|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1021 1022 [1023] 1024 1025   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.8.2011 14:47:32   
Silver
Pa putem pp-a kontaktirala nasu LejluKa i onda dalje dogovorila detalje user posted image

Pisacu kako mi se svidjela knjiga...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25551
18.8.2011 14:57:33   
Sensia
hajde citaj brzo pa nam javi kakva je da i mi kupujemo user posted image

uh jos 1 sat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25552
18.8.2011 14:59:20   
Silver
ja imam jos pola sata user posted image  user posted image
ni minute duze...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25553
18.8.2011 15:03:38   
gerberka
silver koliko je knjiga sa postarinom? user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25554
18.8.2011 15:05:22   
Silver
te stvari neznam ni ja...za sve pitati LejluKa, ili pisi palachinki ona ju je narucila preko interneta... pa mozda bi i ti mogla tako...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25555
18.8.2011 15:17:40   
gerberka
hi ja mislila ti kupila knjigu i ides danas po nju..tako sam shvatila

a gdje je taj link user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25556
18.8.2011 15:18:38   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Sensia

hajde citaj brzo pa nam javi kakva je da i mi kupujemo user posted image

uh jos 1 sat user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam ja knjigu i super je. Mislim, i ona Selmina s neta je super, to su sve kvalitetne informacije, ali meni nesto drago bude da podrzim te zene koje su odvojile vrijeme i znanje da naprave knjigu, pa sam zato narucila.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25557
18.8.2011 15:22:16   
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka

silver koliko je knjiga sa postarinom? user posted image

palachinki je bilo mislim 25

uh ja u tvoje ime govorim a ti tuuser posted image jesam pogrijesila cijenu?

< Poruku je uredio animagical -- 18.8.2011 15:23:08 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25558
18.8.2011 15:26:26   
palachinken
Nisi, to je s postarinom.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25559
18.8.2011 15:28:37   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Nisi, to je s postarinom.

e pa to su i pitale, meni je bilo 20, nije skupa postarina...a knjiga je superuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25560
18.8.2011 15:28:42   
Sensia
Animagical imam jedan zgodan avatar za tebe user posted image user posted image

user posted image  

< Poruku je uredio Sensia -- 18.8.2011 15:29:20 >

Neposredna veza do poruke: 25561
18.8.2011 15:29:48   
palachinken
Sensia, avatar ti je mrak user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25562
18.8.2011 15:31:10   
animagical
hahahah ovo sad ide na fb za profilneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25563
18.8.2011 15:32:43   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Sensia, avatar ti je mrak user posted image user posted image

toliko mi je vruce na poslu da me od muke opalila neka kreativa user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako nam je Mahdić, slusa li mami svoju?

Neposredna veza do poruke: 25564
18.8.2011 15:34:09   
palachinken
Ma vruće mu, k'o i svima nama, zaspao je tek kad sam se sjetila da ga istusiram. Eh da nam svima hoce malo zahladnit...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25565
18.8.2011 15:39:02   
animagical
dusa djaga vjuce mu po guziuser posted image

zvala me jela, kuc-kuc kaze maleni je super beba a seka ga voli, odusevi se kad ga vidiuser posted image rana je jos zeza, ali valjda ce proci...ma zena super zvuci na tel ne bih nikad rekla da je skoro porodjena...svaka joj castuser posted image  

mm kuci pa se razradio, eno stavlja ves u masinu, maloprije usisao, sinoc iza iftara napunio masinu i ocistio kuhinju...da ga ne ureknemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25566
18.8.2011 15:43:52   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

dusa djaga vjuce mu po guziuser posted image

zvala me jela, kuc-kuc kaze maleni je super beba a seka ga voli, odusevi se kad ga vidiuser posted image rana je jos zeza, ali valjda ce proci...ma zena super zvuci na tel ne bih nikad rekla da je skoro porodjena...svaka joj castuser posted image  

mm kuci pa se razradio, eno stavlja ves u masinu, maloprije usisao, sinoc iza iftara napunio masinu i ocistio kuhinju...da ga ne ureknemuser posted image

uhvatilo ga gnijezdjenje user posted image user posted image user posted image user posted image  znaci nema zabusavanja, mozda bi ga mogla nagraditi user posted image  ugodno s korisnim

Palacinko hajd i mene istusiraj user posted image  ispo mi stomo ne bi me prepoznala, prekonoci user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25567
18.8.2011 16:10:01   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sensia

Animagical imam jedan zgodan avatar za tebe user posted image user posted image

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25568
18.8.2011 16:41:06   
drznica
Stigoh ja nekako na posao...
Sad sam ok, ne letim u wc jos...ubrala sam listove dunje u bašti i skuhala caj, popila i izgleda da djeluje. sad grickam dvopek na poslu i pijem šipak hehe. Kako sam gladnaaaa zamislite nista nisam jela user posted image
Nadam se da nece ovo sve naskoditi user posted image ...malo je lupko al malo ne kao obicno...nema ni on snage dusa.

Vi se sve razbjezale poslije posla kucama sa muzevima...zavidim vam!

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25569
18.8.2011 16:49:27   
malena27 RR
svima jedan veliki user posted image user posted image user posted image user posted image od mene i mog pisonje....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25570
18.8.2011 16:53:03   
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

svima jedan veliki user posted image user posted image user posted image user posted image od mene i mog pisonje....

user posted image user posted image user posted image   mazite li to malo mace?

drznice, sta je to tebi??

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25571
18.8.2011 16:53:38   
Silver
drznice...nedaj se ziva bila...moram ti reci fakat izgledas kao neka sportistkinja...ne licis na balkanke...vise nekako kao nordijski tip...da nisi svedjanka user posted image

Upoznala sam LejluKa...i odusevljena sam...wooow...jaaako prijatna, vedra, nasmijana zena...a njeno znanje je neprocjenjivo...blago nama kad je imamo na forumu!!! uzela sam knjigu o dojenju i vec pocela da citam...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25572
18.8.2011 16:53:41   
Semica

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je pisonja? Slusa li mamu svoju??? Ljubi ga puno :*

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25573
18.8.2011 16:59:21   
drznica
Animagical, da prostis svako 2 sata od jutros dezuram u wc-u. Izgleda da je neka viroza, masovno se raja zale, evo oko mene na poslu svaki drugi trci u wc.

Silver, bas si me uhvatila u izdanju da kazem nema gore hahahah. Nenaspavana, nenasminkana,...
Znaci knjiga dobra? Ja sam sebi printala onu sto je neko stavio link, pa cu poceti sa citanjemuser posted image
Malena veliki poljubac vama dvoma user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25574
18.8.2011 17:30:56   
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica

Animagical, da prostis svako 2 sata od jutros dezuram u wc-u. Izgleda da je neka viroza, masovno se raja zale, evo oko mene na poslu svaki drugi trci u wc.

Silver, bas si me uhvatila u izdanju da kazem nema gore hahahah. Nenaspavana, nenasminkana,...
Znaci knjiga dobra? Ja sam sebi printala onu sto je neko stavio link, pa cu poceti sa citanjemuser posted image
Malena veliki poljubac vama dvoma user posted image

uzmi linex obavezno, to je probiotik pomoce ti... i probaj da ne jedes vani, ja sam se bas oprzila s trovanjem stomaka, a i virozu je lakse pokupiti....salate, meso...sve je to zeznuto... meni su tad savjetovali-caj od majcine dusice nezasladjen, dvopek, petit keks, zatim za dan dva i kuhani krompir i mrkva, ona supa s horozom, tako nesto dijetalno...da ti ne padne tesko...ako bas zagusti smijes i enterofuril, meni divanovic rece da se to smije, ja ga tada zvala iz bolnice, nisam gore njima nista vjerovala sto se tice lijekovauser posted image  

knjija je ne dobra, nego odlicnauser posted image obavezno...ja je haman napamet naucilauser posted image i spakovala u torbu za bolnicu...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1021 1022 [1023] 1024 1025   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1021 1022 [1023] 1024 1025   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *