|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1037 1038 [1039] 1040 1041   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.8.2011 16:14:13   
mea29
IZVORNA PORUKA: animagical

e moja mea, znas kako kazu zdrav covjek ima milion zelja, a bolestan samo jednu...nazalost iz licnog iskustva  znam da je to sto posto istina...ali opet, od svega ima gore, ono kad pomislis ne daj Boze sta sve ima... ma nek su djeca zdravo, a za nas stare je lahkouser posted image mazi muza, bice on dobro...a jeste koprokulture se dugo cekaju, moracete se oboje malo strpitiuser posted image proci ce...

user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25951
21.8.2011 16:14:41   
sanela.asja
sta je, nije ti valjda vec dodijalo??

Meni je dodijalouser posted image ,al za beino zdravlje neka je kolko treba da bude user posted image
Mea neekiraj se i zelim TM brz oporavak user posted image
Okupa se i ja konacno dosla voda user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25952
21.8.2011 16:17:14   
animagical
ma iskreno dodijalo je i meni...narocto kako su noge prije mjesec otekle i takve ostale zastalnouser posted image ko slonica hodam....no zglobova ni nista.... da vam se pozalim, pao je i prvi pokusaj istjeravanja bebe sinocuser posted image user posted image user posted image jos me nista ne boli, samo je danas izasao jos jedan dio sluznog, malo krvav i to je to...tacno cu se preforsirati dok ga ne najurimuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25953
21.8.2011 16:18:00   
Sandrich
hvala na objasnjenju animagical user posted image
sanela asja izdrzi jos malo,vidim oko mjesec ti ostalo,sad ce to proci user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25954
21.8.2011 16:19:04   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sandrich

mea nadam se da ce sve biti uredu sa tvojim muzem....nemoj se sikirati jel nazalost neke stvari covjek ne moze promijeniti,treba samo pozitivno razmisljati...

hvala draga user posted image user posted image user posted image

sad pogledam u kojoj si sedmici...i ja se dobro sjecam tih 183 dana do poroda...oooo mislila sam nikada necu docekati da padnem ispod 100...ali kako prodje ta brojka sad nekako bas pici user posted image user posted image user posted image a sve sam dodavala jednu dvije sedmice kad me neko pita koliko sam trudna...cim prodju dvije sedmice treceg mjeseca ja govorim cetvrti...i tako... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25955
21.8.2011 16:21:51   
mea29
... da vam se pozalim, pao je i prvi pokusaj istjeravanja bebe sinocuser posted image user posted image user posted image

to se sada tako zove  ha ha ha

Neposredna veza do poruke: 25956
21.8.2011 16:23:42   
animagical
IZVORNA PORUKA: mea29

... da vam se pozalim, pao je i prvi pokusaj istjeravanja bebe sinocuser posted image user posted image user posted image

pitacu te kad ti se primakne kako se zoveuser posted image user posted image user posted image ja cula od palachinke da djeluje...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25957
21.8.2011 16:23:48   
mea29
sensia ne viri...znam da si ljubormorna zbog mog boja 69 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25958
21.8.2011 16:26:19   
mea29

pitacu te kad ti se primakne kako se zoveuser posted image user posted image user posted image ja cula od palachinke da djeluje...

naravno da djeluje ja sam cula da se svaka skoro pa sutra odmah porodila "nakon pokusaja istjeravanja bebe"...ti si malo tezi slucaj pa ti utvrdi gradivo i veceras...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25959
21.8.2011 16:27:49   
animagical
ih da znam da bas tako djeluje zakljucala bih muza u kucuuser posted image user posted image user posted image ne bi dala da makne... 

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25960
21.8.2011 16:32:17   
Sensia

sensia ne viri...znam da si ljubormorna zbog mog boja 69 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo vas citam jer spremam kuhinju - generalka, evo pred kraj sam i tako sam ponosna user posted image  a malo me bolucka od savijanja.... jos sitni cevap da napravim i u horizontalu

ah taj 69 eto mene za koji dan vidis da se kondiciono pripremam

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25961
21.8.2011 16:37:27   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sensia

Samo vas citam jer spremam kuhinju - generalka, evo pred kraj sam i tako sam ponosna user posted image  a malo me bolucka od savijanja.... jos sitni cevap da napravim i u horizontalu

ah taj 69 eto mene za koji dan vidis da se kondiciono pripremam

hajd sto ja istjerujem bebu, ali sta vi zene radite?user posted image user posted image user posted image

jel se iko cuo sa gift, kako li je ona...ne javlja se..

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25962
21.8.2011 16:40:26   
mea29
ma animagical to su samo puste zelje i rijeci..sve ostaje na rijecima...sad smo u kriticnom periodu, treba izbjegavati keks i hurme u sirokom luku cijeli mjesec a onda kad zakoracimo u 9-ti navali narode na "istjerivanje bebe" user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25963
21.8.2011 16:40:46   
Sensia
Ma puste zelje moja Animagical user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne znam vise ni sta je to....nego se samo furam pa mi bude lakse.....

Cini mi se da se juce gift kratko javila
Uh braco a jest vruuuuuuuuuuuuuuce

Neposredna veza do poruke: 25964
21.8.2011 16:41:21   
mea29

jel se iko cuo sa gift, kako li je ona...ne javlja se..

ja mislim da ona jos kreci...nadam se da je dobro...

Neposredna veza do poruke: 25965
21.8.2011 16:42:18   
Sensia
Eto vidis-isitna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25966
21.8.2011 16:44:58   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Eto vidis-isitna user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha ha puste zelje rekose u glas  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25967
21.8.2011 16:49:24   
animagical
sta se onda kofrcite dzabeuser posted image user posted image user posted image   uh ako smijete onda vam je sad pravo vrijeme, ako dr nije zabranio... meni kako je ukinut ginipral -ukinuta i zabrana, ali sad ja ne mogu... jedva odem u wc kako sam natecena...

ali ako ce izbaciti ovog malog podstanara, nakanim se nekakouser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25968
21.8.2011 16:56:22   
mea29
kod mene nije bilo zabrane nikako ali ja cu 8-mi preskociti za svaki slucaj...i beba mi je teska ko tuc masala, bojim se da ga ne zakotrljamo napolje prije vremena...izdrz'o je Mujo i gore user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25969
21.8.2011 17:00:39   
Daja_sa
ola user posted image drage...
iako se nismo nesto puno druzile na ovoj temi...nekako mi drago proviriti...piskarati sa vama...citati vas redovno...a cekam veceras pa da se odjavim sa ove teme...(mada cu ja opet svracati da vidim "u koja ste doba"user posted image )
danas sam bila na ctg... i kaze cika dr. nalaz uredan ....bebi nece da izadje sama vani...on ce to odraditi za njuuser posted image user posted image ...
ujutro se javljam na prijem u bolnicu i utorak eto nama nase male smizleuser posted image user posted image ...
saljem vam veliki user posted image user posted image do veceras...vracam se cim uspavam svoje cedo malo i coeka naravnouser posted image

< Poruku je uredio Daja_sa -- 21.8.2011 17:05:58 >

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

Neposredna veza do poruke: 25970
21.8.2011 17:05:00   
animagical
dajo sretno sutrauser posted image eto tebi bebe, a curici sekeuser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25971
21.8.2011 17:06:34   
Daja_sa

dajo sretno sutrauser posted image eto tebi bebe, a curici sekeuser posted image

user posted image user posted image user posted image hvala dusice puno

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

Neposredna veza do poruke: 25972
21.8.2011 17:07:57   
Sensia
Sretno Dajo, ljubi bebanu od nas cim prije budes mogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25973
21.8.2011 17:14:16   
mea29
Dajo sretno i od mene...cuvamo ti fige...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25974
21.8.2011 17:34:07   
gerberka

Dajo sretno i od mene...cuvamo ti fige...user posted image user posted image user posted image user posted image

i od user posted image i mene...sretno user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1037 1038 [1039] 1040 1041   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1037 1038 [1039] 1040 1041   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

lijecenje molitvom
š t a

Imam pitanje za one koje su bile ili sigurno, provjereno znaju, cula sam da u Teslicu ima neki covjek koji skida uroke molitvama iz kuran.... pitanje je koliko mu vjerujete

prevarant (50%)

gatar, vracar... (8%)

vjerujem mu (7%)

ne vjerujem (35%)

Broj svih glasova: 338

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *