|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.8.2011 11:23:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Boze djagi kako sam maji i sladak.... user posted image user posted image

Teta S kad cete nam doci da se druzimouser posted image ?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26201
23.8.2011 11:27:17   
Silver
Jelena...ziva bilaaa....sto nas mamis...sad ja nemogu docekati mog bracu...presladak ti je...neka je ziv i zdrav...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26202
23.8.2011 11:27:43   
Lady26
Hjooooooj cim prije aBd...sve cekam malo da "dodjes sebi" pa cemo mi tebi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26203
23.8.2011 11:34:42   
Skvo RR
dobar dan zemske...

Prvo da se nadivim nasoj curici i nasem djecaku....user posted image user posted image ..selma i jelena, neka su vam zivi i zdravi...

Ja evo po kuci standardica....Umce sa tetom u parkicu...cekam ih prije ovih vrucina...

Silver popij apaurin i mg....

Ja cekam da nam se daja javi....

Ljubim vas...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26204
23.8.2011 11:36:58   
Silver
SKVO znaci nista novo jos....

Ma ja glupa nemam apaurin sa sobom...grrrr....sad cu vidjeti da kupim...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26205
23.8.2011 11:39:55   
Skvo RR
To nosi uvijek sa sobom....On je super za "te" bolove.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26206
23.8.2011 11:42:23   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Silver

Na ovu cu samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26207
23.8.2011 11:42:52   
Anoniman
Lady bujrum vam user posted image . Ljubi princezicu od nasuser posted image

Hvala vam drage mojeuser posted image

Skvo Daja nece imati pristup telefonu do sutra, danas kad je posla u salu morala ga je iskljuciti i predati sestri na patologiji. Tako da joj tel ostaje na sedmom spratu, a ona ide u prizemlje u op salu pa odmah pored na intenzivnu do ujutru ako bude sve uredu ujutru je prebacuju na porodjajno i onda joj donose telefon, a popodne bebu da ostane kod nje, a samo joj je pokazu kad dodje na odjeljenjeuser posted image

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 26208
23.8.2011 11:45:47   
Silver
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Silver

Na ovu cu samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

pa sta cu...ja se kladila na tebe...a ti tako ... user posted image user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26209
23.8.2011 11:46:12   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image

Evo jedno brzinsko mahanje od mene i mog plavusana user posted image
Velika cura otisla sa tajom da "prijavi" brata i danas konacno sluzbeno dobijamo ime user posted image . Luka spava i slusa mamu, a mama potkuhala maslenicu da pravi, joj kako je nezgodno izmisljati sta jesti, patronazna me zivu istraumirala sa mojom ishranom i grcevima user posted image

Čovječuljak mali slatki user posted image

Pa jel imate grčeve?

Ako nemate slobodno jedi šta ti se jede. Malo pažljivije sa kravljim mlijekom jer njegovi proteini čitavi prelaze u majčino mlijeko pa znaju stvarati probleme. Neće puno tvoja prehrana uticati na grčeve, oni ako će biti, teško ćeš ti to regulisati prehranom, a ako neće, malo će šta od hrane izazvati neke prolazne kratkotrajne smetnje u probavi.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26210
23.8.2011 11:50:34   
Skvo RR

Lady bujrum vam user posted image . Ljubi princezicu od nasuser posted image

Hvala vam drage mojeuser posted image

Skvo Daja nece imati pristup telefonu do sutra, danas kad je posla u salu morala ga je iskljuciti i predati sestri na patologiji. Tako da joj tel ostaje na sedmom spratu, a ona ide u prizemlje u op salu pa odmah pored na intenzivnu do ujutru ako bude sve uredu ujutru je prebacuju na porodjajno i onda joj donose telefon, a popodne bebu da ostane kod nje, a samo joj je pokazu kad dodje na odjeljenjeuser posted image

odoh onda nazvati porodiliste....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26211
23.8.2011 11:51:28   
Anoniman
Hvala Lejla... ma on po meni nema grceva, posle jela se malo grci dok ne ispodriguje i malo mu bude tvrdji stomak jer je dosta halapljiv pa se naguta vazduha... hvala Bogu ali mi jos nismo culi kako on place, samim tim mislim da ga i ne muce grcevi cim fino spava i ne place. Patronazna kad je bila kao pipnu mu stomak i kaze pun je gasova pazite ne prehranu, a vjeruj mi da bas pazim, a mlijeko kravlje slatko nikad i ne pijem, jogurt da a slatko ne.
Nego pitah te juce, pa mozda nisi upratila...znas li kad se smije i smije li se uopste steznik nositi posle CR?

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 26212
23.8.2011 11:53:13   
Anoniman
Skvo zoves intenzivnu njegu, ako ne nadjes broj mogu ja pitati mm kad dodje posle koji je jer on ima, zvao je na njega gore, jer na taj broj mozes pricati i sa porodiljom dok je na intenzivnoj, ali samo u odredjenim vremenskim intervalima.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26213
23.8.2011 11:58:55   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo vam pa cestitajte

KliK

Jupiiiiiiiii..bravo dajo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26214
23.8.2011 12:16:05   
Anica1
Evo i mene zenice, jutros sam se bas uspavala tj osamutila u sobi od vrucine user posted image

Mi u Njemackoj kupili slikice za zid za sobicu 3D, razne zivotinjice preslatke, pa sada kontamo u koju boju sobicu da farbamo. Skontali smo da cemo namjestaj za sobicu uzeti neutralan, bez onih  sara po komodicama i ormaru, najvjerovatnije cemo boja bukve ili nesto sl. da mozemo iskoristiti i za poslje kada bebica naraste. Gledali smo u ADAX-u krevetac sladak, dobije se dupli madrac i moze se skidati ogradica da se krevet koristi do 7 godine.

Ja malo gledala imena i znacenja po netu za pisuljicu pa pravim spisak da poslje biramo  user posted image

Kako su mi drugarice sa vjezbica? user posted image user posted image

Vidjeh da se Daja porodila, cestitam draga, stize i tvoja princeza mala user posted image user posted image Zelim ti brz oporavak nakon carskog.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26215
23.8.2011 12:17:59   
Anica1
Oooooo sad vidjeh Sensia mi se usutila, a ovamo pokazuje na (s)tickeru 69 user posted image user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 26216
23.8.2011 12:40:30   
animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo vam pa cestitajte

KliK

Jupiiiiiiiii..bravo dajo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jodija se cujicauser posted image user posted image cestitke dajo...user posted image user posted image

ja dosla...sta da vam kazemuser posted image user posted image user posted image ma nista me ne pitajte...ugl kaze dr prije iduceg utorka nece da me poradjauser posted image ja cvake neke...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26217
23.8.2011 12:43:02   
palachinken

user posted image

Evo jedno brzinsko mahanje od mene i mog plavusana user posted image
Velika cura otisla sa tajom da "prijavi" brata i danas konacno sluzbeno dobijamo ime user posted image . Luka spava i slusa mamu, a mama potkuhala maslenicu da pravi, joj kako je nezgodno izmisljati sta jesti, patronazna me zivu istraumirala sa mojom ishranom i grcevima user posted image

Pile malo, vidi kako je meden!user posted image A majica je posebna prica user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26218
23.8.2011 12:43:54   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

Evo vam pa cestitajte

KliK

jodija se cujicauser posted image user posted image cestitke dajo...user posted image user posted image

ja dosla...sta da vam kazemuser posted image user posted image user posted image ma nista me ne pitajte...ugl kaze dr prije iduceg utorka nece da me poradjauser posted image ja cvake neke...

To ce izgleda kod tebe biti Bajro mali user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26219
23.8.2011 12:47:07   
mea29

dobro kaze palachinken... Bajro, Bajro user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 26220
23.8.2011 12:47:50   
animagical
ako me naljuti stvarno cu mu dati ime Bajrouser posted image  

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 26221
23.8.2011 12:53:20   
Lejla Ka

ako me naljuti stvarno cu mu dati ime Bajrouser posted image  

Ma pusti te gluposti. Fino otaljaj bajramske praznike, raspremi pa onda da smirom možeš uživati sa bebom, a ne ovako da ti svi odmah navale, ko fol na bajram user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 26222
23.8.2011 12:55:46   
ciciban26
Aaaaa stigla nam princezica,zelimo joj dug i sretan zivot a ponosnim roditeljima i seki iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image Naravno mamici sto brzi i laksi oporavak user posted image

Jelena bebaca je med medeni,pravi mali frajer user posted image user posted image user posted image

Animagical imat ces najljepsi bajramluk,neka bebac uziva u stomi jos 7 dana..Sad ce to bonicko user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26223
23.8.2011 13:00:36   
mea29
ti svakako pripremi dvije kasice...baska pare pod jastuk i baska prvi Bajramluk user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26224
23.8.2011 13:01:29   
Silver
animagical... bice to prije, sve mi se cini user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *