Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 15:44:50
Bebica11
animagical izgleda da tebe pratimo poslije jele
kad sam lezala u bolnici zeni do mene ispao i do ujutro se porodila...nedugo poslije nje opet jedna isto tako a bile 2-3 prsta otvorene kad su primljene
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 15:47:13
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical
cuj kiselina, pa gdje nece, samo nesto zvacete po poslu kazu, hoce zgaravica od tikve jesam bona spavala, osamutilo me i u po frke ispade mi sluzni tj ostatak ili dio ili sta ja znam, bitno da je ispalo, znaci djeluje
hehehe od tikve, ma dacu ja tebi tikvu, sad moram usput kuci jedan zvrk mlatnuti Da nije opet bilo masiranje medjice? nekih sahatak ti meni popravis dan majke mi svojim opisima a ja sa svojim mislima odmah odem daaaaaaaaleko valjda hoce to u trudnoci.
Pa zar nije davno ispalo to nesto uh zeno kod tebe to bas na tenane pomalo, de malo se zadaj nek je maskenbal kad je bal (jel se tako kaze )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 15:48:49
mea29
sensia vidi sto nas animagical proziva da samo jedemo...a mi tu i tamo neku tikvenicu "mahnemo" ostalo zobamo voce ha ha ha ej meni maloprije kolegica kaze "ja kad god uđem u kabinet ti jedes"...ufffffffff malo joj je falilo da je lijepo posaljem na jedno mjesto ali necu da se grijesim....sta nju briga jel ja jedem pa jel tako
a kod nje "nesto" djeluje ha ha ha moze ona odavno joj prosao 69 -ti.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 15:53:17
Zlaatna
IZVORNA PORUKA: mea29
sensia vidi sto nas animagical proziva da samo jedemo...a mi tu i tamo neku tikvenicu "mahnemo" ostalo zobamo voce ha ha ha ej meni maloprije kolegica kaze "ja kad god uđem u kabinet ti jedes"...ufffffffff malo joj je falilo da je lijepo posaljem na jedno mjesto ali necu da se grijesim....sta nju briga jel ja jedem pa jel tako
a kod nje "nesto" djeluje ha ha ha moze ona odavno joj prosao 69 -ti.....
mislim da svi imamo takve kolegice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 15:57:36
babilon
Hej zene, imam pitanja, malo su mi se noge odsijekle... Pokupila sam nalaze krvi i leukociti su mi malo poviseni 10,5 a gornja graniac je 9,7 (kontam da je od zuba koji je pokvaren i koji idem da popravim sutra) ali sta mi je cudno, Neutrofilni granulociti su isto opviseni 77,7 a interval 32-72 dok su mi limfociti praaavo niski 16,2 a interval je 20-46
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 16:02:19
animagical
babilon slobodno smiri, to ej sasvim uredan nalaz u trudnoci leukociti su u trudnica normalno visoki
eh pa u pravu si sensia, bilo je jednom ispalo nesto, ali tada je bilo cisto bijlo i providno,a sada je vec bilo pomijesano sa necim smedje rozim... a mozda ga ima jos, ja to nesto na rate ispustam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 16:03:58
emma.L
Nemoj biti isprepadana, meni ni jedna stavka nije u normali, a opet je jedini zaključak da trebam jesti više mesa . Ja mislila Bog zna šta mi je, dr. kaže - ništa nenormalno za trudnoću. Eh, sad, nadam se da će ti netko stručniji reći za te reference šta mogu značiti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 16:06:42
babilon
ma i ja kontam da su naopaki nalazi ok u trudnoci, ali kad covjek nije navikao da velika odskakanja, sva sam malaksala ;/ joj vise i ova krvna slika! GRRRRR! Nadam se da nije nsita opasno ljiepi hormoni, sve mi oci titraju od suza
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 16:23:01
babilon
Hahahah bebice upravu si ;)) ne panicim ja previse, mislim nisam panicar, ali kad ugledah oooj erko majko mila sta je ovo... Normalno je da sve odskace, prosli put mi se doktor zijanio kako mi je uredan nalaz urina, kaze ovo je nemoguce :)))))) i oni se sokiraju kad je nseto pod knotrolom ihihih
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 16:32:31
Bebica11
IZVORNA PORUKA: babilon
Hahahah bebice upravu si ;)) ne panicim ja previse, mislim nisam panicar, ali kad ugledah oooj erko majko mila sta je ovo... Normalno je da sve odskace, prosli put mi se doktor zijanio kako mi je uredan nalaz urina, kaze ovo je nemoguce :)))))) i oni se sokiraju kad je nseto pod knotrolom ihihih
Hvala cure bice to sve ok aBd
bice aBd evo ja se sjetila nakon 2sedmice da progooglam ovo za moju jetru, pa sad vele da dijetalna ishrana pogoduje da se stanje stabilizuje, evo vec je praktikujem,voljela bih ponoviti nalaz bas da vidim jel se sta saniralo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 17:09:45
Sandrich
deste trudnice vidim polako jedna po jedna odlazi sa ove teme i seli se na bebe.. neka,neka masala da sve abd docekamo nego da pitam jel ima koja iskustva sa rezultatima double testa,tj. beta hcg i L fetoprotein...kakvi trebaju biti?? ja dobila sad nalaz a tek u pon doktorici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 17:18:14
animagical
Pa sta ti pise na nalazu? ja sam radila, mogu probati naci...ali kod mne je nalaz radjen privatno pa ima i grafik nacrtan i pisu oni rizici...helem kod mene je mislim bio ukupan rizik oko 1:10 000
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 17:34:51
animagical
a stani sa koliko si sedmica radila test? ja sam sa tacno 11 tako da nam i zbog toga nisu isti rezultati... ako ti sta znaci mogu ti poslati svoj nalaz na mail, ali nije isti nalaz, jer je meni rizik racunat uz mjerenje nuhalnog uz vadjenje krvi, pa imaju razni rizici-biohemijski, starosni, double.. ugl pise below cut off...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 17:40:55
Sandrich
danas radila...12 sedmica i 3 dana....ja sam samo ovo uradila i nista vise....ma hvala ti ne moras ako je razlicit nalaz,,strpit cu se do ponedeljka i nadati da je sve o k
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 18:30:12
drznica
IZVORNA PORUKA: Sensia
Drznice i ja danas bila u BBI u baby centru :-) i skontala taj jastuk al ima za 60 KM u adaxu
Sensia, sto se nisi javila...ja ti radim u BBI centru na istom spratu gdje je BABY CENTAR! Puno trudnica vidim tokom dana, ali koja je sa RR hmmm. Mogle bi nositi neke akreditacije sa nadimcima hahaha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 18:31:18
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: drznica
IZVORNA PORUKA: Sensia
Drznice i ja danas bila u BBI u baby centru :-) i skontala taj jastuk al ima za 60 KM u adaxu
Sensia, sto se nisi javila...ja ti radim u BBI centru na istom spratu gdje je BABY CENTAR! Puno trudnica vidim tokom dana, ali koja je sa RR hmmm. Mogle bi nositi neke akreditacije sa nadimcima hahaha
Pa gdje cemo se javiti..i ja sam bila u Baby centru prije par dana kupovala Umcetu poklone sto ce joj braco kupiti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 18:33:12
drznica
Javite se za pult Logosofta ;) Naravno ako ja budem u smjeni. Dvije kolegice koje rade, obje su crne, jedina sam ja plvao-smeđa Al kad priđete lozinka je ovaj NICK...cim kazes Skvo znacu sve