Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 11:22:55
Gift
helouuu... Jelena sretno da sve prode u najboljem redu...
joj zene, meni se samo spava, ko da me je ujela ona muha cc ...a trebamo krecit i ja sad buljim u ovu ton kartu i ne mogu izabrat boju, nisam znala da ima ovoliko nijansi bez boje..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 11:27:04
sanela.asja
Jelena sretnoooooooo Ljudi sta nam je a Semice nesto je nema 2 dana Kod nas u TZ ljep dan ubio se za skitnju a ja nemogu moram hodat bez gacica i mirovat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 11:43:04
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: palachinken
Hej zene, eno sad sam vidjela na piku, prodaje neko chicco duo, znaci kolica i AS, a znam da je neka od vas prije par dana spominjala da joj je to dvoje, bez korpe. Mi imamo chicco AS, nije losa! http://www.pik.ba/artikal/1651513/chicco-duo-ct0-2/ (skvo, ako se ne smije ovo ljinkat, brisi )
Palachinkice - Hvala
Kod tebe Mahdi izgleda mirna beba, a ti dobro organizovana novopečena mama, čim stigneš i na forum
P.S. Jesi li se čula sa Malenom? Koliko ostaje u bolnici (je li 6 dana ili?)?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 11:45:32
enči80
Čestitke Jelo i ovdje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 11:46:08
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selminja
Dijamant pa i dva dana je nešto, kad to uporediš s žderanjem od prije, jelde? Kakv med i groždjice, to ja jedem stalno,med zdrav, s čajem ujutro za šprobavu, a groždjice u kolačima, mmmmm.....UPS mislim u kompotu Ja sam napravila kolač jucer vocni, u koru stavim manje šećera nego inače, preko idu jabuke prokuhane, a od te vode napravim puding u koji sam isto minimalno stavila sećera, baš je osvježavajući i nije uopšte sladak sad ono da ti se zamanta kako ja inače volim Nije ni to slatko jelde?
Selminja, Selminja, a ja što me izazivaš s ovim kolačima Ima li bujruma? Ja ne znam praviti "lagane" kolače... Kod mene ništa bez tone čokolade, kreme, oraha i sl.
Jelena- Čestitam dolazak malog druga Luke! Sve najljepše vam želim!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 11:51:52
idacha
caos, drage moje... ja samo uletila da vidim ima li sta novo kod jelene, i Bogami ima i ovdje da ti, draga Jelena, pozelim sve najljepse, tebi i tvojoj porodici...
svim ostalim zenicama, kojima se blizi dan D, zelim svuuuu srecu... ljubimo vas puno, moj dream team i ja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 11:58:56
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Jelena sretnoooooooo Ljudi sta nam je a Semice nesto je nema 2 dana Kod nas u TZ ljep dan ubio se za skitnju a ja nemogu moram hodat bez gacica i mirovat
Uh sto me nasmija ,mos ti i vani bez gacica a i mirovati na nekoj klupi,opet bez gacica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 13:16:39
Bebica11
evo malo o ishrani u trudnoci
Svakodnevno treba uzeti: • 1/2 litre mlijeka (ili adekvatnu količinu jogurta, sira i sl.) • 1#2 jaja • 2 obroka bogata bjelančevinama; meso, riba, sir i dr. • 2 obroka povrća (najbolje zeleno lisnato povrće) • 4 obroka žitarica (kruh, najbolje od žitarica s ljuskom) riža i dr. • limun, naranču ili drugo voće bogato vitaminom C • 3 obroka masnoće (jedna mala žličica margarina, majoneze ili sl.)
< Poruku je uredio Bebica11 -- 12.8.2011 13:17:26 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 13:20:35
Bebica11
Mrkva protiv zgaravice
Zgaravica je neprijatno osećanje pečenja u jednjaku i želucu, koje se često javlja tokom trudnoće zbog opuštanja valve, mišića koji zatvara želudac. Zbog toga se delimično svarena hrana i želudačna kiselina vraćaju u jednjak. Da biste pobedili zgaravicu: - Jedite malo, ali često. - Jedite zobene pahuljice i mrkvu, jer ublažavaju kiselinu. - Izbegavajte začinjenu hranu i slatkiše. - Umesto gaziranih sokova i kafe pijte čaj od kamilice i nane.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 13:21:23
mea29
IZVORNA PORUKA: Bebica11
evo malo o ishrani u trudnoci
Svakodnevno treba uzeti: • 1/2 litre mlijeka (ili adekvatnu količinu jogurta, sira i sl.) • 1#2 jaja • 2 obroka bogata bjelančevinama; meso, riba, sir i dr. • 2 obroka povrća (najbolje zeleno lisnato povrće) • 4 obroka žitarica (kruh, najbolje od žitarica s ljuskom) riža i dr. • limun, naranču ili drugo voće bogato vitaminom C • 3 obroka masnoće (jedna mala žličica margarina, majoneze ili sl.)
e ne znam da i jedna trudnica moze sve ovo pojesti tokom jednog dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 13:25:41
Bebica11
Ako bi samo ovo jela moze jer znas kako se brzo gladni kad se izbace pite, peciva i obroci bogati masnocama, ja sada cesce jedem i cak sam se bojala da ne bude kontraefekat a smrsala 1kg