|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1033 1034 [1035] 1036 1037   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.8.2011 15:29:39   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ja sam citala da je zaboravnost u trudnoci sasvim normalna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko ti to kaze, jel sanela kod doktora??user posted image

hahahaha...mislim da sam joj smrtno dosadila...sa mojim " znam da sam narucena u ....ak...ali nisam sigurna da li u ..h ili ..h....user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25851
20.8.2011 15:35:41   
animagical
silver sretno pola trudnoce i fino se odmoriuser posted image
joj skvo ja nisam znala ni to ili..ili...ja sam zvala ko s kruske da sam pala...ali je obicno isla kladionica mm i ja, on kaze jedno ja drugo..oboje promasimo... ali svaka cast strpljive zeneuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25852
20.8.2011 15:57:45   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Bebica11

drznice cestitamuser posted image user posted image user posted image , sutra ja punim 24 aBd i ulazim u 25.

i mene nesto tjera cesce u wcuser posted image

moram vam priznati da sam zadnju sedmicu baaas "zaboravila" na dijetuuser posted image , bojim se stati na vaguuser posted image sad cu jos ovih par dana pripaziti i valjda nece puno pokazatiuser posted image

gdje si mi bebice user posted image ma kakva dijeta u trudnoci samo ti jedi user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25853
20.8.2011 15:58:39   
animagical
sandrich jel ti bio ok nalaz double testa??user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25854
20.8.2011 16:12:34   
Sandrich
jeste animagical,sve je hvala Bogu uredu user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim tebi jos 19 dana do termina..uhhh....imal treme ? user posted image

Neposredna veza do poruke: 25855
20.8.2011 16:14:48   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Sandrich

jeste animagical,sve je hvala Bogu uredu user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kakva trema, ona ima sve osim treme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25856
20.8.2011 16:17:21   
Sandrich
jelde sensia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobra ti ova slika bas je luda user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25857
20.8.2011 16:31:09   
Sensia
heheh hvala, to me jedan dan na poslu opalila kreativa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25858
20.8.2011 16:31:53   
Bebica11
sandrich user posted image

hej drznice ja sam zaboravila pricati u trudnoci, zapletem se, ne znam jesam li na pocetku ili u pola recenice pa stanem pa ponovim sve,al me bude bas stiiiduser posted image

i izvalim neku glupost, tako mi bude ooof a mm jedva doceka pa se smije

neki dan me prenosilo, spavalo mi se...a on mi govori "hajde ustani, hajde..."(njemu dosadno kad ja zaspim) i ja hocu da ga pitam "gdje cu?" i promrljam "chun chun"user posted image i od tada me zove chun-chunuser posted image

silver cestitke na punih 20 sedmica, leti vrijemeuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25859
20.8.2011 16:49:03   
gerberka
kakvih sve simptoma nece covjek procitati na ovom RR-U user posted image

chun chunuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25860
20.8.2011 16:52:24   
Bebica11
user posted image

mozda bih trebala nik promijeniti(ako ima ta opcija) u chunchunuser posted image

opet osjetim stomak al blaze nego jucer...trebace mi par dana da se povratim u normaluuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25861
20.8.2011 17:04:42   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sensia

ma kakva trema, ona ima sve osim treme user posted image user posted image user posted image

taman takouser posted image evo trenutno ima rezanja kila i kila mesa za veliki iftar vecerasuser posted image ali treme jokuser posted image   sva sam u suzama...narezala jedno kilo lukauser posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25862
20.8.2011 17:41:37   
gerberka
Slučajno naletim na članak u kojem stoji da je pileća jetrica hrana koju treba izbjegavati u trudnoci user posted image ovaj net je zlo!!!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 25863
20.8.2011 17:46:54   
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka

Slučajno naletim na članak u kojem stoji da je pileća jetrica hrana koju treba izbjegavati u trudnoci user posted image ovaj net je zlo!!!

nije to do neta, to je istina, meni ej to dr na pocetku trudnoce zabranio da jedem...znas koliko jetrica ima vit Auser posted image katastrofa

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25864
20.8.2011 17:58:20   
gerberka
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: gerberka

nije to do neta, to je istina, meni ej to dr na pocetku trudnoce zabranio da jedem...znas koliko jetrica ima vit Auser posted image katastrofa

moj se dr nasmijao na taj vitamin i rekao da pijem Prenatal..nije meni do vitamina nego bas kad skontam čime sve kljukaju ove životinje za preradu, a sve prolazi kroz jetru.
Sto se tiće vitamina A ko mi garantuje da ga nemam manjka u organizmu..pih, šta da jedem? zdjelu salate + krišku hljeba user posted image ne jedi pečena jaja-jedi tvrdo kuhana, ovo nemoj, ovo niako nemoj..aaaaaaaa ne mogu ja takooouser posted image

user posted image user posted image user posted image

i kokoši pune hormonom prolaktinom da narastu jer nema vidne posljedice na ljudsko tijelo..prije su je punili testosteronom ali je rezultat bio dlakavost isl, pa su presli na ovaj dr hormon..znam iz pouzdanih izvora....al mora civjek svasta jesti..jedino se uzdam u povrće iz mamine bašte user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 20.8.2011 18:03:03 >

Neposredna veza do poruke: 25865
20.8.2011 18:27:15   
animagical
eh sad..prenatal i ja pijem, on nema neku ogromnu kolicinu vit a...jaja isto jedem, kako mi se dopada, samo gledam da su svjeza i da ne jedem bas polu ziva, da nije zuto bas mekano, zbog salmonele...ma sve bona jedi samo u normalnim kolicinama...ja sam po dr savjetu jela sve osim te jetrice...i uvinog caja... 

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25866
20.8.2011 18:27:30   
Bebica11
Posto sam i ja prije trudnoce sve iscitala sta trudnice smiju,sta ne, izbacila sam jetricu i dzigericu i pastete(jer se pretezno prave od tih dijelova) i onda sam se iznenadila kad su nam u bolnici dva tri puta davali pastetu i bas smo se zezale kako nas u bolnici "zdravo" hraneuser posted image

a sinoc sam pojela dobru porciju kupusne salate, od svejezeg kupusauser posted image

a i preksinoc(doduse preksinoc je bio kupus od sveki iz baste) i sad me grize savjest da nisam pretjerala zbog listerije i sto ga uopce jedem vani gdje ne znam ni kako ga peru,bas mi je bilo krivo, al valjda nece nista biti(sluzili su nam ga i u bolnici)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25867
20.8.2011 18:30:47   
Bebica11
Ni ja ne pijem uvin caj, ne pijem ni gazirano(osim ponekad koji gutljaj), a kafu ne pijem nikako, bas sam disciplinovanauser posted image kad je nesto stetno za bebce

eh sad posto je meni jetra slaba a moja sveki siri mlijeko pa joj ostane sirutke, dal smijem to piti?user posted image

sad sam donijela kuci mladog sira i nije ga skroz iscijedila pa ja kusam malo sira malo sirutke, bas je ukusno mmmmmm

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25868
20.8.2011 18:34:17   
animagical
smijes, samo pazi da ne zaglavis stalno u wc-u zbog sirutkeuser posted image meni je ona bas laksativnauser posted image a i zdrava je pravo, mene je kutarisala bilirubina od nekoliko stotinauser posted image  

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25869
20.8.2011 18:39:18   
gerberka
curke moje, idemo mm, user posted image i ja sad u dugu šetnju user posted image user posted image user posted image hvala na savjetima, pusek !

Neposredna veza do poruke: 25870
20.8.2011 18:39:25   
Bebica11
evo nasla sam ovo u jednom clanku

"Surutka je i pravi izvor proteina u ishrani trudnica, jer je kod njih čak za trećinu povećana potreba u belančevinama. "

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.75.html:317074-Surutka-podize-imunitet

a evo pise i da je dobra za kilazuuser posted image user posted image

zato je mene i tjeralo u toalet, ja je za dorucak sa sirom jelauser posted image

Neposredna veza do poruke: 25871
20.8.2011 18:48:04   
Sandrich
a zbog cega se pileca dzigerice ne smije jesti??? vidim da su neke zene pisale da su pile zeljezo-tablete, a dzigerica obiluje zeljezom tako da mi je malo glupo pored nje trovat se tabletama user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25872
20.8.2011 18:51:19   
Bebica11

a zbog cega se pileca dzigerice ne smije jesti??? vidim da su neke zene pisale da su pile zeljezo-tablete, a dzigerica obiluje zeljezom tako da mi je malo glupo pored nje trovat se tabletama user posted image

previse ima vitamina A koji je stetan u trudnociuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25873
20.8.2011 18:56:31   
Semica
Evo ja snimila svoju pisulju kako mi razvaljuje pupu user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=jcuVwA8zzmw

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25874
20.8.2011 19:19:00   
mea29
IZVORNA PORUKA: Semica

Evo ja snimila svoju pisulju kako mi razvaljuje pupu user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=jcuVwA8zzmw

jao dusa draga ...koji šizzzzz user posted image user posted image user posted image ...kod mene ima slicnih izgledom ali dosta blazih pomjeranja...rano je mom guzonji da se ovako gura ali gledajuci sta radi u 30-sedmici kad budemo aBd u tvojim sedmicama sigurno ce biti ovakvih akrobacija  user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mea29 -- 20.8.2011 19:20:30 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1033 1034 [1035] 1036 1037   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1033 1034 [1035] 1036 1037   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *