Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 14:28:41
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Anica1
Joj sto mene ovi moji na poslu nerviraju za ovo bolovanje zj cuvanje trudnoce, zovu me za doznake, ja ima kazem tek u petak cu imati za ovaj mjesec i kazem da se vodim pod sifrom 05 komplikacije u trudnoci i da je to po zakonu 100%, kaze moramo mi nazvati da to provjerimo u Zavodu a i moramo provjeriti sta pise u firminom Pravilniku o radu
A ja jos kontam hajd ako mi bude bolje opet malo poceti raditi jer im je sada guzva kako me nema pa se pokrivaju jedva, e necu vala
Pusti bona, nece ti niko zahvaliti
Ja sam za svoje rintacila godinu dana i zavlacili me oko prijave, i onda nisam par dana dosla na posao nasli drugu curu i hoce je ODMAH prijaviti, bas mi je bilo krivo
i onda sam cula da se i ta cura tek udala i zamolim Boga da im i ona ostane trudna, kad eno sad i ona trudna, nece ni nju da prijave
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 14:43:05
Sensia
Anice,
Pusti posao, a za bolovanje znas da imas sve moguce papire i da je zaista komplikacija u trudnoci. nemoj dopustiti da te gluposti izbace iz takta....znas sta je najbitnije i najprece. sutra te niko nece "nagraditi" sto si trudna radila i sl....
Vjeruj mi, kod mene je situacija cudna, a nisam se tome nadala iskreno, al znam da "sam im poremetila" planove....al necu uopste da razmisljam, radit cu do kad budem mogla i onda cao. da me sad pitas ostala bih kuci a ne da razmisljam hocu li se u 4 onesvjestiti kad krenem kuci sa posla.... mislis da je nekog briga kako dodjem do kuce na +40.
Ti fino milki stomu, masala izgledas sto sam se juce uvjerila, kad si ti zadovoljna i bezbrizna i bebi je odmah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 14:43:21
ciciban26
Anice koji stolic Ma pusti ih,nemoj da se nerviras. Ti znas svoja prava i u petak im te papire baci pred nos... Odmaraj,uzivaj u svom prelijepom stomi.. Na kraju imas vaznijeg posla,kao npr. vjezbice,setkanje s Tofficom a oni neka se puse..
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 14:52:08
Sensia
Ciciban sta ti je slijedece po planu, jer kod tebe su visinke pripreme? ja se opet mislim za krevetac, ne znam je li ovo do trudnoce ili sta je
Ako ces kupovati neke slicice i sl. u lamperu imaju iste kao i u tvornici snova a puuuuuuuno su jefitnije. ja ih nisam vidjela ali mi je to kolegica rekla koja je kupila u tvornici pa skontala da ima u lamperu i hjtela da se rokne......
Mi danas idemo ako Bog da vidjeti kolica, kaze da nema boju leda i da se mora naruciti Uh ova moja dusa malena mi zabila nogu u zeludac i cijeli dan je tu.....pa kad mrdne meni jogurt hoce vani
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 14:54:32
Mamolina
hehe.. sto vi mene zenice utjesiste ccc!!! dobro sam ja primila ka znanju vase savijete o istjerivanju bebe ... kekis i td ...:-)) ... pa ako ne bude htjela vani u akciju !! Ciciban krevetic je med medeni ... pogotovo boje !! bebix pa ti vec imas iskustva sigurno ti nista nece da zafali Idem i ja slikati svoju ......al prije toga tusiranje dok sam rucak spremila bukvalno sam sva mokra :
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:08:13
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Sensia
Ciciban sta ti je slijedece po planu, jer kod tebe su visinke pripreme? ja se opet mislim za krevetac, ne znam je li ovo do trudnoce ili sta je
Ako ces kupovati neke slicice i sl. u lamperu imaju iste kao i u tvornici snova a puuuuuuuno su jefitnije. ja ih nisam vidjela ali mi je to kolegica rekla koja je kupila u tvornici pa skontala da ima u lamperu i hjtela da se rokne......
Mi danas idemo ako Bog da vidjeti kolica, kaze da nema boju leda i da se mora naruciti Uh ova moja dusa malena mi zabila nogu u zeludac i cijeli dan je tu.....pa kad mrdne meni jogurt hoce vani
Sad su visinske ha? A prosle sedmice si me pitala sta cekam E ja se tako dvoumim oko kolica,odlucim se za ona Graccova pa opet kontam ili ipak Chicco? Mislim da nam je to sve ipak do hormona.Uglavnom naredne sedmice kolica i ona sica - pelene,peskirici,kremice i sl. Ja cekala,cekala pa sad navalila Sve nesto cekam da ova vrucina popusti pa da idem u onaj azel baby da vidim kombinaciju za izlazak iz bolnice. U Lindexu ima super stvarcica ali ne ono sto sam zamislila Eh sta sad ti cekas,moras poceti s kupovinom
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:26:41
Sensia
heheh ja samo pripremam pa kad se raspojasam Evo ti info ispod ruke, u petak dolazi roba u azel baby u hrasnom preko puta robota. sad im se sve rasprodalo....a kaze teta da ce biti svega
MM ide ako Bog da 14. u Graz pa sam se malo smirila jer cekam da vidim sta ce on tamo naci da pokupuje....razmislajm i kolica gore da uzmem al cu vidjeti jos... a dotad ce biti gotov bebi kutak pa postavim i ja slikice da budu ovako medene ko tvoje
neka samo ti lagano pripremaj, salu na stranu.... kad sve pokupujes bice ti vakat da peres stvari i stan da sve cakli i eto i tu ces ubiti bar sedam dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:30:18
Silver
heheh ja samo pripremam pa kad se raspojasam Evo ti info ispod ruke, u petak dolazi roba u azel baby u hrasnom preko puta robota. sad im se sve rasprodalo....a kaze teta da ce biti svega
MM ide ako Bog da 14. u Graz pa sam se malo smirila jer cekam da vidim sta ce on tamo naci da pokupuje....razmislajm i kolica gore da uzmem al cu vidjeti jos... a dotad ce biti gotov bebi kutak pa postavim i ja slikice da budu ovako medene ko tvoje
neka samo ti lagano pripremaj, salu na stranu.... kad sve pokupujes bice ti vakat da peres stvari i stan da sve cakli i eto i tu ces ubiti bar sedam dana
ovo nisi trebala javno nadjemo se znaci svi u petak u azelu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:34:53
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver
ovo nisi trebala javno nadjemo se znaci svi u petak u azelu
hehehe pa silver pola 4 je, ja mislila ti vec kuci ma ja to javljam svim zenicama koje redovno citaju postove vidimo se onda, al ne znate kad u petak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:37:08
ivannna
Cao cure, nije me bilo dugo, bili smo na moru 15-ak dana, bas mi je godilo, i nisam imala nikakvih tegoba, al sad kako smo se vratili, sve mi nesto, glava rastura, stomak nesto zateze tamo, vamo. Vidim da imamo novu bebicu, jelena čestitam, bebac jeee presladak. Ja sam danas bila na kontroli mi smo sada 4+2, dokrot kaze da je ono sto vidi na uzv uredu, a bebac se tako postavio da nismo mogli ni duljinu izmjeriti samo glavu i femur, mjere odgovaraju sedmicama. E sad dao mi je da uradim tripl test, pa me malo prepalo da nije sta vidio pa me zato poslao na test, i rekao kontrola za tri nedjelje. Sva sam isprepadana ionako pa sad jos i na to da mislim, mozda i zbog godina 32 su mi. Jel neko od vas radio ovaj test. Ljubim vas sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:38:00
sweet BaBy
Veliki pozdrav za RR raju:) veliku i malu. Moglo bi se reci da sam stari-novi clan:) vec dugo se nisam javila na RR stalno neke obaveze i onda nisam mogla "pohvatati konce":) 2009. god. sam bila aktivan clan dok nisam rodila moju princezicu hhehe Sada ocekujem jos jednu princezicu aBd. Usla sam u 33. sedmicu. Sve je hB ok, samo me ove vrucine "slomise". Puno poljubaca za malu raju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:41:38
Anica1
Hvala vam drage moje, upravu ste, uzivam do kraja, onda dolazi bebaca i slatke obaveze i nema me onda jos godinu Nista nije vrijedno toga . Jedva cekam da pocnem sa ovim pripremama po stanu
Cicibanko, Sensia, tako mi je drago da sam vas konacno i upoznala, prave lijepe trudnice, zgodnice moje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:44:51
Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Sad su visinske ha? A prosle sedmice si me pitala sta cekam E ja se tako dvoumim oko kolica,odlucim se za ona Graccova pa opet kontam ili ipak Chicco? Mislim da nam je to sve ipak do hormona.Uglavnom naredne sedmice kolica i ona sica - pelene,peskirici,kremice i sl. Ja cekala,cekala pa sad navalila Sve nesto cekam da ova vrucina popusti pa da idem u onaj azel baby da vidim kombinaciju za izlazak iz bolnice. U Lindexu ima super stvarcica ali ne ono sto sam zamislila Eh sta sad ti cekas,moras poceti s kupovinom
Dajte taj vas spisak po kojem kupujete, koliko i koje pelenice, peskirici, kozmetika koja i sta treba Nemojte se vas dvije igrati pa da ja u ponedjeljak ipak trazim na vjezbicama da utvrdimo gradivo za 38 sedmicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:45:52
Anica1
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:46:45
Skvo RR
To mi je takooooo blizu da cu biti prva ujutro
I meni...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:47:59
Anica1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
I meni...
Da zadamo neki termin da se svi tamo nadjemo, prepasce se teta u radnji kad nas vidi onako grupno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:49:35
Sensia
i meni jeeee, hehehe kad bude ujutro u 6 kamp ispred, cekamo da se otvori...al ljudi u petak tek dolazi pa dok one to raspreme.....ne treba prije pon dolaziti
prednost imaju zene sa djecom, starije osobe i xxl trudnice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 15:55:54
Sensia
Kad nas vide kad nahrlimo raspakovace u sekundi Mislim da oni rade i subotom ali krace
ohohoh o vidim upoznati smo i sa radnim vremenom, znaci opasna konkurencija komsinice
Imas nekoliko finih spiskova na temi oprema za novorodjence, s tim da ces ti naravno i po svom dosta toga odluciti i nabaviti. uglavnom ne treba pretjerivati al hajd ti trudnoj zeni reci nemoj bona ne treba ti to.......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 16:01:08
Anica1
Kad nas vide kad nahrlimo raspakovace u sekundi Mislim da oni rade i subotom ali krace
ohohoh o vidim upoznati smo i sa radnim vremenom, znaci opasna konkurencija komsinice
Imas nekoliko finih spiskova na temi oprema za novorodjence, s tim da ces ti naravno i po svom dosta toga odluciti i nabaviti. uglavnom ne treba pretjerivati al hajd ti trudnoj zeni reci nemoj bona ne treba ti to.......
Najbolje ostaviti kartice kuci i krenuti sa malo kesa u kupovinu