|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  984 985 [986] 987 988   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.8.2011 22:52:31   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

haj zemske..ja evo tipkam iz kreveta, uspavljujem dijete..user posted image . Ja ok..malo me prepone koce, ako je to pravi izraz..hehehe..dajo sretno sutra, ja imam taj pregled u ponedeljak..i kod mene je mala trema..

hvala mila...najgore je sto neznam sta me ocekuje...dal samo UZ ili ce biti i ginekoloski...user posted image
jel umce bolje danas?

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24626
11.8.2011 22:55:58   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

E i meni je pregled kod Divanovica sutra abd, danas radila antitijela i hb negativan nalaz,
a jedva cekam da cujem sta kaze cika Divanovic

Nina_Lana, jel Divanovic u vojnoj?

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24627
11.8.2011 22:56:45   
Selminja
Joj zene da mi je ko reko da cu se onako lijepo obrijat naslijepo ne bih vjerovala user posted image a posto ja noge sredjujem epilatorom to mi je najtezi dio posla u trudnoci, sva se iskrivim dok sve pofatam user posted image
Gdje mi je Dijamant da mi kaze koju utjesnu, pucaju me krize za slatkom, a rekla sam NE ima 3 sedmice. Zato me puklo čiscenje i kuhanje, isčitala sam sve recepte s one teme o kuhanju, i pravila sam Jelenine maslenice, najmiiiiuser posted image Selmine štrudle, e one su mi najbolje, probala sam samo dvije šnite user posted image user posted image
Žene, vi sto ste pri kraju, ne dajte se, i zelim vam puno sreće user posted image
Animagical kad ces prestat curkat user posted image user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 24628
11.8.2011 22:58:00   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Daja_sa

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

ja ne smijem leci...odmah krenu oni ruzni bolovi jer se i beba aktivira kao akrobata...dok sjedim meni ok...uz sve to imam kontrolu sutra na Jezeru kod dr. pa mi dodatno opterecenje...trema sta vecuser posted image
kako si ti???

Evo ja se raspadam,stomak me bas nekako cudno boli,razvuuuuuko se,imam osjecaj da ce puci.I ja sutra na pregled,moram se sredit....akrobacije u kupatiluuser posted image ,jedva cekam da sve ovo prodje da se mogu fino vidjet doleuser posted image ,ubi me ovo brijanje naslijepouser posted image
Meni sutra terminuser posted image
oooo zeno draga...akrobacije su samo takve...umorim se brzo ...pa to traje ihhhh...mm kuca kaze jesi ziva...reko produzi dalje ziv bio user posted image user posted image user posted image
drzim ti fige da sve prodje kako treba user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24629
11.8.2011 23:01:29   
zumbulcica

haj zemske..ja evo tipkam iz kreveta, uspavljujem dijete..user posted image . Ja ok..malo me prepone koce, ako je to pravi izraz..hehehe..dajo sretno sutra, ja imam taj pregled u ponedeljak..i kod mene je mala trema..

hvala mila...najgore je sto neznam sta me ocekuje...dal samo UZ ili ce biti i ginekoloski...user posted image
jel umce bolje danas?

Spremi se ti za ceprkanje dole.Tako sam ja pre dvije sedmice otisla na UZ i potpuno psihicki nespremna za ginekoloskiuser posted image i uzasno me boljelo upravo zato sto se nisam psihicki pripremila.

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24630
11.8.2011 23:03:04   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Selminja

Joj zene da mi je ko reko da cu se onako lijepo obrijat naslijepo ne bih vjerovala user posted image a posto ja noge sredjujem epilatorom to mi je najtezi dio posla u trudnoci, sva se iskrivim dok sve pofatam user posted image
Gdje mi je Dijamant da mi kaze koju utjesnu, pucaju me krize za slatkom, a rekla sam NE ima 3 sedmice. Zato me puklo čiscenje i kuhanje, isčitala sam sve recepte s one teme o kuhanju, i pravila sam Jelenine maslenice, najmiiiiuser posted image Selmine štrudle, e one su mi najbolje, probala sam samo dvije šnite user posted image user posted image
Žene, vi sto ste pri kraju, ne dajte se, i zelim vam puno sreće user posted image

Ma jedi bona sta ti se jede,bebca kad dodje osusice te ko granuuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 24631
11.8.2011 23:03:38   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

jel umce bolje danas?

Spremi se ti za ceprkanje dole.Tako sam ja pre dvije sedmice otisla na UZ i potpuno psihicki nespremna za ginekoloskiuser posted image i uzasno me boljelo upravo zato sto se nisam psihicki pripremila.

uhhhh...hvala draga...znaci sad stvarno picim u kupatilo na akrobacije...jedna priprema pa cu se do jutra psihicki pripremati za taj famozni pregled...

Neposredna veza do poruke: 24632
11.8.2011 23:05:00   
Nina_Lana

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

E i meni je pregled kod Divanovica sutra abd, danas radila antitijela i hb negativan nalaz,
a jedva cekam da cujem sta kaze cika Divanovic

Nina_Lana, jel Divanovic u vojnoj?

Nije, privatnu ordinaciju ima...a u Vojnoj me vodi Masic, ali je trenutno na godisnjem, pa odoh malo i kod cika Divanovica...prije mjesec i nesto sam bila kod Masica, a dugo mi da ga cekam do iza bajramauser posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 24633
11.8.2011 23:15:21   
sanela.asja
Uh odo i ja pajkitvec me pocinju ledja boliti sad mi je najmrze vaginaletu stavjat mrzim ih user posted image Laku noc user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24634
11.8.2011 23:17:47   
Bebica11
hej zenice evo mene s iftara, predivno bilouser posted image

nesto bubrege osjecam danas kao tupi bol,bojim se da sam se nahladila a imam i tu urinarnu infekciju, bas me strah da me ne uhvateuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 24635
11.8.2011 23:19:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selminja

ja sam veceras napravila pauzu u dijeti, najela se kod drugarice,uh jedva disem, od sutra opet dijeta aBduser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 24636
11.8.2011 23:26:14   
zumbulcica
Laku noc zemske,odoh i ja.Tusiranje,sredjivanje,vaginaletauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24637
11.8.2011 23:48:21   
animagical
hej zeneuser posted image mi bili na iftaru kod rodbine... neko je pitao-ne curkam vise, to nije ni curilo,samo ispalouser posted image ma nacekacu se ja ovog pileta, majke mi imam osjecaj da ce me ovako zigucati, boluckati, curiti i da cu jos da prenesemuser posted image user posted image uh... sta ima kod vas? kakve je treca smjena, jel prazno? 

Neposredna veza do poruke: 24638
12.8.2011 0:05:11   
eminesqu
Evo mene i na kraju dana. :D

Pregled sam morala odgoditi za sutra ujutro, tako da ću se tek sutra vidjeti sa svojom smizlom.

Danas sam se poprilično isfrustrirala i nasekirala jer sam vodila svoju stariju smizlu na pregled kod ocnog... Dijagnoza: slabovidnost. user posted image Kaže doktorica bice to OK, ali sam pobudalila sto to ni na jednom pregledu do sada nisu konstatovali, iako doktorica kaze da su trebali na sistematskom za skolu.

Ali eto... Nadam se da ce sve biti OK aBd. :)

Sutra je vodim konacno da upozna svoju seku, nisam joj to jos rekla, zelim da je iznenadim. :)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24639
12.8.2011 0:49:06   
Daja_sa
cini mi se da cu ja biti dezurna u trecoj smjeni...
ja nema sanse da legnem...to su nepodnosljivi bolovi...a bebe izvodi akrobacije...cim sjednem popusti me sve...sad sam i apaurin popila...
fali mi sna...ali basuser posted image

(odgovor članu eminesqu)
Neposredna veza do poruke: 24640
12.8.2011 1:28:10   
animagical
dajo, znam kako ti jeuser posted image moj beban se nekad uzvrti, bas boli, ali meni veceras ne da spavati probadanje dole...kad me zigne, poskocimuser posted image koja si to ti sedmica, negdje si pred kraj ja mislimuser posted image  

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24641
12.8.2011 1:46:20   
drznica
Posto znam da ne mogu ugrabiti prva da pristavim jutarnju kafu...bar mogu zadnja da pozelim svima lakhku i ugodnu nocuser posted image

Eto ja otkrila gdje radim, pa ako kome sta zatreba da mogu pomoci samo recite :) Ako se pitate sto ne spavam...hmmm nemam kad od hrane user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24642
12.8.2011 1:49:02   
animagical
ih dok ja pocistim po kuci-ko blesava u pola noci, moram opet ja zadnja da legnemuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24643
12.8.2011 1:55:07   
drznica
Vidi nje, idi lezi i spavaj sta si tu ostala da dezuras. Ja cu svima mahnut nista ne brini hehehe

Neposredna veza do poruke: 24644
12.8.2011 2:31:36   
animagical
ih ja sad ogladnila...ne da mi se leci i dzabauser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 12.8.2011 2:32:11 >

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24645
12.8.2011 6:53:54   
Daja_sa
IZVORNA PORUKA: animagical

dajo, znam kako ti jeuser posted image moj beban se nekad uzvrti, bas boli, ali meni veceras ne da spavati probadanje dole...kad me zigne, poskocimuser posted image koja si to ti sedmica, negdje si pred kraj ja mislimuser posted image  

ja zaspala u 4...valjda tek apaurin poceo da djeluje...anamagical i mene ziga dole, kao da neko nozem reze po stomaku ali dok se bebac vrti...cim se umiri nema nista...valjda se namjesta jer sam ja vec 38 sedmica...sitno se broji skroz...Evo spremam se polako jer imam kontrolu u 8 na Jezeru kod doktora pa cu vidjeti stanjeuser posted image
Ostale zenice drage necu da pristavljam kafu, mozda je jos rano a obecah da cu ovo jutro prepustiti mei user posted image user posted image user posted image ...
Pisemo se kasnije kad se vratim sa svvjezim novostima...
user posted image user posted image od mene za ovo lijepo suncano jutro

< Poruku je uredio Daja_sa -- 12.8.2011 6:54:43 >

Neposredna veza do poruke: 24646
12.8.2011 7:38:56   
mea29
jutro user posted image
da pristavim user posted image user posted image user posted image user posted image ...ili me neko vec spreman viri...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24647
12.8.2011 7:40:47   
mama2009
jutro, samo da vam mahnem od Jelene, ona zvuci kao da idemo za 20 minuta popiti kafu....javim vam se sa mustulukom

mea29 mogul ja jednu dobiti

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24648
12.8.2011 7:45:12   
mea29

Ostale zenice drage necu da pristavljam kafu, mozda je jos rano a obecah da cu ovo jutro prepustiti mei user posted image user posted image user posted image ...
Pisemo se kasnije kad se vratim sa svvjezim novostima...
user posted image user posted image od mene za ovo lijepo suncano jutro

hvala djevojcice...ja pristavih prva ali gorak je ukus prepustene pobjede user posted image user posted image user posted image user posted image   jedva cekam da se porodis inace nikada necu moci pristaviti prije tebe pa ti si zeno kao duh...user posted image user posted image user posted image user posted image jos me rr sabotirao jutros...jedva sam se prijavila....

sretno na pregledu i javi se sa lijepim vijestima...cuvam ti fige... i sutra mozes pristaviti komotno jer ja ne planiram ustati prije podne....ova sedmica mi je kriticna, moram se malo naspavati.....

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24649
12.8.2011 7:49:24   
mea29
IZVORNA PORUKA: mama2009

jutro, samo da vam mahnem od Jelene, ona zvuci kao da idemo za 20 minuta popiti kafu....javim vam se sa mustulukom

mea29 mogul ja jednu dobiti

naravno draga user posted image user posted image user posted image   ...danas mea casti user posted image user posted image user posted image

jedva cekamo vijesti od Jele....ne'k joj bude sretno i da se sto prije zavrsi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 24650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  984 985 [986] 987 988   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  984 985 [986] 987 988   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *