|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1032 1033 [1034] 1035 1036   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.8.2011 13:57:18   
Skvo RR
Hahhaahaa..nema....user posted image ..
Ja se evo malo razradila....kuham, perem, sve se pusi.user posted image user posted image AKo me sutra ostavi da je sve cakumce pakumce, a ako ne....onda dobro i jeste..user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo me ledja bole i to je sve...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25826
20.8.2011 14:02:53   
drznica
Moram se naoruzati za puta...e ovako kad trebam na more uvijek nesto koći...ma idem ja smocit guzu pa... user posted image

Skvo se vise nesmije ni pojaviti odma napad hehehe. E blago ovim zenicama sljedece sedmice uzivaju sa svojim pilicimauser posted image
Ja sam svama jos do veceras i odjavljujem se do 28.8. user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25827
20.8.2011 14:09:07   
Semica
Drznice lijepo se provedi!!!
Skvo-s nestrpljenjem cekam sutra da odes na pregled user posted image user posted image user posted image user posted image bas me zanima sta ce biti...hocemo li navijati user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25828
20.8.2011 14:11:05   
Skvo RR
Hahahha....ja ono skepticna .mozda pregleda i kaze jos si na 2 cm...neka  tebe jos... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a medju nama volila bi da me ostavi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25829
20.8.2011 14:12:26   
Silver
Gdje ste moje zeniceee...user posted image

ja kod mojih pa bez interneta ostala... doletila kuci po neke stvari pa rekoh da vidim jesmo li svi na broju...

Skvo, animagical, zumbulcica, Semica...pa sta cekate user posted image

Moje L i XL trudnice vidim sve dobro...

Drznici cim pominjes hamburger i tortu bolje ti je nemoram ni pitati....

Bebica se vratila user posted image  gerberka tu opet user posted image  sensia tuuser posted image  a sandrich...svi smo mi raja...svi pratimo sve cini mi se!user posted image  ko zene mahaluse!

jucer bila kod dr. kaze poviseni leukociti u urinu...ostalo super...kaze malo brisnice i da ponovim slijedece sedmice urin, i uzv user posted image user posted image user posted image  aBd jedva cekam!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25830
20.8.2011 14:14:05   
Silver
a najvaznije...danas nam je puna 20-ta sedmica i pocinjemo 21-vu! user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25831
20.8.2011 14:16:33   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Silver

a najvaznije...danas nam je puna 20-ta sedmica i pocinjemo 21-vu! user posted image user posted image user posted image

cestitam...sada ti je najljepsi dio trudnoce.user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25832
20.8.2011 14:17:52   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

i ja cu moliti odgovor za TAT ako neka naletiuser posted image

Ja sam TAT radila samo jednom,bio je uredan,na nalazu pisalo da ponovim za 3 mjeseca,ja pitala doktora jel treba i on mi rekao da ne radim,kaze da ako je prvi put bio uredan bit ce i svaki slijedeci.user posted image Mozda bi ja ipak trebala uraditi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25833
20.8.2011 14:21:19   
Semica
Cestitke Silver...aaa ja cekam da ove sto prije mene trebaju rode svoje bebace pa cu onda jauser posted image ...mada bih rado preko reda ali etouser posted image ...nece moja jos napolje...lijepo joj haman u pupi user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25834
20.8.2011 14:43:16   
Hannica
Silver cestitke i od mene,eto...proslo pola.user posted image
Ostalim zenicama puno srece na kontroli i da sto prije ugledaju svoje user posted image .

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25835
20.8.2011 14:47:18   
animagical
skvo hoces ti nama javiti jel ostajes ujutruuser posted image  

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25836
20.8.2011 14:47:56   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

skvo hoces ti nama javiti jel ostajes ujutruuser posted image  

ofkors.....zar sumnjate.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25837
20.8.2011 14:51:21   
animagical
ma da mi ne otvorimo temu za cestitanje a ti u graduuser posted image salim se...nego super javni nam...da navijamouser posted image izgleda da krece drugi kruguser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25838
20.8.2011 14:52:31   
Skvo RR
Hahaha..ja fakat animagical..zamisli to...user posted image user posted image user posted image user posted image Ono" zena ni ne zna da je rodila ".. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25839
20.8.2011 14:54:35   
animagical
Pa skvo...znas da su meni na fb neki dan cestitali...jedna rodica...eno ima i sad na ziduuser posted image user posted image user posted image ja onouser posted image govorim mm a on dusa prvo mi pogleda u stomak...totalno nas zbunili

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25840
20.8.2011 14:56:04   
Skvo RR

Pa skvo...znas da su meni na fb neki dan cestitali...jedna rodica...eno ima i sad na ziduuser posted image user posted image user posted image ja onouser posted image govorim mm a on dusa prvo mi pogleda u stomak...totalno nas zbunili

Hahahha..citala sam to...mozda ima specifican smisao za humor...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25841
20.8.2011 14:58:26   
animagical
sto je najcrnje nema nikakav...to je bilo sasvim ozbiljnouser posted image ali ja nisam dobila objasnjenje otkud to? sta ljudi misle, krijem bebuuser posted image user posted image user posted image maaaa mozda sam ja i rodila nego necu da vam kazemuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25842
20.8.2011 14:59:56   
Skvo RR

sto je najcrnje nema nikakav...to je bilo sasvim ozbiljnouser posted image ali ja nisam dobila objasnjenje otkud to? sta ljudi misle, krijem bebuuser posted image user posted image user posted image maaaa mozda sam ja i rodila nego necu da vam kazemuser posted image

draga ti ova tema....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25843
20.8.2011 15:00:51   
Semica
ja ne znam sta je sa mojom glavom....prije sat vremena stavila malo vode u serpici na sporetu da se ugrije da operem tavu ( jer nemam bojlercic u kuhinji)...i zaboravim na vodu i serpica pocela da gori...sva sreca na vrijeme sam ugledala...a evo prije 5 min mi svo mlijeko iskipi...da nisam cula da cvrci Boga pitaj kad bi se sjetila da sam ga stavila da se malo ugrije...fuj..usmrdilo se sve...sve zaboravljam user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25844
20.8.2011 15:04:06   
Skvo RR
ja sam citala da je zaboravnost u trudnoci sasvim normalna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25845
20.8.2011 15:05:24   
Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ja sam citala da je zaboravnost u trudnoci sasvim normalna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro je dok ne zapalim i kucu i sebe zajedno s njom user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25846
20.8.2011 15:08:30   
animagical

draga ti ova tema....user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja, ne smijem da kazem, reko banovaces me s teme...provali me rodica a ne bi ja ni pricala josuser posted image user posted image user posted image user posted image

semice, svi smo mi senilne...dobrodosla u klubuser posted image ja sam i smotana...sinoc pravim palacinke i negdje sam bila na desetoj, taman da je prevrnem-otpade mi ruckauser posted image jesam se mogla sprziti, sreca na pod je odletilo...bukvalno rucka u ruci  a tava u zrak i na pod...kaze mm hoces to od stresa da rodisuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25847
20.8.2011 15:08:58   
animagical

ko ti to kaze, jel sanela kod doktora??user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25848
20.8.2011 15:19:34   
drznica
hahahaha ja nisam smjela pisati sta mi se sve desava, ali sam primjetila prave prenose kako sam trudna. Zaboravljanje je najmanji problem...ali kad pođem nesto da uradim a ne znam sta ...uuuu ili neki dan posla na spavanje i uzimam jastuk iz dnevnog boravka da ponesem u spavacu i usput i mlijeko da vratim u frizider...ja fino posla jastuk u frizider i jos bih gurala da stane...
hahaha da nas ko snima...bas bi bilo svega. Najvise me strah tako da kuci nesto ne ostavim uplajeno kao npr.sporet, peglu,...
Eh jos 10 minuta i kraj smjene jeeeeeeeeeeeeeeeee

Neposredna veza do poruke: 25849
20.8.2011 15:20:08   
Silver
Curice

ja se odjavljujem do ponedeljka...odoh da neradim nista user posted image  kod mame !

XXL trudnicama...SVE NAJBOLJE! Lagane porode, zdrave bebice i brze oporavke...ukoliko se ko porodi dok me nema!

ostalim user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 25850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1032 1033 [1034] 1035 1036   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1032 1033 [1034] 1035 1036   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *