Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 15:03:38
gerberka
silver koliko je knjiga sa postarinom?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 15:17:40
gerberka
hi ja mislila ti kupila knjigu i ides danas po nju..tako sam shvatila
a gdje je taj link
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 15:18:38
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia
hajde citaj brzo pa nam javi kakva je da i mi kupujemo
uh jos 1 sat
Imam ja knjigu i super je. Mislim, i ona Selmina s neta je super, to su sve kvalitetne informacije, ali meni nesto drago bude da podrzim te zene koje su odvojile vrijeme i znanje da naprave knjigu, pa sam zato narucila.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 15:39:02
animagical
dusa djaga vjuce mu po guzi
zvala me jela, kuc-kuc kaze maleni je super beba a seka ga voli, odusevi se kad ga vidi rana je jos zeza, ali valjda ce proci...ma zena super zvuci na tel ne bih nikad rekla da je skoro porodjena...svaka joj cast
mm kuci pa se razradio, eno stavlja ves u masinu, maloprije usisao, sinoc iza iftara napunio masinu i ocistio kuhinju...da ga ne ureknem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 15:43:52
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical
dusa djaga vjuce mu po guzi
zvala me jela, kuc-kuc kaze maleni je super beba a seka ga voli, odusevi se kad ga vidi rana je jos zeza, ali valjda ce proci...ma zena super zvuci na tel ne bih nikad rekla da je skoro porodjena...svaka joj cast
mm kuci pa se razradio, eno stavlja ves u masinu, maloprije usisao, sinoc iza iftara napunio masinu i ocistio kuhinju...da ga ne ureknem
uhvatilo ga gnijezdjenje znaci nema zabusavanja, mozda bi ga mogla nagraditi ugodno s korisnim
Palacinko hajd i mene istusiraj ispo mi stomo ne bi me prepoznala, prekonoci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 16:41:06
drznica
Stigoh ja nekako na posao... Sad sam ok, ne letim u wc jos...ubrala sam listove dunje u bašti i skuhala caj, popila i izgleda da djeluje. sad grickam dvopek na poslu i pijem šipak hehe. Kako sam gladnaaaa zamislite nista nisam jela Nadam se da nece ovo sve naskoditi ...malo je lupko al malo ne kao obicno...nema ni on snage dusa.
Vi se sve razbjezale poslije posla kucama sa muzevima...zavidim vam!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 16:53:38
Silver
drznice...nedaj se ziva bila...moram ti reci fakat izgledas kao neka sportistkinja...ne licis na balkanke...vise nekako kao nordijski tip...da nisi svedjanka
Upoznala sam LejluKa...i odusevljena sam...wooow...jaaako prijatna, vedra, nasmijana zena...a njeno znanje je neprocjenjivo...blago nama kad je imamo na forumu!!! uzela sam knjigu o dojenju i vec pocela da citam...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 16:59:21
drznica
Animagical, da prostis svako 2 sata od jutros dezuram u wc-u. Izgleda da je neka viroza, masovno se raja zale, evo oko mene na poslu svaki drugi trci u wc.
Silver, bas si me uhvatila u izdanju da kazem nema gore hahahah. Nenaspavana, nenasminkana,... Znaci knjiga dobra? Ja sam sebi printala onu sto je neko stavio link, pa cu poceti sa citanjem Malena veliki poljubac vama dvoma
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.8.2011 17:30:56
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica
Animagical, da prostis svako 2 sata od jutros dezuram u wc-u. Izgleda da je neka viroza, masovno se raja zale, evo oko mene na poslu svaki drugi trci u wc.
Silver, bas si me uhvatila u izdanju da kazem nema gore hahahah. Nenaspavana, nenasminkana,... Znaci knjiga dobra? Ja sam sebi printala onu sto je neko stavio link, pa cu poceti sa citanjem Malena veliki poljubac vama dvoma
uzmi linex obavezno, to je probiotik pomoce ti... i probaj da ne jedes vani, ja sam se bas oprzila s trovanjem stomaka, a i virozu je lakse pokupiti....salate, meso...sve je to zeznuto... meni su tad savjetovali-caj od majcine dusice nezasladjen, dvopek, petit keks, zatim za dan dva i kuhani krompir i mrkva, ona supa s horozom, tako nesto dijetalno...da ti ne padne tesko...ako bas zagusti smijes i enterofuril, meni divanovic rece da se to smije, ja ga tada zvala iz bolnice, nisam gore njima nista vjerovala sto se tice lijekova
knjija je ne dobra, nego odlicna obavezno...ja je haman napamet naucila i spakovala u torbu za bolnicu...