|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1042 1043 [1044] 1045 1046   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.8.2011 13:05:03   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

da vam se skitnica malo javi...konacno se vratila svojoj kuci..mada mi se farbe od krecenja jos osjete, al nisam mogla vise ni kod mame ni kod sveki...usput danas ce nam dostaviti i bebinu sobicu, pa jedva cekam da sklopimo i sve namjestimouser posted image user posted image user posted image
kako ste mi vi...mene grlo jos malo bolucka i kasljem i promukla sam, al nemam temp., a bila sam se juce prepala da se ne razbolim pravo, tako me ufatila neka malaksalost...mislim da sam za prethodna tri dana popila caja i meda ko nikad u zivotu...kako vi s ovom vrucinom...

gift dobrodosla nazaduser posted image , kako si inace, kako se osjecas?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26076
22.8.2011 13:12:14   
Gift
Bebice hvala ti, dobro sam, malo me grlo zeza al inace oki...sutra abd idem na kontrolu pa cemo vidjet kakva je situacija..kakva si mi ti?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26077
22.8.2011 13:15:21   
Bebica11

Bebice hvala ti, dobro sam, malo me grlo zeza al inace oki...sutra abd idem na kontrolu pa cemo vidjet kakva je situacija..kakva si mi ti?

Jucer sam cio dan imala tupi bol ispod stomaka al SAMO U JEDNOJ TACKI, kad je to popustilo onda su me ledja malo boljuckala, i jutros takodjer...samo da mi se uvaliti u 7. aBd za pocetakuser posted image

I ja hocu svoju dr da nazovem, pa ako me mogne primiti sutra bicu happy jer sam pozeljela vidjeti bebce, a ne zove mi se prije 14h, da je ne ometam dok je u bolnici

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26078
22.8.2011 13:20:02   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Vidis cicibanko,kako sam te prepoznala user posted image
A i ja sam bila u Amku,ima finih stvari i dosta su povoljne.
Meni kolica stizu iz Austrije vjerovatno za nekih 7 dana,sveki salje chicco trio enjoy fun user posted image user posted image user posted image

i mi  cemo ako Bog da uzeti chicco trio enjoy fun  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej mozda je glupo pitanje ali da ne znas slucajno koliko gore kostaju? Ide mi mm u septembrz u graz pa kontam da ne kupujem ovjdje ako su puuuno jeftinija?
Jel rekla sveki koliko su user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26079
22.8.2011 13:26:11   
Silver
gift, bebice gdje idete kod dr.?

Ja sam u srijedu u skerlicevu na UZ! Ide li neko u srijedu?

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26080
22.8.2011 13:28:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

gift, bebice gdje idete kod dr.?

Ja sam u srijedu u skerlicevu na UZ! Ide li neko u srijedu?

Meni su rekli da sam slucaj za GAK-auser posted image pa idem privatno dr.Abadzic s GAK-a ili na GAK (koga god potrefim) a odem u DZ samo da mi daju uputnice i recepte(a i to samo ako je skuplji lijek jer su mi dojadili)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26081
22.8.2011 13:30:31   
Gift

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jucer sam cio dan imala tupi bol ispod stomaka al SAMO U JEDNOJ TACKI, kad je to popustilo onda su me ledja malo boljuckala, i jutros takodjer...samo da mi se uvaliti u 7. aBd za pocetakuser posted image

I ja hocu svoju dr da nazovem, pa ako me mogne primiti sutra bicu happy jer sam pozeljela vidjeti bebce, a ne zove mi se prije 14h, da je ne ometam dok je u bolnici

ma ono uvjek nesto boli, ziga, neda bit rahat, al sta cemo user posted image smo user posted image user posted image
sad ce tebi 7-mi jos malo...daj meni 9-tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26082
22.8.2011 13:32:32   
animagical
hej zene, jeste dobro sve? vidim nema novosti s jezera.... strpicemo seuser posted image   ja sam tako dobro spavala da sam u tri oprala ves sacekala da zavrsi i rasirila gauser posted image dvije masine, molim lijepouser posted image ma crnjak...

negdje sam vidjela da neko hoce nepropusni carsaf za krevetac-e to vam se ne preporucuje iz sigurnosnih razliga, nije zrakopropusno, ne daj Boze  da se prevne beba na stomak, a ne zna vratiti nazad...a i ne zapisavaju bebe bas toliko da prodje kroz pelenu, bodi, gegice, carsaf pa na madrac...user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26083
22.8.2011 13:33:05   
Vodolija83
E Sensia,ista cijena i ovdje i gore.I oni su kod Graza,pa su tamo gledali,500 eura kostaju.Ovdje sigurno vec znas da su 999 KM,stim da ako napravis racun u gotovini  preko 1000 KM imas popust od 10%.Samo gore ima bolji izbor boja,kod nas samo ovo najnovije sto je doslo...Ovdje mi nisu losa ona teget,i zelena su lijepa,al nemaju kombinaciju s nekom bojom tako da su mi nekako drecava.Gore su oni nasli zelena sa tamno sivom i neka boja ni bordo ni crvena,pravo fina sa svijetlo sivom,al to su trio enjoy fun evolution,tako da se jos dvoumimo...
Eto ,sve ja to tebi natenane...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26084
22.8.2011 13:33:32   
Bebica11
Doguraces ako Bog da, eto koliko su te bili uspanicili a jos 2u1, ne pitaju se oniuser posted image

btw ovaj ginekolog iz DZ sto sam mu isla jutros po uputnicu kad sam krvarila na pocetku trudnoce u 6.sedmici pitao mm "ko vam garantuje da ce to ostati? Da Bog da, da to ostane" ovo ono, i evo mene danas mu dosla s pupom hBuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26085
22.8.2011 13:33:40   
Mamolina
Sensija , mm i ja smo doktorirali na chicco kolicima i te trio modele , koliko smo citali i razgledali . Mi smo kupili trio living .. sto se tice cijena najpovoljnije je kupiti kod nas u Sa. Za razliku od austrije , srbije i hr. jeftinija su za nekih 10% plus kod nas na gotovinu ti daju 10% za sve modele chicco a i dodatna komplikacija ti je na granici jer ako skontaju da su nova moras placati porez i carinu sto ti na kraju dodje 40% cijene .. tako da se bas isplati kupiti kod nas . Mada je jedina mana sto ne mozes naruciti model i boju koju hoces vec imaju to sto imaju ... mada im sada jako fin izbor !! Eto sretno ako imas jos nekih pitanja za kolica javii!!Mi danas u 36.sedmici ..jupiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26086
22.8.2011 13:38:31   
pahuljica_25
Ehh čestitike za rođendane,mjesece,sedmice i ostalo što sam propustila čestitati....user posted image user posted image user posted image user posted image
Uh ovo vrijeme baš umara opasno,ja se po čitav dan vučem po kući i pušem,nemogu se skrasiti na jednom mjestu ali opet mi je ljepše doma nego na posluuser posted image ....Jao sinoć kod mene smjeha i frke oko stavljanja vaginalete Polygynax,to mi je bilo prvi put u životu da to koristim. Toliko sam se spetljala da mi se počela topiti u ruci,ma jedva sam je smjestila gdje treba i to opet mislim djelimično jer je već pola sadržaja iscurilo.,mm mi je umirao od smijeha zezao me da li sam uopšte potrefila gdje trebamuser posted image user posted image user posted image user posted image Valjda će večeras biti uspješnije....
E gdje su moje Tuzlanke,kad će nama početi te vježbice ja jedva čekam.....

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26087
22.8.2011 13:49:55   
Gift
oj Bebeice doktora svakavih...
Animagical, sad sam u nedoumici za nepropusnu navlaku za madrac, a sta ako ipak propuste peleneuser posted image
Pahuljice ne znam za vjezbice, valjda ce uskoro i ja se nadam da cu moci ici pa makar samo slusati..

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 26088
22.8.2011 13:53:51   
Silver
oj cure...sad kad duze sjedim pocnu da me ledja bole, ali kao pred menstruaciju ili kao kad dobijem...jeli to normalno????

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26089
22.8.2011 13:54:51   
Vodolija83
Zna li neko da li se mora javiti na GAK mjesec dana nakon uradjene serklaze kako pise na otpusnomuser posted image
Ja inace idem dr.Divanovicu privatno,a vec sam kod njega bila 2 sedmice poslije serklaze...e sad...
Maloprije zvala dr.Murtezica da ga pitam ima li potrebe da dolazim,al ne javlja mi se.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26090
22.8.2011 13:59:06   
animagical

Animagical, sad sam u nedoumici za nepropusnu navlaku za madrac, a sta ako ipak propuste peleneuser posted image
Pahuljice ne znam za vjezbice, valjda ce uskoro i ja se nadam da cu moci ici pa makar samo slusati..

ma nema toliko zapisane bebe, narocito dok su skroz mali...ja bi u svakom slucaju radije i da se zapisa nego da mislim da ne stavi lice na tu gumu...a ako brines da sta ne propusti uvijek mozes staviti jednu tetra pelenicu ispod ili neku pamucnu dekicu, dok ne utvrdis propisljivost bebijauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26091
22.8.2011 14:00:50   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

oj cure...sad kad duze sjedim pocnu da me ledja bole, ali kao pred menstruaciju ili kao kad dobijem...jeli to normalno????

silver odmaraj vise na lijevom boku,stavi i jastuk pod guzu(meni pomaze), to su blage kontrakcije, ako nastave javi se dr. Mene je tako u 17.sedmici zaboljelo cio dan i nije popustalo,a samo ledja pa sam zavrsila u bolnici(doduse jer sam imala problema prije s trudnocom).

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26092
22.8.2011 14:03:33   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

ma nema toliko zapisane bebe, narocito dok su skroz mali...ja bi u svakom slucaju radije i da se zapisa nego da mislim da ne stavi lice na tu gumu...a ako brines da sta ne propusti uvijek mozes staviti jednu tetra pelenicu ispod ili neku pamucnu dekicu, dok ne utvrdis propisljivost bebijauser posted image

Ja imam i sad pamucne dekice koje su moji roditelji koristili kad smo bile male. Kasnije sam ih stavljala kad sam imala menstruaciju. Nikad nije propustilo. Ne vjerujem da ima potrebe za tom plastikom A I NIJE ZDRAVO.

Evo kod nas u bolnici na GAK-u su plasticne navlake pa preko carsaf. OZNOJI se insan na onome, sva mokra se probudim, bubrege nahladiti od onoguser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26093
22.8.2011 14:08:04   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Mamolina

Sensija , mm i ja smo doktorirali na chicco kolicima i te trio modele , koliko smo citali i razgledali . Mi smo kupili trio living .. sto se tice cijena najpovoljnije je kupiti kod nas u Sa. Za razliku od austrije , srbije i hr. jeftinija su za nekih 10% plus kod nas na gotovinu ti daju 10% za sve modele chicco a i dodatna komplikacija ti je na granici jer ako skontaju da su nova moras placati porez i carinu sto ti na kraju dodje 40% cijene .. tako da se bas isplati kupiti kod nas . Mada je jedina mana sto ne mozes naruciti model i boju koju hoces vec imaju to sto imaju ... mada im sada jako fin izbor !! Eto sretno ako imas jos nekih pitanja za kolica javii!!Mi danas u 36.sedmici ..jupiiiuser posted image user posted image

Mamolino hvala ti puno na info... znaci ipak kupiti ovdje. svaka cast na 36 sedmici user posted image user posted image user posted image user posted image  ti si sad ozbiljan kandidat

vodolijo hvala i tebi, vidimo se danas na vjezbicaa user posted image

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26094
22.8.2011 14:12:36   
Sensia
Ja imam i sad pamucne dekice koje su moji roditelji koristili kad smo bile male. Kasnije sam ih stavljala kad sam imala menstruaciju. Nikad nije propustilo. Ne vjerujem da ima potrebe za tom plastikom A I NIJE ZDRAVO.

Evo kod nas u bolnici na GAK-u su plasticne navlake pa preko carsaf. OZNOJI se insan na onome, sva mokra se probudim, bubrege nahladiti od onog

nije plastika, nije ni najlon, zena mi je objasnila kako se zove to nesto al da me ubijes ne mogu se sjetiti jer nikad nisam cual za to, i otkuhava se na 95 tako da cisto sumnjam da bi plastika mogla da se otkuhava.....

Uglavnom gore je frotir a ispod to nesto sto zadrzava tecnost...

Ja isto mislim da je to nepotrebno jer ne moze beba toliko zapisati, al se sjecam da je par zenica pitalo pa sam samo htjela dati info jer mi se ovo ucinilo bas kvalitetno.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26095
22.8.2011 14:15:01   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical

Nepropusni čaršaf apsolutno nepotreban! Ako pelena i propusti, koliko propusti to će upiti bebina odjeća, posteljina, neće ni doći do madraca. Pa šta mislite koliko ta malena loptica može realno ispiškiti, makar i cijelu noć user posted image
Ne treba vam dok ne skinete pelenu, a možda ni tad.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26096
22.8.2011 14:16:38   
Sensia
Eto Lejle cuvajte se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 26097
22.8.2011 14:18:12   
Gift
necu ja tu navlaku onda ni uzimati..stavljat cu ispod guze one jednokratne geze za presvlacenje dok ne utvrdim propisljivostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26098
22.8.2011 14:19:21   
animagical
ma ja tu musemu necu da kupujem, pa nek zapisa dozavrat ako hoceuser posted image sto rece bebica, kad se sjetim bolnickih kreveta s tim gumenim carsafima ispod obicnih...probudis se isto kao upisanuser posted image sva ledja mokra... valjda se to potpari, sta li...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 26099
22.8.2011 14:25:56   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Sensia

Eto Lejle cuvajte se user posted image user posted image user posted image

user posted image virim ja vas stalno da vidim šta pričate user posted image
Ma ne ružim ja, nego ti spomenu svakakvih gluposti, i ja sam s prvim tako, imala i Larusse-ovu encikopediju user posted image Šta je sve po njima bilo obavezno, da sam kupila mogla sam porodilište otvoriti.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1042 1043 [1044] 1045 1046   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1042 1043 [1044] 1045 1046   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kucni poslovi.
пеперутка16

Koje kucne poslove uglavnom obavlja vas muz?

Usisavanje i ciscenje. (0%)

Popravke po stanu/kuci. (0%)

Kuhanje. (0%)

Pranje sudja. (0%)

Sve od navedenog. (0%)

Nista od navedenog. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *