|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1035 1036 [1037] 1038 1039   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.8.2011 9:21:15   
Vodolija83
Jutro i od mene svimaaa !
Sto se tice poligynax vag.prije trudnoce sam koristila svaku noc,ali u trudnoci nisam nikad,pa najbolje nazovi svoju dr.pa je pitaj.
Pahuljice,primjetila sam da  user posted image ocekujemo istog datuma user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 25901
21.8.2011 9:23:13   
sanela.asja
Pitanje za ženice koje su koristile Polyginax vaginalete,da li se one stavljaju svaku veče,meni nešto doktorica na brzinu propisa i nisam je dobro ni čula kako da ih koristim,a trebam od večeras?????

Ja sam ih koristila imas 6 komada u pakovanju i svaku vece jednu ,znaci 6 noci ih stavljas user posted image
Ja i ti istovremeno pristavismo nema veze ja cu tvoju ti moju user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 25902
21.8.2011 10:21:04   
DIJAMANT
Jutro ženice! Ja tek sad prispjela na kafu user posted image , a jesam čestita user posted image

Semice  user posted image user posted image user posted image user posted image divno!

Žene drage, kako vi podnosite ove vrućine???? Ja nikako, toliko sam nervozna da ujedam sve oko sebe. I inače kad nisam trudna vrućinu ne podnosim...valjda se ne znojim pa se ne mogu rashladiti preko kože, nego mi samo dođe slabost da se onesvijestim...a još mi i pritisak nizak....ma stvarno teško podnosim...a i stomak mi nekako visoko pa mi je teško i disati...........zato ujedam koga stignem. user posted image A valjda mi se ne zamjeri, pa trudnica sam user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25903
21.8.2011 10:24:42   
pahuljica_25
Sanela.Asja ma nema veze kafe nikad dosta,popit ćemo mi i tvoju i mojuuser posted image user posted image user posted image
Vodolija ti i ja ćemo zajedno odbrojavati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 25904
21.8.2011 10:26:22   
Ina86
Jutro zene, gode te kafice mada su odavno pristavljeneuser posted image
Ja nesto raduckam po kuci, al samo udjoh da vidim jel se Skvo javljala, ima li kakvih novosti?
Ostale zenice, kako deverate po ovim vrucinama, ja vala jedva, a ovih zadnjih dana pred termin dan mi kao godinauser posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 25905
21.8.2011 10:36:48   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Vodolija ti i ja ćemo zajedno odbrojavati user posted image user posted image user posted image

I ja sam vam blizu, pa vas možda i preteknem user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25906
21.8.2011 10:43:50   
Vodolija83
Jeste,jeste Dijamant i ti si blizu user posted image
Ima jos nasih zenica tu negdje u blizini user posted image Ubrzo cemo i mi postati XXl user posted image ,blize se 30.-e pa nam valja odbrojavati user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 25907
21.8.2011 10:57:59   
Selminja
Evo još jedne koja ne voli vrućine, ja sam sva nervozna kad je toplo... Razlog tome je što mi je stan osunčan čitavog dana i istopih se u kući, moram klimu paliti. Onda smo na visokom spratu i čim je vruće pritisak vode oslabi ili je skroz nestane user posted image i to me najvise nervira.
A samo da vam kažem da će ovakvo vrijeme biti narednih 7 dana user posted image
Ja sebi pristavila ness i strudlice umacem malo user posted image
Ko nije pio bujrum user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 25908
21.8.2011 11:09:57   
Hannica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

I ja sam vam blizu, pa vas možda i preteknem user posted image user posted image user posted image

Dijamantu ja i ti cemo zajedno odbrojavat.user posted image Mozda se sretnemo u bolnici.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 25909
21.8.2011 11:12:00   
Vodolija83
Evo vidim da cemo dobiti malenu drugaricu negdje tu pocetkom novembra user posted image
Selminja,mozemo zajedno odbrojavati,tu je to...u par dana user posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 25910
21.8.2011 11:14:30   
Hannica
E zene...imam jedno pitanje,pila sam antibiotik XICLAV protiv baja u urinu 10 dana,sinoc sam zavrsila s terapijom,zanima me koliku pauzu treba da napravim prije nego sto ponovim nalaz? Jel malo 3 dana??

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25911
21.8.2011 11:39:45   
malena27 RR
teletabisiiiiiiiiiiiii user posted image

da vam mahnemo malkice user posted image user posted image user posted image ima li novih bebaca i porodjenih zenica?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25912
21.8.2011 11:40:26   
Selminja
Vodolija83 i ja sam vodolija user posted image zajedno cemo odbrojavat aBd, mada to nista ne mora značiti, mozda ti rodis prije mene.
Hannice, dovoljno je 3 dana, ja sam na pocetku trudnoce pila Ampicilin iz istog razloga i uradila tako nekako nalaz urina, nakon par dana. Sretno !

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25913
21.8.2011 11:41:53   
Hannica
Nema jos,ocekujemo ovih dana 2-3 bebice.user posted image Jesi li se oporavila,slusa li bebce. Evo jedan user posted image za vas dvoje.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25914
21.8.2011 11:43:47   
Bebica11
Zdravo zenice

Evo da vam i mi mahnemo. Danas smo punih 24 sedmice i ulazimo u 25 aBduser posted image user posted image user posted image . Mi idemo sutra aBd po uputnice pa u laboratorij, pa dr ove sedmice, nadam se da ce sve biti ok aBd, i da nisam previse kg nabacila, zato ide danas pura nakon sedam danauser posted image

vidim jos nista novo, ne javlja se Skvouser posted image

malena27user posted image tebi i bebici

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25915
21.8.2011 12:00:50   
Vodolija83
Aaaa drago mi je Selminja,vodolijo user posted image
Bebice ce nam biti skorpijice user posted image
Ma ja imam neki osjecaj da cu ranije roditi,al ne znam opet...cekacemo,pa vidjeti...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 25916
21.8.2011 12:23:08   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

i ja cu vam ovaj koji dan postaviti foto svoga pupe user posted image 4 mjesec, a on je mashAllah user posted image user posted image user posted image

ubaciiiiiiiiiiiiii hocu da vidim user posted image user posted image user posted image user posted image
kod mene se jos uvijek nema sta slikati user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25917
21.8.2011 12:25:29   
animagical
hej zene, dajte tu kafu...meni je glava ko da sam pila cijelu nocuser posted image kakve ste mi vi? skvo se ne javlja? dijamante user posted image sta se zalis sto  je stomo visoko, znas kad padne u krilo da neces izlaziti iz wc-auser posted image  

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 25918
21.8.2011 12:28:25   
Hannica
U koliko je Skvo trebala na kontrolu? Mozda su je zadrzali.user posted image Hajde zenice poradjate se,mi se ne mozemo ni nadati dok vas ne uputimo u porodiliste.user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25919
21.8.2011 12:31:32   
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical

hej zene, dajte tu kafu...meni je glava ko da sam pila cijelu nocuser posted image kakve ste mi vi? skvo se ne javlja? dijamante user posted image sta se zalis sto  je stomo visoko, znas kad padne u krilo da neces izlaziti iz wc-auser posted image  

Iste kao i ti.user posted image Moja Hana zaspala u 2 sioc,a u 7 me probudila.user posted image   Inace u zadnje vrijeme ustajem jako umorna,spavam dobro,sve ok,ali kad ustanem budem gora nego sto sam bila navece kad sam legla.

Neposredna veza do poruke: 25920
21.8.2011 12:32:18   
animagical
u 10 ali mozda dok je dosla na red, pa dok dodje kuci....ako gdje usput svrati...ja joj dajem do tri fore i proglasavam je zadrzanom za poroduser posted image
hanice kako bebe? sve triuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25921
21.8.2011 12:52:22   
Saly
zdravoooo.......
blago vama vidim sve pijete kaficu....a ja ne mogu je smislim......a tek sam trudna 2 mjeseca i mislim da je jos duuuuuuuugo necu piti...user posted image

Neposredna veza do poruke: 25922
21.8.2011 12:59:33   
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical

u 10 ali mozda dok je dosla na red, pa dok dodje kuci....ako gdje usput svrati...ja joj dajem do tri fore i proglasavam je zadrzanom za poroduser posted image
hanice kako bebe? sve triuser posted image

Sve su dobro,ali zezaju me pomalo,zbo njih pola dana provedem na WC-u.user posted image Ove dvije u pupi tjeraju mene,a Hanu odvikavamo od pelene pa svako 15-ak minuta trazi tutu.Da imam vise prostora ubacila bih sebi fotelju da se fino smjestim.

Neposredna veza do poruke: 25923
21.8.2011 13:01:52   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Saly

zdravoooo.......
blago vama vidim sve pijete kaficu....a ja ne mogu je smislim......a tek sam trudna 2 mjeseca i mislim da je jos duuuuuuuugo necu piti...user posted image

Ma cini ti se,za mjeses-dva sve ce se vratiti u normalu.user posted image A sto se kafe tice ne pijem je ni ja cesto,ja pijem cokoladno mlijeko kad sam sama,a kad je muz tu onda popijem s njim kaficu.

(odgovor članu Saly)
Neposredna veza do poruke: 25924
21.8.2011 13:14:00   
sanela.asja
EEE debele moje ja usla da se okupam i sad da se saperem nestalo vodeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vec minuta sjedim umotana u peskir sa sapunicom na glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1035 1036 [1037] 1038 1039   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1035 1036 [1037] 1038 1039   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *