|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.8.2011 13:15:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

EEE debele moje ja usla da se okupam i sad da se saperem nestalo vodeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vec minuta sjedim umotana u peskir sa sapunicom na glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

oj kod moje sveki isto belaj s vodom,ja se tek okupala juce kao covjekuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25926
21.8.2011 13:16:46   
animagical

EEE debele moje ja usla da se okupam i sad da se saperem nestalo vodeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vec minuta sjedim umotana u peskir sa sapunicom na glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe al zato ima kosa da ti skripi kad konacno saperesuser posted image user posted image user posted image stavi peskir i na glavu prehladices se...

Neposredna veza do poruke: 25927
21.8.2011 13:23:40   
sanela.asja
Ma ja se evo obukla moze mi ko pokucat na vratauser posted image peskir je na glaviuser posted image user posted image user posted image kontam da osusim kosu user posted image user posted image salim se..Jos je nema kod nas stvarno rjetko nestaje voda zato ni nemam zaliha da se saperem da mi je makar flasu od litar user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25928
21.8.2011 14:02:02   
Selminja

joj ima li ista gore user posted image i meni se to znalo desit, ja evo cekam da dodje bolji pritisak da se istusiram, usisala hodnik, sva sam slipava user posted image

Neposredna veza do poruke: 25929
21.8.2011 14:03:55   
Selminja
hmmm sta li je Skvo, proslo 14h ...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 25930
21.8.2011 14:06:14   
Skvo RR
haj evo mene.....uradio mi dr ctg, kaze neka jos bebija...nije me gledao ginekoloski, rekao da dodjem u petak, pa ce onda vidjeti, u subotu mu dezura...eto...ja ipak cekam animagical...user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 25931
21.8.2011 14:09:15   
Selminja
neka, bebiju je i najbolje u pupi user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25932
21.8.2011 14:16:00   
mamina princeza
Skvo radi tebe udjoh da vidim sta se desav.. znaci nista osebno....hajd dobro izdrzi jos malo .... neka ga jos malo kod mame:))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 25933
21.8.2011 15:19:09   
Saly
user posted image a bas nam fali ta kafica...sad obicno bjezim iz kuce kada se pravi...ahhahaah ili se zatvorim u sobuuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25934
21.8.2011 15:24:21   
Hannica
Saly proci ce to brzo,a uvjek mozes s nama ovdje popiti kaficu,ova nema ni mirisa ni ukusa...user posted image
Nego,dobro ti nama dosla.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Saly)
Neposredna veza do poruke: 25935
21.8.2011 15:32:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Saly

user posted image a bas nam fali ta kafica...sad obicno bjezim iz kuce kada se pravi...ahhahaah ili se zatvorim u sobuuser posted image

dobrodoslica i od meneuser posted image

evo i ja je ne pijem 5 mjeseci, pa izdrzala samuser posted image a da mi zamirise-zamirise miuser posted image

(odgovor članu Saly)
Neposredna veza do poruke: 25936
21.8.2011 15:36:15   
Sandrich
ne pijem ni ja nikako na savjet bebiceuser posted image user posted image user posted image
mada me zadnjih dana glava uzasno boli al kontam mozda mi kafa nebi ni pomoglajer sam se vec odvikla...user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25937
21.8.2011 15:37:17   
Sandrich
p.s. vjerujes li bebice da kad si mi poslala nekad davno pp da sam je istog trena prestala pit,sto slusam user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25938
21.8.2011 15:37:52   
Bebica11
vjerovatno je nesto drugo u pitanju jer da je kafa boljelo bi te ispocetkauser posted image

al eto, izdrzacemo jos za nase malene bebiceuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25939
21.8.2011 15:38:41   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

p.s. vjerujes li bebice da kad si mi poslala nekad davno pp da sam je istog trena prestala pit,sto slusam user posted image user posted image

svaka castuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25940
21.8.2011 15:40:46   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

haj evo mene.....uradio mi dr ctg, kaze neka jos bebija...nije me gledao ginekoloski, rekao da dodjem u petak, pa ce onda vidjeti, u subotu mu dezura...eto...ja ipak cekam animagical...user posted image user posted image

ti ces izgleda njemu u dezuru na poroduser posted image super, da te tvoj dr porodiuser posted image hhehe nemoj mene cekati, uci ces u oktobaruser posted image ovo dijete nece vaniuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25941
21.8.2011 15:50:04   
mea29
Dan i od mene...ja bila u posjeti mm, sad se istusirala, jedem cokolino i citam vas malo...

vidim da skvo nece jos ali zato sutra i prekosutra imamo zakazana dva CR-a...bit ce bebica uskoro user posted image

vani je pakleno vruce, doduse meni ne smeta ali ja ipak navijam za one tmurne i svjeze dane...

nego docekah i ja na (s)tickeru neki cudan broj 69..he he he...

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 25942
21.8.2011 15:51:27   
animagical
mea kako je tm? jesu gotovi nalazi? uh ja tek sad vidjeh ozbiljnost broja 18user posted image jos malo i drekavacuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 21.8.2011 15:52:13 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25943
21.8.2011 15:56:34   
Sandrich
ej zenice bas sam vas htjela pitati koliko je tacno sto pokazuje stiker koliko je dana ostalo do poroda? jel se treba drzati toga il beba obicno urani?sta kazu statistike na rr?user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25944
21.8.2011 16:02:30   
animagical
statistika googla kaze da se vecina beba i to 75 posto rodi od 38 sedmice pa do termina, samo pet posto na termin a 20 posto iza termina....i to je sve ok, ali po meni ja bih radije da rodim i sa 42 sedmice, nego da se to desilo prije 38. sedmice...bebama treba vremenauser posted image sada vec-bujrum bebouser posted image sta je, nije ti valjda vec dodijalo??user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25945
21.8.2011 16:02:32   
mea29
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Mea kako je muz,hoce uskoro kuci?

On je dosta bolje nego kad su ga primili ali jos nema nikakvih nalaza, cekamo da vidimo o cemu se radi pa da mu ukljuce terapiju...pa ga mozda puste nekad sljedece sedmice, ko zna, dugotrajne su te pretrage na infektivnoj...sta god da bude nije dobro, sve te "baje" se jako tesko lijece, ali eto nadamo se najboljem...bas sam izbezumljena od straha i tuge ali trudim se biti pozitivna zbog debelog user posted image user posted image ...

i stvarno kad god nam se nesto "stisne" u zivotu a svima nam ponekad dođu ti trenuci nezadovoljstva samo treba prosetati po krugu bolnice i zacepis odmah...postanes prezadovoljan onim sto imas i shvatis da je samo zdravlje bitno ali stvarno shvatis ne ono kao u frazi koju svi mi ponavljamo u sebi svaki dan i opet sve to uzimamo zdravo za gotovo dok ne zagusti...

hvala sto si se sjetila user posted image user posted image user posted image user posted image   

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 25946
21.8.2011 16:06:13   
animagical
e moja mea, znas kako kazu zdrav covjek ima milion zelja, a bolestan samo jednu...nazalost iz licnog iskustva  znam da je to sto posto istina...ali opet, od svega ima gore, ono kad pomislis ne daj Boze sta sve ima... ma nek su djeca zdravo, a za nas stare je lahkouser posted image mazi muza, bice on dobro...a jeste koprokulture se dugo cekaju, moracete se oboje malo strpitiuser posted image proci ce...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25947
21.8.2011 16:06:23   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: animagical

statistika googla kaze da se vecina beba i to 75 posto rodi od 38 sedmice pa do termina, samo pet posto na termin a 20 posto iza termina....i to je sve ok, ali po meni ja bih radije da rodim i sa 42 sedmice, nego da se to desilo prije 38. sedmice...bebama treba vremenauser posted image sada vec-bujrum bebouser posted image sta je, nije ti valjda vec dodijalo??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nije mi dodijalo vec cu morat sad sa dragim planirati kad da dodje na godisnji kad se budem poradjala abd pa da se ne desi porodim se prije a njega nidje user posted image user posted image user posted image zato pitam da ne uzimam datum stoo mi pise zdravo za gotovo user posted image

Neposredna veza do poruke: 25948
21.8.2011 16:08:43   
Sandrich
mea nadam se da ce sve biti uredu sa tvojim muzem....nemoj se sikirati jel nazalost neke stvari covjek ne moze promijeniti,treba samo pozitivno razmisljati...

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25949
21.8.2011 16:12:16   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nije mi dodijalo vec cu morat sad sa dragim planirati kad da dodje na godisnji kad se budem poradjala abd pa da se ne desi porodim se prije a njega nidje user posted image user posted image user posted image zato pitam da ne uzimam datum stoo mi pise zdravo za gotovo user posted image

hehe pa eto ako te sta tjesi, u devetom mjesecu su ceste kontrole pa ce ti vecina doktora kad te pregleda odprilike reci kada ce beba...npr za sedmicu, dvije...ali opet sto kaze moj dr to kad ce beba zna samo onaj goreuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Voće
veeseelaa

koliko voćki vaše dijete pojede dnevno?

Jednu (58%)

Dvije (19%)

Tri (11%)

Četiri i više (12%)

Broj svih glasova: 240

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *