|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1024 1025 [1026] 1027 1028   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.8.2011 0:51:58   
animagical
skvo hajd me povedi s vamauser posted image ne ostavljajte me....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25626
19.8.2011 1:03:39   
Skvo RR
Samo zbavi uputnicu za GAK i vodim te.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25627
19.8.2011 1:06:57   
animagical
ma ovog malog ni nikulin ne istjerauser posted image a lahko bih ja za uputnicu... nego, nece niko da me poradja, kazu neka tebe jos...ih...neka vas umjesto mene jos kad je fino...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25628
19.8.2011 1:54:49   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dajo samo da ti kazem da ne priznaju nalaz interniste privatnika za CR.

Jelena hvala ti na ovoj info...sad sam zbunjena jer nemam pojma sta da radimuser posted image user posted image user posted image ...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25629
19.8.2011 3:10:43   
animagical
koliko ja znam ima i na jezeru internista, a mora te primiti... ako sam se ja zeznula u proracunu, ti odi sutra kod dr opste prakse da ti da uputnicu za npr dip oni imaju internistu, primice te...mene  primali bez po rijeci...pogotovo ako gore bude dr mekic-na dipu...ja sam isla internisti u vojnu ali ti se izgleda poradjas na jezeru? kad je hitno hitno je...zagalmi malo...nema druge...user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25630
19.8.2011 8:21:03   
Silver
trudnjačeeeee sta ste se to uspavaleee...

hoce li biti sta od te kafe????

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 25631
19.8.2011 8:22:39   
Sensia
Ah sta ce ovo biti ja prva, pa sta je sa Silevr, obicno ona pristavi user posted image

user posted image

evo malo i da se calabrcne....

Animagical sta ti radis budna tako kasno tc tc tc

< Poruku je uredio Sensia -- 19.8.2011 8:23:55 >

Neposredna veza do poruke: 25632
19.8.2011 8:24:41   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver

trudnjačeeeee sta ste se to uspavaleee...

hoce li biti sta od te kafe????

e pa stvarno ti viris kad neko uleti i pristavis nabrzinu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad razumijem Meu

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25633
19.8.2011 8:54:02   
Silver
user posted image user posted image user posted image  sta cu ti!!! I ja se iznenadim kad budem prva...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25634
19.8.2011 9:07:52   
Daja_sa
uh godi ovaj kroasan pa onda kafa...upravo sam dosla iz DZ zavrsila nalaze krvi i urina...
hvala Sensia user posted image
anamagical...zvala sam DIP jutros i rekose mi da dodjem ujutro pa ako uspiju "ugurace" me nekako za pregled...a ja se lijepo jutros "podjonim" pa odem u DZ Omer Maslic jer mi je blizu i predam uputnicu za pregled i zena me bez pola rijeci naruci za danas u pola 3...ovo izgleda kako naidjes na neku ljubaznu i razumljivu osobu u domovima zdravlja tako i prodjes...nevjerovatno stvarno...
ostale spavalice user posted image imate velikiuser posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25635
19.8.2011 9:12:35   
Sensia
Ma samo nek si rijesila pregled to je najbitnije-pa kako god.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma naravno da je sve do ljudi na koje naidjes, ljudi danas uopste nemaju razumijevanja i strpljenja a o kulturi da ne govorimo....

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25636
19.8.2011 9:15:28   
Vodolija83
Jutro !!! I ja sam budna vec odavno,ali eto,prepustam prvo vama da pokrenete razgovorusu,jer svakako Silver ne moze niko preduhitriti...user posted image
Sensia,dobar taj dorucak,njami,njamiiii...
Daja_sa drago mi je da si uspjela zavrsiti prijem kod interniste user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25637
19.8.2011 9:15:36   
Semica
Dobro jutro drage moje !!!

Kako ste spavale? Vidim neke nisu do 3...4 jutros isle u krevet...
JA ustajala 5 puta u wc ( prvi put da me zezne lubenica user posted image user posted image ) i opet mi bilo vruce kao i neku noc...jadnicak mm se sledio ( jer smo balkon otvorili),a meni godilo...

Bebi mi je hB aktivna svaki dan ( nekad manje...nekad vise, ali osjetim je)user posted image user posted image
Prekjuce se porodila jos jedna zenica iz skolice za trudnjace-termin joj bio 5.9. (4 dana prije mog) pa sam uzbudjenauser posted image

JA idem na kontrole u DZ i niko ne spominje CTG da idem raditi na GAK-u user posted image Samo me svake sedmice narucuju ( jer sam u devetom) i standardna procedura-izmjere pritisak,izvagaju,oslusnu bebu,pregled prstima.....itd itd;a svaka od zenica koja privatno ide ( bar ovdje u TZ ) po ulasku u deveti ide na GAK raditi CTG po uputi doktora svog...pa mi je to malo krivo...Jedino u DZ sto su mi spomenuli GAK jeste sto su mi dali uputnicu da imam u slucaju da dobijem trudove...Nezz..Nisam pametna...user posted image

Nego...kakva je to kladionica..nesto sam malo preletila sta ste pisale...koji je redoslijed? user posted image user posted image user posted image

Imate veliko mahanje od mene i pisulje user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25638
19.8.2011 9:21:54   
palachinken
Da i trudnice pocastim jednom maksuzijom, Mahdiju je citavih mjesec dana user posted image
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25639
19.8.2011 9:28:38   
Silver
masallah palachinko...zar vec ima mjesec dana?!

Epa neka nam je ziv i zdrav mali mahdi!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25640
19.8.2011 9:35:50   
Nina_Lana
Mashallah palacniko, nek vam je zivi zdrav...jao kako ovo vrijeme leti ko ludo...Meni stomak sve veci i veci, a ja se sve tjesim jos sam ja na pocetku trudnoce, a jos samo pola ostalouser posted image user posted image user posted image ...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25641
19.8.2011 9:46:49   
Semica
Neka je ziv i zdrav jos puno mjeseci palachinkiceee...aaauh sto to pepo izgledaaa njam njam...

Nego i ja danas slavim...napunila sam 37 sedmica..ulazimo lagano u 38-mu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 25642
19.8.2011 9:47:28   
Vodolija83
Palachinko,malo je reci da vrijeme brzo leti...
MASALLAH,nek vam bude ziv i zdrav !
I hvala na poslastici user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 25643
19.8.2011 9:52:29   
Silver
Semice user posted image user posted image user posted image  za sedmicu!

I ti ces ubrzoo...

Moracu otvoriti kladionicu...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 25644
19.8.2011 9:56:35   
Semica

IZVORNA PORUKA: Silver

Semice user posted image user posted image user posted image  za sedmicu!

I ti ces ubrzoo...

Moracu otvoriti kladionicu...user posted image

Eheheheh hvala ti mila..ja bas maloprije pitam za kladionicu-ko je vodeci na listi user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25645
19.8.2011 9:59:48   
Silver
za mene je SKVO vodeca aBd...

animagical...odmah poslije...

zumbulcica..prenijela..za koji dan i  ona...

Neka nama nasih bebica neka se radjaju aBd...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25646
19.8.2011 10:03:55   
Semica
Iiii bit ce mnogooo zanimljivo ovih dana na ovoj temi user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeste vala-neka bebica...neka su nam zive i zdrave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25647
19.8.2011 10:04:49   
sanela.asja
Masalah Palachinken zar vec ??user posted image user posted image
Semice nece u DZ da salju na CTG ako ovako pregledom utvrde da je sve ok takvi su dobro je i to da svake sedmice ides na kontrolu ja sa Asjom kad sam bila samo mjesecno imala preglede i od toga svega samo 3 UZ zato sad nisam htjela u DZ..
Mene uhvatila mucnina ko na pocetku trudnoce gledala na COolinarki sta bi mogla za rucak i eto pozli mi sve mi se smucilo gotov sam user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25648
19.8.2011 10:05:50   
mea29
dan zenice user posted image

ja tek stigla na posao, bila na uvz...moj djecak (potvrđeno da je user posted image od tri razlicita dr.) ima 1.621 g u 30-toj sedmici. Dr.kaze da tezina u potpunosti odgovara sedmici trudnoce, da je sve uredu, prednjaci zadak, plodova voda OK, sad imaju one mjerice za koje bas i ne znam sta su ali uglavnom ja uporedim sa zadnjim pregledom prije 6 sedmica i vidim da su bas vece. Cula sam srce...tup,tup, tup...user posted image user posted image user posted image   zanima me koliko beba otprilike dobija sedmicno? neko je to pisao ali sam zaboravila...

i dalje sam vam tuzna, bila sam jucer u posjeti mm, ne smijem ulaziti pa smo sjedili vani, jos uvijek mu vade nalaze, nista ne znaju o cemu se radi,a on nije bas najbolje, zabrinut je jer nikako da krene na bolje taj problem sa stomakom i meni je bas nesto tesko iako pokusavam biti pozitivna nesto mi ne ide...ali bice dobro aBd...
nadam se da ste mi sve dobro...koliko sam uspjela preletiti sljedece sedmice cemo imati najmanje tri bebe  user posted image user posted image user posted image zelim vam svu srecu i lagane porode i CR kako kome...svim drugim veliki user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 25649
19.8.2011 10:10:30   
mea29
Dok nisam zaboravila poseban  user posted image user posted image user posted image za palachinken i Mahdija user posted image malenu i Tahira user posted image i Jelu i Luku user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1024 1025 [1026] 1027 1028   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1024 1025 [1026] 1027 1028   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *