|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1041 1042 [1043] 1044 1045   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.8.2011 10:45:34   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver

Sensia...gdje ides na vjezbe...na otoku ili skerlicevu???

Joj zene ja nemogu nikako da se namjestim na stolici...bole me ledja..od sjedenja ubijaju...user posted image

Idem na otoku danas u pola 5 ako Bog da user posted image  valjda se necu srusiti od vrucine
Suti to je jos dobro, sto je veci stomo stolica je veci neprijatelj user posted image  vidjeces kasnije kad pocnes kukati uh. meni stomo dodje do grla kad dugo sjedim, ne mogu da disem user posted image user posted image user posted image  a stolica je visoko kvalitetna nema sta.....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26051
22.8.2011 10:49:11   
Vodolija83
Sensia ,vidimo se danas na Otoci,nadam se da cu doci user posted image
Mozda smo se vec vidjale dole,a da to i ne znamo...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26052
22.8.2011 10:56:31   
babilon
Jutro zenice!

Sve ste naokupu vidim sa pupama :D pa hoce li ta djeca vani vise ili cekaju da ove vrucine malo ohanu hihihi...

Meni je vikend proletio samo tako :/, imala goste na iftaru, bilo je stvarno divno, a stomi je najdraze SVE SE POJELO! ;))))))))))) pala sam s nogu, ali vrijedilo je! :)

evo me OPET na poslu, uh! mi laganini u 8. mjesecu ihihi... Bili mi nalazi vag.brisa, uredni su, danas cekamo urinokulturu, vjerovatno tu ima bakterija...

Dajo  - SRETNO DANAS! Eto bebaca malog, hihi, bas se radujem zbog tebe!

Enci - HAPPY BIRTHDAY!!! dA ti se sve lijepe zelje ostvare, po prioritetu ;)

ciciban - gdje si uzela krevetac? Ja bih isto to trebala ubrzo, izabrala sam jedan u onoj radnjici kod Azela (preko puta Bristola) bijeli, ja mislmi da je bio cca 150KM, i uz to madrac izadje sve oko 220-250KM...

Mea kako ti je muz? Kako si ti? Cuvam fige d abude ok! MM ce trebati na operaciju poslije bajrama :/ pa mi malo prpa, ali bice dobro aBD!

Hajmo zene POKRET s tim porodima, da pravimo dernek na RR :D :D :D :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26053
22.8.2011 11:13:15   
DIJAMANT
Dobro vam jutro ženice drage!

Vidim očekujemo dvije bebe danas i sutra aBd, Zumbule i Dajo neka vam je sa srećom! user posted image user posted image user posted image

Enči sretan ti rođendan sa malim zakašnjenjem! Želim ti sve najbolje!

Animagical, kako si tii? Je li se "čišćenje" stomaka smirilo? Sad ćeš i ti još malo aBd, pa će sve te tegobe proći user posted image

Malena, ti nam "uletiš" i šmigaš user posted image Ma ljubi malo pilence i od mene!

Ostale user posted image   želim vam da ove pretople dane što lakše pregurate! Ja ih jedva podnosim...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26054
22.8.2011 11:21:17   
Skvo RR
Haj haj..kako ste mi zemske.....

Ja evo u kuhanju...Umce sa tetom u parku, prije "toplinskog udara"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....meni isto vrelo...sta je ovo?...a slusam danas Majstorovica...kaze citav avgust i dio septembra ovakav.
Daji sam poslala poruku, da vidim jel  se "smjestila", jos nije odgovorila, kada se javi...natipkat cu vam...
A jel danas po rasporeredu zumbulcica, ako sam ja dobro skontala ona je juce legla...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 26055
22.8.2011 11:25:16   
ciciban26
Babilon mi smo se odlucili za Chipolino putni krevetac,vidjeli ga u Amku na Mojmilu pa ja malo rovila po inti i nasla radnju Bojprom iz BL,oni dostavljaju te krevetce u radnje u Sa pa usput i onome ko naruci i kod njih je ovaj nas 170,0 km a u Akmu 116.00km.

Vodolija83 po tvom ranijem postu mislim da smo bile zajedno na vjezbicama.
Hajmo zenice ukljucujte se,vjezbajmo zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Silver nikad nije rano user posted image .
Babilon,Mea sta cekate i vama lete tridesete user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 26056
22.8.2011 11:28:12   
babilon
user posted image E zivo me zanima taj Amko, svi ga spominju ja ga ni vidjela ni vidjela ;))) moracu mm reci hajde da te ovdim na jedno novo mjesto ;)).... Sta ima sve ut om Amku?

ciciban ne zezaj za 30te :))))))) ja DOBROVOLJNO pustam sve hanumice prije mene, hihih... ne znam kako je tebi, ali je meni 7mj samo tako proletilo! user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26057
22.8.2011 11:28:12   
ciciban26
Ili je do trudnickog glupitisa ili mi vrucina udarila u glavu dok sam setala cuku.Babilon  cijena krevetica u Bojpromu je 170,00 a u Amku 216,00km user posted image

Neposredna veza do poruke: 26058
22.8.2011 11:29:29   
Silver
Ma ja cu nekad u septembru krenuti na vjezbe aBd taman da vas upoznam sve! user posted image

a ja sam vidjela jedan lije u radnji pored azela...bijel...bio je oko 260Km sad neznam jeli sa dusekom ili bez, ali je lijep...i ja bi mozda sebi po mjeri pravila ormaric...jer nemam puno prostora...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 26059
22.8.2011 11:31:07   
Vodolija83
Aaa cicibanko,mislim da sam sad skontala,kad sam 1.put dosla dole,sjedila si ispred mene naslonjena na pilates loptu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 26060
22.8.2011 11:34:35   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: babilon

user posted image E zivo me zanima taj Amko, svi ga spominju ja ga ni vidjela ni vidjela ;))) moracu mm reci hajde da te ovdim na jedno novo mjesto ;)).... Sta ima sve ut om Amku?

ciciban ne zezaj za 30te :))))))) ja DOBROVOLJNO pustam sve hanumice prije mene, hihih... ne znam kako je tebi, ali je meni 7mj samo tako proletilo! user posted image

Ma ima bas dosta bebecih stvarcica a cijene nisu previsoke.

I meni je sedmi bas,bas proletio,jos kako zakoraci u ove tridesete uhhhhh. Ja svoju bebacu molim da izleti van sa 38 sedmica da dodje mami i tati na 8 godisnjicu veze user posted image user posted image
Pa Zato i kazem da vam je krajnje vrijeme za vjezbice a i imamo dobar izgovor za neku kafu poslije vjezbica user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26061
22.8.2011 11:35:19   
babilon
Znaci amko je poskup ;))) eh dobro hihihi...

E ovaj 'moj' bijeli krevetac je zadnji u nizu krevetaca stajao, bijeli jednostavan a predivan... oko 150KM tako nesto.. A moram neki ladicar uzeti, ne bih nista da ima ono djecije dezene po njemu ad se kasnije moze fino iskoristiti, pa kontam i ja po mjeri da radim... Ima li iko majstora da radi po mjeri ili da preporuci neku radnju?

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 26062
22.8.2011 11:36:25   
Semica
Zenice moje...opet ja samo kratko uletila da vam mahnem...Trebaju mi opet gosti doc ( nije im mrsko po ovoj vrelini)...huh...

Ja sad s pregleda...glavica prednjaci...sve oki...srce kuckauser posted image user posted image Dobila pola kg za sedmicu dana... Jedino se grlic pola cm skratio...bio je cijelu trudnocu 2 a sada je 1,5...wuhuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image nek i kod mene ima makar neki pokazatelj da je porod blizu user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam upratila kakva je situacija kod trudnjaca u niskom startu..u svakom sl.zelim vam sve najbolje!!!

Ostale-budite mi dobro i zdravo...mazite pupe...user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26063
22.8.2011 11:44:04   
ciciban26
Vodolija  ta sam user posted image user posted image user posted image

Babilon nije Amko poskup, ima dosta jeftinijih stvari nego u klasicnim bebecim radnjama samo sto je ista stvar kao i s kolicima. Jeftinije je ako uzimas direktno od zastupnika user posted image .. Joj trudnjaca sto zakomplikuju user posted image user posted image user posted image . Jeste vi kupili ona kolica? Mi cemo ih naruciti naredne sedmice,samo dok provjerimo mogu li u gepek user posted image

semice jos samo malkice user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26064
22.8.2011 11:47:59   
babilon
Hahaha joj suti ja sam sva izgubljena majke mi ;)))). Nismo jos kolica narucili, i mi cemo ih slijedece sedmice aBd, nikako da stignemo uzeti, mm bio u Zenici i vidio ih jos 1 i isprobao i to jet o... cekam plata da legne pa da kupim :))) valjda nece prestati akcija hahahaha a koji sam peh prestace ;)))
je li i vi stojite sa onim smedjim i bez ;:D :D :D mjesec dana nakon poroda aBd ima da se nadjemo ispred bbi pa da izlozbu kolica napravimo ;))))

Neposredna veza do poruke: 26065
22.8.2011 11:54:42   
Sensia
Mi cemo ako Bog da iduce sedmice naruciti krevetić (ceka se nekih 10-tak dana) a kolica cemo tamo nekad kad udjemo u 9. kontam da mi nije rano za kolicauser posted image  a MM zna koja cemo tako da ih uvijek moze i bez mene kupiti user posted image

Zenice ove sto su oko mog termina, kad cete vi kupovati onu kozmetiku za bebe, kadicu i te neke sitnice iz apoteke i sl? Uh kad vidim onaj spisak user posted image user posted image user posted image  ima toga dosta...

eh ako neko trazi onu navlaku neporpusnu za krevetac ima u nobil-u 15 KM, gore pamuk a ipsod nesto extra tanko nepremocivo (ne skontah je ja sta) a kaze djevojka da se moze otkuhavati i na gumu je pa se fino oko madraca stavi....

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26066
22.8.2011 11:55:08   
Vodolija83
Vidis cicibanko,kako sam te prepoznala user posted image
A i ja sam bila u Amku,ima finih stvari i dosta su povoljne.
Meni kolica stizu iz Austrije vjerovatno za nekih 7 dana,sveki salje chicco trio enjoy fun user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26067
22.8.2011 12:11:50   
Silver
ja neznam za kolica...posto ce se aBd roditi oko nove godine...jedno vrijeme nam netrebaju...a kontam da ne pretjerujem s akolicima...mada sam njih generalno slabije gledala...neznam...recite mi iskreno za zimsku bebicu kad su potrebna kolica...AS cu kupiti prije ako bi bila i neka kolica u kompletu uzela bi...ali ako ce mi samo stajati...

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 26068
22.8.2011 12:19:30   
ciciban26
Babilonko nece prestati akcija,mogu ih jos samo spustiti ide zima..Ali eto,meni djavo neda mira,moram ih kupiti i gotovo,kao da cu prvi dan u setnju. Doduse mala smizla ce da izadje iz bolnice u onoj sjedalici. A boja ostaje ona fina smedje-bez..Mozda drugo bude musko user posted image user posted image user posted image

Sensia ja sam te stvari kontala kupiti kad udjem u deveti,ako nista to zna i mm kupiti,ima spisak user posted image .. Kupit cu ono osnovno,sto nam je teta rekla,ostalo po potrebi.

Vodolija ako sam se tebi 2 sata tovarila na noge nije ni cudo sto si me prepoznala user posted image user posted image user posted image masa je to user posted image user posted image .  Ti bar ne moras brinuti o kolicima,dobra ti ta sveki user posted image

Neposredna veza do poruke: 26069
22.8.2011 12:23:45   
ciciban26

ja neznam za kolica...posto ce se aBd roditi oko nove godine...jedno vrijeme nam netrebaju...a kontam da ne pretjerujem s akolicima...mada sam njih generalno slabije gledala...neznam...recite mi iskreno za zimsku bebicu kad su potrebna kolica...AS cu kupiti prije ako bi bila i neka kolica u kompletu uzela bi...ali ako ce mi samo stajati...

Sve je to individualno. I moja bebaca ce se roditi u 10. mjesecu ali ja ne bih mogla zamisliti da cijelu zimu provedem u kuci,tako da cu kolica iskoristiti bar setkajuci po trznim centrima. Ova kolica sto smo zapikale babilonka i ja imaju i tu as u kompletu koju cu od prvog dana koristiti a i ona uklopi u kolica tako da bebi bude okrenuta prema tebi sto mi je u pocetku bitno.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26070
22.8.2011 12:37:42   
Vodolija83
Ma kakva masa ciciban,jesi vidjela mene,nedaj Boze da se ja nekom onako naslonim,a tek sutra aBd u 29.sedmicu user posted image user posted image user posted image A nisi mi smetala stvarno,vidjela sam ja kako si se bila zabrinula da me ne ugnjavis...user posted image
A moj bebac dolazi aBd u novembru,ako ne urani kad skinem serklaz,ali ne odricem se kolica 3 u 1,ta su mi se svidjela jos odavno i sveki moja bila velikodusnauser posted image
Jooooooojjj kako je vruce,ja jedva opstajem,disem na skrge...

Neposredna veza do poruke: 26071
22.8.2011 12:41:12   
Bebica11
Zdravo zenice

Meni ludnica u zgradi,busi neko nesto na spratu, ubi. Probudilo me, a i bebuuser posted image odmah se rasplesala dusa mamina.

Jutros smo isle vaditi nalaze. Joj scena u DZ na Vojnickom. Dosla ja dr. Eskicu, ja mislim da mu je mrsko zivjeti a kamoli uputnicu za laboratoriju napisatiuser posted image . Pita me sto ce mi nalazi, rekoh-da nosim doktorici s GAK-a svjeze nalaze posto mi prije mjesec nisu bili dobri. Pita sta nije dobro a tamo 8 zvjezdicauser posted image Rekoh-ALT i AST su mi poviseni a imam i urinarnu infekciju. Kaze on-"to si ti nekad zuticu bolovala"user posted image eto razlike u znanju dr s GAK-a i ovih iz DZ, hajde presutim mu ja, napise mi uputnicu i trazila sam mu recept za ginipral, NIJE NI POGLEDAO NALAZ GDJE MI JE PROPISAN, NI KOLIKO, napisao 4 puta dnevnouser posted image user posted image user posted image Vise se zabrinula apotekarka kako reagujem na njega(jer ne pijem izoptin i sl) nego on...eto...ugl. rijesila sam taj dio.

Danas cu zvati svoju dr da zakazem ako mognem sutra, jer ce mi biti tamam gotovi nalaziuser posted image

Ledja me bole, bas sam hafifnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 26072
22.8.2011 12:44:14   
Gift
da vam se skitnica malo javi...konacno se vratila svojoj kuci..mada mi se farbe od krecenja jos osjete, al nisam mogla vise ni kod mame ni kod sveki...usput danas ce nam dostaviti i bebinu sobicu, pa jedva cekam da sklopimo i sve namjestimouser posted image user posted image user posted image
kako ste mi vi...mene grlo jos malo bolucka i kasljem i promukla sam, al nemam temp., a bila sam se juce prepala da se ne razbolim pravo, tako me ufatila neka malaksalost...mislim da sam za prethodna tri dana popila caja i meda ko nikad u zivotu...kako vi s ovom vrucinom...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 26073
22.8.2011 13:00:08   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Vidis cicibanko,kako sam te prepoznala user posted image
A i ja sam bila u Amku,ima finih stvari i dosta su povoljne.
Meni kolica stizu iz Austrije vjerovatno za nekih 7 dana,sveki salje chicco trio enjoy fun user posted image user posted image user posted image

i mi  cemo ako Bog da uzeti chicco trio enjoy fun  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej mozda je glupo pitanje ali da ne znas slucajno koliko gore kostaju? Ide mi mm u septembrz u graz pa kontam da ne kupujem ovjdje ako su puuuno jeftinija?
Jel rekla sveki koliko su user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 26074
22.8.2011 13:03:34   
Silver
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Sve je to individualno. I moja bebaca ce se roditi u 10. mjesecu ali ja ne bih mogla zamisliti da cijelu zimu provedem u kuci,tako da cu kolica iskoristiti bar setkajuci po trznim centrima. Ova kolica sto smo zapikale babilonka i ja imaju i tu as u kompletu koju cu od prvog dana koristiti a i ona uklopi u kolica tako da bebi bude okrenuta prema tebi sto mi je u pocetku bitno.

moje treba u januaru da se rodi aBd...pa nebih i ja sjedila citavo vrijeme u kuci...naravno...voljela bi neka koja se mogu i kasnije koristiti...ma neznam nisam jos gledala pa se slabo razumijem u kvalitet i cijene..user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 26075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1041 1042 [1043] 1044 1045   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1041 1042 [1043] 1044 1045   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li ste ?
felix

pozeljeli vi, zimu jesen ...... jesul vam dosadile ove nesnosne vrucine , sparine ...

da jesam (34%)

ne nisam (66%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *