Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jutro, samo da vam mahnem od Jelene, ona zvuci kao da idemo za 20 minuta popiti kafu....javim vam se sa mustulukom
mea29 mogul ja jednu dobiti
naravno draga ...danas mea casti
jedva cekamo vijesti od Jele....ne'k joj bude sretno i da se sto prije zavrsi
hvala bas mi treba, dok smo mi bili na temi ocekivanje, ja sam ta koja je "pristavljala" kafu ujutro, jer radim od 7:30......a vecina su bile spavalice
Uh, ja sam jutros ustala ljuta, a nemam pojma zašto. I odmah na sabahu "isprepadala" mm. Valjda me podsvjesno uhvatio neki strah kako ću ja sve kad dođe druga beba? Ovako nemam baš često predstavu o tome...ali valjda slabo spavam noću pa me uhvatilo sinoć neko razmišljanje....opet nespavanje, pelene, plač (a ne beba ne zna reći šta mu je), hoće li biti ljubomore kod starijeg, hoću li moći sastaviti "kraj s krajem", gdje ću smjestiti krevetić, fali mi ormara i ovako je sve krcato....itd.
Uh, morala sam odmah nešto slatko strpati usta Vidim Selminja me sinoć spominje da je utješim....Ih, draga moja ti si super, 3 sedmice već pregurala bez slatka , a ja najviše 2 dana Za Selminju se može reći da je prevazišla apstinencijsku krizu za slatkišima, sad diši punim plućima. Selminja , je l de da se grožđice i med ne računaju u slatkiše ?! Hajde sad ti mene utješi. Mene kad kriza "spuca" ja se s tim namirim i tješim da to nisu slatkiši
MEA, MEAAAAAA................sve nešto žuriš pristaviti kafu, a kad se jave kafedžije tebe nigdje. Ipak da ja razmislim o nazivu tvoje kafe...na kraju ispade ipak sikteruša Ne dobih ja ni fildžana
Hej zene, eno sad sam vidjela na piku, prodaje neko chicco duo, znaci kolica i AS, a znam da je neka od vas prije par dana spominjala da joj je to dvoje, bez korpe. Mi imamo chicco AS, nije losa! http://www.pik.ba/artikal/1651513/chicco-duo-ct0-2/ (skvo, ako se ne smije ovo ljinkat, brisi )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 10:06:26
enči80
IZVORNA PORUKA: Sensia
Jutrica zenice iz prve smjene
Sta ste se to razbjezale? uh dragi petak....
Jelo jos malo i eto tebi tvoga Luke
Ostale sa sitnim brojevima jeste li jos 2 odnosno 3 u 1
Jesmo i što kaže animagical kako je krenulo preći ćemo i termin
Dobro jutro Može i meni ova jedna kafica mea,pa taman da je i sikteruša
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 10:15:10
Daja_sa
ja mei prepustila kafu kad ono belaj prije da zene uzivaju pijuckajuci, mrsko ima da pisu ja evo sa Jezera...kaze meno moj doktor ajde necu te sad "ceprkati" dole ide vikend pa se jos malo odmori i pripremi...radili smo samo ctg, i kaze da je nalaz OK... Ponovo idem utorak (tad ulazim u 39 sedmicu) pa ce onda biti ginekoloski da vidi u kakvom sam stanju . Pitala sam ga ove nesnosljive bolove po noci kad legnem, rekao je da se bebi namjetsa i spusta u porodjajni kanal i da me to vjerovatno boli. Apaurin svaku noc do poroda i da sto vide odmaram... DIJAMANT...mislim da svaka od nas ima takve strahove i da je to normala...ne preostaje nam nista drugo nego cekati dan D pa onda u hodu lagano organizirati sve svoje obaveze...ako imas nekoga da bude uz tebe prvih par dana iskoristi maksimalno, barem meni tako savjetuju stalno enci draga...kako si ti?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 10:27:59
enči80
Daja _sa dobro se ja osjećam samo mi je iskreno dosadilo a što se tiče spavanja ja nikad bolje nisam spavala,Jel'' legnem ja i zaspim Probaj se i ti bar malo naspavati ili odmoriti jer će ti trebati snaga za poslije a i u toku poroda.
< Poruku je uredio enči80 -- 12.8.2011 10:32:55 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 10:30:00
mea29
daja slusaj doktora i odmaraj se sto vise nisam ni skontala da se tebi bas primaklo...jedino eto pristavi kafu kad ustanes moja im se nikako nije dopala...ne bih vise pristavila nema tih para...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 10:30:35
babilon
Ja namjerno danas nisam htjela odmah paliti comp, iako sam budna od 6h, isla na DIP da preduhitrim penzionere ;))) reko Mea ipak kafu da pristavi...
Ja cu jednu nes od vanilije ;D ;D ;D ;D
Jelo Jelo Jelo Jelo
Joj, noge mi sve malaksale od uzbudjenja ihihi, eto maleckog ubrzo aBD!
kako ste mi vi? Ide li ko danas na preglede? Ja danas zovem cika Divanovica, da zakazem za utorak, posto su mi u pon nalazi svi gotovi... uh uh uh... pa za vikend priprema za akrobaciju pa onda u pon navecer akrobacija ;)))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 10:34:57
Selminja
Jutro zenice Postoji rješenje za štekanje foruma,, instalirajte sebi GoogleChrome pretraživač! Odličan je, a čas posla. Ja svako malo nisam mogla ući na forum, ni preko Firefoxa ni IE. Neko je ovdje spomenuo Chrome, i super fercera, i ljepši mi je pregled svega ostalog. Dijamant pa i dva dana je nešto, kad to uporediš s žderanjem od prije, jelde? Kakv med i groždjice, to ja jedem stalno,med zdrav, s čajem ujutro za šprobavu, a groždjice u kolačima, mmmmm.....UPS mislim u kompotu Ja sam napravila kolač jucer vocni, u koru stavim manje šećera nego inače, preko idu jabuke prokuhane, a od te vode napravim puding u koji sam isto minimalno stavila sećera, baš je osvježavajući i nije uopšte sladak sad ono da ti se zamanta kako ja inače volim Nije ni to slatko jelde? Odoh sta doručkovati, dijete mi se uznemirilo u stomaku
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 10:43:15
Nina_Lana
user posted image kako ste mi vi? Ide li ko danas na preglede? Ja danas zovem cika Divanovica, da zakazem za utorak, posto su mi u pon nalazi svi gotovi... uh uh uh... pa za vikend priprema za akrobaciju pa onda u pon navecer akrobacija ;)))))
idem ja danas kod cika Divanovica, jedva cekam da ga vidim bas sam ga pozeljela hahahahahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 11:00:38
Ina86
Jutro i od nas dvije Kako ste trudnjacice jutros, ja super, valjda ovo vrijeme utice pozitivno na mene Jelena, mila, mislim na tebe i drzim fige da sve prodje u najboljem redu i da se brzo vratis svojoj Ancici sa najljepsim poklonom na svijetu Ostale sto se primakao termin, kako ste vi, vidim vas nesto ziga, boli, curite, kod mene nista jos, samo ponekad se javi kao neka menstrualna bol i brzo prodje