Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma ovog malog ni nikulin ne istjera a lahko bih ja za uputnicu... nego, nece niko da me poradja, kazu neka tebe jos...ih...neka vas umjesto mene jos kad je fino...
koliko ja znam ima i na jezeru internista, a mora te primiti... ako sam se ja zeznula u proracunu, ti odi sutra kod dr opste prakse da ti da uputnicu za npr dip oni imaju internistu, primice te...mene primali bez po rijeci...pogotovo ako gore bude dr mekic-na dipu...ja sam isla internisti u vojnu ali ti se izgleda poradjas na jezeru? kad je hitno hitno je...zagalmi malo...nema druge...
uh godi ovaj kroasan pa onda kafa...upravo sam dosla iz DZ zavrsila nalaze krvi i urina... hvala Sensia anamagical...zvala sam DIP jutros i rekose mi da dodjem ujutro pa ako uspiju "ugurace" me nekako za pregled...a ja se lijepo jutros "podjonim" pa odem u DZ Omer Maslic jer mi je blizu i predam uputnicu za pregled i zena me bez pola rijeci naruci za danas u pola 3...ovo izgleda kako naidjes na neku ljubaznu i razumljivu osobu u domovima zdravlja tako i prodjes...nevjerovatno stvarno... ostale spavalice imate veliki
Jutro !!! I ja sam budna vec odavno,ali eto,prepustam prvo vama da pokrenete razgovorusu,jer svakako Silver ne moze niko preduhitriti... Sensia,dobar taj dorucak,njami,njamiiii... Daja_sa drago mi je da si uspjela zavrsiti prijem kod interniste
Kako ste spavale? Vidim neke nisu do 3...4 jutros isle u krevet... JA ustajala 5 puta u wc ( prvi put da me zezne lubenica ) i opet mi bilo vruce kao i neku noc...jadnicak mm se sledio ( jer smo balkon otvorili),a meni godilo...
Bebi mi je hB aktivna svaki dan ( nekad manje...nekad vise, ali osjetim je) Prekjuce se porodila jos jedna zenica iz skolice za trudnjace-termin joj bio 5.9. (4 dana prije mog) pa sam uzbudjena
JA idem na kontrole u DZ i niko ne spominje CTG da idem raditi na GAK-u Samo me svake sedmice narucuju ( jer sam u devetom) i standardna procedura-izmjere pritisak,izvagaju,oslusnu bebu,pregled prstima.....itd itd;a svaka od zenica koja privatno ide ( bar ovdje u TZ ) po ulasku u deveti ide na GAK raditi CTG po uputi doktora svog...pa mi je to malo krivo...Jedino u DZ sto su mi spomenuli GAK jeste sto su mi dali uputnicu da imam u slucaju da dobijem trudove...Nezz..Nisam pametna...
Nego...kakva je to kladionica..nesto sam malo preletila sta ste pisale...koji je redoslijed?
Imate veliko mahanje od mene i pisulje
Mamina princeza 01.10.2008. Mamin princ 25.12.2011.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 10:04:49
sanela.asja
Masalah Palachinken zar vec ?? Semice nece u DZ da salju na CTG ako ovako pregledom utvrde da je sve ok takvi su dobro je i to da svake sedmice ides na kontrolu ja sa Asjom kad sam bila samo mjesecno imala preglede i od toga svega samo 3 UZ zato sad nisam htjela u DZ.. Mene uhvatila mucnina ko na pocetku trudnoce gledala na COolinarki sta bi mogla za rucak i eto pozli mi sve mi se smucilo gotov sam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 10:05:50
mea29
dan zenice
ja tek stigla na posao, bila na uvz...moj djecak (potvrđeno da je od tri razlicita dr.) ima 1.621 g u 30-toj sedmici. Dr.kaze da tezina u potpunosti odgovara sedmici trudnoce, da je sve uredu, prednjaci zadak, plodova voda OK, sad imaju one mjerice za koje bas i ne znam sta su ali uglavnom ja uporedim sa zadnjim pregledom prije 6 sedmica i vidim da su bas vece. Cula sam srce...tup,tup, tup... zanima me koliko beba otprilike dobija sedmicno? neko je to pisao ali sam zaboravila...
i dalje sam vam tuzna, bila sam jucer u posjeti mm, ne smijem ulaziti pa smo sjedili vani, jos uvijek mu vade nalaze, nista ne znaju o cemu se radi,a on nije bas najbolje, zabrinut je jer nikako da krene na bolje taj problem sa stomakom i meni je bas nesto tesko iako pokusavam biti pozitivna nesto mi ne ide...ali bice dobro aBd... nadam se da ste mi sve dobro...koliko sam uspjela preletiti sljedece sedmice cemo imati najmanje tri bebe zelim vam svu srecu i lagane porode i CR kako kome...svim drugim veliki