|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1034 1035 [1036] 1037 1038   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.8.2011 19:23:16   
Semica
Budi ubjedjena da ce biti akrobacija user posted image user posted image user posted image Samo treba uganjati da se snimi...ja sam "jedva" uspjela...inace kad god bih uzela aparat da snimam gimnasticarku malu,ona kao da vidi i prestane u inat...lopuza mamina user posted image Ali eto uspjela sam...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25876
20.8.2011 19:28:32   
mea29
IZVORNA PORUKA: Semica

Budi ubjedjena da ce biti akrobacija user posted image user posted image user posted image Samo treba uganjati da se snimi...ja sam "jedva" uspjela...inace kad god bih uzela aparat da snimam gimnasticarku malu,ona kao da vidi i prestane u inat...lopuza mamina user posted image Ali eto uspjela sam...user posted image user posted image user posted image user posted image

prelijepa uspomena user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25877
20.8.2011 19:31:40   
Semica

IZVORNA PORUKA: mea29

prelijepa uspomena user posted image user posted image user posted image

Slazem se...uspjela sam i ranije da snimim ...ali to su jedva vidljiva poskakivanja stomaka bila...i sada kad uporedim ovaj zadnji snimak iz devetog mjeseca i taj raniji suze mi na okice krenu...kontam-vidi kako je naraslaaa dusica moja...hoce vanuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25878
20.8.2011 19:57:14   
Hannica

Nama se ovo desavalo kad smo htjeli da mm vidi kako se vrt,ja sam Hanu rodila a on skoro da nije vidio pokrete u stomaku.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25879
20.8.2011 19:58:19   
Hannica
Snimak je super,vec sam komentarisla na drugoj temi ali moram i ovdje.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25880
20.8.2011 20:29:52   
ciciban26
Trudnjaciceeeeee evo da vam malo mahnemo nas dvije user posted image

Vidim sve ste jos 2(3)u1... uh kakva nas sedmica ceka,kad krenete jedna za drugomuser posted image user posted image user posted image

Semice pupo je user posted image user posted image user posted image user posted image a Sarah prava mala razigrana bebica user posted image

Mea
kako je muz,hoce uskoro kuci?

Ja se danas razradila pa mi noge bride,od kako sam oci otvorila navila se,izmisljala sebi posao user posted image . Trudnoca je cudo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25881
20.8.2011 20:36:22   
Hannica
Sta je s Enci,jel se javljala u posljednje vrijeme.user posted image
Ona ce izgleda do termina dogurat.user posted image A ja se cijelo vrijeme tjesim da cu roditi bar 2-3 sedmice ranije jer je blizanacka trudnoca.user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 25882
20.8.2011 21:28:14   
senka27
Semice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ovo za tebe i tvoju princezu :)

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25883
20.8.2011 22:40:06   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

a zbog cega se pileca dzigerice ne smije jesti??? vidim da su neke zene pisale da su pile zeljezo-tablete, a dzigerica obiluje zeljezom tako da mi je malo glupo pored nje trovat se tabletama user posted image

previse ima vitamina A koji je stetan u trudnociuser posted image

sandrich to si upravu..meni je veci razlog zasto je ne jedem redovno taj sto dosta otrova pojedu zivotinje za preradu tokom uzgoja, a svi oni prerade se i zadrže u jetri

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25884
20.8.2011 22:40:58   
Semica
Hvala vam drage mojeuser posted image ...i ja evo stalno gledam snimak-ne mogu da se nagledam...bas me neka milina obuzme user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 25885
20.8.2011 22:42:39   
gerberka

Evo ja snimila svoju pisulju kako mi razvaljuje pupu user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=jcuVwA8zzmw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25886
20.8.2011 22:44:30   
Semica

IZVORNA PORUKA: gerberka

Evo ja snimila svoju pisulju kako mi razvaljuje pupu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25887
20.8.2011 22:44:51   
gerberka
i ja cu vam ovaj koji dan postaviti foto svoga pupe user posted image 4 mjesec, a on je mashAllah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25888
20.8.2011 22:49:37   
gerberka
kako da ubaci  fotografiju na onoj temi o pupama..hehe..da vidite tetke koliki smo user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25889
20.8.2011 23:06:27   
Daja_sa
vece user posted image drage...danas sam se izlezavala cijeli dan kod mame...odmarala se od svega...
evo montirala se u krevet opet jer osjetim lagane bolove kao i sinoc ali nekako manjeg intenziteta su...nema bolova u ledjima samo ruzno ziganje u dnu stomaka...interesantno sto se to javlja samo u ovim vecernjim satimauser posted image user posted image ...da mi je samo zaspati pa ujutro idem kod svog doktora na ctg...bumo vidjeli sta se to desava....

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25890
20.8.2011 23:15:44   
Selminja
Uh žene kad smo kod glupitisa i zaboravnosti, tu sam medju prvima user posted image Napisala čitav tekst i postirala na temu o trbusima user posted image Najgore mi je kad nesto počnem pričati i ne znam šta da dalje? odnosno šta je pisac htio reci? I onda nadodjem za 5 min kad vise nije zanimljiva ni ta tema a ni ja user posted image
Rekoh, umorila sam se za iftar, sad noge bride i otekle...
Semice, ja ne mogu da vjerujem da ce se i moja smizla tako vrtiti user posted image user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25891
20.8.2011 23:31:33   
Bebica11
I ja jedva cekam da se moja beba tako vrti aBd, zasad se moram jos zagledati i pratiti kad udari, ne vidim preko odjece samo kad otkrijem stomuuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 25892
20.8.2011 23:49:55   
Skvo RR
Semice predivno....user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25893
20.8.2011 23:52:37   
Nina_Lana
Semice user posted image user posted image user posted image mashallah, postaje pretijesno user posted image user posted image user posted image user posted image ...

uhhhh zene sta je ovo veceras....ja prokuha ali bukvalno...preumorna, a nema sanse da zaspim od sparine uffff

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25894
21.8.2011 0:34:33   
Lejla Ka

Mi smo se na ovakvo đuskanje vazda zezali sa "osmim putnikom" i Dosijeima X user posted image

Čovječe koje čudo, unutar tebe se pomjera živo biće user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25895
21.8.2011 0:38:19   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: gerberka

i kokoši pune hormonom prolaktinom da narastu jer nema vidne posljedice na ljudsko tijelo

Već vidim natpis u Avazovom Zdravlju da je piletina dobra za nadolazak mlijeka kod dojilja user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25896
21.8.2011 2:17:55   
enči80
Semiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

SKVO...o velika sestrouser posted image user posted image SRETNO SUTRAuser posted image user posted image user posted image user posted image tj.danasuser posted image

Hannice tu sam još uvijekuser posted image user posted image user posted image ,ja ću baš izgleda termin da dočekam a i ja sam mislila barem jedno 2 sedmice prije da ću roditi ali šipakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostaleuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 25897
21.8.2011 4:48:25   
animagical
da vam mahnem, ja ne mogu da spavam....ovo nek bude kao prvo jutarnje mahanjeuser posted image svima sretno na pregledima, ja cu u pon na nalaze pa onda valjda u utorak na  pregled a mozda cu i dan ranije...laku noc od nas sovauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25898
21.8.2011 9:15:02   
pahuljica_25
Jutrooooo ženice,uspavane ljepotice pa neka i ja jednom pristavim ovu kafuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bujrum. Oh ja sam tako dobro spavala,hvala Bogu,iako sad malo više mirujem i po danu.U srijedu aBd idem na UV i nadam se da će biti sve pk jer nisam pravo dugo bila.Valjda će se i beba malo podići.Pitanje za ženice koje su koristile Polyginax vaginalete,da li se one stavljaju svaku veče,meni nešto doktorica na brzinu propisa i nisam je dobro ni čula kako da ih koristim,a trebam od večeras?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25899
21.8.2011 9:20:25   
sanela.asja
Jutrooo sta je ovo da i ja pristavim prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim svasta se desavalo,svakakvih tema user posted image
Semice mala je prava vrtirepka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko i ovaj moj Đoleuser posted image user posted image
Skvo sretno user posted image user posted image user posted image
Animagcal user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja bila dvea dana kod svojih MM me odvuce oko 11 ujutru vrati me u 8 navecer pa onda vecera,kupanje uspavam Asju muza i onda na kraju user posted image user posted image tako da nisam imala vremena da pisem...Dojadio mi vise ovaj caj dami je da se napijem kakvog hladnog soka,a sinoc sanjam ko usla u slasticarnu i narucujem 2 sampte i 2 krempite sve za sebe i nako prstima ih jedem user posted image user posted image user posted image user posted image ,uhhh samo da se porodimuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1034 1035 [1036] 1037 1038   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1034 1035 [1036] 1037 1038   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *