|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1051 1052 [1053] 1054 1055   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.8.2011 18:22:04   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: ciciban26

E ozbiljno kad ce robica biti izlozena u azelu,mozda u petak naveceuser posted image user posted image user posted image Nisam ni ja daleko,dogegat cu se sa svojim buhtlicama od nogu,necete sve kupiti prije mene,no,no user posted image user posted image user posted image user posted image

Bice gusto pred radnjom, kad se pocnemo gurati sa stomama user posted image user posted image Jos ti, Sensia i ja se ganjamo po radnji za stvari za pisuljice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu da vam spremim ceku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26301
23.8.2011 18:24:17   
Silver
imate srece pa je jos rano da ja kupujem stvari...user posted image  inace...user posted image  jele bi prasinu zamnom po radnji...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26302
23.8.2011 18:27:51   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Anica1

E ozbiljno kad ce robica biti izlozena u azelu,mozda u petak naveceuser posted image user posted image user posted image Nisam ni ja daleko,dogegat cu se sa svojim buhtlicama od nogu,necete sve kupiti prije mene,no,no user posted image user posted image user posted image user posted image

Bice gusto pred radnjom, kad se pocnemo gurati sa stomama user posted image user posted image Jos ti, Sensia i ja se ganjamo po radnji za stvari za pisuljice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu da vam spremim ceku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vec nas vidim  u akciji opuhivanja radnje  i naslov "Zenice sa RR opuhale Azel" user posted image

Hajde da u subotu ujutro otvorimo novu temu " sta ste ugrabile u Azelu"user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 23.8.2011 18:28:35 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26303
23.8.2011 18:28:44   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Silver

imate srece pa je jos rano da ja kupujem stvari...user posted image  inace...user posted image  jele bi prasinu zamnom po radnji...

Hahhah....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ja sam kod njih golden kupac....Hara se ta radnja ima dvije godine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26304
23.8.2011 18:31:16   
Semica
Evo pisuljin kutak sa odjecomuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 26305
23.8.2011 18:32:30   
Skvo RR
Draga Semice..da joj sta ne zafali?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26306
23.8.2011 18:33:37   
Semica

Draga Semice..da joj sta ne zafali?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jedva sve stalo u ormar,...a nisam niti jednu jedinu krpicu kupila...user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26307
23.8.2011 18:35:53   
ciciban26
Skvo mi ti nismo konkurencija,nama treba za pisuljice.. Spremi ti ceku njima dvjema a mene provuci preko stele user posted image user posted image user posted image user posted image .Oduzim ti e poslije user posted image user posted image user posted image
Zamisljam nas 3 zgrabile jednu haljinicu  a Skvo u miru bira odjelce za svog frajera
Ne znam sta ova Sensia misli pod XXL trudnjcama,ali ako cemo po tome gledati u blagoj sam prednosti nad Sensiom i Anicom user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26308
23.8.2011 18:39:41   
Skvo RR

Skvo mi ti nismo konkurencija,nama treba za pisuljice.. Spremi ti ceku njima dvjema a mene provuci preko stele user posted image user posted image user posted image user posted image .Oduzim ti e poslije user posted image user posted image user posted image
Zamisljam nas 3 zgrabile jednu haljinicu  a Skvo u miru bira odjelce za svog frajera
Ne znam sta ova Sensia misli pod XXL trudnjcama,ali ako cemo po tome gledati u blagoj sam prednosti nad Sensiom i Anicom user posted image user posted image user posted image

Cicibanka mogla bi ti preko stele dobiti  za zime kakvih lijepih jaknica i termo tolica...user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26309
23.8.2011 18:43:58   
ciciban26

Cicibanka mogla bi ti preko stele dobiti  za zime kakvih lijepih jaknica i termo tolica...user posted image

Otvorena sam za dogovore i pregovore user posted image user posted image user posted image user posted image . Uh sto volim ovu stelu,nemoj da nas ove dvije skontaju user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26310
23.8.2011 18:47:07   
Silver
cuj preko stelee....imam i ja braca u stomaku i njemu ce biti zima kad se rodi u januaru....user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image

uh kud nisam trudnija...kako bi se grabila user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26311
23.8.2011 18:47:09   
Skvo RR
user posted image

Neposredna veza do poruke: 26312
23.8.2011 18:48:09   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Silver

cuj preko stelee....imam i ja braca u stomaku i njemu ce biti zima kad se rodi u januaru....user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image

uh kud nisam trudnija...kako bi se grabila user posted image user posted image user posted image

A ti se ne sekiraj...ja samo kako moj bode akoBogda rastao...prosljedjujem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Ostajem na cvaj komaden...nista ne cuvam....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26313
23.8.2011 18:52:34   
Silver
ima da dolazis na svaki BB poslije nove godine...user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26314
23.8.2011 18:53:37   
Silver
IZVORNA PORUKA: Semica

Evo pisuljin kutak sa odjecomuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Masallah maja sarah vec ima svoju nafaku vidi se! Nece joj faliti nista...definitivno!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26315
23.8.2011 18:56:36   
Semica
Silver user posted image user posted image iz tvojih usta u Bozje usi user posted image kako djeca brzo rastu zacas ce ona sve ovo da preraste aBd user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26316
23.8.2011 19:07:59   
Anica1

Ja sam vec spremila jastucic koji cu spremiti ispod haljinice da pojacam stomu, da i ja budem XXL user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26317
23.8.2011 19:08:33   
Skvo RR
Ih anica je opasna konkurencija...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26318
23.8.2011 19:13:55   
Bebica11
hej zenice, zna li iko gdje nam je DIJAMANT???

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26319
23.8.2011 19:14:01   
Mamolina
Zenice hvala na komentarima za sobicu
Semice  police sa robicom su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26320
23.8.2011 19:20:52   
Semica

IZVORNA PORUKA: Mamolina

Zenice hvala na komentarima za sobicu
Semice  police sa robicom su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Hvalaaaa user posted image

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26321
23.8.2011 19:20:58   
ciciban26
Sensia se ne oglasava... Kad bude - "uuupppsss stigla robica u utorak i ja slucajno naletila"user posted image user posted image user posted image user posted image
Anice nema varanja,ocinkat cu te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26322
23.8.2011 19:23:45   
Anica1

Ih anica je opasna konkurencija...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve za haljinice user posted image user posted image user posted image Kad vidim ovu garderobicu kod Semice razbolim se

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26323
23.8.2011 20:02:05   
mamina princeza
Skvo ja davno rekoh moracu iza tebe radjati akoBog da kako lijepih starcica si nudila za BB i eto naslutih zato cuvaj netso i za mene hihih nemoj bas odmah prodavati meni u martu taman moze posluziti sto tebi u okotbru recimo hihih ijeasam lijepo racunala. Ako bude zensko uzdam se u svoje stvari koje nisam razdjelila do kraja a ako bude musko u tvoje hihihihi....

i usput da naspisem jednu provalu moje curicice - ne znam jesam li je prije pisala..... kaze moja cura sad hoce brata . pa reko cuj sad brata cijelo vrijeme govoris seku. Reko sa sekom nam je lakse braci necemo nista imati da obucemo tvoje sve za djevojcice a ona se uozbilje fino me pogleda i ko velika: Pa mama valjda bi i bratu nesto novo kupila????
Provali me djetet bas. Da ne kazem da je sutra teti koja je cuva i koja je nedavno dobila unuka rekla: Ako dobijem bracu nece nista imati nositi pa hoces li mu ti dati Afanovo:))) Rekao bi neko da je nagovaram ja a samo djetet skontalo hihihihi.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26324
23.8.2011 20:14:44   
Silver
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Skvo ja davno rekoh moracu iza tebe radjati akoBog da kako lijepih starcica si nudila za BB i eto naslutih zato cuvaj netso i za mene hihih nemoj bas odmah prodavati meni u martu taman moze posluziti sto tebi u okotbru recimo hihih ijeasam lijepo racunala. Ako bude zensko uzdam se u svoje stvari koje nisam razdjelila do kraja a ako bude musko u tvoje hihihihi....

i usput da naspisem jednu provalu moje curicice - ne znam jesam li je prije pisala..... kaze moja cura sad hoce brata . pa reko cuj sad brata cijelo vrijeme govoris seku. Reko sa sekom nam je lakse braci necemo nista imati da obucemo tvoje sve za djevojcice a ona se uozbilje fino me pogleda i ko velika: Pa mama valjda bi i bratu nesto novo kupila????
Provali me djetet bas. Da ne kazem da je sutra teti koja je cuva i koja je nedavno dobila unuka rekla: Ako dobijem bracu nece nista imati nositi pa hoces li mu ti dati Afanovo:))) Rekao bi neko da je nagovaram ja a samo djetet skontalo hihihihi.

user posted image user posted image user posted image user posted image pametnica mala...Boze Boze...mama pa valjda bi ti bracu stvarno nesto novo kupila...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 26325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1051 1052 [1053] 1054 1055   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1051 1052 [1053] 1054 1055   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *