|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1038 1039 [1040] 1041 1042   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.8.2011 17:52:50   
pahuljica_25
Ženice moje,meni mm kupio ove Polyginax vaginalete što mi je doktorica propisala,i sad čitam u uputstvu piše da se zbog nedovoljno dokaza o rizicima u trudnoći ne preporučuje njegova primjena trudnicama  ???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jojj,šta da radim,da li je neka od vas koristila ove vaginalete u trudnoći????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25976
21.8.2011 18:04:41   
Semica

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Ženice moje,meni mm kupio ove Polyginax vaginalete što mi je doktorica propisala,i sad čitam u uputstvu piše da se zbog nedovoljno dokaza o rizicima u trudnoći ne preporučuje njegova primjena trudnicama  ???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jojj,šta da radim,da li je neka od vas koristila ove vaginalete u trudnoći????user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod svakih vaginaleta to pise...ja sam iskoristila 2 kutije polyginax vag. Ne brini se...nece bebi naskoditi...user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 25977
21.8.2011 18:05:18   
Semica
Evo i mene drage moje...Imate mahanjac od mene...

Usla samo na kratko da vidim kakva je situacija...ljubimmmmmmmmmmm!!!

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25978
21.8.2011 18:07:36   
animagical
ma to pise na apsulutno svim lijekovima koje sam pila u trudnoci
...crnjak, ali nije bas da ima ludih trudnica da se ponude  da se na njima radi studija o djelovanju lijekauser posted image u svakom slucaju ja nikada ne uzimam antibiotike ni vaginalete bez brisa prethodno uradjenog...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25979
21.8.2011 18:09:23   
sanela.asja
Ženice moje,meni mm kupio ove Polyginax vaginalete što mi je doktorica propisala,i sad čitam u uputstvu piše da se zbog nedovoljno dokaza o rizicima u trudnoći ne preporučuje njegova primjena trudnicama  ???
Jojj,šta da radim,da li je neka od vas koristila ove vaginalete u trudnoći????

Ma pahuljice ja ih koristila cjelu trudnocu slobodno sad mi je tek promjenila to ti pise na svakom uputsvu vaginaleta nebrini bona..
Dajo Sreeetnooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25980
21.8.2011 18:13:30   
animagical
mene opet uhvati proljev i mucninauser posted image e pa vise stvarno...danas jela jednom, nema sile da ista progutam...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25981
21.8.2011 18:17:19   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Ženice moje,meni mm kupio ove Polyginax vaginalete što mi je doktorica propisala,i sad čitam u uputstvu piše da se zbog nedovoljno dokaza o rizicima u trudnoći ne preporučuje njegova primjena trudnicama  ???
Jojj,šta da radim,da li je neka od vas koristila ove vaginalete u trudnoći????

Ma pahuljice ja ih koristila cjelu trudnocu slobodno sad mi je tek promjenila to ti pise na svakom uputsvu vaginaleta nebrini bona..
Dajo Sreeetnooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj drage moje hvala vam,nekako mi lakše kad čujem da ste i vi koristile.....user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25982
21.8.2011 18:43:19   
mamina princeza
ej pahuiljice ne brine ja sma u prolsoj trudnoci sigurno dav puta koristila te vaginalete i bas pred sam porod das e ocisti ako sta ima mislim u 37 sedmici tako da ne brini bice to ok abd.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 25983
21.8.2011 19:27:48   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Daja_sa

ola user posted image drage...
iako se nismo nesto puno druzile na ovoj temi...nekako mi drago proviriti...piskarati sa vama...citati vas redovno...a cekam veceras pa da se odjavim sa ove teme...(mada cu ja opet svracati da vidim "u koja ste doba"user posted image )
danas sam bila na ctg... i kaze cika dr. nalaz uredan ....bebi nece da izadje sama vani...on ce to odraditi za njuuser posted image user posted image ...
ujutro se javljam na prijem u bolnicu i utorak eto nama nase male smizleuser posted image user posted image ...
saljem vam veliki user posted image user posted image do veceras...vracam se cim uspavam svoje cedo malo i coeka naravnouser posted image

Dajo sretno draga, eto ubrzo bebice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25984
21.8.2011 19:32:22   
Bebica11
Anice kako si mi ti? Ja evo usla u 25.sedmicu, napunila 24. i odmah si mi naumpala, rekoh -Anica je napunila 25, jos malo pa ti u 7. aBduser posted image

pahuljice ne sekiraj i ja sam koristila plimicol, al kako animagical kaze ubuduce im necu dati da mi propisuju bez brisauser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 25985
21.8.2011 19:32:41   
Anica1
IZVORNA PORUKA: mea29

On je dosta bolje nego kad su ga primili ali jos nema nikakvih nalaza, cekamo da vidimo o cemu se radi pa da mu ukljuce terapiju...pa ga mozda puste nekad sljedece sedmice, ko zna, dugotrajne su te pretrage na infektivnoj...sta god da bude nije dobro, sve te "baje" se jako tesko lijece, ali eto nadamo se najboljem...bas sam izbezumljena od straha i tuge ali trudim se biti pozitivna zbog debelog user posted image user posted image ...

i stvarno kad god nam se nesto "stisne" u zivotu a svima nam ponekad dođu ti trenuci nezadovoljstva samo treba prosetati po krugu bolnice i zacepis odmah...postanes prezadovoljan onim sto imas i shvatis da je samo zdravlje bitno ali stvarno shvatis ne ono kao u frazi koju svi mi ponavljamo u sebi svaki dan i opet sve to uzimamo zdravo za gotovo dok ne zagusti...

hvala sto si se sjetila user posted image user posted image user posted image user posted image   

Mea, u potpunosti se slazem sa ovim. Dok sam lezala na GAK-u prva dva dana bukvalno prikovana za krevet nema na sta sve nisam pomislila i shvatila da se covjek nervira zbog gluposti koje uopste nisu bitne. Najbitnije je zdravlje! Svakakvih prica od zenica gore sam se naslusala, problema u trudnocama, ma uzas.

Zelim da ti mm to prije ozdravi i pridruzi vam se kucici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25986
21.8.2011 19:34:02   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Anice kako si mi ti? Ja evo usla u 25.sedmicu, napunila 24. i odmah si mi naumpala, rekoh -Anica je napunila 25, jos malo pa ti u 7. aBduser posted image

pahuljice ne sekiraj i ja sam koristila plimicol, al kako animagical kaze ubuduce im necu dati da mi propisuju bez brisauser posted image

Idu Bebice ove sedmice hvala Bogu user posted image user posted image Ja iscekujem jos sedmicu i dva dana da me prebaci u 7, nekako mi odmah lakse user posted image Brzo ce i ovo proci

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25987
21.8.2011 21:01:09   
Semica
Hvala i ostalim zenicama koje su pisale pepe komentare na moj video user posted image Divne ste user posted image user posted image

Zenice moje...nisam vas stigla citati...bila mi sveki...a i sad imam nekih sitnih obaveza pa bih vas zamolila da mi kazete ima li kakvih prenosa uzivo?? Cekamo li neku bebicu???
Sta je sa skvo??? Dajom??? Enci??? i Ostalima u niskom startu???

Ja aBd sutra idem na pregled pa cemo vidjeti sta ce biti...user posted image

I da se pohvalim....drugarica iz skole za trudnice je danas postala mama..rodila djevojcicu 3900 teskuuser posted image user posted image A druga ( isto iz skolice ) ceka bolove...bila samo prst otvorena pa su joj probili vodenjak i ukljucili undukciju...i sad cekaaaaaaaa....nadam se da je nece puno boljeti....uhhh....

Ostale moje drage bebele....i purasice user posted image jeste mi dobro???

user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 21.8.2011 21:02:32 >

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 25988
21.8.2011 23:29:28   
Daja_sa
mirna noc izgleda...nigdje nikoga...
joj zene hormoni su cudo...svako malo zaplacem...pa se smijem...pa mi tesko...pa kazem sebi brzo ce sve proci...a moja S sve osjeti, evo sjedi pored mene na krevetu i ona kaze kao nesto cita...
e torbu sam preslozila po treci put i sve kontam nesto cu zaboraviti...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25989
21.8.2011 23:32:48   
animagical
dajo kakva je to nervoza? hajde nemoj tako, jos mrvica i eto bebiceuser posted image onda ces da mazis i gnjavis dvije svoje cureuser posted image a i ako sta zaboravis, pa donijece ti tm naknadno...user posted image samo nemoj mob da zaboravis i sve okuser posted image  

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25990
21.8.2011 23:37:35   
Daja_sa
e pojma nemam...rekoh ja hormoni su cudouser posted image
zaboravih da se zahvalim svima na lijepim rijecima...user posted image user posted image user posted image

jesi ti bolje? jesu se proljev i mucnina imalo smirili?

Neposredna veza do poruke: 25991
21.8.2011 23:41:16   
animagical
ma onako -mucnina se smanjila...mislim da mi je ispao konacno svaki dio sluznog cepa, sada curim na sve straneuser posted image ma grozno je... 

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25992
21.8.2011 23:42:00   
Skvo RR
dajo...eto tebi akoBogda bebaca....samo se malo smiri sada, znam tesko je, razumijem te u potpunosti...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 25993
21.8.2011 23:44:24   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: animagical

ma onako -mucnina se smanjila...mislim da mi je ispao konacno svaki dio sluznog cepa, sada curim na sve straneuser posted image ma grozno je... 

jel te boli nesto? pijes li neke cajeve da smiris stomak?

Neposredna veza do poruke: 25994
21.8.2011 23:46:43   
animagical
ne pijem nista, doduse nista me i ne boli...mislim da mi se organizam jednostavno mijenja pred kraj trudnoce pa  zato ovo sveuser posted image  

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25995
21.8.2011 23:46:47   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

dajo...eto tebi akoBogda bebaca....samo se malo smiri sada, znam tesko je, razumijem te u potpunosti...user posted image user posted image user posted image

hvala dusice dragauser posted image
probacu kasnije da odspavam malo...mada cisto sumnjam...ali eto imam vas ovdje...bice lakseuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25996
21.8.2011 23:48:08   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: animagical

ne pijem nista, doduse nista me i ne boli...mislim da mi se organizam jednostavno mijenja pred kraj trudnoce pa  zato ovo sveuser posted image  

ti si snazna zena...svaka ti castuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25997
21.8.2011 23:55:39   
animagical
ma stvarno me nista ne boliuser posted image bas se nekako dobro osjecam...nekako mi i stomak laksi dosao...nadam se da ce uskorouser posted image sto kaze mm za bebu-bas sam ga pozeljelauser posted image bilo mi smijesno, gdje ce pozeljeti bebu a nikad ga ni vidio nije...e vala i ja sam ga pozeljela... a tvoja stize sutrauser posted image ma super, ima da bude baby boom na RR...

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25998
21.8.2011 23:58:26   
malena27 RR
curiceeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste nam?

animagical, vidis li da sam bila u pravu? user posted image user posted image pa sam prije tebe....
sta je s ostalim curama?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 25999
22.8.2011 0:01:18   
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

curiceeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste nam?

animagical, vidis li da sam bila u pravu? user posted image user posted image pa sam prije tebe....
sta je s ostalim curama?

ma znala sam da ces me izraditi malenauser posted image user posted image user posted image enci jos ceka, ma i ona ce me izraditi...kakve steuser posted image kako bebic slusa, place li, rucka li...? mogu misliti uzivanjauser posted image kako ti je rana?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 26000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1038 1039 [1040] 1041 1042   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1038 1039 [1040] 1041 1042   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Auto
bambi7

Kupovina auta- na leasing ili na kredit?

leasing (43%)

kredit (57%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *