Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 13:57:18
Skvo RR
Hahhaahaa..nema.... .. Ja se evo malo razradila....kuham, perem, sve se pusi. AKo me sutra ostavi da je sve cakumce pakumce, a ako ne....onda dobro i jeste..
Malo me ledja bole i to je sve...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 14:02:53
drznica
Moram se naoruzati za puta...e ovako kad trebam na more uvijek nesto koći...ma idem ja smocit guzu pa...
Skvo se vise nesmije ni pojaviti odma napad hehehe. E blago ovim zenicama sljedece sedmice uzivaju sa svojim pilicima Ja sam svama jos do veceras i odjavljujem se do 28.8.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 14:17:52
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka
i ja cu moliti odgovor za TAT ako neka naleti
Ja sam TAT radila samo jednom,bio je uredan,na nalazu pisalo da ponovim za 3 mjeseca,ja pitala doktora jel treba i on mi rekao da ne radim,kaze da ako je prvi put bio uredan bit ce i svaki slijedeci. Mozda bi ja ipak trebala uraditi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 14:21:19
Semica
Cestitke Silver...aaa ja cekam da ove sto prije mene trebaju rode svoje bebace pa cu onda ja ...mada bih rado preko reda ali eto ...nece moja jos napolje...lijepo joj haman u pupi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 14:54:35
animagical
Pa skvo...znas da su meni na fb neki dan cestitali...jedna rodica...eno ima i sad na zidu ja ono govorim mm a on dusa prvo mi pogleda u stomak...totalno nas zbunili
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 14:56:04
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical
Pa skvo...znas da su meni na fb neki dan cestitali...jedna rodica...eno ima i sad na zidu ja ono govorim mm a on dusa prvo mi pogleda u stomak...totalno nas zbunili
Hahahha..citala sam to...mozda ima specifican smisao za humor...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 14:58:26
animagical
sto je najcrnje nema nikakav...to je bilo sasvim ozbiljno ali ja nisam dobila objasnjenje otkud to? sta ljudi misle, krijem bebu maaaa mozda sam ja i rodila nego necu da vam kazem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 14:59:56
Skvo RR
sto je najcrnje nema nikakav...to je bilo sasvim ozbiljno ali ja nisam dobila objasnjenje otkud to? sta ljudi misle, krijem bebu maaaa mozda sam ja i rodila nego necu da vam kazem
draga ti ova tema....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 15:00:51
Semica
ja ne znam sta je sa mojom glavom....prije sat vremena stavila malo vode u serpici na sporetu da se ugrije da operem tavu ( jer nemam bojlercic u kuhinji)...i zaboravim na vodu i serpica pocela da gori...sva sreca na vrijeme sam ugledala...a evo prije 5 min mi svo mlijeko iskipi...da nisam cula da cvrci Boga pitaj kad bi se sjetila da sam ga stavila da se malo ugrije...fuj..usmrdilo se sve...sve zaboravljam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 15:08:30
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
draga ti ova tema....
ma ja, ne smijem da kazem, reko banovaces me s teme...provali me rodica a ne bi ja ni pricala jos
semice, svi smo mi senilne...dobrodosla u klub ja sam i smotana...sinoc pravim palacinke i negdje sam bila na desetoj, taman da je prevrnem-otpade mi rucka jesam se mogla sprziti, sreca na pod je odletilo...bukvalno rucka u ruci a tava u zrak i na pod...kaze mm hoces to od stresa da rodis
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.8.2011 15:19:34
drznica
hahahaha ja nisam smjela pisati sta mi se sve desava, ali sam primjetila prave prenose kako sam trudna. Zaboravljanje je najmanji problem...ali kad pođem nesto da uradim a ne znam sta ...uuuu ili neki dan posla na spavanje i uzimam jastuk iz dnevnog boravka da ponesem u spavacu i usput i mlijeko da vratim u frizider...ja fino posla jastuk u frizider i jos bih gurala da stane... hahaha da nas ko snima...bas bi bilo svega. Najvise me strah tako da kuci nesto ne ostavim uplajeno kao npr.sporet, peglu,... Eh jos 10 minuta i kraj smjene jeeeeeeeeeeeeeeeee