|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  988 989 [990] 991 992   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.8.2011 16:48:02   
Daja_sa
Jeleni najiskrenije cestitke user posted image da bude ziv i zdrav djecacic dragiuser posted image
Ja sam uspjela malo odspavati sa svojom smizlom...evo smo tek ustaleuser posted image ...auuuu sto san godi user posted image
Ostale zenice nadam se da ste dobro i zdravouser posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24726
12.8.2011 16:51:25   
Skvo RR
Moja spava..a ja nesto nisam mogla....user posted image ..ja jedva cekam da rodim da se naspavam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24727
12.8.2011 16:51:58   
pahuljica_25
Čestitke za Jelenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,uhh rasipamo se lagano jedna po jednauser posted image Ja došla s posla i bacila se na pravljenje klepa,danima maštam o njima.I toliko sam se umorila dok sam ih spremila da tek sada ručam uhhh a baš sam bila gladna.Ja ću kao i Bebica danas da fino jedem i nemislim na kilograme.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24728
12.8.2011 16:53:18   
Daja_sa
Ja kao legla da je uspavam i mene prevario sanuser posted image user posted image ...ali meni je bas godilo s obzirom na neprespavane noci ovih dana...ja kad pomislim na noc neka me panika pocne hvatatiuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24729
12.8.2011 16:55:06   
Skvo RR
Ja sam zivi zombi..vise sam smijesna sama sebi...ovako mi je i sa Umom bilo..ja se naspavala kada sam je rodila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ali jos malo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24730
12.8.2011 16:57:53   
Daja_sa
sitno brojimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24731
12.8.2011 17:17:46   
drznica
Skvo, ti brojis i samo cekas...Bas me zanima kakav je taj osjecaj kad znas da svaki dan mozes roditi...Ima li panike???

Ja opet bila u Baby Centru raspitivala se za onaj jastuk...kosta 79,00KM kazu dace mi 7% popusta i na dvije rate hehe. pa cu uzeti, jer ove ostale sto sam gledala punjeni su sa kuglicama od vate, a ovaj je od silikonskih kuglica, antialergijski i antibakterijski user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24732
12.8.2011 17:45:59   
Semica
Jos malo pa 1000 stranica na ovoj temi...BRAVO MI!!! user posted image user posted image user posted image

Drznice,nema straha,nema panike...bar kod mene!!! Ali uzbudjenje,sreca i pozitivna trema su tu!!!user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24733
12.8.2011 18:07:24   
Nina_Lana
Evo i mene drage moje...Danas isla na pregled kod Divanovica i NIKAD VISE!!! zaista no comment za tog dr. ne sto se tice pregleda i njegovog znanja i umjeca, vec zbog odvratnosti prema pacijentu u ovom slucaju meni...i to samo zato sto nisam kod njega dolazila na dvije zadnje kontrole vec kod Masica...Jedva da je prihvatio da me pregleda, a ja budala bolje mi je bilo da sam samo napustila ordinaciju...UZAS

Uglavnom beba je ok, sve je uredu hvala bogu, rekao mi je i da je djecak user posted image ..Uglavnom jedva cekam ja Masica da dodje s godisnjeg...

Bas sam razocarana

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24734
12.8.2011 18:11:02   
Semica
Jos jedan mudonjica...user posted image user posted image user posted image Ma samo neka je sve ok-a doktora ko sisa user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24735
12.8.2011 18:19:12   
drznica
Nina_Lana nemoj se ti nama nervirati zbog dr.ko ga šiša...puno njih u gradu i boljih i finijih.
Da vam se sad pohvalim, dok sam ovdje pisala i razmisljala o jastuku moj dragi otisao u Baby Centar i kupio mi jastuk za dojenje...awwww kako sam happy veceras cu da isprobam spavanje hehehe. Uzeo je nrandžastu boju sa leptiricima nekim, kaze ako nekad bude i curica da mogu koristiti user posted image
I da...to je kao za godisnjicu braka hehehe...pisat cu vam kakav je jastuk, mislim gdje god idem ja ici ce i on samnom hahaha

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24736
12.8.2011 18:20:54   
Semica
Bravo za tvog dragog drznice user posted image user posted image user posted image obavezno nam utiske o jastuku napisi user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24737
12.8.2011 18:47:39   
animagical
gdje ste zene? ja u setnji cijeli dan, jedva klimam, ali moze nekakouser posted image bolje nego sjediti u kuci...
sad hocu opet na iftar, kontam sta da obucem....user posted image stomak mi je skroz pao i imam cak jedan ravni, mekani dio na vrhuuser posted image jeeeee

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24738
12.8.2011 19:09:32   
Semica
ja vas pozdravljam mile moje...pisem vam opet sutra !!! Uzivajte!!!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24739
12.8.2011 19:16:47   
Nina_Lana
Nina_Lana nemoj se ti nama nervirati zbog dr.ko ga šiša...puno njih u gradu i boljih i finijih.

Ma ne mogu da vjerujem sta mi je rekao, od kud on zna imam li ja para da dolazim svaki mjesec kod njega...Ni prvi put na pocetku trudnoce kad sam bila kod njega nije bio pretjerano ljubazan...Ali cim sam sjela u ordinaciju pita me vi ste bili jednom na pocetku trudnoce ovdje, rekoh da...kaze sta hocete sad, zasto ste dosli??? mislim halooooo...Pa rekoh dosla na pregled, kontrolu...On se odvratno nasmija kaze: Pregled nakon skoro 4 mjeseca, gdje ste bili do sad?..Izvadim mu nalaze od Masica i kazem da sam isla kod njeg u VB, cak je komentarisao -masiceve nalaze kao nije se strucno izrazio na nalazima...

Po hvalama drugih forumasica otisla sam kod njeg jer je jedan od boljih dr. u Sarajevu, isla bih vjerovatno i redovno da mi nije druga trudnoca i da imam ne daj boze nekih problema s trudnocom, jer detaljno pregleda bebu...dok u VB pregled traje svega 5 min. ali isto mi je sve rekao u pola sata kao i masic u 5 min.

elem nejseuser posted image user posted image user posted image nek je sve hajirli i kako treba...zaboravila sam naglasit i da mi je posteljica bas nisko i da mi je rekao da se pazim vise nego inace, sto nije bio slucaj u prvoj trudnoci,...a raduje nas i vijest sto cemo dobiti i jednog bracu abduser posted image user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 24740
12.8.2011 19:47:59   
drznica
Kako znaju bit bezobrazni, a uzimati lovu...sramota!

Ove godine djecaci su u vodstvu...i kod mene user posted image Zabrinula sam se kako cu snahu ugrabit hehehe

Neposredna veza do poruke: 24741
12.8.2011 20:55:09   
drznica
Opet zatišje poslije iftara user posted image Ko da vas gledam kako se vrtite po krevetu, stolici, prenemazete sa pupama napuhanim user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24742
12.8.2011 22:12:51   
Daja_sa
Ola user posted image ...okupala sam S ...spava dubokim snom a ja sjedoh da vidim sta se desava ovdje...
Nina_Lana no sikiriki...jedno iskustvo vise...sad se strpi pa kod svog doktora na preglede opet. Cuvaj se ako je posteljica nisko...user posted image .
Ja fakat imam fobiju od noci...spavanja i lezanja...sam sto legnem uzvrti se bebe i opet bolovi...ojjjjj...popila sam apaurin po preporuci svog doktora pa evo cekacu da malo djeluje i probati da se opruzim i naspavam ko coekuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24743
12.8.2011 22:47:01   
Nina_Lana
I ja okupala Lanu user posted image , s tim da joj je tajo pomogao pri ulasku i izlasku iz kadeuser posted image user posted image mama vise ne smije...user posted image user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24744
12.8.2011 23:34:43   
Anica1
Jelooooo cestitam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko nam je sljedeci? user posted image

Neposredna veza do poruke: 24745
13.8.2011 0:19:11   
Skvo RR
haj...
Kako ste mi? Treca smjema tanka..mene ledja sa desne strane, pa i stomak razvaljuju, ne mogu se nikako namjestiti...kontam da se bebac namjestio sa te strane..user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 24746
13.8.2011 0:31:07   
animagical
ja s iftara u grad, evo sad dosli kuci...ne znam stvarno sta je ovo sa mnom...nikako da smirimuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24747
13.8.2011 8:48:17   
sanela.asja
OOOO jutro pa da i ja jednom pristavim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sta je to sa vama sta ste se uspavale user posted image user posted image user posted image ..
Ja jedva ustala Asja me nadigla haus pravi po kuciuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 24748
13.8.2011 9:15:33   
Ina86
Jutro zenice...
Vikend sanela.asja pa zenice spavaju, maze se s muzevima, uzivaju, a mi koje ne mozemo spavati evo popicemo tvoju kaficu, hehe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svim user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 24749
13.8.2011 9:24:50   
DIJAMANT
Dobro vam jutro!

Evo da "srknem" i ja s vama nespavalicama user posted image Ja sam cijelu noć dežurala radi lubenice, a džaba ne mogu joj odoliti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  988 989 [990] 991 992   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  988 989 [990] 991 992   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *