Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 18:22:04
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26
E ozbiljno kad ce robica biti izlozena u azelu,mozda u petak navece Nisam ni ja daleko,dogegat cu se sa svojim buhtlicama od nogu,necete sve kupiti prije mene,no,no
Bice gusto pred radnjom, kad se pocnemo gurati sa stomama Jos ti, Sensia i ja se ganjamo po radnji za stvari za pisuljice
Ja cu da vam spremim ceku....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 18:27:51
Anica1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Anica1
E ozbiljno kad ce robica biti izlozena u azelu,mozda u petak navece Nisam ni ja daleko,dogegat cu se sa svojim buhtlicama od nogu,necete sve kupiti prije mene,no,no
Bice gusto pred radnjom, kad se pocnemo gurati sa stomama Jos ti, Sensia i ja se ganjamo po radnji za stvari za pisuljice
Ja cu da vam spremim ceku....
vec nas vidim u akciji opuhivanja radnje i naslov "Zenice sa RR opuhale Azel"
Hajde da u subotu ujutro otvorimo novu temu " sta ste ugrabile u Azelu"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 18:35:53
ciciban26
Skvo mi ti nismo konkurencija,nama treba za pisuljice.. Spremi ti ceku njima dvjema a mene provuci preko stele .Oduzim ti e poslije Zamisljam nas 3 zgrabile jednu haljinicu a Skvo u miru bira odjelce za svog frajera Ne znam sta ova Sensia misli pod XXL trudnjcama,ali ako cemo po tome gledati u blagoj sam prednosti nad Sensiom i Anicom
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 18:39:41
Skvo RR
Skvo mi ti nismo konkurencija,nama treba za pisuljice.. Spremi ti ceku njima dvjema a mene provuci preko stele .Oduzim ti e poslije Zamisljam nas 3 zgrabile jednu haljinicu a Skvo u miru bira odjelce za svog frajera Ne znam sta ova Sensia misli pod XXL trudnjcama,ali ako cemo po tome gledati u blagoj sam prednosti nad Sensiom i Anicom
Cicibanka mogla bi ti preko stele dobiti za zime kakvih lijepih jaknica i termo tolica...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 19:07:59
Anica1
Ja sam vec spremila jastucic koji cu spremiti ispod haljinice da pojacam stomu, da i ja budem XXL
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 20:02:05
mamina princeza
Skvo ja davno rekoh moracu iza tebe radjati akoBog da kako lijepih starcica si nudila za BB i eto naslutih zato cuvaj netso i za mene hihih nemoj bas odmah prodavati meni u martu taman moze posluziti sto tebi u okotbru recimo hihih ijeasam lijepo racunala. Ako bude zensko uzdam se u svoje stvari koje nisam razdjelila do kraja a ako bude musko u tvoje hihihihi....
i usput da naspisem jednu provalu moje curicice - ne znam jesam li je prije pisala..... kaze moja cura sad hoce brata . pa reko cuj sad brata cijelo vrijeme govoris seku. Reko sa sekom nam je lakse braci necemo nista imati da obucemo tvoje sve za djevojcice a ona se uozbilje fino me pogleda i ko velika: Pa mama valjda bi i bratu nesto novo kupila???? Provali me djetet bas. Da ne kazem da je sutra teti koja je cuva i koja je nedavno dobila unuka rekla: Ako dobijem bracu nece nista imati nositi pa hoces li mu ti dati Afanovo:))) Rekao bi neko da je nagovaram ja a samo djetet skontalo hihihihi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 20:14:44
Silver
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Skvo ja davno rekoh moracu iza tebe radjati akoBog da kako lijepih starcica si nudila za BB i eto naslutih zato cuvaj netso i za mene hihih nemoj bas odmah prodavati meni u martu taman moze posluziti sto tebi u okotbru recimo hihih ijeasam lijepo racunala. Ako bude zensko uzdam se u svoje stvari koje nisam razdjelila do kraja a ako bude musko u tvoje hihihihi....
i usput da naspisem jednu provalu moje curicice - ne znam jesam li je prije pisala..... kaze moja cura sad hoce brata . pa reko cuj sad brata cijelo vrijeme govoris seku. Reko sa sekom nam je lakse braci necemo nista imati da obucemo tvoje sve za djevojcice a ona se uozbilje fino me pogleda i ko velika: Pa mama valjda bi i bratu nesto novo kupila???? Provali me djetet bas. Da ne kazem da je sutra teti koja je cuva i koja je nedavno dobila unuka rekla: Ako dobijem bracu nece nista imati nositi pa hoces li mu ti dati Afanovo:))) Rekao bi neko da je nagovaram ja a samo djetet skontalo hihihihi.
pametnica mala...Boze Boze...mama pa valjda bi ti bracu stvarno nesto novo kupila...