Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 11:42:52
Anoniman
Lady bujrum vam . Ljubi princezicu od nas
Hvala vam drage moje
Skvo Daja nece imati pristup telefonu do sutra, danas kad je posla u salu morala ga je iskljuciti i predati sestri na patologiji. Tako da joj tel ostaje na sedmom spratu, a ona ide u prizemlje u op salu pa odmah pored na intenzivnu do ujutru ako bude sve uredu ujutru je prebacuju na porodjajno i onda joj donose telefon, a popodne bebu da ostane kod nje, a samo joj je pokazu kad dodje na odjeljenje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 11:46:12
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Evo jedno brzinsko mahanje od mene i mog plavusana Velika cura otisla sa tajom da "prijavi" brata i danas konacno sluzbeno dobijamo ime . Luka spava i slusa mamu, a mama potkuhala maslenicu da pravi, joj kako je nezgodno izmisljati sta jesti, patronazna me zivu istraumirala sa mojom ishranom i grcevima
Čovječuljak mali slatki
Pa jel imate grčeve?
Ako nemate slobodno jedi šta ti se jede. Malo pažljivije sa kravljim mlijekom jer njegovi proteini čitavi prelaze u majčino mlijeko pa znaju stvarati probleme. Neće puno tvoja prehrana uticati na grčeve, oni ako će biti, teško ćeš ti to regulisati prehranom, a ako neće, malo će šta od hrane izazvati neke prolazne kratkotrajne smetnje u probavi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 11:50:34
Skvo RR
Lady bujrum vam . Ljubi princezicu od nas
Hvala vam drage moje
Skvo Daja nece imati pristup telefonu do sutra, danas kad je posla u salu morala ga je iskljuciti i predati sestri na patologiji. Tako da joj tel ostaje na sedmom spratu, a ona ide u prizemlje u op salu pa odmah pored na intenzivnu do ujutru ako bude sve uredu ujutru je prebacuju na porodjajno i onda joj donose telefon, a popodne bebu da ostane kod nje, a samo joj je pokazu kad dodje na odjeljenje
odoh onda nazvati porodiliste....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 11:51:28
Anoniman
Hvala Lejla... ma on po meni nema grceva, posle jela se malo grci dok ne ispodriguje i malo mu bude tvrdji stomak jer je dosta halapljiv pa se naguta vazduha... hvala Bogu ali mi jos nismo culi kako on place, samim tim mislim da ga i ne muce grcevi cim fino spava i ne place. Patronazna kad je bila kao pipnu mu stomak i kaze pun je gasova pazite ne prehranu, a vjeruj mi da bas pazim, a mlijeko kravlje slatko nikad i ne pijem, jogurt da a slatko ne. Nego pitah te juce, pa mozda nisi upratila...znas li kad se smije i smije li se uopste steznik nositi posle CR?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 11:53:13
Anoniman
Skvo zoves intenzivnu njegu, ako ne nadjes broj mogu ja pitati mm kad dodje posle koji je jer on ima, zvao je na njega gore, jer na taj broj mozes pricati i sa porodiljom dok je na intenzivnoj, ali samo u odredjenim vremenskim intervalima.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 12:16:05
Anica1
Evo i mene zenice, jutros sam se bas uspavala tj osamutila u sobi od vrucine
Mi u Njemackoj kupili slikice za zid za sobicu 3D, razne zivotinjice preslatke, pa sada kontamo u koju boju sobicu da farbamo. Skontali smo da cemo namjestaj za sobicu uzeti neutralan, bez onih sara po komodicama i ormaru, najvjerovatnije cemo boja bukve ili nesto sl. da mozemo iskoristiti i za poslje kada bebica naraste. Gledali smo u ADAX-u krevetac sladak, dobije se dupli madrac i moze se skidati ogradica da se krevet koristi do 7 godine.
Ja malo gledala imena i znacenja po netu za pisuljicu pa pravim spisak da poslje biramo
Kako su mi drugarice sa vjezbica?
Vidjeh da se Daja porodila, cestitam draga, stize i tvoja princeza mala Zelim ti brz oporavak nakon carskog.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 12:43:02
palachinken
Evo jedno brzinsko mahanje od mene i mog plavusana Velika cura otisla sa tajom da "prijavi" brata i danas konacno sluzbeno dobijamo ime . Luka spava i slusa mamu, a mama potkuhala maslenicu da pravi, joj kako je nezgodno izmisljati sta jesti, patronazna me zivu istraumirala sa mojom ishranom i grcevima
Pile malo, vidi kako je meden! A majica je posebna prica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 12:53:20
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical
ako me naljuti stvarno cu mu dati ime Bajro
Ma pusti te gluposti. Fino otaljaj bajramske praznike, raspremi pa onda da smirom možeš uživati sa bebom, a ne ovako da ti svi odmah navale, ko fol na bajram