|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.8.2011 17:40:42   
Silver
drznice...nezezaj super si izgledala...nemoze sminka napraviti od ruzne lijepu...ili jesi ili nisi...a meni se cini  da ti jesi...user posted image  a poslusaj animagical...pokusaj danas da nejedes previse...samo furaj caj i keks...

A knjiga je super...tako je jednostavna ja vec 40 strana procitala...i onda sam pogledala oko sebe i vidjela koji mi je haos po stanu...pa sam malo ostavila knjigu da sta uradim...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25576
18.8.2011 17:43:58   
Skvo RR
Haj...ja bila u skerlicevoj otvorila porodiljsko....i uzela uputnicu za poroduser posted image ...Onda otisla u mekic...obzderala se... user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa u BBI, tj. u NAF NAF uzela super haljinu za izlazak iz bolnice..user posted image

Sutra odoh na kontrolu...eto...odoh da vas citamuser posted image .

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25577
18.8.2011 17:44:55   
gerberka
znate li otprilike gdje je taj link, mislim imate li link da ne kopam sad po ovim stranicama...

i ne udvarajte se jedna drugoj user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25578
18.8.2011 17:46:10   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Haj...ja bila u skerlicevoj otvorila porodiljsko....i uzela uputnicu za poroduser posted image ...Onda otisla u mekic...obzderala se... user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa u BBI, tj. u NAF NAF uzela super haljinu za izlazak iz bolnice..user posted image

kakva ti je haljina?

ja u februaru mogu samo u skafanderu i user posted image i ja user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25579
18.8.2011 17:46:30   
Silver
Skvo pa ti zaozbiljila pravo...spremna ko' zapeta puska user posted image  

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25580
18.8.2011 17:48:08   
Bebica11
Zdravo zenice

samo da vam mahnemo, uhvatili smo malo slobodnog vremena za net. Danas bebica slusa mamu, kucka fino masaAllahuser posted image a i ja sam dobro hB.Isli smo samo nekad oko podne nani od mm i malo sam na suncu bila dok smo pobrali jednu jabuku(mmm) i jedva sam sebi doslauser posted image ,jako je sunce pravo a to je bilo svega par min

U subotu aBd dolazim kuci pa cu opet biti redovna na RRuser posted image

U ponedjeljak idemo po uputnicu i u laboratoriju u DZ a potom i kod doktorice da vidimo kako bebica napreduje aBduser posted image jedva cekammmuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25581
18.8.2011 17:48:41   
animagical
joj ja ne znam u cemu da izadjem iz bolnice, nemam pojma koliki bude stomak dan iza poroda?? ako bude povelik kako ocekujem, ne kupuje mi se nista...nece mi moci kasnije... aj mislila obuci neku od ovih haljina koje i sada nosim? ili hlace i kosulju nabranu ispod grudi...kamuflaze radiuser posted image  

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25582
18.8.2011 17:49:07   
Silver
IZVORNA PORUKA: gerberka

znate li otprilike gdje je taj link, mislim imate li link da ne kopam sad po ovim stranicama...

i ne udvarajte se jedna drugoj user posted image user posted image user posted image

za link ...neznam...valjda ce se javiti neko sto zna...

a sto se udvaranja tice...user posted image user posted image user posted image ...komplimenata nikad dosta...jesmo li zene ili nismo???

a sta bi sa FB-om?

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25583
18.8.2011 17:49:43   
Sensia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  e to je duh pred porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25584
18.8.2011 17:56:24   
drznica
Silver, hvala ti...ko ce kome nego zena zeni hehe

Izgleda da mi se situacinja smirila, jedem dvopek, oćajavam...pa ne znam ima li potrebe linex da uzimam, ako nastavi dalje onda cu. Ka dodjem veceras kuci, napravicu jednu supicu.
aaaaaaa divnoooo spremate se za porod i izlazak, haljinice, sandalice..a sta cemo mi zimske mame??? Ogrni kaput i izlazi user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25585
18.8.2011 17:57:08   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

IZVORNA PORUKA: gerberka

za link ...neznam...valjda ce se javiti neko sto zna...

a sto se udvaranja tice...user posted image user posted image user posted image ...komplimenata nikad dosta...jesmo li zene ili nismo???

a sta bi sa FB-om?

fb može ako ćeš se i meni udvaratiuser posted image
poslat ću ti ppuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25586
18.8.2011 17:58:01   
Skvo RR
Ih ja  kupila crnu haljinu...M velicina..pucam od ponosa..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Model uz tijelo...duga mali rukavici..ima na sikicama neki fazon da stisnes da naberes..user posted image ..ma i kada sam je probala sa tibom izgleda super..mogu misliti jos kada tiba splahne....ma ja sa full pozitiva...ma sta zeni ucini jedna haljina...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25587
18.8.2011 17:59:22   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  e to je duh pred porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25588
18.8.2011 18:13:22   
Anica1
IZVORNA PORUKA: drznica

Nego, mogli smo organizovati neku kafu da se upoznamo bar mi iz Sarajeva,a naravno bujrum i ostalima ako mogu.

Drznice meni je ovo super ideja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25589
18.8.2011 18:15:15   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: drznica

Nego, mogli smo organizovati neku kafu da se upoznamo bar mi iz Sarajeva,a naravno bujrum i ostalima ako mogu.

Drznice meni je ovo super ideja user posted image user posted image user posted image

Pa kada cemo...molim BRZO....

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 25590
18.8.2011 18:29:02   
drznica
Sto se mene tice mozemo i sutra. Ja sam slobodna user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25591
18.8.2011 18:52:20   
Silver
u kom periodu biste sutra na kavu??? Ja radim do pola 4! i morala bi sutra i u skerlicevu, pa javite kad ste mislile? Da vidim ima li me gdje u tim planovima user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25592
18.8.2011 19:07:42   
drznica
Hajde user posted image da cujemo kad vam odgovara? Hocete oko 18h?

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25593
18.8.2011 19:29:20   
ciciban26
Aaaaaa kafica user posted image user posted image user posted image user posted image
Pik hocu i ja i mogu oko 18 h. Sta nam je sa zemskicama koje rade??

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25594
18.8.2011 19:44:07   
Nina_Lana
silver koliko je knjiga sa postarinom? user posted image

sto ce tebi postarina???imas licnog postara...knjiga je 20 KM i ja sam se dogovorila sa Lejlom abd iduce sedmice da preuzmem tu knjigu...

ah drage moje kako sam se ja jutros prepala bila za sebeuser posted image user posted image user posted image ...dosla prijateljica da mi pomogne malo da precistim stan, meni na jednom sve bijelo pred ocima,,,mozak blokirao ne mogu da pricam, ne zanam se izrazavat..hocu da kazem trosjed ali mi odgovarajucu rijec ne mogu da pronadjem...utrne mi lijeva ruka, pa onda usta i lijeva strana glave....uzassss
malo legla, odmorila, napila se vode i poslije mi je bilo bolje ali sam se bas preala bila, cak sam i plakala od straha...mislila sam u vojnu da odem ali eto nisam, sad sam i bolje, ali ako se ponovi ne daj boze ,,,uhhhh

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25595
18.8.2011 19:46:13   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

sto ce tebi postarina???imas licnog postara...knjiga je 20 KM i ja sam se dogovorila sa Lejlom abd iduce sedmice da preuzmem tu knjigu...

ah drage moje kako sam se ja jutros prepala bila za sebeuser posted image user posted image user posted image ...dosla prijateljica da mi pomogne malo da precistim stan, meni na jednom sve bijelo pred ocima,,,mozak blokirao ne mogu da pricam, ne zanam se izrazavat..hocu da kazem trosjed ali mi odgovarajucu rijec ne mogu da pronadjem...utrne mi lijeva ruka, pa onda usta i lijeva strana glave....uzassss
malo legla, odmorila, napila se vode i poslije mi je bilo bolje ali sam se bas preala bila, cak sam i plakala od straha...mislila sam u vojnu da odem ali eto nisam, sad sam i bolje, ali ako se ponovi ne daj boze ,,,uhhhh

To ti je aura migrena. Ja je imam...malo progooglaj..vidjet ces...user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 25596
18.8.2011 20:13:48   
Nina_Lana
pa jel tebe boli glava?imas li jake bolove?? Ja nisam imala nikakvih bolova, malo me kasnije boljela ali nista strasno...mene je prepalo ovo sto sam skoro pa izgubila moc govora i pamcenjeuser posted image , pa jos kad su pocele ruke da mi trnu, pa poslije usta i lice...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25597
18.8.2011 20:46:06   
drznica
Ja jedva cekam da idem kuci, imam jos sat radnog vremena. Najgore mi je sto me guza boli pravo(moji problemi sa hemoroidima). Ne mogu da sjedim, ne mogu da stojim...gladna, iscrpljena. Kad dodjem kuci napravit cu onu supicu iz kese i rize skuhati na slanoj vodi po vasim savjetima. E stvarno sam odlucila aBd poslije poroda odstraniti hemeroide, ovo su bolovi od kojih mi bas bude lose.user posted image

Eto ako se uspijete dogovoriti za kaficu sutra, citacu ja, a ako ne...ja idem na more pa se mozemo dogoovriti iza bajrama...mada nam tad nema Skvo, Animagical...

Neposredna veza do poruke: 25598
18.8.2011 21:22:00   
Silver
Meni odgovara skoro uvijek...mislim poslijepodne...jer radim do pola 4...a sto se dana tice..priklonicu se vecini...kad vecini odgovara...samo Skvo se ne sali...ona hoce da se poradja...user posted image  trebalo bi ugrabiti prije...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25599
18.8.2011 22:18:06   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Nina-Lana,popricaj sa svojim doktorom v ezano za ovo sto ti se desilo,vjerovatno nije nista ozbiljno ali obavezno ispricaj.
Ostale trudnjace,kako pupe?Skvo, hice li vise ta bebauser posted image

Neposredna veza do poruke: 25600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *