|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1040 1041 [1042] 1043 1044   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.8.2011 8:37:20   
Sensia
Jutrocaaaaaaaaaa

Enci srtean ti rodjo i sve NAJ NAJ bolje, ako Bog da da ti bebare stignu za rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image  avatar ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajo sretno jos jednom i da sve prodje super i da sto prije budes skupa sa svojim curicama

Animagical kako stomo?

Zumbulice i tebi naravno sve NAJ NAJbolje ako sam dobro iscitala i tebi je danas dan D user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim zenicama dobro jutro, Mea kako je TM gdje ta kafa? sto nisi poranila?

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26026
22.8.2011 8:48:10   
ciciban26
Trudnjaciceeeee jutro

Evo da malo i zasladimo uz tu kafu
user posted image

Enci sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajo,sretno mila...stize bebaca user posted image user posted image user posted image

Ja preko vikenda - crkla..samo sam neki posao izmisljala,cak sam se i s peglom druzila pola dana user posted image user posted image user posted image user posted image ( bile smo velike neprijateljice user posted image )
Danas nam stize kreveticuser posted image user posted image user posted image i idemo u kupovinu posteljinice,pelena i tih bebecih stvari..Nema vise sale user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26027
22.8.2011 8:59:04   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26

user posted image

Ciciban kako ovo dobro izgleda, mogla bis ad sve smazati bez imalo griznje savjesti  user posted image

Enci sretan rodjendan draga user posted image user posted image

Zenice moje imate li vi problema sa otisanjem nogu i ruku? Meni bas iznenada pocele oticati, tjesim se da je to zbog ovih paklenih vrucina.

Sensia  zaokruzi ti 30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sad ce i tvoja pjesmica biti ona od Seve "lete mi, lete tridesete" user posted image user posted image user posted image
Nego, idemo li na vjezbice danas?

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26028
22.8.2011 9:01:19   
Sensia
Hej cicibanko, ja u subotu bila na otoci i uzela jedno pakovanje pelena 10kom-18KM . Ne znam jesu li to one koje imaju fini obrub ali je to bio jedini sto na kojem sam nasla pelene pa sam uzela to pakovanje....

Ides li na vjezbice danas? kakav je krevetac user posted image

Neposredna veza do poruke: 26029
22.8.2011 9:02:10   
Anica1

Danas nam stize kreveticuser posted image user posted image user posted image i idemo u kupovinu posteljinice,pelena i tih bebecih stvari..Nema vise sale user posted image user posted image

Ciciban gdje ste uzimali krevetic? Mi bi za neke 2-3 sedmice, kada budemo sredina 7-og trebali poceti opremati sobicu, prvo okreciti, mada jos ne znam za koju boju zidova da se odlucim user posted image Posto mi je doktorica rekla zbog mioma da budem u pripravnosti nakon sredine 7-og (bice super da izguram i do kraja tako u pripravnosti user posted image ) trebali bi te neke stvari opremiti i srediti pa nek stoji sve zavrseno dok ja guram dalje. user posted image

Neposredna veza do poruke: 26030
22.8.2011 9:13:44   
ciciban26
Sensia ostao je onaj krevetac sto sam ti pricala. narucila u cetvrtak i danas nam stize..Jedva cekam user posted image . I po madrac cemo danas tako cim uklopimo to sve slikam i stavljam user posted image
A na vjezbice planiram ici,ako mi noge budu "normalne" juce su mi  po onoj vrucini i mamine sandale 38 bile male user posted image user posted image user posted image user posted image
Ides ti?
Sto se ti mala ne hvalis za punih 30 sedmica ha?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neka je sa srecom user posted image user posted image user posted image

Anice samo navali na slatkise,ja sam oci otvorila i prahnulo mi slatko,tako da sam nesicu malo vise zasladila user posted image
Krevetic smo uzeli onaj putni,ipak je imao malo vise glasova za od drvenog. Vidjela sam ga u Amku na Mojmilu ali sam nasla preko int firmu Bojprom iz BL od koje ovdje nabavljaju te krevetice  pa mi je 40 km jeftinije user posted image   Evo stize danas a ja u cetvrtak narucila.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26031
22.8.2011 9:15:41   
Sensia
Anice ja nakucah tebi post i izgubio se negdje, nigdje ga user posted image user posted image user posted image

Ma joj lete mi tridesete u svakom pogledu a ja se usutila user posted image  a sutra mi jos 69 user posted image user posted image user posted image user posted image

A i kod tebe usitnilo, sad ce odborjavanje ako BOg da ispod 100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako pupo, slusa li? kad ti je kontrola?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26032
22.8.2011 9:18:43   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Anice ja nakucah tebi post i izgubio se negdje, nigdje ga user posted image user posted image user posted image

Ma joj lete mi tridesete u svakom pogledu a ja se usutila user posted image  a sutra mi jos 69 user posted image user posted image user posted image user posted image

A i kod tebe usitnilo, sad ce odborjavanje ako BOg da ispod 100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako pupo, slusa li? kad ti je kontrola?

Slusa pupo, pisuljica udara, sinoc sam cak sjedila i u kinu dva sata, izdrzala  user posted image Ne mogu vise izmedju ova cetiri zida, ubi mirovanje user posted image
Dobila sam termin za kontrolu u cetvrtak u pola 5, vidjeh ti si u srijedu ?  Sad ce ona nekada na godisnji u septembru.

Sta bi za vjezbice, idemo li?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26033
22.8.2011 9:19:49   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Ciciban gdje ste uzimali krevetic? Mi bi za neke 2-3 sedmice, kada budemo sredina 7-og trebali poceti opremati sobicu, prvo okreciti, mada jos ne znam za koju boju zidova da se odlucim user posted image Posto mi je doktorica rekla zbog mioma da budem u pripravnosti nakon sredine 7-og (bice super da izguram i do kraja tako u pripravnosti user posted image ) trebali bi te neke stvari opremiti i srediti pa nek stoji sve zavrseno dok ja guram dalje. user posted image

Anice, ako BOg da ti ces odbrojavati kad udjes u 9. user posted image  ti fino sredjuj sobicu lagano al nikakva pripravnost (ne slusaj panicareuser posted image )
A za krevetac jutros mi jedna kolegiac rece da u FIS vitezu ima pravo dobrih, je li ko bio?

Cicibanko idem ja na vjezbe ako BOg da, obuj japankice neke i ides i ti, pa doci ce nam i Anica ako Bog da (pa nek ona pita opet ono pitanje iz 38 nedelje user posted image user posted image user posted image ) - sala mala

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26034
22.8.2011 9:31:05   
Anica1

Anice, ako BOg da ti ces odbrojavati kad udjes u 9. user posted image  ti fino sredjuj sobicu lagano al nikakva pripravnost (ne slusaj panicareuser posted image )
A za krevetac jutros mi jedna kolegiac rece da u FIS vitezu ima pravo dobrih, je li ko bio?

Cicibanko idem ja na vjezbe ako BOg da, obuj japankice neke i ides i ti, pa doci ce nam i Anica ako Bog da (pa nek ona pita opet ono pitanje iz 38 nedelje user posted image user posted image user posted image ) - sala mala

Kakve li su to bitne stvari vezane za  38 sedmicu, mora da je neki keks u pitanju user posted image user posted image    Ako je to, moramo utvrditi gradivo user posted image user posted image

U koliko da vas cekam dole?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26035
22.8.2011 9:35:25   
ciciban26
E vala Sensia ako nam i Anica stize onda moram i ja user posted image user posted image user posted image Ako treba obuci cu papuce MM pa neka se none luftiraju  user posted image user posted image user posted image
A za pitanja hmmmm...ti si se nesto prolopovila pred taj cuveni dan 69user posted image user posted image user posted image .  Anice pusti ti Sensiu,samo za maslinovo ulje ne pitaj,sve ostalo smijes user posted image user posted image user posted image

Ja kupila one svedske pelena u radnji na Otoci gdje si me uputila,na njima samo dvije vezice,kako se ono cudo stavlja user posted image user posted image . Kaze mi prijateljica da navodno u nekoj radnji malo prije Kiseljaka imaju pamucne pelene 20 kom od 12-15km. Ne znam je li moguce?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26036
22.8.2011 9:37:56   
Sensia
Uh meni sve zavisi od saobracaja-guzve, vrucinauser posted image  ..... uglavno0m budemo dole oko 4 i  25....
mislila sam izaci malo ranije pa skoknut do kuce da se presvucem u nesto prikladnije jer svaki put dodjem u haljini i slikam zene okolo user posted image user posted image user posted image user posted image  i to bez blica.

Cicibanko mi cemo ipak drveni krevetic pa kako god, a divan madrac smo vidjeli u nobil-u, punjen HR pjenom antialergijski i antibakterijski, i bas fino tvrd sto palacinka kaze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  86 KM. Ja nisam neki fan onih madraca sa oprugama iako beba nije teska pa to nema nikakve veze....... 

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26037
22.8.2011 9:42:09   
Sensia
Ja kupila one svedske pelena u radnji na Otoci gdje si me uputila,na njima samo dvije vezice,kako se ono cudo stavlja . Kaze mi prijateljica da navodno u nekoj radnji malo prije Kiseljaka imaju pamucne pelene 20 kom od 12-15km. Ne znam je li moguce?

Pa bila si sa mnom na predavanjima tada, ide preko tretra pelene da drzi bolje, ja sam uzela samo dvije te sveCke-neko ih i ne koristi al reko neka imam dvije kad su vec 4KM user posted image user posted image user posted image

Ma moguce al bitno je kakav im je rub, da se ne raspadnu poslije prvog otkuhavanja? A u adaxu imaju te tetra pelene al sa medama, srcadima..... 10 komada oko 30 KM user posted image user posted image user posted image user posted image ja mislila ako mi ostane love da uzmem pakovanje jedno da imam ono za ispid glave itd... ne za previjanje

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26038
22.8.2011 9:43:01   
Anica1

Uh meni sve zavisi od saobracaja-guzve, vrucinauser posted image  ..... uglavno0m budemo dole oko 4 i  25....
mislila sam izaci malo ranije pa skoknut do kuce da se presvucem u nesto prikladnije jer svaki put dodjem u haljini i slikam zene okolo user posted image user posted image user posted image user posted image  i to bez blica.

Cicibanko mi cemo ipak drveni krevetic pa kako god, a divan madrac smo vidjeli u nobil-u, punjen HR pjenom antialergijski i antibakterijski, i bas fino tvrd sto palacinka kaze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  86 KM. Ja nisam neki fan onih madraca sa oprugama iako beba nije teska pa to nema nikakve veze....... 

Da vas cekam ispred dole, tj kod stepenica? Ako udjem gore necu vas prepoznati medju masom stomacica user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26039
22.8.2011 9:44:44   
Anica1

Ja kupila one svedske pelena u radnji na Otoci gdje si me uputila,na njima samo dvije vezice,kako se ono cudo stavlja . Kaze mi prijateljica da navodno u nekoj radnji malo prije Kiseljaka imaju pamucne pelene 20 kom od 12-15km. Ne znam je li moguce?

Pa bila si sa mnom na predavanjima tada, ide preko tretra pelene da drzi bolje, ja sam uzela samo dvije te sveCke-neko ih i ne koristi al reko neka imam dvije kad su vec 4KM user posted image user posted image user posted image

Ma moguce al bitno je kakav im je rub, da se ne raspadnu poslije prvog otkuhavanja? A u adaxu imaju te tetra pelene al sa medama, srcadima..... 10 komada oko 30 KM user posted image user posted image user posted image user posted image ja mislila ako mi ostane love da uzmem pakovanje jedno da imam ono za ispid glave itd... ne za previjanje

Jel se ta predavanja nekad ponove ili cu vas morati upeglati da mi prebacite taj spisak po kojem kupujete? user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26040
22.8.2011 9:51:41   
Sensia
Ma nista ne brini sve cemo ti prepricati user posted image user posted image  a i vjezbice se ponavljaju tako da sigurno neces nista propustiti
trazi najmanje stome i zgodnu plavusu u muskim papucama  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma moze gdje je god tebi lakse, onda se vidimo dole oko 4 i 25?

treba li koga pokupiti usput?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26041
22.8.2011 9:53:25   
ciciban26
Anice slobodno se ti popni gore,skontat cemo se mi user posted image
Ja sam skinula spisak s RR sta mi treba za novorodjence pa samo medjusobno razmjenjujemo iskustva gdje,sta i kako user posted image . Teta uglavnom prica o njezi bebe,nas poslije poroda,disanju,porodjaju i naravno keksu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26042
22.8.2011 9:53:31   
sanela.asja
Uh sto mene neki znoj obljeva nije vruce u kuci 20 temperatura al ja se preznojavam vruce nemogu da disem user posted image user posted image
Eto ujutru u 8 ponovo idem da vadim cervikalni i vaginalni da vidim jesam se rjesila bakterija user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26043
22.8.2011 9:57:35   
Anica1

Ma nista ne brini sve cemo ti prepricati user posted image user posted image  a i vjezbice se ponavljaju tako da sigurno neces nista propustiti
trazi najmanje stome i zgodnu plavusu u muskim papucama  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma moze gdje je god tebi lakse, onda se vidimo dole oko 4 i 25?

Mahnem ja vama kad vas vidim, nista ne brinite user posted image

Mene ce mm odbaciti oko 4 dole pa se vidimo

Cicibanko, hoces da te pokupimo kada krenemo?

< Poruku je uredio Anica1 -- 22.8.2011 9:59:24 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26044
22.8.2011 9:59:09   
ciciban26

Hahahahha dat ce tebi plavusa user posted image user posted image user posted image . Anice ispravka,gledaj navise natecenu plavusu user posted image user posted image .  Kad mi je juce sveki rekla da izgledam strasno sta vise da kazem user posted image user posted image
Danas ti se ja ne tovarim,dobacit ce me mm user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26045
22.8.2011 10:02:47   
ciciban26

Cicibanko, hoces da te pokupimo kada krenemo?

Hvala mila user posted image user posted image user posted image . Danas je mm u Sa pa ce me dobaciti...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26046
22.8.2011 10:06:11   
Silver
ah cure zavidim vam!!! Hocu i ja na vjezbice...

Ja sam vec krevetac gledala...necu ga jos kupovati ali vidjela otprilike koliko su i kakvi...meni savjetuju da uzmem vec...od 140cm kao one manje beba brzo preraste...ali ljepsih ima od 120cm! A to ce ionako dedo i nana platiti aBd tako da cu birkati user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 26047
22.8.2011 10:12:50   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Uh sto mene neki znoj obljeva nije vruce u kuci 20 temperatura al ja se preznojavam vruce nemogu da disem user posted image user posted image
Eto ujutru u 8 ponovo idem da vadim cervikalni i vaginalni da vidim jesam se rjesila bakterija user posted image

Pokusaj se malo istusirati ali mlakom vodom, ni vrucom ni hladnom..... ja sam na poslu i ne mogu da disem iako nije vruce, mozda je od gyniprala user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 26048
22.8.2011 10:38:50   
Silver
Sensia...gdje ides na vjezbe...na otoku ili skerlicevu???

Joj zene ja nemogu nikako da se namjestim na stolici...bole me ledja..od sjedenja ubijaju...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26049
22.8.2011 10:40:37   
Vodolija83
Pozz zeniceee !
Enci sretan ti rodjendan i sve naj,naj... user posted image da sto prije ugledas svoje user posted image user posted image
Daji zelim svu srecu na CR,iako se odjavila vec,al ja malo kasnim...
Ostale zenice nadam se da ste dobro...dok ja sve povezem...user posted image
Ja sam juce malo zujala po Vrelu Bosne,pa su mi tabani pravo buknuli,a posebno lijevi,kao i uvijek...
Danas se nadam da ce me stari dobaciit na vjezbe posto mm radi,a ja se ne smijem truckati u troli.
Ide li neko od vas na vjezbe na Otoku?

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1040 1041 [1042] 1043 1044   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1040 1041 [1042] 1043 1044   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Spavanje.
пеперутка16

Koliko je vaše dete spavalo u toku noći bez budjenja sa punih 6 meseci?

10 - 12 h. (0%)

5 - 6 h. (0%)

3 - 4 h. (0%)

Drugi sati. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *