|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1031 1032 [1033] 1034 1035   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.8.2011 12:53:14   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Sandrich

aaa Semice pratimo se gerba i ja, ona je moj drug user posted image

user posted image user posted image user posted image a možda i prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidjet cemo kako stojiš finansijski pa cemo razgovarati user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne smijem ni spomenuti da sam na birou neces mi se vise nikad ni javit user posted image user posted image

ima još vremena..mada su ti šanse skoro pa nikakve ostaneš li u tom statusu..
piši o nekretninama..ne ono baba nepokretna i to već stan, plac, kuća, poslovni prostor...

puno pozdrava maybe prijo ( kao ono maybe baby) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25801
20.8.2011 12:55:12   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sensia

Hej zenice,

Samo da vam mahnem, ima li ko da se porodio dok me nije bilo? user posted image user posted image user posted image user posted image

Zenice sta mislite je li madrac od 12 cm dovoljan za bebi krevetac? ili je ipak bolje uzeti malo deblji?

Niko se nije porodio jos..i ja cekam ne bi li mi dan bio zanimljiviji...aa to za madrac i mene zanima..pa cu fino zamoliti zenice iskusnije da nam odgovore user posted image

palachinko ljubni Mahdija user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25802
20.8.2011 12:56:35   
Bebica11
Zaboravih dodati, SRETNO SVIM ZENICAMA koje su pred poroduser posted image , tamam sam dosla u vakat da pratim uzivo izvjestajuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25803
20.8.2011 12:58:16   
gerberka
i ja cu moliti odgovor za TAT ako neka naletiuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25804
20.8.2011 12:58:26   
Semica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sto me palachinken nasmija sa ovim Sensia mislim da je dovoljno ( 12cm ) bitno je samo da je dovoljno tvrd....( izvinite zenice..nadam se da nece moje perverzne misli nikome naskoditi..ali morala sam napisati... user posted image user posted image user posted image )

< Poruku je uredio Semica -- 20.8.2011 13:01:23 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25805
20.8.2011 12:59:08   
Semica

i ja cu moliti odgovor za TAT ako neka naletiuser posted image

Odg ti je palachinka na prosloj str user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25806
20.8.2011 13:02:48   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Semica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sto me palachinken nasmija sa ovim Sensia mislim da je dovoljno ( 12cm ) bitno je samo da je dovoljno tvrd....( izvinite zenice..nadam se da nece moje perverzne misli nikome naskoditi..ali morala sam napisati... user posted image user posted image user posted image )

Samo cu ti reci da je kod mene 25cm i tvrd user posted image Joj kad ce vise ova ceteresnica proci user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25807
20.8.2011 13:03:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Zaboravih dodati, SRETNO SVIM ZENICAMA koje su pred poroduser posted image , tamam sam dosla u vakat da pratim uzivo izvjestajuser posted image

Također! Meni dijete zaspalo, sad pratim sta se desava ovdje. Imate 2h fore da se isporađate user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25808
20.8.2011 13:05:58   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Samo cu ti reci da je kod mene 25cm i tvrd user posted image Joj kad ce vise ova ceteresnica proci user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a Sensiu tjesis da je 12 dovoljno...vidis ti Sensia,kod nje 25...da 12 valja i kod nje bi bilo 12 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ehehehe jos malo i 40 dana proslooooooooooouser posted image user posted image ...a meni mm spominjao veceru uz svijece...auuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image ...samo daj Boze da nam se kakvi gosti ne uvale pa od vecere nistauser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25809
20.8.2011 13:08:36   
gerberka

Gerbo, na nalazu antitijela ti pise, kontrola svakih 2 (ili ono bi 3) mjeseca, tako da ti to radis bez obzira na ginekologa - a i on ce te podsjetiti kad dodje vrijeme. I jos nesto, kad dodje vrijeme za rhogam, poslije poroda, obavezno ga kupuj u pharmacia apoteci. Kad je mm otisao po phogam, udje prvo u zeni-lijek cini mi se, i rekose mu 150km i nema ga na stanju pa se mi uspanicili, on ode u pharmaciju, kad tamo 105KM i ima ga - cak se moze i rezervisati u slucaju da ti ne bude trebao. BTW, moj Mahdi naslijedio krvnu grupu moje mame, nigdje veze s nama user posted image

Sensia, mislim da je dovoljno, bitno je samo da je dovoljno tvrd.

e jvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image

Rogam sam primila nakon prve trudnoće , 120 u boris kidric tada bio i samo kod njih bio na stanju

user posted image user posted image user posted image user posted image kakve se to tvrdoće spominju

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25810
20.8.2011 13:10:31   
Semica
user posted image user posted image user posted image user posted image ma palachinken opet hoce da se Zenica trese ko kad je isla da razvija pitu oklagijom pred porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25811
20.8.2011 13:11:34   
palachinken
Samo se ti smij oklagiji, ja se sutra porodih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25812
20.8.2011 13:13:09   
Semica

Samo se ti smij oklagiji, ja se sutra porodih user posted image user posted image user posted image

E vala i ja cu da slijedim tvoj primjer...ali rekose mi tek kad napunim 38 sedmica da ima efekta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25813
20.8.2011 13:15:18   
Semica
Bebiceeeeeeeeeee nismo te otpisali...

Drago mi je sto si se fino provela sinoc...sto si uzivalaaa user posted image user posted image

Zao mi zbog tih bolova...da nisi malo pretjerala sa aktivnostima ( setnje,teravija ) pa te uhvatilo ziguckanje??? Cuvaj se !!!

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25814
20.8.2011 13:16:51   
Semica
Zene moje...koliko cesto bi trebala beba u stomaku da stuca...moja skoro svaki dan stuca...evo danas joj je drugi put vec...je li to ok ili...???

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25815
20.8.2011 13:17:55   
gerberka
jel se ba zezate za 25 user posted image mislim fakat ste mjerile user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25816
20.8.2011 13:20:23   
Semica

jel se ba zezate za 25 user posted image mislim fakat ste mjerile user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pitaj palachinken...ona rece da je kod nje 25...i jos i tvrd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25817
20.8.2011 13:33:35   
Bebica11

Bebiceeeeeeeeeee nismo te otpisali...

Drago mi je sto si se fino provela sinoc...sto si uzivalaaa user posted image user posted image

Zao mi zbog tih bolova...da nisi malo pretjerala sa aktivnostima ( setnje,teravija ) pa te uhvatilo ziguckanje??? Cuvaj se !!!

ma ove L trudnice su zaboravile da postoje XL prije XXLuser posted image

Evo ja i Silver smo bas aktivne iz drugog tromjesjecja. A sjecam se kao da je jucer bilo kad sam bila 6. sedmica i "najmanja" trudnica na ovoj temi i nisam imala nikoga blizu a opet mi nije smetalo, ja sam ove vece tusila pitanjimauser posted image

Ma pretjerala sam sinoc, prvo sam poradila nasu spavacu sobu kod sveki, da ne ostavi snajka haos za sobomuser posted image , pa par puta uz i niz stepenice, onda smo krenuli pa vozili se sat do moje nane pa kod nje mm brao sljivu, ja sam se trudila malo da odmorim al to je bilo svega 15min sto sam lezala kod nje, i onda za Travnik i dugo sjedila a tvrda stolica,pa na jaciju i onda put do kuce i zazigalo me praaavouser posted image al hB da se ne ponovi

i dok me zigucalo beba se vrtila pravo, pa su me njeni pokreti smirivaliuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25818
20.8.2011 13:41:32   
drznica
Vidim razbudile ste se...pa stvarno nema smisla cekam hoce li ko sta napisati... a vi odma o nekim debljinama ....ccccc

Zvala ja dr.kaze nemoj Linex uzimati bolje ORS djeciji pa svako 5 min.kasikicu i moze coca-cola svako 5 min na kasikicu... ja sve kontam stetna cola hahahah

Ma ja sam sad narucila na poslu hamburger, ne mogu vise, crkoh od gladi,nadam se da necu trcati u wc! Još mi kolega slavi rođendan pa nam izrezao domaće torte aaaaaaaaaa mirise kao nikad ... ma pojest cu ja i nju hahaha

Evo mene u 26.sedmici user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25819
20.8.2011 13:48:06   
gerberka
IZVORNA PORUKA: drznica

Ma ja sam sad narucila na poslu hamburger, ne mogu vise, crkoh od gladi,nadam se da necu trcati u wc! Još mi kolega slavi rođendan pa nam izrezao domaće torte aaaaaaaaaa mirise kao nikad ... ma pojest cu ja i nju hahaha

Evo mene u 26.sedmici user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a stvarno kako ponekad miriše kao nikad do tada user posted image user posted image user posted image samo se ti nanjopaj user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25820
20.8.2011 13:51:01   
animagical
dobro jutrouser posted image jeste sve na stanju, da mi koja ne fali?? ja sam se patila do 6 jutros, natekla, pa noga boli, pa stomak...i tad zaspala i evo maloprije ustadoh, ma i injekciju sam prespavala, eh eto...danas kasnim sa svime...
sutra ima napustanja teme izgledauser posted image eh vala, bas nek ima, da vam je sa srecomuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25821
20.8.2011 13:51:17   
Bebica11
drznice cestitamuser posted image user posted image user posted image , sutra ja punim 24 aBd i ulazim u 25.

i mene nesto tjera cesce u wcuser posted image

moram vam priznati da sam zadnju sedmicu baaas "zaboravila" na dijetuuser posted image , bojim se stati na vaguuser posted image sad cu jos ovih par dana pripaziti i valjda nece puno pokazatiuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25822
20.8.2011 13:51:30   
Semica
CEstitke drzniceeee user posted image user posted image user posted image
Mislim da ti je najbolje prolife da uzmes...ja nisam mogla da sredim taj prob 5 dana...kad sam popila 2x prolife sve se sredilo...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25823
20.8.2011 13:52:22   
Sensia

A gdje nadje 25 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja gledala u nobil max 20 cm

Neposredna veza do poruke: 25824
20.8.2011 13:54:41   
Semica
Evo skvo virkauser posted image ...Skvoooooooooooo ima li kakvih novih dogadjanja???? user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1031 1032 [1033] 1034 1035   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1031 1032 [1033] 1034 1035   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *