Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:14:13
mea29
IZVORNA PORUKA: animagical
e moja mea, znas kako kazu zdrav covjek ima milion zelja, a bolestan samo jednu...nazalost iz licnog iskustva znam da je to sto posto istina...ali opet, od svega ima gore, ono kad pomislis ne daj Boze sta sve ima... ma nek su djeca zdravo, a za nas stare je lahko mazi muza, bice on dobro...a jeste koprokulture se dugo cekaju, moracete se oboje malo strpiti proci ce...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:17:14
animagical
ma iskreno dodijalo je i meni...narocto kako su noge prije mjesec otekle i takve ostale zastalno ko slonica hodam....no zglobova ni nista.... da vam se pozalim, pao je i prvi pokusaj istjeravanja bebe sinoc jos me nista ne boli, samo je danas izasao jos jedan dio sluznog, malo krvav i to je to...tacno cu se preforsirati dok ga ne najurim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:19:04
mea29
IZVORNA PORUKA: Sandrich
mea nadam se da ce sve biti uredu sa tvojim muzem....nemoj se sikirati jel nazalost neke stvari covjek ne moze promijeniti,treba samo pozitivno razmisljati...
hvala draga
sad pogledam u kojoj si sedmici...i ja se dobro sjecam tih 183 dana do poroda...oooo mislila sam nikada necu docekati da padnem ispod 100...ali kako prodje ta brojka sad nekako bas pici a sve sam dodavala jednu dvije sedmice kad me neko pita koliko sam trudna...cim prodju dvije sedmice treceg mjeseca ja govorim cetvrti...i tako...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:26:19
mea29
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: mea29
IZVORNA PORUKA: animagical ... da vam se pozalim, pao je i prvi pokusaj istjeravanja bebe sinoc
to se sada tako zove ha ha ha
pitacu te kad ti se primakne kako se zove ja cula od palachinke da djeluje...
naravno da djeluje ja sam cula da se svaka skoro pa sutra odmah porodila "nakon pokusaja istjeravanja bebe"...ti si malo tezi slucaj pa ti utvrdi gradivo i veceras...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:32:17
Sensia
sensia ne viri...znam da si ljubormorna zbog mog boja 69
Samo vas citam jer spremam kuhinju - generalka, evo pred kraj sam i tako sam ponosna a malo me bolucka od savijanja.... jos sitni cevap da napravim i u horizontalu
ah taj 69 eto mene za koji dan vidis da se kondiciono pripremam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:37:27
animagical
IZVORNA PORUKA: Sensia
sensia ne viri...znam da si ljubormorna zbog mog boja 69
Samo vas citam jer spremam kuhinju - generalka, evo pred kraj sam i tako sam ponosna a malo me bolucka od savijanja.... jos sitni cevap da napravim i u horizontalu
ah taj 69 eto mene za koji dan vidis da se kondiciono pripremam
hajd sto ja istjerujem bebu, ali sta vi zene radite?
jel se iko cuo sa gift, kako li je ona...ne javlja se..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:40:26
mea29
ma animagical to su samo puste zelje i rijeci..sve ostaje na rijecima...sad smo u kriticnom periodu, treba izbjegavati keks i hurme u sirokom luku cijeli mjesec a onda kad zakoracimo u 9-ti navali narode na "istjerivanje bebe"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:49:24
animagical
sta se onda kofrcite dzabe uh ako smijete onda vam je sad pravo vrijeme, ako dr nije zabranio... meni kako je ukinut ginipral -ukinuta i zabrana, ali sad ja ne mogu... jedva odem u wc kako sam natecena...
ali ako ce izbaciti ovog malog podstanara, nakanim se nekako
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:56:22
mea29
kod mene nije bilo zabrane nikako ali ja cu 8-mi preskociti za svaki slucaj...i beba mi je teska ko tuc masala, bojim se da ga ne zakotrljamo napolje prije vremena...izdrz'o je Mujo i gore
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 17:00:39
Daja_sa
ola drage... iako se nismo nesto puno druzile na ovoj temi...nekako mi drago proviriti...piskarati sa vama...citati vas redovno...a cekam veceras pa da se odjavim sa ove teme...(mada cu ja opet svracati da vidim "u koja ste doba" ) danas sam bila na ctg... i kaze cika dr. nalaz uredan ....bebi nece da izadje sama vani...on ce to odraditi za nju ... ujutro se javljam na prijem u bolnicu i utorak eto nama nase male smizle ... saljem vam veliki do veceras...vracam se cim uspavam svoje cedo malo i coeka naravno
< Poruku je uredio Daja_sa -- 21.8.2011 17:05:58 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 17:34:07
gerberka
Dajo sretno i od mene...cuvamo ti fige...
i od i mene...sretno
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
lijecenje molitvom š t a
Imam pitanje za one koje su bile ili sigurno, provjereno znaju, cula sam da u Teslicu ima neki covjek koji skida uroke molitvama iz kuran.... pitanje je koliko mu vjerujete
prevarant (50%) gatar, vracar... (8%) vjerujem mu (7%) ne vjerujem (35%)
Broj svih glasova: 338
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!