|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1046 1047 [1048] 1049 1050   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.8.2011 10:09:05   
Sensia
Ja cu bebu za pocetak u spavacu sobu...razmisljam kreciti u zeleno ili zuto,ili neku kombinaciju zeleno-zuto -bijelo..pa jos neke bebi slicice zaljepim i eto bebin cosak...

Isto tako, planiramo kutak u spavacoj sobi. MM je vec okrecio sobu u prljavo-lilastu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (jer nam je namjestaj u sobi bezkaste boje), a planiram da uzmem neke samoljepljive ili tapetice ili naljepnice sa nekim cvijetićima i sl pa da malo ukrasim zid oko bebane ....  i jedna maja komodica za lampicu i eto gaaaaaaa user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26176
23.8.2011 10:10:45   
animagical
palachinken, sta radi taj mali golacuser posted image gnjavite li ga? ovdje svi jos trudniuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 26177
23.8.2011 10:13:27   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

enci sta je ovo s ovom djecom...jesu ters....kaze meni mm al se ti dzaba trpala onim ginipralom..ja onouser posted image hos da te sad ubijem...user posted image user posted image usuti se  on zacasuser posted image

NeJmam pojma,mislim moje bebe imaju na koga i biti ters.
Da sam znala ukinula bih gynipral u 7 mjesecu,ovako sam zabetonirana
user posted image user posted image user posted image
Još šta mi od stomaka rade,vjerujte da više nije ni ugodno a još manje zanimljivo.

Ali eto još malouser posted image ...valjda

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26178
23.8.2011 10:14:47   
palachinken
Trenutno nesto prica sa mnom, s kauca dobacuje. Debeljuca maminauser posted image Mislim, ali nisam sigurna, da su poceli prvi namjerni osmjesi, pa mami srce ko kanta user posted image Vidim ja da ste sve trudne, doduse, nije se Skvo javila od jutros. Ja prvo otvorim onaj dio za čestitianje, vidim niko novi...mislim, stvarno...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 26179
23.8.2011 10:15:03   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ja cu bebu za pocetak u spavacu sobu...razmisljam kreciti u zeleno ili zuto,ili neku kombinaciju zeleno-zuto -bijelo..pa jos neke bebi slicice zaljepim i eto bebin cosak...

Isto tako, planiramo kutak u spavacoj sobi. MM je vec okrecio sobu u prljavo-lilastu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (jer nam je namjestaj u sobi bezkaste boje), a planiram da uzmem neke samoljepljive ili tapetice ili naljepnice sa nekim cvijetićima i sl pa da malo ukrasim zid oko bebane ....  i jedna maja komodica za lampicu i eto gaaaaaaa user posted image

kod mene je sada prljavo lilasta boja user posted image user posted image user posted image ....cak sam i razmisljala da ostavim tako user posted image user posted image user posted image i jos cvjetice ha ha ha da me mm u top stavi...ionako je "drhtao" kad sam isla na zadnju kontrolu jer je mojoj komsinici na 6-7 pregledu rekao da je djevojcica umjesto djecaka i ja njemu kazem prije pregleda "jos ima nade"....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26180
23.8.2011 10:16:06   
animagical
boli mene kad se ovo jedno rasteze, a mogu misliti sta dvojke rade...uh odoh se kupati i ostalo..imam pregled i ctg...user posted image nadam se ikakvim dobrim vijestima aBduser posted image  

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 26181
23.8.2011 10:17:37   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Trenutno nesto prica sa mnom, s kauca dobacuje. Debeljuca maminauser posted image Mislim, ali nisam sigurna, da su poceli prvi namjerni osmjesi, pa mami srce ko kanta user posted image Vidim ja da ste sve trudne, doduse, nije se Skvo javila od jutros. Ja prvo otvorim onaj dio za čestitianje, vidim niko novi...mislim, stvarno...

ma dobra tema, nece niko da odeuser posted image   joj crnjaka...ona tvoja metoda nije upalila...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 26182
23.8.2011 10:18:13   
mea29
sad sam otvorila ovu stranicu "Pcelice maje" oni bas imaju cijeli asortiman za bebe...ali mislim da nemaju svoju radnju nigdje nego se robica samo moze naci po drugim radnjicama, a opet tu nemaju sve kao na spisku na stranici user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26183
23.8.2011 10:18:52   
Sensia
hehehe mi smo rekli i ako nas iznenadi ima da nosa bodice i pidjamice sa rozim aplikacijama i cvijecem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to ce biti protiv uroka
Vukljali bodice iz c&a, H&m i sad da ne nosa.... e ne moze vala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26184
23.8.2011 10:18:56   
Semica
Jutro drage moje i od mene...

Da sei ja "prijavim" za danas user posted image

Ja od jutros od 8 imam neke laaaaaaaaaaagane bolove ( poput menstruacijskih...) u donjem dijelu stomaka i krstima....nalete pa prestanu i sve tako...ovo je prvi put da mi njih nekoliko naleti u toku dana ( narocito u kracim razmacima ) pa sam se sva STURILA od neke srece user posted image user posted image user posted image sto konacno imam neke simptome da dolazi dan kad ce malena pisa van user posted image user posted image user posted image user posted image

Zumbulcici i Daji sve najbolje zelim...nadam se da ce nam se ubrzo javiti...
Sta je sa skvo??

Selma-jubi mrkusicu malennu medenu user posted image

Takodje se slazem da su bodici najbolji...nema muke s njima...!!! Slikala sam pisuljin dio ormara user posted image pa cu vam se pohvaliti kasnije nekad kad se vratim iz setnje user posted image

user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 26185
23.8.2011 10:21:22   
enči80
Meni n a ovom rr kalendaru kažu 'Još ste ovdje...'user posted image user posted image pa mislim stvarno,i ono me pošli zahebavati.Sretno ti kod dr.,želim ti da si bar 2 deblja prsta otvorenauser posted image user posted image a ja odoh da pravim kolač,najvjerovatnije tiramisuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 26186
23.8.2011 10:31:08   
Mamolina
Jutro zenice !!! Evo da se i ja prijavim ... jedva kucam koliko me ovaj genypral trese :-(((.. gledam RR listu bebix ti i ja cemo skupa !! Nego zenice koje spremaju sobu i krevetice pocatite nas slikama da ukrademo koju ideju user posted image user posted image .. paklen dan nas ocekuje neka nam je bog na pomoci !!user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 26187
23.8.2011 10:34:28   
Silver
IZVORNA PORUKA: Semica

Jutro drage moje i od mene...

Da sei ja "prijavim" za danas user posted image

Ja od jutros od 8 imam neke laaaaaaaaaaagane bolove ( poput menstruacijskih...) u donjem dijelu stomaka i krstima....nalete pa prestanu i sve tako...ovo je prvi put da mi njih nekoliko naleti u toku dana ( narocito u kracim razmacima ) pa sam se sva STURILA od neke srece user posted image user posted image user posted image sto konacno imam neke simptome da dolazi dan kad ce malena pisa van user posted image user posted image user posted image user posted image

Zumbulcici i Daji sve najbolje zelim...nadam se da ce nam se ubrzo javiti...
Sta je sa skvo??

Selma-jubi mrkusicu malennu medenu user posted image

Takodje se slazem da su bodici najbolji...nema muke s njima...!!! Slikala sam pisuljin dio ormara user posted image pa cu vam se pohvaliti kasnije nekad kad se vratim iz setnje user posted image

user posted image user posted image

Semiceeeeee user posted image user posted image user posted image  navijam da je to- to!!!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26188
23.8.2011 10:51:44   
Gift
hi....Semice haman da je pocelouser posted image user posted image user posted image
Nama juce stigla sobica, pa smo sklapali do 11 sati i jos nije sve gotovo, mislim tata i mm sklapali ja gledala i pokusavala da im obasnjavam kako treba, al kakvi, a vala sto su muskarci, da su me koji put poslusali do sad bi bilo sve gotovo, a oni jok, nece ti pogledati upustvo, vec sve napametuser posted image user posted image
A posto sam trebala danas na kontrolu a nisam se stigla narucit za depilaciju, krenam ja jutros da sredujem donji dio i jedva nekako s ogledalom, katastrofa, sva se iskasapila..a onda zove sestra da kaze da ne mogu doci na kontrolu danas, nego tek u cetvrtakuser posted image user posted image user posted image a do cetvrtka ce mi dlake na gospodi narast taman da se vide a da ih ne mogu obrijat, a sta me vala briga...
i dalje me boli grlo i jedva disem..
e kad sam se nakukala odoh sad da vas malo citam unazad...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26189
23.8.2011 10:55:22   
Semica
Silver, Gift...nesto jeste pocelo sigurnouser posted image ...mada mislim da je ovo tek zagrijavanjeuser posted image ...i da ce potrajati mozda i do termina...ali eto drago mi sto je pocelo pa makar i blago...evo i sad boli user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26190
23.8.2011 10:55:58   
Sensia
Hej gift a kad bude gotova sobica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zaboravit ces na njihove nestrucnosti....

Sto se tice grla ako ikako mozes, to je meni pomoglo, isjeckaj 3-4 cehna bijelog luka u casu jogurta navece pred spavanje i exiraj. fino ces spavati user posted image user posted image , jogurt ce ti ublaziti ako ti bijeli luk tesko padne a nece ti se osjetiti ujutro kad ustanes.... ja sam 2-3 veceri tako i brzo je proslo

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26191
23.8.2011 11:03:57   
mea29
semice mozda ces ti preskociti animagical i skvo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26192
23.8.2011 11:08:34   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

semice mozda ces ti preskociti animagical i skvo user posted image user posted image user posted image user posted image

Semice hoces nam to ti malo akcije dati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26193
23.8.2011 11:09:37   
Silver
cure meni nesto nije dobro...boli me podnu stomak...ponekad jace...ali trenutno slabo ali konstantno... neznam sta da radim...sutra imam UZV, pa cu valjda izdrzati do sutra da vidim sta dr. kaze...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26194
23.8.2011 11:12:45   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver

cure meni nesto nije dobro...boli me podnu stomak...ponekad jace...ali trenutno slabo ali konstantno... neznam sta da radim...sutra imam UZV, pa cu valjda izdrzati do sutra da vidim sta dr. kaze...

hej draga ima li mogucnosti da odes kuci i legnes da odmoris ako si na poslu?

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26195
23.8.2011 11:14:06   
Silver
neznam evo zalegla sam na stolici opruzila se maksimalno...sama u kancelariji trenutno...vidjecu ako pocne jace boliti..odoh..user posted image  mrzim ovo...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26196
23.8.2011 11:14:20   
mea29
IZVORNA PORUKA: Silver

mozes li ici kuci i malo leci...jel imas redovnu probavu...mene sve zna zaboliti kada probava steka user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26197
23.8.2011 11:15:03   
Anoniman
user posted image

Evo jedno brzinsko mahanje od mene i mog plavusana user posted image
Velika cura otisla sa tajom da "prijavi" brata i danas konacno sluzbeno dobijamo ime user posted image . Luka spava i slusa mamu, a mama potkuhala maslenicu da pravi, joj kako je nezgodno izmisljati sta jesti, patronazna me zivu istraumirala sa mojom ishranom i grcevima user posted image

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 26198
23.8.2011 11:21:00   
Lady26
Boze djagi kako sam maji i sladak.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26199
23.8.2011 11:22:34   
bebix
IZVORNA PORUKA: Mamolina

Jutro zenice !!! Evo da se i ja prijavim ... jedva kucam koliko me ovaj genypral trese :-(((.. gledam RR listu bebix ti i ja cemo skupa !! Nego zenice koje spremaju sobu i krevetice pocatite nas slikama da ukrademo koju ideju user posted image user posted image .. paklen dan nas ocekuje neka nam je bog na pomoci !!user posted image user posted image

Mamolina jos ako si iz Sa mozda zajedno budemo na Jezeru, posto sam ja planirala gore, ja sam ovih dana grozna neznam za tebe imam osjecaj da cu prije termina nekako mi stomak tezakuser posted image , u svakom slucaju svu srecu nam zelim da prodje sve kako trebauser posted image user posted image

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1046 1047 [1048] 1049 1050   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1046 1047 [1048] 1049 1050   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *