|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1043 1044 [1045] 1046 1047   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.8.2011 14:27:25   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

ma ja tu musemu necu da kupujem, pa nek zapisa dozavrat ako hoceuser posted image sto rece bebica, kad se sjetim bolnickih kreveta s tim gumenim carsafima ispod obicnih...probudis se isto kao upisanuser posted image sva ledja mokra... valjda se to potpari, sta li...

joj ne spominji kod nas su bile nekakve debele, i vise nisam znala da li me bole leda od kontrakcija il te plastike..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26101
22.8.2011 14:31:18   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Sensia

Eto Lejle cuvajte se user posted image user posted image user posted image

user posted image virim ja vas stalno da vidim šta pričate user posted image
Ma ne ružim ja, nego ti spomenu svakakvih gluposti, i ja sam s prvim tako, imala i Larusse-ovu encikopediju user posted image Šta je sve po njima bilo obavezno, da sam kupila mogla sam porodilište otvoriti.

Ko voli nek izvoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ih enciklopedija....ja sam jos na papiru A4 formata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sa dopisanim "ta trane"

Animagical ja te jutros pitah kako stomo? jel to opet bila burna noc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 26102
22.8.2011 14:42:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

ma ja tu musemu necu da kupujem, pa nek zapisa dozavrat ako hoceuser posted image sto rece bebica, kad se sjetim bolnickih kreveta s tim gumenim carsafima ispod obicnih...probudis se isto kao upisanuser posted image sva ledja mokra... valjda se to potpari, sta li...

joj ne spominji kod nas su bile nekakve debele, i vise nisam znala da li me bole leda od kontrakcija il te plastike..

bas takouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26103
22.8.2011 14:46:13   
Silver
Bebice, na poslu sam nemogu bas da odmaram previse...a kad previse sjedim i ispravim se zaboli me naprijed nisko...user posted image

pomenucu to dr. na ultrazvuku...mogu li one putem uz-a utvrditi da li postoje kontrakcije...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26104
22.8.2011 14:48:54   
Ivanaiva1
Drage moje user posted image nismo se dugo čule. Nadam se da ste dobro. Ima li novih beba??? Ne upratih što je s Jelenom?? Jel stigla bebica???

Mi smo definitivnoi jedna user posted image imamo 29 nedjelja. polako spremamo stvarčice a ne znam je li baš rano. Šta vi mislite

držite s ena ovoj vrućini
veeeliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26105
22.8.2011 14:49:57   
animagical
sensia, ma stomo zeza...boli me nekako po dnu i prepone, ali od pravih kontrakcja jos nista...jedino sto ne izlazim iz wc-a, i imam neki sluzavi iscjedak koji je nastavio nakon sluznog da izlazi..uh al vam zgadih sad ovaj finish trudnoceuser posted image user posted image user posted image halalite,ako mozeteuser posted image

silver na uzv ti moze reci imas li u tom momentu kontrakcije, a inace...ne

< Poruku je uredio animagical -- 22.8.2011 14:50:58 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26106
22.8.2011 14:49:59   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver

Bebice, na poslu sam nemogu bas da odmaram previse...a kad previse sjedim i ispravim se zaboli me naprijed nisko...user posted image

pomenucu to dr. na ultrazvuku...mogu li one putem uz-a utvrditi da li postoje kontrakcije...

Silver, naravno da mogu utvrditi ali vjeruj mi i ja radim bez prestanka od kako sam user posted image
nema nista gore od sjedenja toliko dugo, bolje je hodati cijeli dan nego sjediti, manje covjek sebi stete napravi. to ti je sigurno od sjedenja user posted image

Meni pomaze slijedece: ponesi neki jastuk da stavis iza ledja a pod noge stavi neku kutiju od papira ili slicno da ti ne vise.....
Al obavezno spomeni dr za tu bol dok sjedis

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26107
22.8.2011 14:52:52   
Sensia

sensia, ma stomo zeza...boli me nekako po dnu i prepone, ali od pravih kontrakcja jos nista...jedino sto ne izlazim iz wc-a, i imam neki sluzavi iscjedak koji je nastavio nakon sluznog da izlazi..uh al vam zgadih sad ovaj finish trudnoceuser posted image user posted image user posted image halalite,ako mozeteuser posted image

silver na uzv ti moze reci imas li u tom momentu kontrakcije, a inace...ne

Ih sta te briga zato si ti u finishu user posted image user posted image user posted image user posted image , valja nama durati
Ima li ikakvih vjesti od ovih nasih trudnica sa GAK-a?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26108
22.8.2011 14:56:15   
Vodolija83
Ja sam idem da se tusnem i da se polako spremam za vjezbice.Pa Sensia,ciciban 26 vidimo se onda u pola 5 user posted image
Hvala Mamolino,ja sam za carinu skroz zaboravila,reci cu ja onda sestri od mm da dobro razmisli hoce li kolica povesti odozgo da je ne bi opeljusili na carini.Onda mozda bolje da ih ovdje uzmemo....vidjecemo jos...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26109
22.8.2011 14:57:26   
Silver
Sensia hvala... ma pokusavam sebi da napravim "ugodjaj" ali slabo...pomenucu ja dr. te bolove...nego vise neznam sta je normalno sta nije...

A sto se knjiga tice...procitala sam knjigu o dojenju sto sam kupila kod nase LejleKa i predobra je, tako je jasna, sazeta, razumljiva i za nas pocetnice...preporucujem!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26110
22.8.2011 15:03:25   
Bebica11
Silver vidjece ti na uzv ako bude kontrakcija mada one mogu biti varljive da popuste pa uhvate(tako mene) al ako su ozbiljne onda ce se vidjeti

I ja sam zakazala u srijedu u 16:15h aBd pa eto nadam se da cu biti dobro do taduser posted image , veceras idem drugarici na iftar, raja s faxa se sastaje,jedva cekam...imam jos jednuuser posted image 2 sedmice manja od mene a isle zajedno na fax, tamam da se ispricamouser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26111
22.8.2011 15:04:00   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Ja sam idem da se tusnem i da se polako spremam za vjezbice.Pa Sensia,ciciban 26 vidimo se onda u pola 5 user posted image
Hvala Mamolino,ja sam za carinu skroz zaboravila,reci cu ja onda sestri od mm da dobro razmisli hoce li kolica povesti odozgo da je ne bi opeljusili na carini.Onda mozda bolje da ih ovdje uzmemo....vidjecemo jos...

Vodolijo ne brini toliko za carinu, samo nek skinu etikete i sl..... jer nece te zbog jednih kolica hvatati....
Cak mislim da mozes vratiti  porez na ulazu u HR, to se raspitaj user posted image
Tako ja inace radim kad kupujem nesto gore, a kupovalo se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 26112
22.8.2011 15:07:01   
Silver
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Silver vidjece ti na uzv ako bude kontrakcija mada one mogu biti varljive da popuste pa uhvate(tako mene) al ako su ozbiljne onda ce se vidjeti

I ja sam zakazala u srijedu u 16:15h aBd pa eto nadam se da cu biti dobro do taduser posted image , veceras idem drugarici na iftar, raja s faxa se sastaje,jedva cekam...imam jos jednuuser posted image 2 sedmice manja od mene a isle zajedno na fax, tamam da se ispricamouser posted image

jedva cekam aBd da vidim u srijedu kakav mi je braco :)) i da potvrdi da je braco...jer sam ja odlucila se za ime ...DAVUD i neda da mi dr. sad promjeni spol user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26113
22.8.2011 15:13:39   
Bebica11
prelijepo ime Barekallahuser posted image

Meni su u 17. sedmici 1.rekli da je curica i to na brzinskom pregledu na GAK-u na onom obicnom uzv, i ja se sad ustelila da je curica, a sutra cu pitati dr. da mi potvrdiuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26114
22.8.2011 15:28:48   
Sensia
Jos 15 minuta user posted image user posted image user posted image user posted image  i bjezim na vjezbice, valjda se necu srusit negdje usput po ovoj vrucini u autu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26115
22.8.2011 16:16:11   
Mamolina
Ma problem sa carinom se da rijesiti bitno je odpakovati kolica i skinuti etikete ... u merkatoru trio enyoj fun su bili u svim bojama !!

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26116
22.8.2011 18:05:42   
Silver
sta je ovo dva sata pauze bez javljanja...user posted image

Kako prezivljavate ovo sunce...ja sam se jedva vratila kuci...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26117
22.8.2011 18:15:33   
Sonja
evo brzinsko javljanje i od mene
nesto me rr zeza izbacuje me stalno

bebice da ne bude tebi kao i meni da nam curama naraste nesto heheheeh
sretno sutra

cestitam sve sto se ima cestitati

moj maleni se vrti bas puno...danas nogicu stavio pod rebra jedva sam diHalauser posted image
sad je vec popustilo
ja u cet. idem na kontrolu a do tad moram nalaze povadit a bas mi se neda po ovoj vrucini ici

pusa svimaaauser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26118
22.8.2011 18:17:46   
Silver
heheheh sonja ja se nadam da mom bracu nece otpasti nista user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 26119
22.8.2011 18:29:21   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mislim da mi je sanela.asja rekla da su njoj govorili dugo da je musko pa na kraju se cura rodila hahah
tako da je svasta moguce

jesil ti pitala za ime Davud tj. znacenje? odg. sam ti user posted image

blago tebi i ime si smislila...ja nisam i nemam pojma
mi zacrtali Elena ali eto nista od toga
sad bas ne znamo koje ime izabratiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26120
22.8.2011 18:45:09   
Silver
tnx za ime...i ja sam nasla kasnije isto voljen ili ljubljen da znaci...meni se svidja...

U srijedu idem ponovo na UZ pa se nadam da ce mi potvrditi spol...vec sam nestrpljiva da pocnem stvarcice kupovati makar one sitne...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 26121
22.8.2011 18:53:05   
Selminja
Djeste ženice, kako ste mi danas? Ova vrelina ubi.
Ja upravo s pregleda, za mjesec dana sam dobila sam 1kg user posted image jeeeeeeeeee user posted image
Bebice vidis da je imalo efekta izbacivanje slatka i ne veceranje posle 6 navecer user posted image kad ces ti na vagu user posted image
Tuzna vijest je da se bebica jos uvijek nije okrenula user posted image i to me pravo brine, ali nadat se da ce se okrenut,ima jos vremena.
Šmizla masala napredna, ide 7 dana unaprijed po mjerama user posted image
Pahuljice i ja jedva cekam vjezbice u Tz, trebamo se raspitat, mi samo sjedimo i jedva cekamo, na kraju cemo i zakasnit u septembru, a poslije cemo bit ko slonovi, ako se ne porodimo user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26122
22.8.2011 20:36:57   
Semica
Zene moje drageee....evo mene opet...

Vidim neki rodjendani se slave danas...pa neka su sretni....takodje cestitke i za nove sedmice i mjesece...

De mi recite molim vas hoce li biti neki prenos uzivo uskoro...cekamo li kakve vijesti i od koje zenice??? user posted image Jedino sam uspjela vidjeti da bi Daja trebala svoju bebacu upoznati danas...

.Dajoooo neka je sa srecom!!!

Ostale moje drage bebele jedan HUGic za vas!!!

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 26123
22.8.2011 20:38:38   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sonja

ja u cet. idem na kontrolu a do tad moram nalaze povadit a bas mi se neda po ovoj vrucini ici

pusa svimaaauser posted image user posted image user posted image

Koje nalaze Sonjic moras vaditi?? i ja moram u srijedu ici krv vaditi u DZ...sta mislis da se nadjemo da idemo zajedno ( ako ti odgovara srijeda ) ??? user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 26124
22.8.2011 20:41:02   
Hannica
Enci sretan rodjendan.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1043 1044 [1045] 1046 1047   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1043 1044 [1045] 1046 1047   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *