|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  982 983 [984] 985 986   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.8.2011 15:44:50   
Bebica11
animagical izgleda da tebe pratimo poslije jeleuser posted image

kad sam lezala u bolnici zeni do mene ispao i do ujutro se porodila...nedugo poslije nje opet jedna isto tako a bile 2-3 prsta otvorene kad su primljeneuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24576
11.8.2011 15:47:13   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

cuj kiselina, pa gdje nece, samo nesto zvacete po posluuser posted image   kazu, hoce zgaravica od tikveuser posted image user posted image user posted image
jesam bona spavala, osamutilo meuser posted image i u po frke ispade mi sluzni tj ostatak ili dio ili sta ja znam, bitno da je ispalo, znaci djelujeuser posted image user posted image user posted image

hehehe od tikve, ma dacu ja tebi tikvu, sad moram usput kuci jedan zvrk mlatnuti user posted image user posted image user posted image user posted image
Da nije opet bilo masiranje medjice? nekih sahatak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti meni popravis dan majke mi svojim opisima a ja sa svojim mislima odmah odem daaaaaaaaleko valjda hoce to u trudnoci.

Pa zar nije davno ispalo to nesto user posted image user posted image user posted image  uh zeno kod tebe to bas na tenane pomalo, de malo se zadaj nek je maskenbal kad je bal (jel se tako kazeuser posted image )

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24577
11.8.2011 15:48:49   
mea29
sensia vidi sto nas animagical proziva da samo jedemo...a mi tu i tamo neku tikvenicu "mahnemo" ostalo zobamo voce ha ha ha ej meni maloprije kolegica kaze "ja kad god uđem u kabinet ti jedes"...ufffffffff user posted image user posted image user posted image user posted image malo joj je falilo da je lijepo posaljem na jedno mjesto ali necu da se grijesim....sta nju briga jel ja jedem pa jel tako user posted image user posted image user posted image user posted image

a kod nje "nesto" djeluje ha ha ha moze ona odavno joj prosao 69 -ti.....

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 24578
11.8.2011 15:48:59   
Sensia
Drznice i ja danas bila u BBI u baby centru :-) i skontala taj jastuk al ima za 60 KM u adaxu

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24579
11.8.2011 15:53:17   
Zlaatna
IZVORNA PORUKA: mea29

sensia vidi sto nas animagical proziva da samo jedemo...a mi tu i tamo neku tikvenicu "mahnemo" ostalo zobamo voce ha ha ha ej meni maloprije kolegica kaze "ja kad god uđem u kabinet ti jedes"...ufffffffff user posted image user posted image user posted image user posted image malo joj je falilo da je lijepo posaljem na jedno mjesto ali necu da se grijesim....sta nju briga jel ja jedem pa jel tako user posted image user posted image user posted image user posted image

a kod nje "nesto" djeluje ha ha ha moze ona odavno joj prosao 69 -ti.....

mislim da svi imamo takve kolegice user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni i jos cudnije kako cesto bas to malo nedostaje...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24580
11.8.2011 15:57:36   
babilon
Hej zene,
imam pitanja, malo su mi se noge odsijekle... Pokupila sam nalaze krvi i leukociti su mi malo poviseni 10,5 a gornja graniac je 9,7 (kontam da je od zuba koji je pokvaren i koji idem da popravim sutra)
ali sta mi je cudno, Neutrofilni granulociti su isto opviseni 77,7 a interval 32-72
dok su mi limfociti praaavo niski 16,2 a interval je 20-46

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sva sam isprepadana

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Zlaatna)
Neposredna veza do poruke: 24581
11.8.2011 16:02:19   
animagical
babilon slobodno smiri, to ej sasvim uredan nalaz u trudnociuser posted image leukociti su u trudnica normalno visoki

eh pa u pravu si sensia, bilo je jednom ispalo nesto, ali tada je bilo cisto bijlo i providno,a sada je vec bilo pomijesano sa necim smedje rozim... a mozda ga ima jos, ja to nesto na rate ispustamuser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 24582
11.8.2011 16:03:58   
emma.L
Nemoj biti isprepadana, meni ni jedna stavka nije u normali, a opet je jedini zaključak da trebam jesti više mesa user posted image . Ja mislila Bog zna šta mi je, dr. kaže - ništa nenormalno za trudnoću. Eh, sad, nadam se da će ti netko stručniji reći za te reference šta mogu značiti.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 24583
11.8.2011 16:06:42   
babilon
ma i ja kontam da su naopaki nalazi ok u trudnoci, ali kad covjek nije navikao da velika odskakanja, sva sam malaksala ;/ joj vise i ova krvna slika! GRRRRR! Nadam se da nije nsita opasno user posted image user posted image  ljiepi hormoni, sve mi oci titraju od suza

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 24584
11.8.2011 16:10:06   
Bebica11
babilon MENI 8 ZVJEZDICA NA NALAZU, bas sam sad otvorila i izbrojala, ne racunajuci urinarnu infekciju

i sta sam ja trebala?siziti??? vise mi postalo normalno da u mene nesto odskaceuser posted image

najvise me zabrinjava jetra i Nikulin je rekao da mora moja dr paziti na to jer moze doci do komplikacija a i ne mora,pa sad skontajuser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 24585
11.8.2011 16:23:01   
babilon
Hahahah bebice upravu si ;)) ne panicim ja previse, mislim nisam panicar, ali kad ugledah oooj erko majko mila sta je ovo... Normalno je da sve odskace, prosli put mi se doktor zijanio kako mi je uredan nalaz urina, kaze ovo je nemoguce :)))))) i oni se sokiraju kad je nseto pod knotrolom ihihih

Hvala cure user posted image user posted image  bice to sve ok aBd

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24586
11.8.2011 16:32:31   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: babilon

Hahahah bebice upravu si ;)) ne panicim ja previse, mislim nisam panicar, ali kad ugledah oooj erko majko mila sta je ovo... Normalno je da sve odskace, prosli put mi se doktor zijanio kako mi je uredan nalaz urina, kaze ovo je nemoguce :)))))) i oni se sokiraju kad je nseto pod knotrolom ihihih

Hvala cure user posted image user posted image  bice to sve ok aBd

bice aBd evo ja se sjetila nakon 2sedmice da progooglam ovo za moju jetru, pa sad vele da dijetalna ishrana pogoduje da se stanje stabilizuje, evo vec je praktikujem,voljela bih ponoviti nalaz bas da vidim jel se sta saniralouser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 24587
11.8.2011 17:09:45   
Sandrich
deste trudnice user posted image vidim polako jedna po jedna odlazi sa ove teme i seli se na bebe..user posted image neka,neka masala user posted image user posted image user posted image da sve abd docekamo user posted image
nego da pitam jel ima koja iskustva sa rezultatima double testa,tj. beta hcg i L fetoprotein...kakvi trebaju biti?? ja dobila sad nalaz a tek u pon doktorici user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24588
11.8.2011 17:18:14   
animagical
Pa sta ti pise na nalazu?  ja sam radila, mogu probati naci...ali kod mne je nalaz radjen privatno pa ima i grafik nacrtan i pisu oni rizici...helem kod mene je mislim bio ukupan rizik oko 1:10 000

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 24589
11.8.2011 17:26:09   
Sandrich
AFP 13,490 a ref.intrval 0,0-13,4
beta HcG 46.367,52 ref interval 0,0-5,0
i kraj oba rezultata ima oznaka H -visoko

Neposredna veza do poruke: 24590
11.8.2011 17:34:51   
animagical
a stani sa koliko si sedmica radila test? ja sam sa tacno 11 tako da nam i zbog toga nisu isti rezultati... ako ti sta znaci mogu ti poslati svoj nalaz na mail, ali nije isti nalaz, jer je meni rizik racunat uz mjerenje nuhalnog uz vadjenje krvi, pa imaju razni rizici-biohemijski, starosni, double.. ugl pise below cut off... 

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 24591
11.8.2011 17:40:55   
Sandrich
danas radila...12 sedmica i 3 dana....ja sam samo ovo uradila i nista vise....ma hvala ti ne moras ako je razlicit nalaz,,strpit cu se do ponedeljka i nadati da je sve o k user posted image

Neposredna veza do poruke: 24592
11.8.2011 17:42:30   
animagical
ma ok ce biti aBduser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 24593
11.8.2011 18:30:12   
drznica

IZVORNA PORUKA: Sensia

Drznice i ja danas bila u BBI u baby centru :-) i skontala taj jastuk al ima za 60 KM u adaxu

Sensia, sto se nisi javila...ja ti radim u BBI centru na istom spratu gdje je BABY CENTAR! Puno trudnica vidim tokom dana, ali koja je sa RR hmmm. Mogle bi nositi neke akreditacije sa nadimcima hahaha

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24594
11.8.2011 18:31:18   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: drznica

IZVORNA PORUKA: Sensia

Sensia, sto se nisi javila...ja ti radim u BBI centru na istom spratu gdje je BABY CENTAR! Puno trudnica vidim tokom dana, ali koja je sa RR hmmm. Mogle bi nositi neke akreditacije sa nadimcima hahaha

Pa gdje cemo se javiti..i ja sam bila u Baby centru prije par dana kupovala Umcetu poklone sto ce joj braco kupiti.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24595
11.8.2011 18:33:12   
drznica
Javite se za pult Logosofta ;) Naravno ako ja budem u smjeni. Dvije kolegice koje rade, obje su crne, jedina sam ja plvao-smeđa user posted image
Al kad priđete lozinka je ovaj NICK...cim kazes Skvo znacu sve user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24596
11.8.2011 18:34:19   
Silver
eh ja idem veceras u bbi...bas cu smeknuti ima li kakva plavo-smedja user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24597
11.8.2011 18:37:05   
drznica
Nema veceras hahhahaha...dosta, radila sam prvu, sutra sam druga. Zato se vi cudite kad ja u 21h kazem da radim, kontate ja nocni cuvar hehe

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 24598
11.8.2011 18:38:29   
Silver
eh stetaaa...mada nije za tebe...odmori...valjda cemo se nekad potrefiti user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24599
11.8.2011 18:47:39   
Skvo RR
drznice..valja....javim ti se prvom prilikom....:)

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 24600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  982 983 [984] 985 986   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  982 983 [984] 985 986   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *