica od nas zamislite da su pravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 24310
10.8.2011 8:48:53   
Sensia
Uh i mene je juce kad san dosla s posla boluckalo skroz nisko sa lijeve strane nesto...cudno nekakako....onda kad sam legla i stavila ruku skontala sam da me boli kad se to mjesto mice. Je li moguce da mi bebi nesto dirka tj udara user posted image  ili sam se malo nahladila od ovih razlika u temp.....

Uh evo pocele smo kukati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24311
10.8.2011 8:53:15   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Sensia

Uh i mene je juce kad san dosla s posla boluckalo skroz nisko sa lijeve strane nesto...cudno nekakako....onda kad sam legla i stavila ruku skontala sam da me boli kad se to mjesto mice. Je li moguce da mi bebi nesto dirka tj udara user posted image  ili sam se malo nahladila od ovih razlika u temp.....

Uh evo pocele smo kukati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image tako je to u jutarnjoj ili se castimo ili kukamouser posted image
Moguce da se bebici ne svidja neki dio tebe pa ga malo sutirauser posted image , moja mala ne voli moju jetru,nikakouser posted image .
Utopli se.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24312
10.8.2011 8:59:05   
Sensia
jest vala ove iz jutarnje samo kukaju ili se nabacuju slikama razno-raznih slastica

Al zato ove iz trece smjene samo o keksu i masiranju međice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24313
10.8.2011 9:03:45   
zumbulcica
user posted image user posted image user posted image
Dodje mi da se prebacim u nocnuuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24314
10.8.2011 9:05:34   
ciciban26
Hvala na cestitkama drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image . opet cu vas pocastiti user posted image
 Ina88 ja jedva cekam deveti i to iscekivanje.. Ne bih imala nista protiv da beba porani par dana,jedva cekam da je vidim i uzmem u narucje..

sensia e to je sigurno bebaca,ako te vec boli kad se mice...Heh pokazuje user posted image ko koga mora slusati...

Neposredna veza do poruke: 24315
10.8.2011 9:16:46   
ciciban26
Meaaaa ne viri..kako je bilo na pregledu???

Neposredna veza do poruke: 24316
10.8.2011 9:41:34   
mea29
Hej drage...nisam virila user posted image user posted image user posted image vec imam malo posla pa usput citala sta nam je sa malenom...i opet sam se raznjezila i raspekmezila na sabahu... prvo i najvaznije Malena cestitam od srca na rođenju malog djecaka i zelim ti brz oporavak da se sto prije mazis sa svojim hasimom user posted image user posted image user posted image

Cicibanko i tebi sretan ulazak u 8. mjesec...pratimo teeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image ...i svim drugim cestitam nove sedmice ako sam sta preskocila...user posted image user posted image

e sad malo o meni, moj doktor slomio ruku i otkazani svi pregledi do sljedece sedmice...a meni ce tada biti 6 sedmica bez pregleda da poludim...tako sam se iznervirala i naljutila user posted image user posted image user posted image sestrica me tako toplo gledala i umirivala kao ako je uredna trudnoca to nije  problem, a ja sam je htjela zadaviti....mm nije progovarao u autu, da njega ne bih pojela od muke... kontala otici privatniku pa jos ne znam....malo sam se smirila iako mi je debeli sinoc skakao kao nikad valjda osjetio da sam ljuta kao puška...

sensia i cicibanko user posted image user posted image sto mislite na mene user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 24317
10.8.2011 10:15:38   
star
Prelijepe vijesti...Malena cestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vam bude ziv i zdrav akoBogda puno puno godina..nek bude ponos svojim hrabrim roditeljima...user posted image user posted image user posted image
Rasplakala sam se majke mi...volim kad mi dan ovako krene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ciciban cestitke na 8-om..user posted image ostalim trudnjacama zelim lijep dan....

Ah da, nama danas 33 pune sedmice user posted image user posted image ulazimo u 34-tu user posted image user posted image

< Poruku je uredio star -- 10.8.2011 10:22:28 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24318
10.8.2011 10:20:58   
Sensia
Ja bi tako isla kuci user posted image user posted image user posted image user posted image  ne mogu nikako da se skoncentrisem na posao...... Glava mi pada koliko sam pospana.....

Uh jos 5,5 sati user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 24319
10.8.2011 10:22:13   
DIJAMANT
Jutro ženice!

Pa vi na sabahu ove slatkiše postavljate, a ja sve sanjam da ih jedem. Uh, jedva čekam da se porodim pa da smažem tepsiju kolača user posted image user posted image user posted image

Palachinkice - nemoj zaboraviti na te svoje babice do mog poroda user posted image user posted image user posted image Da hoće i mene malo pripaziti "preko štele" user posted image user posted image user posted image Ja imam gore dosta poznanica sestrica koje rade sa bebama na porođajnom, ali ne znam ni jednu babicu osim one što se derala na mene dok sam bila na stolu u rađaoni i što mi je napisala pogrešno ime i prezime, pa kad su moje dijete donijeli tražili pogrešnu osobu, a ja se otimala za svoje draguljče user posted image user posted image user posted image Sad mi smiješno, ali tad me panika uhvatila, reko zamijeniše mi dijete, ne daj Bože.

Jelena - pa šta ti čekaš?user posted image Hoćemo još jedan prijenos uživo user posted image user posted image user posted image

Ciciban - Čestitam na 8.mj.!

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24320
10.8.2011 10:22:37   
Semica
Jutro zeneuser posted image
Jedva sam cekala da dodjem na red za internet da vidim sta se dogadja...kad ono najljepse vijesti koje mogu biti user posted image user posted image
MALENA CESTITAM!!! Da vam bude sve u zivotu onako kako vi zelite...i da budete ponosni na taj maleni paketic !!!

Cicibanko i tebei cestitke za 8-miuser posted image user posted image user posted image Jos malo pa gotovouser posted image
Star cestitke na 33 puneuser posted image user posted image user posted image ublizu smo nas 2user posted image user posted image user posted image
Ostale drage moje zelim da vam dan prodje sto bolje, bez briga!!!

< Poruku je uredio Semica -- 10.8.2011 10:23:25 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 24321
10.8.2011 10:31:35   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ja bi tako isla kuci user posted image user posted image user posted image user posted image  ne mogu nikako da se skoncentrisem na posao...... Glava mi pada koliko sam pospana.....

Uh jos 5,5 sati user posted image

I ja hocu kuci...sinoc sam imala goste do pola jedan...ne znam ni kad sam legla, samo znam da sam ustala u 6...i bas mi se pjakalo user posted image user posted image user posted image   malo sam se razbudila kad sam tek dosla na posao ali kratko...sad mi se opet spavaaaaaaa....mastam o dekici user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24322
10.8.2011 10:35:56   
star
IZVORNA PORUKA: Semica

Star cestitke na 33 puneuser posted image user posted image user posted image ublizu smo nas 2user posted image user posted image user posted image

Praticu ja tebe user posted image user posted image user posted image user posted image znacu odmah da se i meni blizi user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24323
10.8.2011 10:44:44   
Semica

IZVORNA PORUKA: star

IZVORNA PORUKA: Semica

Praticu ja tebe user posted image user posted image user posted image user posted image znacu odmah da se i meni blizi user posted image user posted image

i ja pratila malenu...pa vidi sta biuser posted image user posted image user posted image usitnilo,usitnilouser posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 24324
10.8.2011 10:58:09   
Selminja
Jutro zenice user posted image
Malena ČESTITAM! Puno srece i zdravlja vama i malom djecaku! user posted image

Kako ste mi vi ostale zenice? Vidim svaka svoju muku muči. A znamo i same da su to sve slatke muke user posted image
Ja se hB super osjecam, imam energje mogla bih pješke uzbrdo user posted image A sad kad vratim film najslabija sam bila u 5-6 mjesecu, sve me nesto bolilo, žigalo, grčio mi se stomak, nisam mogla dugo šetati ni stojati, a sve su to haman faze, pa kako kojoj od nas nalete.
Mea sto si se bona nasekirala sto nema dr, sta fali, i ja ne odem po 5 sedmica, sad ce 7 dana proc, a hB nista te ne boli, niti imas problema kakvih, bebi se mrda i to je najbitnije. Uzivaj!
Javlja li se gift? Zna li ko kako je, ja ne vidjoh da se skoro javljala.
Ova Dijamant je gora od mene,jel se pojavi meni slatko na um padne, garant je zena slatka user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *