|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1025 1026 [1027] 1028 1029   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.8.2011 10:12:31   
enči80

IZVORNA PORUKA: Silver

za mene je SKVO vodeca aBd...

animagical...odmah poslije...

zumbulcica..prenijela..za koji dan i  ona...

Neka nama nasih bebica neka se radjaju aBd...

Ovo je diskriminacija nas duplicauser posted image user posted image user posted image user posted image ...Silver li Silveruser posted image user posted image

Mahdiju sretan mali rođendankouser posted image user posted image a meinom dečku čestitke na urednom uzuser posted image [sm=bravo.gif

Jutro i od nas i da mi se zumbulčica ne brine još sam 3u1user posted image ali sa laganim bolovima pa ćemo vidjeti šta će vikend donijeti.
Semici čestitke na punih 37.user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25651
19.8.2011 10:15:36   
sanela.asja
Mea nesekiraj se zbog bebice cuvaj se bice to sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25652
19.8.2011 10:18:17   
Semica
Hvala enci...user posted image

Mea-ja znam da u devetom mjesecu beba dobija oko 250-300g sedmicno ( ako se ne varam)...a prije devetog-ne znam...
Nego cestitke na pisonjiuser posted image user posted image drago mi je da je bebica oki!!! Sto se tih mjerica tice imas sve objasnjeno na temi-detalji sa UZ sta koja znaci!!! user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25653
19.8.2011 10:19:58   
Semica
Sanela.asja-upravu si...dobro je da me narucuju svake seduser posted image ...mogla sam i bez tih pregleda ostati huhuser posted image ...necu se vise zalitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25654
19.8.2011 10:27:48   
enči80
Mea29 što se tiče tvoga muža dosta naroda se žali na te probavne probleme a bit će to sve okuser posted image ...teško ti jeste ali moraš na beebu mislitiuser posted image

Sensia avatar ti jeuser posted image

Sanela.asja jel' ti se išta poboljšalo 'stanje na putevima'.osjetiš li ikakve promjene?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25655
19.8.2011 10:50:23   
Silver
Enči ... me so sorry user posted image  user posted image

Neznam gdje bi te svrstala..reci mi kako se osjecas...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25656
19.8.2011 10:51:47   
Sensia
Enci hvala user posted image  ja sam mislila tebi kad skinu serklaz eto ga...... a vidi ti bebara malih fino im se druzit u pupi user posted image user posted image user posted image user posted image

Mea svaka cast na bembelom djecaku user posted image  masala, to je sve od tikvenice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za TM ce biti sve ok, bolje nek ispita sta i kako nego da se mislite, vruce je-sigurno je neka viroza stomaka. Brzo ce on kuci

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25657
19.8.2011 11:11:46   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Mea svaka cast na bembelom djecaku user posted image  masala, to je sve od tikvenice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

he he he ne zovem ja svoju bebu bezveze debeli user posted image user posted image user posted image   i to od samog pocetka...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25658
19.8.2011 11:12:19   
mea29
hvala svim na podrsci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25659
19.8.2011 11:14:48   
sanela.asja
Sanela.asja jel' ti se išta poboljšalo 'stanje na putevima'.osjetiš li ikakve promjene?
Hvala Enci sto pitas tu i tamo malo ovako malo onakouser posted image .I ti vidim jos si tu mogu mislit ti se duplo radujes i iscekujesuser posted image
E sad jedno pitanje za ove iskusnije da li je moguce da mi je krenuo taj sluzni cep sad se perem kad na ulosku nesto bjelo,ljigavo ko slina sad da li je to sluzni ili je od vaginaleta pa se cisti??user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25660
19.8.2011 11:16:22   
Silver
sta ce biti za kaficu trudnica iz sarajeva...????

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25661
19.8.2011 11:18:39   
Nina_Lana
i ja bih na tu kaficu ali ako moze oko 17huser posted image u 18h mi je vec kasno jedino ako opet budete sjeidile u Titu, naletila bih malo, ako nista da se upoznamouser posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25662
19.8.2011 11:19:35   
Semica
sanela citala sam da sluzni uvijek ima crvene zilice ili rozkaste,smedjkaste boje po sebi....a ako koristis vaginalete vjerovatno se samo cistis...i meni se desavalo...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25663
19.8.2011 11:25:24   
Sensia

I ja bih rado ali mi danas nikako ne odgovara, poslije posla trebam nesto obaviti a onda kuci praviti iftar muzicuuser posted image  jer nemam nista skuhano bukvalno....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25664
19.8.2011 11:29:11   
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka

gdje ste curice?

nemojte se smijati, isla sam u setnju i razgledala kolica za user posted image user posted image
nisu mi jasne cijene: od 140 do 1200 user posted image kad ih budem aBda kupovala sta treba biti prioritet? mislim na lakocu, velicinu, dodatne isl.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da samu sebe citiram i odgovorim

draga gerberka, ne znam odgovor, vjerovato ćr ti se neka žena javiti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooouser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25665
19.8.2011 11:31:14   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sensia

I ja bih rado ali mi danas nikako ne odgovara, poslije posla trebam nesto obaviti a onda kuci praviti iftar muzicuuser posted image  jer nemam nista skuhano bukvalno....
[/quotejest vam fazon..malena, palačinka ne mogu..kod nas se u zenici žene porađaju user posted image user posted image user posted image

user posted image ja cu doci nepozvana u Titu ili gdje god..studirala sam u sa 4 god, znam ga ko svoj novčanik user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25666
19.8.2011 11:40:33   
Silver
juuhuuu gerbo samo ti bujrum...

a ako neodgovara dok je ramazan vecini moze i poslije...dogovoricemo se...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25667
19.8.2011 11:40:48   
babilon
Hej zenice!!
nadam se da ste mi sve dobro i zdravo!
Mea yaaaaay za naprednog djecacica!! eto ja sam par sedmica ispred, ili 1 sedmicu, nisam vise sigurna kod mene je bebac cca 1600gr! Churka mala :))) ne brini se za muzica, bice to sve ok,hara neki virus, eto njega kucici brzinom munje, a ti budi pozitivna i sretna jer imas slatkog malog u pupari!

Nemate pojma kako mi je drago stoje dans petak, uuuuuuuh!

Daanas predala 3. turu pipija, nalazi u pon, uh! A danas bi terbali biti nalazi vag.brisa, hehehehe, abrakadabra da vidimo sta se skrilo u pecini :))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25668
19.8.2011 11:42:37   
Skvo RR
Haj zemske..ja odoh na kontrolejsn....ljubim vas....user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25669
19.8.2011 11:42:58   
gerberka

juuhuuu gerbo samo ti bujrum...

a ako neodgovara dok je ramazan vecini moze i poslije...dogovoricemo se...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25670
19.8.2011 11:43:12   
babilon
Da ne zaboravi ija sretan rodjendan malom pepom Mahdiju! user posted image user posted image user posted image user posted image

ZENE, ja tek sad vidjela, prebacilo me u 8.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujem, JA U 8.!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa user posted image user posted image user posted image user posted image

ps.odmah me gospodja zaboljela! hahahahha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 25671
19.8.2011 11:43:22   
Sensia

gdje ste curice?

nemojte se smijati, isla sam u setnju i razgledala kolica za user posted image user posted image
nisu mi jasne cijene: od 140 do 1200 user posted image kad ih budem aBda kupovala sta treba biti prioritet? mislim na lakocu, velicinu, dodatne isl.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da samu sebe citiram i odgovorim

draga gerberka, ne znam odgovor, vjerovato ćr ti se neka žena javiti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooouser posted image

Draga Gerbo,

Ako trazis samo kolica bez AS i sl onda trebas da gledas:
1. da su lagana
2. da su lako sklopiva
3 da se mogu prati (tj da mozes skinuti materijal i oprati)
4. da mozes nakaciti AS na njih jer ces ti bas u proljece vozikati svoju bebi
5. da su neutralne boje jer ces ih ostaviti i za drugo dijete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma ima toga kamara a nikad covjek nije nacisto

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25672
19.8.2011 11:45:57   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

Da ne zaboravi ija sretan rodjendan malom pepom Mahdiju! user posted image user posted image user posted image user posted image

ZENE, ja tek sad vidjela, prebacilo me u 8.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujem, JA U 8.!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa user posted image user posted image user posted image user posted image

ps.odmah me gospodja zaboljela! hahahahha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babilonko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 8. mjesec. jos malo pa nestalo

Eto i mene za 10-tak dana a vec me gdja. zaboljela i bez toga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 25673
19.8.2011 11:48:51   
mamina princeza
Ej zene evo mene ... danas mi pravo laknulo. Bila kod svog privatnika i nema hematoma.... dal se bas apsorbirao u ova tri dana ili sta li je onaj u vojnoj vidio ....
Vide se neke lezijice i neka udubljenja al to od ratsa beb kaze normalno. Detelajno me pregledao nista. Nuhalni dobar manji od milimetar. Eto sad mogu malo lakse disati. Akobog da mogu na more..... jupiiiii .....

Dobili smo divne slicice:))))

Beba malo krupnija za sedmicu -dvije al smo po menstruaciji za tri dana punih 12 sedmica:)))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25674
19.8.2011 11:49:28   
babilon
Hajaaa haja ;D ihihihi
jao provale majke mi, misilm ne zna kako je zenama opcenito, ali je meni hB na finoj trudnoci ovih 7 mjeseci ko ludo proletjlo brzo! hahahaha...
a kad ugldeah da sam u 8. tacno me zignu :)))

Hajde hajde Sensia cekamo te! Hihihihi ;D ;D ;D ;D ;D

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1025 1026 [1027] 1028 1029   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1025 1026 [1027] 1028 1029   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *