Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 10:12:31
enči80
IZVORNA PORUKA: Silver
za mene je SKVO vodeca aBd...
animagical...odmah poslije...
zumbulcica..prenijela..za koji dan i ona...
Neka nama nasih bebica neka se radjaju aBd...
Ovo je diskriminacija nas duplica ...Silver li Silver
Mahdiju sretan mali rođendanko a meinom dečku čestitke na urednom uz [sm=bravo.gif
Jutro i od nas i da mi se zumbulčica ne brine još sam 3u1 ali sa laganim bolovima pa ćemo vidjeti šta će vikend donijeti. Semici čestitke na punih 37.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 10:18:17
Semica
Hvala enci...
Mea-ja znam da u devetom mjesecu beba dobija oko 250-300g sedmicno ( ako se ne varam)...a prije devetog-ne znam... Nego cestitke na pisonji drago mi je da je bebica oki!!! Sto se tih mjerica tice imas sve objasnjeno na temi-detalji sa UZ sta koja znaci!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 10:27:48
enči80
Mea29 što se tiče tvoga muža dosta naroda se žali na te probavne probleme a bit će to sve ok ...teško ti jeste ali moraš na beebu misliti
Sensia avatar ti je
Sanela.asja jel' ti se išta poboljšalo 'stanje na putevima'.osjetiš li ikakve promjene?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 10:51:47
Sensia
Enci hvala ja sam mislila tebi kad skinu serklaz eto ga...... a vidi ti bebara malih fino im se druzit u pupi
Mea svaka cast na bembelom djecaku masala, to je sve od tikvenice Za TM ce biti sve ok, bolje nek ispita sta i kako nego da se mislite, vruce je-sigurno je neka viroza stomaka. Brzo ce on kuci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:14:48
sanela.asja
Sanela.asja jel' ti se išta poboljšalo 'stanje na putevima'.osjetiš li ikakve promjene?
Hvala Enci sto pitas tu i tamo malo ovako malo onako .I ti vidim jos si tu mogu mislit ti se duplo radujes i iscekujes E sad jedno pitanje za ove iskusnije da li je moguce da mi je krenuo taj sluzni cep sad se perem kad na ulosku nesto bjelo,ljigavo ko slina sad da li je to sluzni ili je od vaginaleta pa se cisti??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:19:35
Semica
sanela citala sam da sluzni uvijek ima crvene zilice ili rozkaste,smedjkaste boje po sebi....a ako koristis vaginalete vjerovatno se samo cistis...i meni se desavalo...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:25:24
Sensia
sta ce biti za kaficu trudnica iz sarajeva...????
I ja bih rado ali mi danas nikako ne odgovara, poslije posla trebam nesto obaviti a onda kuci praviti iftar muzicu jer nemam nista skuhano bukvalno....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:29:11
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka
gdje ste curice?
nemojte se smijati, isla sam u setnju i razgledala kolica za nisu mi jasne cijene: od 140 do 1200 kad ih budem aBda kupovala sta treba biti prioritet? mislim na lakocu, velicinu, dodatne isl.
da samu sebe citiram i odgovorim
draga gerberka, ne znam odgovor, vjerovato ćr ti se neka žena javiti
dobro jutrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:31:14
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sensia
sta ce biti za kaficu trudnica iz sarajeva...????
I ja bih rado ali mi danas nikako ne odgovara, poslije posla trebam nesto obaviti a onda kuci praviti iftar muzicu jer nemam nista skuhano bukvalno.... [/quotejest vam fazon..malena, palačinka ne mogu..kod nas se u zenici žene porađaju
ja cu doci nepozvana u Titu ili gdje god..studirala sam u sa 4 god, znam ga ko svoj novčanik
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:40:48
babilon
Hej zenice!! nadam se da ste mi sve dobro i zdravo! Mea yaaaaay za naprednog djecacica!! eto ja sam par sedmica ispred, ili 1 sedmicu, nisam vise sigurna kod mene je bebac cca 1600gr! Churka mala :))) ne brini se za muzica, bice to sve ok,hara neki virus, eto njega kucici brzinom munje, a ti budi pozitivna i sretna jer imas slatkog malog u pupari!
Nemate pojma kako mi je drago stoje dans petak, uuuuuuuh!
Daanas predala 3. turu pipija, nalazi u pon, uh! A danas bi terbali biti nalazi vag.brisa, hehehehe, abrakadabra da vidimo sta se skrilo u pecini :))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:42:58
gerberka
juuhuuu gerbo samo ti bujrum...
a ako neodgovara dok je ramazan vecini moze i poslije...dogovoricemo se...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:43:12
babilon
Da ne zaboravi ija sretan rodjendan malom pepom Mahdiju!
ZENE, ja tek sad vidjela, prebacilo me u 8.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujem, JA U 8.!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:43:22
Sensia
gdje ste curice?
nemojte se smijati, isla sam u setnju i razgledala kolica za nisu mi jasne cijene: od 140 do 1200 kad ih budem aBda kupovala sta treba biti prioritet? mislim na lakocu, velicinu, dodatne isl.
da samu sebe citiram i odgovorim
draga gerberka, ne znam odgovor, vjerovato ćr ti se neka žena javiti
dobro jutrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooo
Draga Gerbo,
Ako trazis samo kolica bez AS i sl onda trebas da gledas: 1. da su lagana 2. da su lako sklopiva 3 da se mogu prati (tj da mozes skinuti materijal i oprati) 4. da mozes nakaciti AS na njih jer ces ti bas u proljece vozikati svoju bebi 5. da su neutralne boje jer ces ih ostaviti i za drugo dijete ma ima toga kamara a nikad covjek nije nacisto
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:45:57
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon
Da ne zaboravi ija sretan rodjendan malom pepom Mahdiju!
ZENE, ja tek sad vidjela, prebacilo me u 8.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujem, JA U 8.!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
ps.odmah me gospodja zaboljela! hahahahha
Babilonko za 8. mjesec. jos malo pa nestalo
Eto i mene za 10-tak dana a vec me gdja. zaboljela i bez toga
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:48:51
mamina princeza
Ej zene evo mene ... danas mi pravo laknulo. Bila kod svog privatnika i nema hematoma.... dal se bas apsorbirao u ova tri dana ili sta li je onaj u vojnoj vidio .... Vide se neke lezijice i neka udubljenja al to od ratsa beb kaze normalno. Detelajno me pregledao nista. Nuhalni dobar manji od milimetar. Eto sad mogu malo lakse disati. Akobog da mogu na more..... jupiiiii .....
Dobili smo divne slicice:))))
Beba malo krupnija za sedmicu -dvije al smo po menstruaciji za tri dana punih 12 sedmica:)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 11:49:28
babilon
Hajaaa haja ;D ihihihi jao provale majke mi, misilm ne zna kako je zenama opcenito, ali je meni hB na finoj trudnoci ovih 7 mjeseci ko ludo proletjlo brzo! hahahaha... a kad ugldeah da sam u 8. tacno me zignu :)))