|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  985 986 [987] 988 989   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.8.2011 7:58:41   
mama2009
IZVORNA PORUKA: mea29

IZVORNA PORUKA: mama2009

jutro, samo da vam mahnem od Jelene, ona zvuci kao da idemo za 20 minuta popiti kafu....javim vam se sa mustulukom

mea29 mogul ja jednu dobiti

naravno draga user posted image user posted image user posted image   ...danas mea casti user posted image user posted image user posted image

jedva cekamo vijesti od Jele....ne'k joj bude sretno i da se sto prije zavrsi user posted image user posted image user posted image

hvala bas mi treba, dok smo mi bili na temi ocekivanje, ja sam ta koja je "pristavljala" kafu ujutro, jer radim od 7:30......a vecina su bile spavalice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24651
12.8.2011 8:00:52   
DIJAMANT
Jutro vam ženice!

Mea, može li meni jedna stikeruša?!

Uh, ja sam jutros ustala ljuta, a nemam pojma zašto. I odmah na sabahu "isprepadala" mm. Valjda me podsvjesno uhvatio neki strah kako ću ja sve kad dođe druga beba? Ovako nemam baš često predstavu o tome...ali valjda slabo spavam noću pa me uhvatilo sinoć neko razmišljanje....opet nespavanje, pelene, plač (a ne beba ne zna reći šta mu je), hoće li biti ljubomore kod starijeg, hoću li moći sastaviti "kraj s krajem", gdje ću smjestiti krevetić, fali mi ormara i ovako je sve krcato....itd.

Uh, morala sam odmah nešto slatko strpati usta user posted image Vidim Selminja me sinoć spominje da je utješim....Ih, draga moja ti si super, 3 sedmice već pregurala bez slatka , a ja najviše 2 dana user posted image Za Selminju se može reći da je prevazišla apstinencijsku krizu za slatkišima, sad diši punim plućima.  Selminja , je l de da se grožđice i med ne računaju u slatkiše ?! user posted image user posted image user posted image Hajde sad ti mene utješi. Mene kad kriza "spuca" ja se s tim namirim i tješim da to nisu slatkiši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24652
12.8.2011 8:05:20   
DIJAMANT
Znači danas oko 10 h opet imamo prijenos uživo iz porodilišta user posted image  user posted image  user posted image   Bit će aBd sve uredu user posted image  user posted image  user posted image

Mama 2009 prenesi Jeleni da mi sve željno iščekujemo rođenje malog Luke i da je bodrimo za što lakši i ljepši porod i po nju i po bebu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24653
12.8.2011 8:15:23   
DIJAMANT
MEA, MEAAAAAA................sve nešto žuriš pristaviti kafu, a kad se jave kafedžije tebe nigdje. Ipak da ja razmislim o nazivu tvoje kafe...na kraju ispade ipak sikteruša user posted image user posted image user posted image Ne dobih ja ni fildžana user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24654
12.8.2011 8:45:04   
Sensia
Jutrica zenice iz prve smjene user posted image

Sta ste se to razbjezale? uh dragi petak....

Jelo jos malo i eto tebi tvoga Luke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale sa sitnim brojevima jeste li jos 2 odnosno 3 u 1

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24655
12.8.2011 9:16:42   
Sensia
AAAAAAAAAAA pa sta je "vovo" nigdje nikog? bas cudno, zene gdje ste?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24656
12.8.2011 9:34:04   
DIJAMANT
Sensia, evo ja sam tu user posted image

Stvarno, ja kad imam posla ovdje se dobro "zakuha", a kad nemam, nigdje nikoga user posted image

Ženice, ova Meina kafa je kriva, sve nas je rastjerala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24657
12.8.2011 9:35:21   
mea29
meni "steka" internet na poslu...sto ti je drzavna sluzba aaaaaaaaaaa... evo koga sam preskocila user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sensia petak,petak...petak...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24658
12.8.2011 9:36:45   
Sensia
Ko je jutros kafu pristavljo???????????????

pa rastjera narod draga Mea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nigdje zive duse 2 sata.....

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24659
12.8.2011 9:38:35   
DIJAMANT
 Nemoj je ti Mea više pristavljati user posted image  user posted image  user posted image
(sakrij se iza tog kišobrančića) user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio DIJAMANT -- 12.8.2011 9:39:33 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24660
12.8.2011 9:39:44   
palachinken
Eno tamo na bebama Jele se javila, kaze ceka da prođe vizita, pa ce ona na red! Znaci, eto Luke uskoro!!!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24661
12.8.2011 9:40:20   
mea29
joj cicibanke sto uziva kod mame...pitam se da li joj nedostajemo....

dijamant me stalno juzi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24662
12.8.2011 9:40:39   
DIJAMANT
Ženice, sad je Jela ko na iglama ......

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24663
12.8.2011 9:46:31   
palachinken
Hej zene, eno sad sam vidjela na piku, prodaje neko chicco duo, znaci kolica i AS, a znam da je neka od vas prije par dana spominjala da joj je to dvoje, bez korpe. Mi imamo chicco AS, nije losa!
http://www.pik.ba/artikal/1651513/chicco-duo-ct0-2/
(skvo, ako se ne smije ovo ljinkat, brisi user posted image )

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24664
12.8.2011 10:06:26   
enči80

IZVORNA PORUKA: Sensia

Jutrica zenice iz prve smjene user posted image

Sta ste se to razbjezale? uh dragi petak....

Jelo jos malo i eto tebi tvoga Luke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale sa sitnim brojevima jeste li jos 2 odnosno 3 u 1

Jesmouser posted image i što kaže animagical kako je krenulo preći ćemo i terminuser posted image user posted image user posted image

Dobro jutrouser posted image
Može i meni ova jedna kafica mea,pa taman da je i sikterušauser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24665
12.8.2011 10:15:10   
Daja_sa
ja mei prepustila kafu kad ono belajuser posted image user posted image
prije da zene uzivaju pijuckajuci, mrsko ima da pisuuser posted image
ja evo sa Jezera...kaze meno moj doktor ajde necu te sad "ceprkati" dole ide vikend pa se jos malo odmori i pripremi...radili smo samo ctg, i kaze da je nalaz OK...
Ponovo idem utorak (tad ulazim u 39 sedmicu) pa ce onda biti ginekoloski da vidi u kakvom sam stanjuuser posted image .
Pitala sam ga ove nesnosljive bolove po noci kad legnem, rekao je da se bebi namjetsa i spusta u porodjajni kanal i da me to vjerovatno boli. Apaurin svaku noc do poroda i da sto vide odmaram...
DIJAMANT...mislim da svaka od nas ima takve strahove i da je to normala...ne preostaje nam nista drugo nego cekati dan D pa onda u hodu lagano organizirati sve svoje obaveze...ako imas nekoga da bude uz tebe prvih par dana iskoristi maksimalno, barem meni tako savjetuju stalnouser posted image
enci draga...kako si ti?

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24666
12.8.2011 10:27:59   
enči80
Daja _sa dobro se ja osjećam samo mi je iskreno dosadilo user posted image a što se tiče spavanja ja nikad bolje nisam spavala,Jel'' legnem ja i zaspimuser posted image user posted image user posted image
Probaj se i ti bar malo naspavati ili odmoriti jer će ti trebati snaga za poslije a i u toku poroda.

< Poruku je uredio enči80 -- 12.8.2011 10:32:55 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24667
12.8.2011 10:30:00   
mea29
daja slusaj doktora i odmaraj se sto vise nisam ni skontala da se tebi bas primaklo...jedino eto pristavi kafu kad ustanes moja im se nikako nije dopala...ne bih vise pristavila nema tih para...user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se ide na more user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24668
12.8.2011 10:30:35   
babilon
Ja namjerno danas nisam htjela odmah paliti comp, iako sam budna od 6h, isla na DIP da preduhitrim penzionere ;))) reko Mea ipak kafu da pristavi...

Ja cu jednu nes od vanilije ;D ;D ;D ;D

user posted image  Jelo user posted image  Jelo user posted image  Jelo user posted image  Jelo user posted image

Joj, noge mi sve malaksale od uzbudjenja ihihi, eto maleckog ubrzo aBD!

user posted image  kako ste mi vi? Ide li ko danas na preglede? Ja danas zovem cika Divanovica, da zakazem za utorak, posto su mi u pon nalazi svi gotovi... uh uh uh... pa za vikend priprema za akrobaciju pa onda u pon navecer akrobacija ;)))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24669
12.8.2011 10:34:07   
Silver
Jutro curee...

Jelo...mislim na tebe...

Jeli se javila animagical???

Gerberko vidim viris...sta ima? Pitala sam se jucer gdje li si? user posted image

Ja sam lose jutros...slabo spavala...do na komsije nesto renoviraju i buseeeee ima vec dva dana user posted image

ostale cure user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24670
12.8.2011 10:34:57   
Selminja
Jutro zenice user posted image
Postoji rješenje za štekanje foruma,, instalirajte sebi GoogleChrome pretraživač! Odličan je, a čas posla. Ja svako malo nisam mogla ući na forum, ni preko Firefoxa ni IE. Neko je ovdje spomenuo Chrome, i super fercera, i ljepši mi je pregled svega ostalog.
Dijamant pa i dva dana je nešto, kad to uporediš s žderanjem od prije, jelde? user posted image Kakv med i groždjice, to ja jedem stalno,med zdrav, s čajem ujutro za šprobavu, a groždjice u kolačima, mmmmm.....UPS mislim u kompotu user posted image
Ja sam napravila kolač jucer vocni, u koru stavim manje šećera nego inače, preko idu jabuke prokuhane, a od te vode napravim puding u koji sam isto minimalno stavila sećera, baš je osvježavajući i nije uopšte sladak sad ono da ti se zamanta kako ja inače volim user posted image Nije ni to slatko jelde? user posted image
Odoh sta doručkovati, dijete mi se uznemirilo u stomaku user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24671
12.8.2011 10:43:15   
Nina_Lana
user posted image kako ste mi vi? Ide li ko danas na preglede? Ja danas zovem cika Divanovica, da zakazem za utorak, posto su mi u pon nalazi svi gotovi... uh uh uh... pa za vikend priprema za akrobaciju pa onda u pon navecer akrobacija ;)))))

idem ja danas kod cika Divanovica, jedva cekam da ga vidim bas sam ga pozeljela hahahahahah

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 24672
12.8.2011 10:55:37   
mama2009
Jelena je u 9:36 otisla u salu jos nije zavrsila, cekam i cekam , ne mogu na poslu nista da radim od uzbudjenja....

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24673
12.8.2011 11:00:38   
Ina86
Jutro i od nas dvijeuser posted image
Kako ste trudnjacice jutros, ja super, valjda ovo vrijeme utice pozitivno na meneuser posted image
Jelena, mila, mislim na tebe i drzim fige da sve prodje u najboljem redu i da se brzo vratis svojoj Ancici sa najljepsim poklonom na svijetuuser posted image user posted image user posted image
Ostale sto se primakao termin, kako ste vi, vidim vas nesto ziga, boli, curite, kod mene nista jos, samo ponekad se javi kao neka menstrualna bol i brzo prodjeuser posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 24674
12.8.2011 11:07:02   
samedi
Jeleeee,navijam za tebe i jedva cekam najljepse vijesti user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  985 986 [987] 988 989   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  985 986 [987] 988 989   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *