Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 18:53:19
Nina_Lana
eh pa u pravu si sensia, bilo je jednom ispalo nesto, ali tada je bilo cisto bijlo i providno,a sada je vec bilo pomijesano sa necim smedje rozim... a mozda ga ima jos, ja to nesto na rate ispustamuser posted image
Prije svega pozdrav svima, animagical ja sam poslije tog roze-smedjeg iscjetka u roku od nekih 10 sat dobila bolove, a sutra dan rodila svoju princezu ...pa sretno mila ako budes srece kao ja prvi put...
babilon ne panici bona , samo laganini ljubim te...
drznice ja sam jucer sa kcerkom trcala pored tog pulta u baby centar, trazile kacigu zastitnu za romobil i biciklo, vidis mogla sam i tebe zamoliti da ih pitas, cijeli grad smo obisle i nigdje nema probi mi mozak s kacigom, jos mora biti hello kitty...muka mi je od te macke vise ...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 19:00:06
Nina_Lana
Ne moja Skvo, svi smo u potrazi...izgleda da cemo je na kraju u kompletu sa stitnicima za ruke i noge naruciti iz vana ,,,ili ako neka od forumasica zna gdje ima brze je nego da cekamo paketic ..Prije mjesec dana vidjela u intersportu u mercatoru biciklo hello kitty, i iako joj je malo veliko nana je morala kupit,,,neki dan isto vidjela romobil i njeg nana i dedo morali ici kupit,,,sad za kacigu nas smori
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 22:42:12
Daja_sa
ja ne smijem leci...odmah krenu oni ruzni bolovi jer se i beba aktivira kao akrobata...dok sjedim meni ok...uz sve to imam kontrolu sutra na Jezeru kod dr. pa mi dodatno opterecenje...trema sta vec kako si ti???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 22:47:44
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: Daja_sa
ja ne smijem leci...odmah krenu oni ruzni bolovi jer se i beba aktivira kao akrobata...dok sjedim meni ok...uz sve to imam kontrolu sutra na Jezeru kod dr. pa mi dodatno opterecenje...trema sta vec kako si ti???
Evo ja se raspadam,stomak me bas nekako cudno boli,razvuuuuuko se,imam osjecaj da ce puci.I ja sutra na pregled,moram se sredit....akrobacije u kupatilu ,jedva cekam da sve ovo prodje da se mogu fino vidjet dole ,ubi me ovo brijanje naslijepo Meni sutra termin
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 22:48:20
Skvo RR
haj zemske..ja evo tipkam iz kreveta, uspavljujem dijete.. . Ja ok..malo me prepone koce, ako je to pravi izraz..hehehe..dajo sretno sutra, ja imam taj pregled u ponedeljak..i kod mene je mala trema..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 22:50:52
Daja_sa
IZVORNA PORUKA: zumbulcica
IZVORNA PORUKA: Daja_sa
Evo ja se raspadam,stomak me bas nekako cudno boli,razvuuuuuko se,imam osjecaj da ce puci.I ja sutra na pregled,moram se sredit....akrobacije u kupatilu ,jedva cekam da sve ovo prodje da se mogu fino vidjet dole ,ubi me ovo brijanje naslijepo Meni sutra termin oooo zeno draga...akrobacije su samo takve...umorim se brzo ...pa to traje ihhhh...mm kuca kaze jesi ziva...reko produzi dalje ziv bio drzim ti fige da sve prodje kako treba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 22:50:56
Sensia
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Uh zene ja ne znam sta je ovo ali ja imam osjecaj kao da ce mi se pupak raspuknut al fakat toliko se rastego da boli???????
Nisi bona tako i meni raste bebica samo namzi nekom kremom bice ti lakse popustit ce
Ja inace imam bas uvucen pupak, ne vidi se nikako, a sad se toliko rastego da ce skoro vani izaci, pa i ja sam pomislila da bebi raste masala odoh se onda namackat uljem pa malo leci