|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  967 968 [969] 970 971   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.8.2011 18:13:38   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

enci, ma sve isto, eto jedino fino grlic mi se skratio na neka 25mmuser posted image ma bolucka, beba stuca a mene dole ziga, bas je nisko...imam nekakav osjecaj da ce mi ispastiuser posted image   kako ti? imal kakvih bolova? ja samo neke glupe nepravilne i prestanu kad prohodam i sl...

Standardno kao i kod tebe,pritisak dolje i krsta me razvaljuju.Reče mi dr.do termina ću vrlo vjerovatno jer mi ni posteljica nema znakova sazrijevanjauser posted image user posted image

kod mene je posteljica stepen 2 a za plodnu je rekao da je zrela...ah i otvorena sam i sad samo onaj famozni prstuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24201
9.8.2011 18:21:30   
Semica
Star hvala na cestitkama user posted image

Animagical ja uopce nemam tih problemaaaa...malo samo napeta gospoja...noge oticu ono ostalo sve kao i prije...kao da nisam u devetom user posted image al hajde...bit ce kad budeuser posted image

Ima li vijesti od malene???user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24202
9.8.2011 18:25:42   
animagical
semiceuser posted image pa dobro, nije da se cudim sto me boli, ipak mi ej cijela trudnoca bila malo osjetljiva, puno lijekova, kontrakcije, krvarenje, upale i sve to....a sad i injekcije...mislim da s razlogom zelim da ovo sto je moguce prije zavrsi i da se konacno mazimo nas trojeuser posted image
ruzan je osjecaj biti majka koja strahuje da svojim zdravstvenim problemima ne ugrozi pile ispod srca...ljubim ga, samo nek se brze rodiuser posted image  

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24203
9.8.2011 18:27:35   
Semica
eto hB usla si u deveti...sada je sve puno laksee...eto bebice cim bude spremnauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24204
9.8.2011 18:29:47   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Eto ja se vama izjada,šta će kad nisam još navikla na neke druge teme user posted image  ali odlučila sam čekati Malenu,Jelenu,Skvo, Animagical,Sanelu.Asju,Semicu i ostale sa kojima sam se družila na ovoj temi user posted image

Ti bi da napadaš malenu a gdje sam ja na ovom spisku ,jel'?Hjoj Selma ,Selma-...ne naginji se kroz prozoruser posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 24205
9.8.2011 18:33:14   
animagical
ma ustvari, sada je sve puno tezeuser posted image za ovo sto ja imam treci trimestar je najopasniji, zato sada i koristim boce...nego, tjesi me sto je Ramazan, nekako me smiruje, pa sve mislim pozitivno (koji klise) ali dzaba-majka je majka, i samo mama zna kako se puno moze brinuti za svoje pile...od velike brige sam postala cudna zena...pocelo me nervirati kad procitam ili cujem da se neko boji poroda, ovog, onog...ali opet-svakom je njegova briga najveca...bice dobro aBd

da nam se hoce javiti malena...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24206
9.8.2011 18:35:29   
Hanady RR
palačinko draga jel ima šta...

tek 18.38 a meni s ečini da 3 sata čekam infouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 24207
9.8.2011 18:38:12   
palachinken
Evo poslala mi je poruku,
ostaje u bolnici, u predrađaoni je, ima konstantno kontrakcije i najvjerovatnije ce poslije iftara na carski!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24208
9.8.2011 18:38:13   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

semiceuser posted image pa dobro, nije da se cudim sto me boli, ipak mi ej cijela trudnoca bila malo osjetljiva, puno lijekova, kontrakcije, krvarenje, upale i sve to....a sad i injekcije...mislim da s razlogom zelim da ovo sto je moguce prije zavrsi i da se konacno mazimo nas trojeuser posted image
ruzan je osjecaj biti majka koja strahuje da svojim zdravstvenim problemima ne ugrozi pile ispod srca...ljubim ga, samo nek se brze rodiuser posted image  

Bit će to sve ok,aBduser posted image

Semice čestitam na 9.mjesecuuser posted image ,pojačava se konkurencijauser posted image user posted image

Anice
iskreno se nadam da će se riješti taj problem sa miomom i da ćeš donijeti trudnoću do krajauser posted image user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 24209
9.8.2011 18:40:11   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

ostaje u bolnici, u predrađaoni je, ima konstantno kontrakcije i najvjerovatnije ce poslije iftara na carski!

mašalllah....

znači stiže bebač večeras....

user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubim je onako lijepu i dragu milion putauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24210
9.8.2011 18:40:51   
animagical

aBd da joj sve lahko i dobro prodje i da i ona i beba budu dobro i zdravouser posted image

Neposredna veza do poruke: 24211
9.8.2011 18:41:43   
Semica
Hvalaaaaaaaaaa enci user posted image

BRAVO za malenuuu...cekamo lijepe vijestiuser posted image user posted image
SRETNO MILA!!
!

Neposredna veza do poruke: 24212
9.8.2011 18:42:46   
enči80

Taman da idem na miru dovršiti iftaruser posted image
Sretno još jednomuser posted image

Palachinken avatar je user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24213
9.8.2011 18:43:45   
animagical
ja se isto odjavljujem do iza iftarauser posted image jesam zasjela, a kuhinja me ceka...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24214
9.8.2011 18:51:01   
Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Eto ja se vama izjada,šta će kad nisam još navikla na neke druge teme user posted image  ali odlučila sam čekati Malenu,Jelenu,Skvo, Animagical,Sanelu.Asju,Semicu i ostale sa kojima sam se družila na ovoj temi user posted image

Ti bi da napadaš malenu a gdje sam ja na ovom spisku ,jel'?Hjoj Selma ,Selma-...ne naginji se kroz prozoruser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sad se čupam na post-porođajni glupitis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24215
9.8.2011 18:53:14   
Selma.A.M

Ako Bod da,da bude sa hajrom ....Odoh onda i ja ukućani mi gladni a svi kao zavise od mene user posted image  ...Nego budem opet tu oko 22h valjda se do tad probudi pa natipka poruku Palachinken user posted image  a ona nama

Neposredna veza do poruke: 24216
9.8.2011 18:59:55   
Anica1

Anice
iskreno se nadam da će se riješti taj problem sa miomom i da ćeš donijeti trudnoću do krajauser posted image user posted image user posted image

Hvala ti draga enči80, i ja se nadam da cemo gurati dalje bez onih bolova i komplikacija

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24217
9.8.2011 19:06:31   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mašalllah....

znači stiže bebač večeras....

user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubim je onako lijepu i dragu milion putauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja legla pa ustala da vidim sta ima

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 24218
9.8.2011 19:07:13   
Arina
evo i nassss....dosli s mora....sve bilo i vise nego dobro
Malena....sve najbolje drzim ti palceve ...da sve prodje najbolje....

Od kad smo otisli na more svasta se izdesavalo ...bas sve ne mogu pofatati....ali...
Selma ...sestitam na maloj slatkoj cupavici....zaista prekrasna je....zelim vam svu srecu svijeta!!!!

Vidim pupe napeduju....rastu i kvasaju....neka neka.....
Cestitke na novim sedmicama i mjesecima.....
Mi seuser posted image   mrdamo sve vise i jace....user posted image ....bas je slatkooooo

Puno pusica svim mamicama i pupicamaaauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 24219
9.8.2011 19:07:23   
DIJAMANT

Eto Bajre noćas mašAllah! user posted image user posted image user posted image Javljaj Palchinkice !

Neposredna veza do poruke: 24220
9.8.2011 19:09:40   
Arina
Gerbo moja kako si mi ti ....user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 24221
9.8.2011 19:11:21   
animagical
meni se iftar krcka u serpicama, pa da malo virnemuser posted image jeste vi sve ostale dobro? anice, jesi isla doktoru danas ili sam ja nesto prolupala? sta ti rece za ono pvu?

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24222
9.8.2011 19:14:43   
Skvo RR
Samo da virnem za nasu malenu...user posted image user posted image user posted image user posted image ...i kod mene gosti veceras....brzinski se prijavljujem i odoh.....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 24223
9.8.2011 19:14:54   
ciciban26
Znaci stize nam bebce veceras user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da sve prodje na najbolji moguci nacin user posted image user posted image user posted image .. Cekamo vijestiuser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 24224
9.8.2011 19:16:30   
bebacha
divne vjesti.nadam se da bolovi nisu jaki i da ce takvi ostat do carskog

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 24225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  967 968 [969] 970 971   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  967 968 [969] 970 971   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

upis u skolu
djidjibufon

Smatrate li da je uredu upisati dijete u predskolsko obrazovanje sa 5,5 god?Koji je vase misljenje po pitanju istog?

molim odgovor (97%)

molim odgovor (3%)

Broj svih glasova: 87

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *