|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1045 1046 [1047] 1048 1049   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.8.2011 9:15:53   
Silver
Prijavljujem akciju u nedelju proslu, a sutra i meni pregled, pa kao sto neko rece...nebi da cackam mecku! user posted image

To je moj provjereni lijek za trudnicke migrene user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26151
23.8.2011 9:17:06   
animagical
gdje ste zene? ma ja skroz lose spavam...isla vaditi nalaze, sad cekam do pola12 da ih podignem pa cu kod ginekologa...u medjuvremenu valja srediti donji spratuser posted image ako sta uspijem nacoriti na ogledalo ili makar napamet

jel se javlja ijedna za poroda? u koliko li je daja na rasporedu? a zumbulcica mislim vec mazi svoje maceuser posted image ostaleuser posted image narocito ovima na poslu...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26152
23.8.2011 9:18:25   
Sensia
Ma od jedne akcije glava ne boli
Mozda ti sutra i ukine gynipral i da odobrenje

Posteljine kupili u Amku,jednu obicnu posteljinicu zuta sa zvjezdicama a drugu - tanki jorgan i jastucic. Ne znam da li da uzimam one "debele" jorgane,dobili smo 2 super vrece za spavanje i one fine mekane dekice a obzirom da je i grijanje super,kontam da ne pretjeram
Slika u toku dana,dok nahranim aparat,umro od gladi jadan

Uh dragi Bog te cuo, vise mi je zlo do njega .....

Vjeruj mi da nema potrebe za tim debelim jorganom, jer isprva ces bebu samo pokrivati sliferom ili nekom dekicom, a za zime imas vrecu koja je kazu spas...jos kad krene grijanje vjeruj mi nema potrebe

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26153
23.8.2011 9:27:41   
bebix
zene sto se tice vrucine ja vise nemogu izdrzati, svaki dan disem na skrge i molim Boga za koji kisan danuser posted image , sto se tice mog bebaca vrti se ponekad nepodnosljivo ali opet mi izmami osmjeh na lice, mi smo usli u 36-tu nedjelju user posted image user posted image , pripremili smo dosta toga ali sve me strah da me ne preduhitri i nesto ostane ne obavljenouser posted image , sutra kontrola jedva cekam da vidim svog user posted image
sretno SVIMAAAA   I VEEEEEEEEELIKI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26154
23.8.2011 9:28:01   
Silver
a ja bas mislila malo deblje jorgane da kupujem...vidis to bi bila glupost...vidjela u adax-u one setove i meni se svidjaju oni najdeblji... a bolje je dobru vrecu za spavanje i dekice ili te tanje jorgane...ah moja RR sta bi ja bez vas...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26155
23.8.2011 9:34:07   
bebix
Mi montirali krevetic sinoc,kupili posteljinu i jedva cekam da pisuljicu smjestim unutra user posted image user posted image user posted image . Danas pune 33 sedmice,jos 5 i delozacija joj je user posted image

Ciciban procitala sam da si narucila krevetic iz Bojproma, koje su dimenzije, gledala sam na netu ali nisam vidjela karakteristike a onako na slicici mi se svidjaju, meni ne treba odmah posto smo za pocetak pripremili jednu slatku kolijevkuuser posted image

Kupila sam nekakve garderobice za bebaca ali nista specijalno nemogu da nadjem za izlazak iz bolnice, jeste li vi pronasle radnjicu gdje ima slatkih kompletica za user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26156
23.8.2011 9:35:10   
animagical
sta je, ja jedina xxl pa me ignorisete jeluser posted image user posted image user posted image eh kad izgubis liniju... nece niko da se druzi s tobom

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26157
23.8.2011 9:35:40   
mea29
hej jel neko od vas kupovao obicne bijele benkice sto se vezu nazad ili na kopcanje...znate li gdje ih ima i koja im je cijena user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26158
23.8.2011 9:38:13   
Nina_Lana
hej jel neko od vas kupovao obicne bijele benkice sto se vezu nazad ili na kopcanje...znate li gdje ih ima i koja im je cijena user posted image user posted image

Ja sam vidjela u Mercatoru na Malti

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26159
23.8.2011 9:38:41   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

sta je, ja jedina xxl pa me ignorisete jeluser posted image user posted image user posted image eh kad izgubis liniju... nece niko da se druzi s tobom

Ma jok bona vidis da je svako u svom "deveru"........ javi mi se sad kolegica, njoj juce bio termin, kaze sad za sad nista od simptoma user posted image user posted image user posted image  pa reko sta je ovo, bebama stvrano lijepo u stomama niko nece vani, a ne bih vala ni ja po ovim vrucinama....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26160
23.8.2011 9:39:09   
bebix
IZVORNA PORUKA: mea29

hej jel neko od vas kupovao obicne bijele benkice sto se vezu nazad ili na kopcanje...znate li gdje ih ima i koja im je cijena user posted image user posted image

Mea ja sam kupila nekoliko bijelih body benkica  kratkih rukavau Robotu placala sam ih 6,50 km, a one na vezanje nisam ni kupovala jer ih sa prvom bebom nisam ni koristila, meni barem je drazi bodyuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26161
23.8.2011 9:39:28   
Silver

ooooooooooooohhhhhuser posted image  sto me rastuzi .....user posted image user posted image user posted image  ma nije to bona nego ti vise niko nevjeruje da si trudna...sve kontamo porodila se pa nece da kaze....user posted image  lijepo ti ovdje sa nama...user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 26162
23.8.2011 9:40:28   
Sensia

Imas i u bingu raznih-domaca proizvodnja maximlano do 10 KM kostaju po komadu....

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26163
23.8.2011 9:45:02   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Imas i u bingu raznih-domaca proizvodnja maximlano do 10 KM kostaju po komadu....

tnx..moram napraviti plan obilazaka...kao turisticku turu Amko, Bingo, pa FIS i u povratku kupovati gdje je najpovoljnije user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26164
23.8.2011 9:45:47   
Vodolija83
Jutro drage moje zenice i od mene !!!
Ja se malo uspavala jutros,bacio me apaurin user posted image
Sensia,evo jos jedne druuuge sa vjezbi. Od danas i ti ispod 70 user posted image user posted image user posted image I ja cu ubrzo aBd user posted image
Uhhh,jedva ustadoh jutros,svi zglobovi kao zakoceni od otoka user posted image
Cicibanko,stavi slicice kad ti se bude dalo da vidimo i curinu buducu sobu  user posted image
Kod ovih nasih XXL user posted image djecica ocito cekaju tacan termin user posted image
Zumbulcica je nadam se vec sa svojom bebicom,a i Dajino bebe je mozda vec ugledalo sunce dana user posted image
Selma,curica ti je kao med,a frizurica ludilo,dragi su mi svi bebaci,al sa kosicom su premedeni user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26165
23.8.2011 9:46:37   
animagical
ja koliko sam vidjela one obicne benkice na preklop i vezanje masnicom niko ne voli da koristi jer se samo zavrnu bebi do vrata...nekako je bodi prakticniji, cuva ledja zatrpana, narocito kad se bebi uzima u rukeuser posted image ovo ja iz iskustva presvlacenja sestricauser posted image ja nemam nijednu benkicu spremnu, samo bodiceuser posted image ako bas mislite da vam trebaju, ima u robotu pamucne bijele, mozda po dvije marke komad...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26166
23.8.2011 9:48:53   
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver

ooooooooooooohhhhhuser posted image  sto me rastuzi .....user posted image user posted image user posted image  ma nije to bona nego ti vise niko nevjeruje da si trudna...sve kontamo porodila se pa nece da kaze....user posted image  lijepo ti ovdje sa nama...user posted image

jest, jest, strah me tacno da me ne istjerateuser posted image suti, vise mi niko ne vjeruje da sam jos trudna...kad rodim ima da platim onu reklamu sto ide kroz grad s megafonomuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26167
23.8.2011 9:53:00   
babilon
Jutroooooooo!

Pa zene drage sta je s vasom djecom ;))) vjerovatno su naculi kako je vani pakleno vruce pa kontaju, cim kisa pljusne eto njih svi kolektivno u isto vrijeme ;)))!

Danas iscekujemo 1 bebu ili 2? Nisam mogla povezati!

Ja nisam naspavana nikako, legla u 01h ;( uzas, evo me na poslu, nsita mi se ne radi! bljak.

Mea nemoj zaboraviti ciglane - pijacu ;)) tamo imas super turski pamuk za bebece benkice tipa peri-deri :)))).

SLIKE KREVETICA molicu lijepo! Nemojte nas drzati u neizvjesnosti. Ja sinoc usla u djeciju sobicu i razgledam i kontam kako i sta da uradim da mi bude po ceifu.... Pukla bih neku boju na zid, ali ne bih plavo... danas cu fino zasjest za comp i cackati po netu :)))

cestitam svima na novim sedmicama danima satima i to ;D user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26168
23.8.2011 9:53:44   
Silver
animagical...samo ti objavi ovdje na RR da si se porodila i gledaj kako se cudo desava...cudni su putevi mahalski...user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 26169
23.8.2011 9:59:58   
animagical
da vas odmah ocrnjacim za pijacu ciglaneuser posted image posto mi je to najbliza pijaca, malo se i kuzim..nemojte da se zalijecete po pitanju bodija, ppidzamica i sl...nisu normalni...identican bodi koji je u robotu kupljen za 2.90 na ciglanama je 6km....ista sara, isto turski, isto sasvim obicni...ma isti u bobu...za te pare puno su bolji pcelica majauser posted image koji su kako vidim kod sestre najkvalitetniji su od ovih s normalnim cijenamauser posted image nit se razvuku niti izblijede u pranju...ma extra

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26170
23.8.2011 10:02:11   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

Mea nemoj zaboraviti ciglane - pijacu ;)) tamo imas super turski pamuk za bebece benkice tipa peri-deri :)))).

SLIKE KREVETICA molicu lijepo! Nemojte nas drzati u neizvjesnosti. Ja sinoc usla u djeciju sobicu i razgledam i kontam kako i sta da uradim da mi bude po ceifu.... Pukla bih neku boju na zid, ali ne bih plavo... danas cu fino zasjest za comp i cackati po netu :)))

Jel ima neki određeni stand ili toga ima gdje god ima bebacih stvari?

Ja cu bebu za pocetak u spavacu sobu...razmisljam kreciti u zeleno ili zuto,ili neku kombinaciju zeleno-zuto -bijelo..pa jos neke bebi slicice zaljepim i eto bebin cosak...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26171
23.8.2011 10:03:08   
enči80

Stiže podrškauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro trudnice velike i maleuser posted image
Kod mene ništa novouser posted image user posted image user posted image

Za te benkice na vezanje su i meni rekli da nisu praktične,bolji su bodiji.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 26172
23.8.2011 10:07:06   
animagical
enci sta je ovo s ovom djecom...jesu ters....kaze meni mm al se ti dzaba trpala onim ginipralom..ja onouser posted image hos da te sad ubijem...user posted image user posted image usuti se  on zacasuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 26173
23.8.2011 10:07:57   
enči80

IZVORNA PORUKA: helena_7

enči legendo tebi svaka cast - blizanci a skoro pa doceka termin!

Ne znam da li bih se smijala ili plakala
na ovaj postuser posted image user posted image
Postavljam rekord na RR što se tiče duplicauser posted image user posted image

Hvala Helena,nadam se da se uskoro pišemo na temi 0-1user posted image
...nada zadnja umire

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26174
23.8.2011 10:08:09   
palachinken

IZVORNA PORUKA: bebix

Mea ja sam kupila nekoliko bijelih body benkica  kratkih rukavau Robotu placala sam ih 6,50 km, a one na vezanje nisam ni kupovala jer ih sa prvom bebom nisam ni koristila, meni barem je drazi bodyuser posted image

Ma benkice su iz onog vakta kad smo mi bili bebe pa nas povijali. Nisu mi s pampersom uopste prakticne. Sad je bodić glavni user posted image Naoruzaj se bodicima kratkih i dugih rukava i to je to. Ako je hladno, preko mu majicu navuces i dole trenerkicu (meni se one sa stopalima nisu uopste pokazale prakticbno, sva sam stopala odrezala), a po ovim vrucinama samo bodić bez rukava i nek se bosonog kolobata (ili bosonoga:))

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 26175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1045 1046 [1047] 1048 1049   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1045 1046 [1047] 1048 1049   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *