Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 13:23:40
sanela.asja
Ma ja se evo obukla moze mi ko pokucat na vrata peskir je na glavi kontam da osusim kosu salim se..Jos je nema kod nas stvarno rjetko nestaje voda zato ni nemam zaliha da se saperem da mi je makar flasu od litar
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 14:06:14
Skvo RR
haj evo mene.....uradio mi dr ctg, kaze neka jos bebija...nije me gledao ginekoloski, rekao da dodjem u petak, pa ce onda vidjeti, u subotu mu dezura...eto...ja ipak cekam animagical...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 15:40:46
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
haj evo mene.....uradio mi dr ctg, kaze neka jos bebija...nije me gledao ginekoloski, rekao da dodjem u petak, pa ce onda vidjeti, u subotu mu dezura...eto...ja ipak cekam animagical...
ti ces izgleda njemu u dezuru na porod super, da te tvoj dr porodi hhehe nemoj mene cekati, uci ces u oktobar ovo dijete nece vani
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 15:56:34
Sandrich
ej zenice bas sam vas htjela pitati koliko je tacno sto pokazuje stiker koliko je dana ostalo do poroda? jel se treba drzati toga il beba obicno urani?sta kazu statistike na rr?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:02:30
animagical
statistika googla kaze da se vecina beba i to 75 posto rodi od 38 sedmice pa do termina, samo pet posto na termin a 20 posto iza termina....i to je sve ok, ali po meni ja bih radije da rodim i sa 42 sedmice, nego da se to desilo prije 38. sedmice...bebama treba vremena sada vec-bujrum bebo sta je, nije ti valjda vec dodijalo??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:02:32
mea29
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Mea kako je muz,hoce uskoro kuci?
On je dosta bolje nego kad su ga primili ali jos nema nikakvih nalaza, cekamo da vidimo o cemu se radi pa da mu ukljuce terapiju...pa ga mozda puste nekad sljedece sedmice, ko zna, dugotrajne su te pretrage na infektivnoj...sta god da bude nije dobro, sve te "baje" se jako tesko lijece, ali eto nadamo se najboljem...bas sam izbezumljena od straha i tuge ali trudim se biti pozitivna zbog debelog ...
i stvarno kad god nam se nesto "stisne" u zivotu a svima nam ponekad dođu ti trenuci nezadovoljstva samo treba prosetati po krugu bolnice i zacepis odmah...postanes prezadovoljan onim sto imas i shvatis da je samo zdravlje bitno ali stvarno shvatis ne ono kao u frazi koju svi mi ponavljamo u sebi svaki dan i opet sve to uzimamo zdravo za gotovo dok ne zagusti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:06:13
animagical
e moja mea, znas kako kazu zdrav covjek ima milion zelja, a bolestan samo jednu...nazalost iz licnog iskustva znam da je to sto posto istina...ali opet, od svega ima gore, ono kad pomislis ne daj Boze sta sve ima... ma nek su djeca zdravo, a za nas stare je lahko mazi muza, bice on dobro...a jeste koprokulture se dugo cekaju, moracete se oboje malo strpiti proci ce...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:06:23
Sandrich
IZVORNA PORUKA: animagical
statistika googla kaze da se vecina beba i to 75 posto rodi od 38 sedmice pa do termina, samo pet posto na termin a 20 posto iza termina....i to je sve ok, ali po meni ja bih radije da rodim i sa 42 sedmice, nego da se to desilo prije 38. sedmice...bebama treba vremena sada vec-bujrum bebo sta je, nije ti valjda vec dodijalo??
ma nije mi dodijalo vec cu morat sad sa dragim planirati kad da dodje na godisnji kad se budem poradjala abd pa da se ne desi porodim se prije a njega nidje zato pitam da ne uzimam datum stoo mi pise zdravo za gotovo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:08:43
Sandrich
mea nadam se da ce sve biti uredu sa tvojim muzem....nemoj se sikirati jel nazalost neke stvari covjek ne moze promijeniti,treba samo pozitivno razmisljati...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 16:12:16
animagical
IZVORNA PORUKA: Sandrich
IZVORNA PORUKA: animagical
ma nije mi dodijalo vec cu morat sad sa dragim planirati kad da dodje na godisnji kad se budem poradjala abd pa da se ne desi porodim se prije a njega nidje zato pitam da ne uzimam datum stoo mi pise zdravo za gotovo
hehe pa eto ako te sta tjesi, u devetom mjesecu su ceste kontrole pa ce ti vecina doktora kad te pregleda odprilike reci kada ce beba...npr za sedmicu, dvije...ali opet sto kaze moj dr to kad ce beba zna samo onaj gore