Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 16:48:02
Daja_sa
Jeleni najiskrenije cestitke da bude ziv i zdrav djecacic dragi Ja sam uspjela malo odspavati sa svojom smizlom...evo smo tek ustale ...auuuu sto san godi Ostale zenice nadam se da ste dobro i zdravo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 16:51:58
pahuljica_25
Čestitke za Jelenu,uhh rasipamo se lagano jedna po jedna Ja došla s posla i bacila se na pravljenje klepa,danima maštam o njima.I toliko sam se umorila dok sam ih spremila da tek sada ručam uhhh a baš sam bila gladna.Ja ću kao i Bebica danas da fino jedem i nemislim na kilograme.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 16:53:18
Daja_sa
Ja kao legla da je uspavam i mene prevario san ...ali meni je bas godilo s obzirom na neprespavane noci ovih dana...ja kad pomislim na noc neka me panika pocne hvatati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 17:17:46
drznica
Skvo, ti brojis i samo cekas...Bas me zanima kakav je taj osjecaj kad znas da svaki dan mozes roditi...Ima li panike???
Ja opet bila u Baby Centru raspitivala se za onaj jastuk...kosta 79,00KM kazu dace mi 7% popusta i na dvije rate hehe. pa cu uzeti, jer ove ostale sto sam gledala punjeni su sa kuglicama od vate, a ovaj je od silikonskih kuglica, antialergijski i antibakterijski
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 18:07:24
Nina_Lana
Evo i mene drage moje...Danas isla na pregled kod Divanovica i NIKAD VISE!!! zaista no comment za tog dr. ne sto se tice pregleda i njegovog znanja i umjeca, vec zbog odvratnosti prema pacijentu u ovom slucaju meni...i to samo zato sto nisam kod njega dolazila na dvije zadnje kontrole vec kod Masica...Jedva da je prihvatio da me pregleda, a ja budala bolje mi je bilo da sam samo napustila ordinaciju...UZAS
Uglavnom beba je ok, sve je uredu hvala bogu, rekao mi je i da je djecak ..Uglavnom jedva cekam ja Masica da dodje s godisnjeg...
Bas sam razocarana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 18:19:12
drznica
Nina_Lana nemoj se ti nama nervirati zbog dr.ko ga šiša...puno njih u gradu i boljih i finijih. Da vam se sad pohvalim, dok sam ovdje pisala i razmisljala o jastuku moj dragi otisao u Baby Centar i kupio mi jastuk za dojenje...awwww kako sam happy veceras cu da isprobam spavanje hehehe. Uzeo je nrandžastu boju sa leptiricima nekim, kaze ako nekad bude i curica da mogu koristiti I da...to je kao za godisnjicu braka hehehe...pisat cu vam kakav je jastuk, mislim gdje god idem ja ici ce i on samnom hahaha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 18:47:39
animagical
gdje ste zene? ja u setnji cijeli dan, jedva klimam, ali moze nekako bolje nego sjediti u kuci... sad hocu opet na iftar, kontam sta da obucem.... stomak mi je skroz pao i imam cak jedan ravni, mekani dio na vrhu jeeeee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 19:16:47
Nina_Lana
Nina_Lana nemoj se ti nama nervirati zbog dr.ko ga šiša...puno njih u gradu i boljih i finijih.
Ma ne mogu da vjerujem sta mi je rekao, od kud on zna imam li ja para da dolazim svaki mjesec kod njega...Ni prvi put na pocetku trudnoce kad sam bila kod njega nije bio pretjerano ljubazan...Ali cim sam sjela u ordinaciju pita me vi ste bili jednom na pocetku trudnoce ovdje, rekoh da...kaze sta hocete sad, zasto ste dosli??? mislim halooooo...Pa rekoh dosla na pregled, kontrolu...On se odvratno nasmija kaze: Pregled nakon skoro 4 mjeseca, gdje ste bili do sad?..Izvadim mu nalaze od Masica i kazem da sam isla kod njeg u VB, cak je komentarisao -masiceve nalaze kao nije se strucno izrazio na nalazima...
Po hvalama drugih forumasica otisla sam kod njeg jer je jedan od boljih dr. u Sarajevu, isla bih vjerovatno i redovno da mi nije druga trudnoca i da imam ne daj boze nekih problema s trudnocom, jer detaljno pregleda bebu...dok u VB pregled traje svega 5 min. ali isto mi je sve rekao u pola sata kao i masic u 5 min.
elem nejse nek je sve hajirli i kako treba...zaboravila sam naglasit i da mi je posteljica bas nisko i da mi je rekao da se pazim vise nego inace, sto nije bio slucaj u prvoj trudnoci,...a raduje nas i vijest sto cemo dobiti i jednog bracu abd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.8.2011 22:12:51
Daja_sa
Ola ...okupala sam S ...spava dubokim snom a ja sjedoh da vidim sta se desava ovdje... Nina_Lana no sikiriki...jedno iskustvo vise...sad se strpi pa kod svog doktora na preglede opet. Cuvaj se ako je posteljica nisko... . Ja fakat imam fobiju od noci...spavanja i lezanja...sam sto legnem uzvrti se bebe i opet bolovi...ojjjjj...popila sam apaurin po preporuci svog doktora pa evo cekacu da malo djeluje i probati da se opruzim i naspavam ko coek
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći