Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 17:52:50
pahuljica_25
Ženice moje,meni mm kupio ove Polyginax vaginalete što mi je doktorica propisala,i sad čitam u uputstvu piše da se zbog nedovoljno dokaza o rizicima u trudnoći ne preporučuje njegova primjena trudnicama ??? Jojj,šta da radim,da li je neka od vas koristila ove vaginalete u trudnoći????
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 18:04:41
Semica
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Ženice moje,meni mm kupio ove Polyginax vaginalete što mi je doktorica propisala,i sad čitam u uputstvu piše da se zbog nedovoljno dokaza o rizicima u trudnoći ne preporučuje njegova primjena trudnicama ??? Jojj,šta da radim,da li je neka od vas koristila ove vaginalete u trudnoći????
Kod svakih vaginaleta to pise...ja sam iskoristila 2 kutije polyginax vag. Ne brini se...nece bebi naskoditi...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 18:07:36
animagical
ma to pise na apsulutno svim lijekovima koje sam pila u trudnoci ...crnjak, ali nije bas da ima ludih trudnica da se ponude da se na njima radi studija o djelovanju lijeka u svakom slucaju ja nikada ne uzimam antibiotike ni vaginalete bez brisa prethodno uradjenog...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 18:09:23
sanela.asja
Ma pahuljice ja ih koristila cjelu trudnocu slobodno sad mi je tek promjenila to ti pise na svakom uputsvu vaginaleta nebrini bona.. Dajo Sreeetnooooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 18:17:19
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Ma pahuljice ja ih koristila cjelu trudnocu slobodno sad mi je tek promjenila to ti pise na svakom uputsvu vaginaleta nebrini bona.. Dajo Sreeetnooooo
Joj drage moje hvala vam,nekako mi lakše kad čujem da ste i vi koristile.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 18:43:19
mamina princeza
ej pahuiljice ne brine ja sma u prolsoj trudnoci sigurno dav puta koristila te vaginalete i bas pred sam porod das e ocisti ako sta ima mislim u 37 sedmici tako da ne brini bice to ok abd.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 19:27:48
Anica1
IZVORNA PORUKA: Daja_sa
ola drage... iako se nismo nesto puno druzile na ovoj temi...nekako mi drago proviriti...piskarati sa vama...citati vas redovno...a cekam veceras pa da se odjavim sa ove teme...(mada cu ja opet svracati da vidim "u koja ste doba" ) danas sam bila na ctg... i kaze cika dr. nalaz uredan ....bebi nece da izadje sama vani...on ce to odraditi za nju ... ujutro se javljam na prijem u bolnicu i utorak eto nama nase male smizle ... saljem vam veliki do veceras...vracam se cim uspavam svoje cedo malo i coeka naravno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 19:32:41
Anica1
IZVORNA PORUKA: mea29
On je dosta bolje nego kad su ga primili ali jos nema nikakvih nalaza, cekamo da vidimo o cemu se radi pa da mu ukljuce terapiju...pa ga mozda puste nekad sljedece sedmice, ko zna, dugotrajne su te pretrage na infektivnoj...sta god da bude nije dobro, sve te "baje" se jako tesko lijece, ali eto nadamo se najboljem...bas sam izbezumljena od straha i tuge ali trudim se biti pozitivna zbog debelog ...
i stvarno kad god nam se nesto "stisne" u zivotu a svima nam ponekad dođu ti trenuci nezadovoljstva samo treba prosetati po krugu bolnice i zacepis odmah...postanes prezadovoljan onim sto imas i shvatis da je samo zdravlje bitno ali stvarno shvatis ne ono kao u frazi koju svi mi ponavljamo u sebi svaki dan i opet sve to uzimamo zdravo za gotovo dok ne zagusti...
hvala sto si se sjetila
Mea, u potpunosti se slazem sa ovim. Dok sam lezala na GAK-u prva dva dana bukvalno prikovana za krevet nema na sta sve nisam pomislila i shvatila da se covjek nervira zbog gluposti koje uopste nisu bitne. Najbitnije je zdravlje! Svakakvih prica od zenica gore sam se naslusala, problema u trudnocama, ma uzas.
Zelim da ti mm to prije ozdravi i pridruzi vam se kucici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 21:01:09
Semica
Hvala i ostalim zenicama koje su pisale pepe komentare na moj video Divne ste
Zenice moje...nisam vas stigla citati...bila mi sveki...a i sad imam nekih sitnih obaveza pa bih vas zamolila da mi kazete ima li kakvih prenosa uzivo?? Cekamo li neku bebicu??? Sta je sa skvo??? Dajom??? Enci??? i Ostalima u niskom startu???
Ja aBd sutra idem na pregled pa cemo vidjeti sta ce biti...
I da se pohvalim....drugarica iz skole za trudnice je danas postala mama..rodila djevojcicu 3900 tesku A druga ( isto iz skolice ) ceka bolove...bila samo prst otvorena pa su joj probili vodenjak i ukljucili undukciju...i sad cekaaaaaaaa....nadam se da je nece puno boljeti....uhhh....
Ostale moje drage bebele....i purasice jeste mi dobro???
< Poruku je uredio Semica -- 21.8.2011 21:02:32 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 23:29:28
Daja_sa
mirna noc izgleda...nigdje nikoga... joj zene hormoni su cudo...svako malo zaplacem...pa se smijem...pa mi tesko...pa kazem sebi brzo ce sve proci...a moja S sve osjeti, evo sjedi pored mene na krevetu i ona kaze kao nesto cita... e torbu sam preslozila po treci put i sve kontam nesto cu zaboraviti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 23:32:48
animagical
dajo kakva je to nervoza? hajde nemoj tako, jos mrvica i eto bebice onda ces da mazis i gnjavis dvije svoje cure a i ako sta zaboravis, pa donijece ti tm naknadno... samo nemoj mob da zaboravis i sve ok
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.8.2011 23:55:39
animagical
ma stvarno me nista ne boli bas se nekako dobro osjecam...nekako mi i stomak laksi dosao...nadam se da ce uskoro sto kaze mm za bebu-bas sam ga pozeljela bilo mi smijesno, gdje ce pozeljeti bebu a nikad ga ni vidio nije...e vala i ja sam ga pozeljela... a tvoja stize sutra ma super, ima da bude baby boom na RR...
animagical, vidis li da sam bila u pravu? pa sam prije tebe.... sta je s ostalim curama?
ma znala sam da ces me izraditi malena enci jos ceka, ma i ona ce me izraditi...kakve ste kako bebic slusa, place li, rucka li...? mogu misliti uzivanja kako ti je rana?
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Protesti teacher75
Idete li na proteste?
Da, redovno, konacno da se nesto desava (17%) Ponekad naletim malo da se tuspasim (12%) Ne, imam pametnija posla (24%) Isla bih ali sam sprijecena (48%)
Broj svih glasova: 42
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!