|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  983 984 [985] 986 987   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.8.2011 18:53:19   
Nina_Lana
eh pa u pravu si sensia, bilo je jednom ispalo nesto, ali tada je bilo cisto bijlo i providno,a sada je vec bilo pomijesano sa necim smedje rozim... a mozda ga ima jos, ja to nesto na rate ispustamuser posted image

Prije svega pozdrav svima,
animagical ja sam poslije tog roze-smedjeg iscjetka u roku od nekih 10 sat dobila bolove, a sutra dan rodila svoju princezu user posted image ...pa sretno mila ako budes srece kao ja prvi put...

babilon ne panici bonauser posted image , samo laganini ljubim te...

drznice ja sam jucer sa kcerkom trcala pored tog pulta u baby centar, trazile kaciguuser posted image user posted image zastitnu za romobil  i biciklo, vidis mogla sam i tebe zamoliti da ih pitas, cijeli grad smo obisle i nigdje nema user posted image user posted image user posted image probi mi mozak s kacigom, jos mora biti hello kitty...muka mi je od te macke viseuser posted image ...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 24601
11.8.2011 18:55:31   
Skvo RR
E nama treba kaciga za motor...vidjela sam na jednoj curici kitty kacigu. Nadje li ti?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24602
11.8.2011 19:00:06   
Nina_Lana
Ne moja Skvo, svi smo u potrazi...izgleda da cemo je na kraju u kompletu sa stitnicima za ruke i noge naruciti iz vanauser posted image user posted image ,,,ili ako neka od forumasica zna gdje ima brze je nego da cekamo paketicuser posted image ..Prije mjesec dana vidjela u intersportu u mercatoru biciklo hello kitty, i iako joj je malo veliko nana je morala kupit,,,neki dan isto vidjela romobil i njeg nana i dedo morali ici kupit,,,sad za kacigu nas smori

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24603
11.8.2011 19:04:22   
Skvo RR
a i ti imas kitty manijaka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24604
11.8.2011 19:10:51   
Nina_Lana
ahaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24605
11.8.2011 20:34:18   
R&T@
Imate tu kacigu i stitnike u Bingu u Hadzicima...
100%...
Ja jedva T. odvojila od njih prije nekoliko danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 24606
11.8.2011 20:43:18   
Nina_Lana
do koliko sati radi bingo user posted image user posted image user posted image user posted image ,,hvala Tajra

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24607
11.8.2011 21:37:39   
sanela.asja
a i ti imas kitty manijaka....

I kod mene ista stvar kity majca,helanke haljinica naljepnice joooooooojjjjjuser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 24608
11.8.2011 22:20:40   
Daja_sa
jeli ovo svi spavate mirnim snomuser posted image nigdje nikoga eeeee

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 24609
11.8.2011 22:33:41   
zumbulcica
Ja usla samo da vidim sta se desava.Ima li kakvih novina?Sta je ovo Daja,nidje trudnjaca?
Ima li novosti od Jele?

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24610
11.8.2011 22:36:09   
Daja_sa
pa ja sve virim hocel ko navratiti user posted image user posted image user posted image ...ali izgleda sve se trudnjace uspavale user posted image

< Poruku je uredio Daja_sa -- 11.8.2011 22:37:10 >

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 24611
11.8.2011 22:40:32   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Daja_sa

pa ja sve virim hocel ko navratiti user posted image user posted image user posted image ...ali izgleda sve se trudnjace uspavale user posted image

Kako si ti,kako deveras danas?

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24612
11.8.2011 22:41:24   
sanela.asja
Javice se one tamo oko ponoci treca smjena ovo je sad pauza dok neuspavaju muzeve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24613
11.8.2011 22:41:32   
Sensia
Uh zene ja ne znam sta je ovo ali ja imam osjecaj kao da ce mi se pupak raspuknut user posted image  al fakat toliko se rastego da boli???????

Imala sam iftar pa kontam da se nisam preforsiralauser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24614
11.8.2011 22:42:12   
Daja_sa
ja ne smijem leci...odmah krenu oni ruzni bolovi jer se i beba aktivira kao akrobata...dok sjedim meni ok...uz sve to imam kontrolu sutra na Jezeru kod dr. pa mi dodatno opterecenje...trema sta vecuser posted image
kako si ti???

Neposredna veza do poruke: 24615
11.8.2011 22:43:49   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Javice se one tamo oko ponoci treca smjena ovo je sad pauza dok neuspavaju muzeve user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image e onda imam fore da se "sriktam" za sutrasnji pregled...jedno satak u kupatilu pa se vracam...tamanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24616
11.8.2011 22:44:45   
sanela.asja
Uh zene ja ne znam sta je ovo ali ja imam osjecaj kao da ce mi se pupak raspuknut  al fakat toliko se rastego da boli???????

Nisi bona tako i meni raste bebica samo namzi nekom kremom bice ti lakse popustit ce

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24617
11.8.2011 22:47:44   
zumbulcica

ja ne smijem leci...odmah krenu oni ruzni bolovi jer se i beba aktivira kao akrobata...dok sjedim meni ok...uz sve to imam kontrolu sutra na Jezeru kod dr. pa mi dodatno opterecenje...trema sta vecuser posted image
kako si ti???

Evo ja se raspadam,stomak me bas nekako cudno boli,razvuuuuuko se,imam osjecaj da ce puci.I ja sutra na pregled,moram se sredit....akrobacije u kupatiluuser posted image ,jedva cekam da sve ovo prodje da se mogu fino vidjet doleuser posted image ,ubi me ovo brijanje naslijepouser posted image
Meni sutra terminuser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24618
11.8.2011 22:48:20   
Skvo RR
haj zemske..ja evo tipkam iz kreveta, uspavljujem dijete..user posted image . Ja ok..malo me prepone koce, ako je to pravi izraz..hehehe..dajo sretno sutra, ja imam taj pregled u ponedeljak..i kod mene je mala trema..

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24619
11.8.2011 22:50:06   
Skvo RR
zumbulcice kod tebe bas sitno...sretno i tebi.user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24620
11.8.2011 22:50:16   
zumbulcica

Evo moj zaspao,trebam ga samo prebaciti u spavacu.Lakse mi ga je odnjet ga nego ga probuditiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24621
11.8.2011 22:50:33   
Nina_Lana
E i meni je pregled kod Divanovica sutra abd, danas radila antitijela i hb negativan nalaz,
a jedva cekam da cujem sta kaze cika Divanovic

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24622
11.8.2011 22:50:52   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

kako si ti???

Evo ja se raspadam,stomak me bas nekako cudno boli,razvuuuuuko se,imam osjecaj da ce puci.I ja sutra na pregled,moram se sredit....akrobacije u kupatiluuser posted image ,jedva cekam da sve ovo prodje da se mogu fino vidjet doleuser posted image ,ubi me ovo brijanje naslijepouser posted image
Meni sutra terminuser posted image
oooo zeno draga...akrobacije su samo takve...umorim se brzo ...pa to traje ihhhh...mm kuca kaze jesi ziva...reko produzi dalje ziv bio user posted image user posted image user posted image
drzim ti fige da sve prodje kako treba user posted image

Neposredna veza do poruke: 24623
11.8.2011 22:50:56   
Sensia

Uh zene ja ne znam sta je ovo ali ja imam osjecaj kao da ce mi se pupak raspuknut  al fakat toliko se rastego da boli???????

Nisi bona tako i meni raste bebica samo namzi nekom kremom bice ti lakse popustit ce

Ja inace imam bas uvucen pupak, ne vidi se nikako, a sad se toliko rastego da ce skoro vani izaci, pa i ja sam pomislila da bebi raste masala user posted image user posted image user posted image user posted image  
odoh se onda namackat uljem pa malo leci

Neposredna veza do poruke: 24624
11.8.2011 22:51:25   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

zumbulcice kod tebe bas sitno...sretno i tebi.user posted image

Hvalauser posted image Boga mi se i tebi primaklouser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  983 984 [985] 986 987   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  983 984 [985] 986 987   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *