Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 14:22:26
sanela.asja
za Daju.. gift meni redovno odkako sam trudna ide krv iz nosa najcesce ujutru.. Generalka gotova jos samo Asjina soba ostala ona mi je najgora prije bi dvije kuce sredila nego nju i one igracke Nadam se da ste sve ok,sta li je sa Semice??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 14:40:04
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
Bebice i Sensia sretno danas na kontroli i uzivajtegledajuci svoje bebice
Sensia, ostavi nam doktoricu u finom raspolozenju, ja sam sutra kod nje na kontrolu
Anice ne brini, samo nek ona meni pokaze bebu i nek kaze da je sve ok, necu ja njoj ni pisnuti Imam tremu nenorlmalnu ako Bog da da kaze da je sve ok i da ukine ovaj glupi gynipral, uh sve molim dragog Boga!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 14:44:10
Bebica11
Eh zenice, evo ja se tusirala i spremila odjecu, pa cu negdje za pola sata ako Bog da krenuti...dolje sam se iskasapila ponovo postaje sve teze da se depilira covjek, jos malo pa cu morati mm ukljuciti u taj proces...
eto nadam se da cu vam aBd doci raspolozena s lijepim vijestima i da ce dr biti raspolozena danas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 14:45:49
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
Bebice i Sensia sretno danas na kontroli i uzivajtegledajuci svoje bebice
Sensia, ostavi nam doktoricu u finom raspolozenju, ja sam sutra kod nje na kontrolu
Anice ne brini, samo nek ona meni pokaze bebu i nek kaze da je sve ok, necu ja njoj ni pisnuti Imam tremu nenorlmalnu ako Bog da da kaze da je sve ok i da ukine ovaj glupi gynipral, uh sve molim dragog Boga!!!
pa zar si i ti sensia na ginipralu?nikad se ne zalis hajde da ti ukine aBd ako nemas tegoba, a nadam se da ce meni sve biti ok da ne mora pojjacavati dozu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 15:02:31
Bebica11
hvala silver, joj ove zadnje minute najsporije prolaze, a jos mi zeuldac poludio i crijeva, mislim da cu morati opet u wc , dzaba je, ne mogu nikako tremu da suzbijem
nesto nam se DIJAMANT ne javlja , hajde poslacu joj sms aBd kad se vratim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 15:25:20
animagical
ma kakva trema, nije to nego sam preumorna, lose spavam, cekala satima na dipu...i kad se konacno dr pojavila, sestre fino kazu u hodniku pred sto dusa meni-ti ulazi odmah za njom, nista ne cekaj...hajd ja krenem, kad one babe napadose vjerujes da je izasla dr iz ordinacije i napala ih, kako nemaju obraza...inace i ja otresem,ali danas nisam imala snage da progovorim...natekle mi noge, vise mi ni ove jedne japanke ne mogu samo ih nekako napola navukla...niko ni da mi ustane, sjedila na prozorskoj dasci dva sata bas mi se nesto skupilo...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 15:41:51
ciciban26
Ma pusti ih bona,nemoj da ti to kvari raspolozenje. Te nane i dede su stvarno grozni,ja razumijem starost,bolest i sve ali imam osjecaj da i kad vide trudnicu zlo im ako je neko pusti prije. Ja kad odem samo po uputnicu za Jezero oni rondaju sto me sestra uvede prije jer toboze oni su naruceni Sad znamo kakve ne trebamo biti nane . A stvarno ne mozes da se ne raspizdis,uupss
A za to oticanje te razumijem 100 %, sto kazes ni japankice ne mogu.. Haj sto nateknem ali sto me ruke i noge bolee e to je grozno,pa se budim preko noci i opet me onaj moj mahniti muz uspije snimiti kako hrcem
Samo ti to sve na ignore i pogledaj taj broj na (s)tickeru,jos su ti rekli da bi moglo naredne sedmice.....Ma ja bih skakutala od srece iako se osjecam ko slonco
Nego na koliko kg zavrsi trudnjaco? Sinoc sam jela cuvenu puru s jogurtom ne zato sto sam morala nego mi se jela,ugodno s korisnim
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 15:49:40
animagical
hehe cicibanko, odprilike sam na plus 12, a kad puno nateknem bude i plus15...onda po noci ispiskim pa ujutru opet 12...natice mi narocito desna noga i desna saka...popucali kapilari po nogama...ma jedva cekam da rodim...kad vidim ovo jos 15 dana lose mi bude, ko da je 150
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 16:14:05
ciciban26
Uh dobro ti zavrsi s tim kilogramima . Ne pristaj mi na muku,ja imam isti problem oticanja i kod mene je vise desna ruka i noga ali zato je lijeva noga plava od kapilara pa mene ovaj broj 48 malo smiruje,sve se nadam da ce bar 2 sedmice prije
Ja sam danas raspolozena,oprala bebinu odjecicu i raspekmezila se.. Digla bih stender da svi vide nase jepe joza stvarcice ... Stvarno jedva cekam pisuljicu
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 16:14:22
Sensia
eh evo mene dosla kuci da stavim naocale za varenje pa u kadu da se sriktam, danas mi je rekla uzeti bris......
Animagical vrijeme je kriza a i covjeka dotuku gluposti koje dozivi u toku dana.... hajde ti fino dogovaraj se sa svojim bebanom da mu spremis delozaciju veceras, ja nesto tipujem da ce krenuti nocas u tri. ne pitaj me nista, sigurno su hormoni, ne znam sta mi je a nisam vidovita dzemila......... Bebice ma ja ti inace rijetko kukam, vise volim udri brigu na veselje, a na terapji sam haman od pocetka bilo je svega, posljednji mjesec gynipral..... hajd javi se sta je rekla cuvena dr...... i mahni bebari i ja cu svojoj ako Bog da
zene kuckamo se kasnije, a svratit cu mozda do azela da vidim da nije sta doslo i daprovjerim termin za novu robu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 16:37:10
animagical
aaaaaa kad sam ja prala odjecicu, stavila stolicu kraj strika i cekala da se osusi, da mi kakva ptica ne isprlja sta blentava sam, pa sta cu...
sensia,ako potrefis, castim te u azelu, biraj na moj racun cuj nocas u tri a masicevo predvidjanje pred ramazan na kontroli, kad sam ga zadnji put vidjela je bilo oko 25 avgusta hajd, ja cu se nadati da ti i on nesto znate sto ja ne znam aaaaaaa bi se urahatila, mene vise strah uhvatio da cu prenijeti...
joj pozvani smo na iftar veceras a ja ne znam ni mogu li ni kako cu...a nekako mi ruzno, poziv na iftar se ne odbija...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 16:59:31
Silver
Sensia...jos nisi otisla?! sretno i pisi nam sta kaze dr...
Kako li je bebica11, sad ce ona uskoro nama ovdje...
A fakat gdje je dijamant? i gerberke mi slabo ima??? Drznica znam da je na moru...
Ja koliko sam citala placenta se moze pomjerati kazu da ako je npr. previae da moze do kraja da se pomjeri i oslobodi usce...ali da li moze straga da predje naprijed ali dobro...dr. je rekla da je sve ok!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 17:50:01
sanela.asja
Zene sretno na pregledima Animagical nedaj se Ciciban za stvarcice I ja sam danas dobila nekih bodica od muzeve rodice pa cekam da se jos sta nakupi od stvarcica pa da operem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.8.2011 17:57:48
Hannica
Ja bas danas razmisljam o robici za bebe i kontam da moja beba A nema nista,a beba B ima skoro sve. Pa niko nista da mu kupi ljubi ga mama. Juce smo bili u Sarajevu,vodio me muz u McDonalds i svratimo u Azel da vidimo ima li sta za bebe,ma nista gore nego kod nas u Ze. Vratila sam se kuci praznih ruku.